PÖFF - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

PÖFF

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • PÖFFi kavas hakkasid silma kaks rohkem või vähem majandusteemalist (dok)filmi. Esimene suvalist majandusteemat positiivses valguses näitav film on inimkonnal siiani tegemata, aga huvitavad peaksid mõlemad olema.

    Darwini õudusunenägu
    Niiluse ahvena hõrk filee on hinnatud üle maailma. Ometi tõi selle kala Victoria järve asustamine kaasa ökokatastroofi. Vene päritolu kaubalennukid viivad iga päev kaasa värske püügi ning jätavad maha vahetuskauba: relvad ja laskemoona lugematute sõdade jaoks, mis möllavad Musta Mandri südames. Räpane äri toidu ja sõjariistadega on kaasa haaranud väga erinevaid rahvusi. Maailma suurima troopilise järve kallastel sekeldavad noored kalamehed, india kalaärikad, Euroopa Liidu volinikud, Aafrika ministrid, vene lendurid ning Tansaania prostituudid.
    Möödunud aasta üks hinnatuimad dokumentaalfilme maailmas pälvis Euroopa Filmiakadeemialt parima dokumentaalfilmi auhinna.

    Mässame edasi
    MÄSSAME EDASI! on uskumatu tõsilugu seksist, narkootikumidest ja... mobiilimängudest.
    Ehk sellest, kuidas grupp noori ja edukaid Soome pintsaklipslasi blufib investeerimispankuritelt ning meediagigantidelt välja 20 miljonit dollarit väites ennast olevat edukas põhjamaine mobiilimängude looja. Firma psühhopaatliku juhi Jan Wellmanni eestvedamisel saab plaan asjaosalistelegi üllatuseks teoks, kuid klientidele pole näidata ei reaalselt toimivat firmat, ekspertidest töötajaid ega muidugi põhilist- valmis mobiilimänge ning nende kasutajaid. Kuu aja jooksul palkab RIOT-E'ks nimetatud ettevõte asutajaliikmete sugulastest koosneva võhikliku meeskonna ja ehitab Helsingi kesklinna saunaga unelmatekontori, mille keldris toimuvad seksiorgiad ja koridorides jalutavad drag queenideks rõivastatud juhtkonnaliikmed. Ühel hetkel läheb aga tormiliselt kerkinud ärimull lõhki ning vastust tuleb anda nii investoritele, kui ka Hollywoodi stuudiotest partneritele.
  • kas sellel teisel filmil "Mässame edasi" imdb linki on?
  • darwini oudusunenagu on kunagi olnud ka etvst..
  • riot-e loo baasil on olemas ka raamat. kahjuks pealkirja ei mäleta.
  • Täna 23:10 ETV: dokkaader Riot-on! (Soome 2004)

    Dokumentaalfilm mobiilimängude valmistaja Riot Entertainment tõusust ja langusest. Aastal 2000 loodud firma asutajatel õnnestus riskiinvestoritelt välja meelitada 20 miljonit dollarit veel enne, kui oli ette näidata ühtegi toodet. Kahe aasta pärast oli raha läbi ja firma pankrotis. Mis juhtus?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon