Aeg ja lugu - LHV raamatukogu - Investeerimiskool - LHV finantsportaal

Aeg ja lugu

Peep Vain

10 aastat on maailma ajaloo mõistes sekund, 10 aastat on inimese elueast tubli elu korral kümnendik. 10 aastat (eriti esimene 10) on ühe ettevõtmise jaoks piisavalt pikk aeg, et korraks aeg maha võtta ja hinge tõmmata.

Käesolev raamat ongi omalaadne hingetõmbehetk  - nii meile, kui ka loodetavasti Sulle. Meile selleks, et tagasi vaadata sellele, mis tehtud ning mis radu käidud - läbi loovate mõtete. Sulle selleks, et enda hingetõmbehetkel siit mõni hea idee või tungipunkt avastada.

Kas teadsid, et sõna "inspiratsioon" tähendab tegelikult mõnes mõttes ka sisse hingamist ehk siis hingetõmmet? Paljud selle raamatu kirjatükid on ilmunud meie koduleheküljel "nädala nõuande" rubriigis, mida me juba tol ajal inspiratsiooniks nimetasime. Loodan, et leiad seda raamaatut oma suva järgi lapates ning lehitsedes just neid mõtteid ja soovitusi, mida vajad ning mis Sind vajakul hetkel inspireerivad. Julgemaks tavapärasest suuremalt möelda, nägemaks seni peidus olnud seoseid, mis aitavad Sul vajalike lahendusteni jõuda ning saamaks lihtsalt veidi inimlikku tuge ja julgust, mis ikka ära kulub.

Aeg ja lugu

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon