Mida teha ideega - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Mida teha ideega

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • mis targad arvavad - kui on võimalik võtta tarbeesemele kasuliku mudeli tunnistus, kui mitte patent, kas siis on mõistlikum hakata seda ise tootma või üritada minna lihtsamat teed ja idee mõnele tootjale maha müüa ja kuidas seda teha.
    Midagi erilist pole, täiesti lihtne lahendus; uba on selles, et uuendus annab tugeva (ja labase) marketingiargumendi sarnase funktsiooniga toodete võrdluses.
  • Ma arvan et sõltub, nii ja naa. Ei saagi aru, et kas saad võtta kasuliku mudeli tunnistuse ja patenti võtta ei saa või saad ka võtta patendi või on see üks ja sama.
  • Sverre1,
    See on umbes sama igipõline küsimus kui "mis on elu mõte?" või "kus on mu prillid?". Paraku pole Su küsimusele Sinu kirjutatu põhjal vastust olemas, seda saab öelda ainult konkreetse juhtumi kohta ning ka siis ainult teatava tõenäosusega.
    Soovitan pöörduda tehnoloogia kommertsialiseerijate poole, need vast aitavad Sul vastust leida.

    Ttrust,
    siis on ikka kole lugu küll, aga arvan, et kui viiciksid ennast veidikenegi IO vallas harida, siis hakkad üsna pea asjast aru saama.
  • Foorumi teema pealkiri võiks kajastada ka esimese postituse sisu. Hetkel pole mingit vahet, kas selle patendi-teema pealkiri on "Mida teha ideega" või "Vanaema õunapuu otsas".
  • ttrust
    foorumi teema pealkiri kajastab minu arvates üsna adekvaatselt postituse sisu.
    Ehk siis - kas hakata ise tootma st. võtta hunnik riske või idee maha müüa ja kuidas seda teha.
    See ei ole "patendi-teema" - patenteerimisega seonduv ei puutu asjasse.
  • kapital, äriplaan, riskivalmidus..? Kui usud oma idee tulevikku, siis teosta see.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon