Babüloni rikkaim mees - LHV raamatukogu - Investeerimiskool - LHV finantsportaal

Babüloni rikkaim mees

George S. Clason

Tegemist on pea sajandiva­nuse innustava looga sil­mapaistva ärimehe sulest. Iidse Babüloni ainetel põhi­nevas mõistujutus jagatak­se rahatarkust, mida oleks kasulik omandada eelkõige neil lugejail, kes on oma fi­nantside korraldamise tee alguses.

George Clason kirjutas omal ajal terve sarja majan­dusteemalisi trükiseid, kuid just „Babüloni rikkaim mees” sai enim loetuks ja kujunes klassikaliseks teks­tiks. Babülon oli muinasaja maailma rikkaim ja silma­paistvaim linn. Üheks Ba­büloni edu põhjuseks oli rahatarkus – kodanikud mõistsid raha väärtust, praktiseerisid kindlaid fi­nantspõhimõtteid ning os­kasid vara koguda ja säilita­da. Rahatarkuse eesmärk on investeerida olemasole­vat nii, et see tulevikus kasu tooks, ja seda teadis ka Babüloni rikkaim mees.

Kuidas mikrotasandil ma­jandada ja milliseid põhi­mõtteid selleks kasutada, on oluline teadmine. See teos püüab seda selgitada lihtsal kujul, eesti keeles ja iidse Mesopotaamia näitel.

Babüloni rikkaim mees

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon