Kõik sai alguse Bitcoinist - LHV raamatukogu - Investeerimiskool - LHV finantsportaal

Kõik sai alguse Bitcoinist

Asse Sauga

Krüptorahade kirgi kütnud lumepall on juba viis aastat järjest suuremaks veerenud. Meie kõrval on inimesi, kes krüptorahaga aktiivselt kauplevad või seda lausa kaevandavad. On neidki, kes leiutavad pingsalt uusi lahendusi, mida plokiahela põhjal arendada. Kui uskuda Asse Saugat, siis kõik see sai alguse Bitcoinist.

Sauga, kes on töötanud ka LHV-s, on Eesti krüptorahandusekspert, koolitaja, konsultant ja investor. Selles raamatus soovib ta kõigile, kellele krüptoraha tundub kauge, võõras ja osati ohtlik, pakkuda mõnusat lugemist, mis annab tervikpildi krüptorahanduse maailmast ausalt ja lihtsas keeles. Lugeja saab teada, kuidas tehnoloogia reaalselt toimib ja kuidas tagatakse süsteemi usaldusväärsus.Sauga ei ilusta ega promo krüptoraha, vaid toob välja sellega seotud ohud ja reaalsed riskid. Raamat sisaldab hulgaliselt viiteid edasilugemiseks. Kuna plokiahel mängib tulevikus olulist rolli, tasub viia ennast kurssi.

Kõik sai alguse Bitcoinist

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon