Venemaal läheb olukord aina halvemaks. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Venemaal läheb olukord aina halvemaks.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Karum6mm

    Midagi sellist ma mõtlesin ise ka... Aga natuke äkki on sellist Brežnevi-teemat sees, et tüübid arvavad, et kui saad jahil käies piiramatult viina juua ja suitsuvorsti süüa, then you have it made. Natuke erksam inimene tahaks ehk Antibes'is maja ka omada ning seda, et mõned viisakad inimesed talle tere ka ütleks.

    Need viisakamad inimesed võib ju lasta palgata alati.

  • Jekaterinburgis kukkus 5.korruse aknast alla uuriv ajakirjanik Maksim Borodin. Tema teemadeks olid põhiliselt võimuesindajate korruptsioonilood .Viimati oli ta kirjutanud Wagneri grupeeringu hävingust Süürias.

    Borodin helistas 11.aprilli varahommikul oma sõbrale äreval toonil, et ta rõdul ja trepikojas passivad maskides relvastatud mehed mingist jõustruktuurist, kartis, et kohe võetakse ta kinni ja tehakse läbiotsimine ja palus leida endale kiiresti advokaat. Sõber püüdis advokaati leida, kuid see ei õnnestunud ja tunni aja pärast helistas Borodin tagasi ning ütles süüdlaslikult, et valehäire, tegu olnud õppusega .

    Järgmisel päeval leiti Borodin oma korteri akna alt raskete vigastustega ning paar päeva hiljem suri ta haiglas.

    Politsei väidab, et tegu oli enesetapuga .

    https://www.facebook.com/bashkovslava/posts/1666342393435457

    Kuidagi hämmastavalt palju on neid noori täisjõus inimesi, kes võimu sigadusi paljastavad ja kelle eluküünal seepeale ootamatult kustub ...

  • Stagna, see on juba traditsioon aastast 2002. Kord lasevad "tšetseenid" maha, kord on migi muu põhjus ...
  • Karum6mm
    Natuke erksam inimene tahaks ehk /...../ seda, et mõned viisakad inimesed talle tere ka ütleks.


    Selle koha peal meenub ikka minu isa jutustatud lugu, kuidas nõukaajal üks vana Professor kutsuti Ülikoolis vaibale. Üks komsomolkusest aktiivne noor oli kaevanud Professori peale, et too olla öelnud talle tõbras. Vestlus olevat toimunud umbes nii:
    (Partei)ülemus: Seltsimees ....., kas te ütlesite seltsimees ......-le tõbras?
    Professor (resoluutselt): Ei, mina küll ei ole öelnud.
    (Partei)ülemus: Aga võibolla te mõtlesite kõvasti?
    Professor (mõtlikult): Vaat see võis küll olla!
  • stagna

    Kuidagi hämmastavalt palju on neid noori täisjõus inimesi, kes võimu sigadusi paljastavad ja kelle eluküünal seepeale ootamatult kustub ...


    Nimekiri "loominguliselt" surnud inimestest, kes olid moel või teisel seotud Venemaal toimuvaga:

    List of suspicious Russia-related deaths since 2014

  • Mis arvate, kaua veel läheb, kuni hakatakse välispasse ära korjama ja välismaale lubama ainult neid, kel ankeet puhas?

    Moskva üritab üliõpilasi lääneriikide «russofoobse» hariduse küüsist päästa
  • Krimmi silla ehitusel on välja tulnud, et tõsised probleemid on kahe sillatoega. Toed nr.255 ja 256 täitis ehitaja ebakvaliteetse betooniga . Raske on seda parandada ja aega läheb, Insenerid nuputavad kuidas seda teha saaks .

    Tsitaat silla foorumist

    Дабы навсегда прекратить споры вокруг 256 опоры, заявляю следующее! Во время заливки колонн опор 255 и 256, по вине подрядчика был применён некачественный бетон. В большей степени пострадала как раз 256 опора. Точных подробностей не знаю, но состав смеси не соответствовал требованиям качества, применяемых для подобных сооружений. Виновные конечно были отстранены от работ и строго наказаны. Но... Шла надвижка. Вы можете видеть по многочисленным фото и видеоматериалам, что решили надвигать даже не снимая опалубки. Думали схватится. Не схватился. То что мы наблюдаем на этих опорах уже 4 месяца и есть результат этого, мягко говоря разгильдяйства. 255-ю вылечили. А вот с 256-й проблемы, так как основная масса бракованного бетона пришлась именно на неё. Но сильно не переживайте, вылечат и её.



    Putin lubas tüübid, kes silla ehitusel ämbrit kolistavad, üles puua. Ja ikka leidus stahhanovlane, kes arvas, et sitta kah, paneme sinna mingi sodibetooni, küll läheb läbi .

    Vene värk , ütles sita töö kohta minu isa alati .
  • Kogu see venemaa ümber käiv trall meenutab sellist täiega persekukkunud abielu. Milles siis Ameerika on alfaisane kes lahendab kõike jõupositsioonilt. Venemaa on aga jälle alfaemane kes keerab kõigile kes talle ei meeldi ilgelt sitta ja euroopa on mu(su)gulased, kes koguaeg ilguvad, muretsevad ja loevad moraali. Ja nagu ikka tänapäeval moodsatel aegadel on kombeks siis siis loomulikult sõimavad üksteist läbi twitteri ja postitaavad juutubi ja ajalehtedesse üksteist halvustavat stuffi. Facebookis pole nad aga üksteist veel unfriendinud, kuna mõlemad tahavad teada mida teine teeb ja kellega sõbrustab.
    Vot siis modernset elu internetiajastul.

  • See abielu on kuidagi kahtlaselt ebavõrdne. Üks on maailma võimsaim sõjaline ja ja majandusjõud. Teine on tuumarelvaga bensiinijaam.
  • See on nüüd ülemõtlemine - ei juhtu nende jalkahulludega Venemaal midagi, novitchokki neile õlle sisse ei kallata ja KGB agendiks neid kah ei sunnita.

    Üks, mis totalitaarsed riigid oskavad hästi teha, on igast massiüritustel korda hoida .Tallinnas pole vist enne ega pärast niipalju miilitsaid olnud kui olümpia purjeregati ajal. Ja rahvasuu rääkis, et isegi Viru litside äri pandi selleks ajaks kinni .Samamoodi palju suurem Moskva prostituutide populatsioon saadeti lausa linnast välja .

    Teine asi , et seda sündmust poleks tohtinud üldse Venemaale andagi.Euroopa kord oli korraldada ja mingi sahker mahker seal käis kui tuntud suli Blatter ütles , et oli kokku lepitud, et Venemaa saab selle 2018.a. ja USA 2022.aastal .

    "In 2010 we had a discussion of the World Cup and then we went to a double decision. For the World Cups it was agreed that we go to Russia because it's never been in Russia, eastern Europe, and for 2022 we go back to America. And so we will have the World Cup in the two biggest political powers. And everything was good until the moment when Sarkozy came in a meeting with the crown prince of Qatar, who is now the ruler of Qatar. And at a lunch afterwards with Mr Platini he said it would be good to go to Qatar. And this has changed all pattern."
  • Karum6mm
    See abielu on kuidagi kahtlaselt ebavõrdne. Üks on maailma võimsaim sõjaline ja ja majandusjõud. Teine on tuumarelvaga bensiinijaam.


    Tüüpiline probleem trofeenaistega, tahavad poolt varandusest ;)
  • Vadim Štepa: Telegramm minevikust. Venemaa kordab kseroksitega võidelnud Nõukogude Liidu viga
    Vaatepilt meenutab väga1980-ndate algust, mil Nõukogude võim proovis „võidelda” arvutite, kseroksite ja teiste infoepohhi vahenditega, et allutada need täielikule riiklikule kontrollile. Millega see kõik lõppes, on hästi teada: vananev impeerium kaotas informatsioonimaailma ja lagunes. Täna valmistavad Vene võimud kõikvõimalike keeldudega oma riiki ette just samasuguseks ajalooliseks finaaliks.
  • Mis siin arvutitest ja kirjutusmasinatest rääkida. N.Liit kontrollis - uskuge või mitte , - seda, kes ostis raadio . Raadiol olid lühilained ja sealt sai segajate ragina kiuste Ameerika Häält ja BBC-d kuulata . Mul on kodus kuskil alles vanade paberite hulgas isale 1955.a. välja antud raadio ostmise luba . Raadio sai osta , kuid miilits pidi teadma, kellel need on,mis nimi, mis aadressil see asub, et sõja puhul saaks need jälle konfiskeerida .

    Oli alles riik ja võim ... Venemaa liigub lihtsalt tagasi oma juurte juurde .
  • Kui muu maailm kasvatas eelmine aasta jõudsalt oma kaitsekulutusi, siis venemaal need hoopis vähenesid esimest korda peale aastat 1998. Iseenesest võiks ju see uudis minna teemasse venemaal lähevad asjas järjest paremaks, aga kuna venemaal töötab loogika vastupidiselt Läänele, siis näitab see mitte head tahet vaid riigi viletsat seisu, eriti olukorras kus peetakse korraga kahte sõda.
    https://www.aripaev.ee/uudised/2018/05/02/globaalsed-kaitsekulutused-rekordilised
  • Paber kannatab kõike.

    Tomski kardioloogiakeskuse haiglas viidi 167 sanitari üle koristajaks. Seejuures nende töö iseloom ja ülesanded ei muutunud. Põhjuseks on see, et presidendi ukaasiga kuuluvad sanitarid noorema meditsiinipersonali hulka ja neile oleks pidanud 2018.a keskmist palka tõstma. Koristajatel võib selle aga ka tõstmata jätta .

    Kardioloogiakeskust trahviti tööseadusandluse rikkumise pärast 31 000 rublaga (ca 400 eurot ), kuid sanitare nende endisele tööle tagasi ei viidud, kuna uued töölepingud olevat alla kirjutatud "vabatahtlikult."

    http://liport.ru/politika/292607-tomskiy-niiperevel-chast-sanitarov-vuborschiki-chtoby-neuvelichivat-im-zarabotnuyu-platu.html

    Krdi imede maa see on ...

  • Imede maa kombed on visad kaduma ka kodukamaral. Noorarstide näitel ... (Eesti erinevus tööaja arvestamises võrreldes Skandinaaviaga on selles osas suur!).
    Aga keegi pole huvitatud tõe väljatulekust, sest
    1) noorarstid on arvestatav odav tööjõud
    2) noorarstid ise ei ole huvitatud tööandjaga suhete rikkumisest, see mõjutaks nende edasist karjääri
    Kuna olen Eesti meditsiinist eemal ja kuulnud vaid mõne noorarsti kurtmisi eravestluses, siis lähemalt kommenteerida ei saa.
  • Venemaa majanduse ülevaade. Tähelepanuväärne on juba ammu teada info, et venemaa on tegelikult väike tugevalt korrumpeerunud riik, mille majandus pole 1991. aastale järgi jõudnud.
    http://arileht.delfi.ee/news/uudised/homse-putini-ametisse-puhitsemise-eel-millises-kehvas-seisus-venemaa-majandus-tegelikult-on?id=82004137
  • Stealth
    Putler oma uue pikendusega vandumise(vande andmise) tseremoonial sõitmas.
    Eks ta üks paras kompott ole Rollsist, mersust ja Londoni taksost.

    Ossaraisk kus on ülepaisutatud "hammastik" ehk siis võre auto etteosa pandud. Auto välimus meenutab paksuks söödetud jaaguari (looma) kellel on sinivaala kiused suus.
  • Vene oma on vaid mehhaanikute sõim, mida kasutati selle auto kokkupanemisel .

    Ja huvitav kas mootorratturite eskort sõitis kah äkki "Vene" ratastel ? Miskipärast need kõige ustavamad ja patriootlikumad Putini hundid vm nende nimi oligi, kasutavad puha vihatud fašistide ja pindosside rattaid .
  • 2014/2015 kirjutati mingi artikkel selle kohta, et kui Venemaa peab vastu 5-10 a sanktsioonide all siis peaks nende majandus olema enam-vähem isemajandav, seetähendab, et varasemalt importitud Lääne tööted, mis kadusid on nüüd asendunud mingi oma riigi toodanguga.
    Varsti on esimene "termin" saabumas (5 aastat - 2019) ei tea, kas kusagil mingit sügavamat analüüsi on ka leida?
    Pankrotti ju pea iga aasta ennustatud et nüüd kohe kohe tuleb?
  • Putin on Vene majanduses nagu Chuck Norris. Isegi sisemajanduse kogutoodangu (SKT) lühend on vene keeles ВВП.
  • Venemaa hävingut ei tule , kuid nad vinduvad edasi nagu tuli toores puus ja jäävad arengus arenenud lääneriikidest maha.

    Rahvusvahelise konkurentsiga on nagu Alice`il oli imedemaal :

    ‘Now, here, you see, it takes all the running you can do, to keep in the same place.
    If you want to get somewhere else, you must run at least twice as fast as that!'


    Venemaa ei jookse isegi nii kiiresti kui ta suudaks ja jääb aina rohkem maha neist , kes jooksevad kiiremini.
  • ttrust
    Stealth
    Putler oma uue pikendusega vandumise(vande andmise) tseremoonial sõitmas.
    Eks ta üks paras kompott ole Rollsist, mersust ja Londoni taksost.

    Ossaraisk kus on ülepaisutatud "hammastik" ehk siis võre auto etteosa pandud. Auto välimus meenutab paksuks söödetud jaaguari (looma) kellel on sinivaala kiused suus.


    Huvitav, kas korteeži tsiklid on ka vene päritolu?
  • Boxermootor ja kardaanvedu.
    BMW arvatavasti.
    R1200R võiks toorikuks olla, millele kest ümber laotud?
  • Tegelt on hämmastav see, et venelased suudavad ehitada täiesti maailmatasemel vesinikupomme ja hävituslennukeid ja ka kosmoserakette, kuid ei suuda ehitada normaalset jalgratast ega televiisorit .

    Rääkimata siis autost , mis ilmselt on liiga keeruline mehhanism nende jaoks .

    Seda fenomeni peaks ajaloolased hoolega uurima ja välja selgitama, millest see on tingitud .
  • Mis siin uurida on.
    1. 99% vene imedest on läänest varastatud.
    2. Riiklikesse projektidesse pekstakse raha nii kaua sisse kui lõpuks mingi tulemus tuleb.
  • stagna
    Tegelt on hämmastav see, et venelased suudavad ehitada täiesti maailmatasemel vesinikupomme ja hävituslennukeid ja ka kosmoserakette, kuid ei suuda ehitada normaalset jalgratast ega televiisorit .

    Rääkimata siis autost , mis ilmselt on liiga keeruline mehhanism nende jaoks .

    Seda fenomeni peaks ajaloolased hoolega uurima ja välja selgitama, millest see on tingitud .


    Sest lastakse ligugu sellel mille arengusse panustati nõukaajal. Keegi ei arendanud autotööstust ja kui sul pole autoinsenere siis pole ka autotööstust.
  • stagna
    Tegelt on hämmastav see, et venelased suudavad ehitada täiesti maailmatasemel vesinikupomme ja hävituslennukeid ja ka kosmoserakette, kuid ei suuda ehitada normaalset jalgratast ega televiisorit .

    Rääkimata siis autost , mis ilmselt on liiga keeruline mehhanism nende jaoks .

    Seda fenomeni peaks ajaloolased hoolega uurima ja välja selgitama, millest see on tingitud .


    Võimalik, et mul vale mulje jäänud, aga viimati (2017) algul, kui sai venemaal käidud siis räägiti et autod on vaikselt paremaks muutunud. See oli just see aeg, kui keelati ära Saksa autode müük, siis keegi olevat öelnud et Saksa autot enam ei jaksa niikuinii osta (rubla oli vist 80:1 eurole), et pigem Jaapani auto ning kellel tõesti tõesti raha polnud sai 6-10 tuhande eest mingi Lada masina (mingite dotatsioonide abil sai vist hinna veelgi alla).
    Mis huvitav oli see, et talvel ehitatakse maju kuni -25 kraadiga, peale seda pidi olema liiga kallis või keeruline v misiganes. Muudest asjadest jäi silma see, et igasugu IT maailma poolest tunduvad nad Lääne-Euroopast küll veidi ees olevat (Yandex Maps, Taxi, Dating, Mail jne jne jne, rääkimata vkontakte ja telegramist).
    Huvitav oli Jeltsini muuseumis käia (jeltsin center), kus reklaamiti nõukogude aja tehnikat ja elamiskvaliteeti, pea kõik tooted olid Jaapanist/Lääne-Euroopast.
    Sisimas on mul peale seda reisi ikkagi tunne, et Venemaal hakkavad need asjad tasapisi paremaks minema, varsti on tulemas (kui just juba ei ole valmis) konkurent Amazoni Alexa-le , Yandexi Alissa, mis kuuldavasti pidi olema täitsa toekas tükk.
  • Teiste järel jooksmine ei saa kuidagimoodi neist mööda viia.
  • Kunagi oli venelastel teatud edu materjalifüüsikas ja see realiseeriti ka edukaks kosmoseprogrammiks ning et läänele rohkem hirmu nahka ajada lekitati läände film sellest kuidas KGB on ühe alla kukkunud UFO kätte saanud, millele siis kogu see edu baseerus.
    https://www.google.ee/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DtSvabvNdUrk&ved=0ahUKEwjI1K2Yu_TaAhVCkiwKHWM3AdMQtwIIJzAB&usg=AOvVaw3xShR64apkw_OiI5KdRBaF
  • Fake McCoy
    Kunagi oli venelastel teatud edu materjalifüüsikas ja see realiseeriti ka edukaks kosmoseprogrammiks ning et läänele rohkem hirmu nahka ajada lekitati läände film sellest kuidas KGB on ühe alla kukkunud UFO kätte saanud, millele siis kogu see edu baseerus.
    https://www.google.ee/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DtSvabvNdUrk&ved=0ahUKEwjI1K2Yu_TaAhVCkiwKHWM3AdMQtwIIJzAB&usg=AOvVaw3xShR64apkw_OiI5KdRBaF

    kogu NL kosmoseprogramm põhines ju samal alusel, mis USA oma, st natsi saksamaa ballistilisel raketil. 50a pole suudetud võimsamat kanderaketti ehitada kui von Brauni kuurakett, nüüd ehk SpaceX saab sellega hakkama.
  • Fake McCoy
    Mis siin uurida on.
    1. 99% vene imedest on läänest varastatud.
    2. Riiklikesse projektidesse pekstakse raha nii kaua sisse kui lõpuks mingi tulemus tuleb.

    Oli ka kolmas võimalus, pandi teadlane ja/või ta pere vangilaarisse ja lubati "seina äärde" panna kui tulemust ei ole. Minumeelest oli näiteks Korolev ka Kolõmas sunnitööl mingil ajal.
  • Ma oletan, et presidendiauto on sisuliselt läikiv soomustransportöör, mille põhiülesanne on kaitsta sõitjat kõivõimalike tabamuste eest, ja sellise tegemine on ühele sõjatööstusega riigile jõukohane küll (eriti kui mootor ja elektroonika tuleb Porshelt). Raskeks läheb aga vabaturul eduka limusiini tegemisega (sellised plaanid ju olevat), sest seal hindavad ostjad ka mugavust, kiirust, juhitavust ning kaubamärgi mainet.
  • ma koguni oletan järgmist asja : OK, Putja, Medvedik ja veel mõned eriti tähtsad ninad istuvad nüüd "Vene" imesse.Sel lihtsalt põhjusel, et tsaar annab vastava karmi käsu . Kuid mis saab nende endistest ülimõnusatest Mercedese limusiinidest ?

    Ega neid siis romulasse ei anta, need lähevad väiksema kaliibriga ametmeestele . Ja ma kahtlustan, et need pruugitud Pullman-mersude omanikud on autovahetuse üle väga rõõmsad, need aga kes said tutika Korteeži, mitte nii väga .
  • Eks praeguste kärudega kimatakse tööpäeva õhtuti-hommikuti Rubljovka vahet edasi. Limu jääb ikka puhkudeks, kui kogu maailm (või vähemalt Vene maailm) telekast vaatab.
  • pahurik
    Fake McCoy
    Kunagi oli venelastel teatud edu materjalifüüsikas ja see realiseeriti ka edukaks kosmoseprogrammiks ning et läänele rohkem hirmu nahka ajada lekitati läände film sellest kuidas KGB on ühe alla kukkunud UFO kätte saanud, millele siis kogu see edu baseerus.
    https://www.google.ee/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DtSvabvNdUrk&ved=0ahUKEwjI1K2Yu_TaAhVCkiwKHWM3AdMQtwIIJzAB&usg=AOvVaw3xShR64apkw_OiI5KdRBaF

    kogu NL kosmoseprogramm põhines ju samal alusel, mis USA oma, st natsi saksamaa ballistilisel raketil. 50a pole suudetud võimsamat kanderaketti ehitada kui von Brauni kuurakett, nüüd ehk SpaceX saab sellega hakkama.


    Mille poolest siin lääne-riikide kosmoseprogramm erineb? Ehk Hiina/India on oma raketid ise nullist (kopeerides muidugi) ehitanud, teised ikka fritsude arvelt.
  • Lääne kosmoseprogrammi peamine erinevus on selles, et terve hulk sündinud innovatsiooni jõudis igapäevasesse praktilisse kasutusse. Töörahva Paradiis salastas kõik ja kohe. See on lihtsalt nii loll, et kahju kohe.


    https://spinoff.nasa.gov/Spinoff2008/tech_benefits.html
  • Mitte salastamine polnud kõige suurem probleem.
    Töörahva Paradiisis puuduvad
    * isiklik motivatsioon
    * privaatne kapital

    Mis tähendab, et kui kellelgi oleks idee, mida tuletistehnoloogiaga peale hakata, siis jääb see tegemata, kuna
    a) miks teha midagi, millest ma ise midagi kasu ei saa
    b) isegi kui mul oleks lihtsalt PÕNEV vaadata, mis välja tuleb, siis "raha ei ole ja raha ei tule!"

    Siia juurde võiks rääkida ühe vana anekdoodi.
    Kuna sulepeaga on kaaluta olekus probleeme, kulutasid ameeriklased kümme miljonit ja tegid valmis vildika.
    Venelased andsid kosmonautidele kaasa keemilise pliiatsi (kes ei mäleta - pistsid otsa suhu ja tegi natuke aega tindijälge. Maksis vist kolm kopkat tükk).

    Aga moraal on hoopis siin: ameeriklastel ja muul kapitalistlikul maailmal oli pärast seda tööriist, mis kirjutas kaaluta olekus, vaakumis, vee all ja jalad ülespidi.
    Venelastel... noh, neil oli endiselt keemiline pliiats.
  • Olevipoeg

    Oli ka kolmas võimalus, pandi teadlane ja/või ta pere vangilaarisse ja lubati "seina äärde" panna kui tulemust ei ole. Minumeelest oli näiteks Korolev ka Kolõmas sunnitööl mingil ajal.

    Korolev toodi ikka sunnitöölt tagasi, kui selgus et tema teeneid vaja on, ning elas ülejäänud osa oma kahetsusväärselt lühikeseks jäänud elust suhtelises luksuses. Sakslaste legacy mängis NSVL kosmoseprogrammis palju väiksemat rolli kui USA omas, Korolev oli lihtsalt geenius, suutis alati eos mööda tüürida suurprobleemidest, mille otsa tema konkurendid komistasid, ja oma linnud lendama panna.

    Jah, plaanimajanduslikus NSVL-is arendas raketi- ja kosmosetehnikat mitu omavahel konkureerivat riiklikku organisatsiooni, samal ajal kui kogu turumajandusliku USA kosmoseprogramm oli koondatud NASA juhtimise alla :)

    See vildikalugu on müüt, USA "kosmosepliiatsi" arendas oma kulu ja kirjadega välja erafirma, kes lihtsalt tahtis neid müüa kosmosebuumist haaratud lihtrahvale. Samas toode kukkus välja nii hea, et seda kasutasid nii NASA kui venelased :)
  • ja mis puududab seda keemilist pliiatsit, siis ei tahaks teada, mis juhtub grafiidipuruga, kui see 100% hapniku keskkonnas kuskile elektrseadmesse satub
  • Töörahva Paradiisi ülim luksus oli selline kahe töölkäiva vanemaga USA perekonna tase.
  • Venelased on kosmoses alati õhku hinganud, sest nad said oma "Apollo 1" juba kuskil varases faasis barokambris toimunud õnnetusega kätte, kuhu üks potentsiaalne kosmonaut sisse põles. Noh ja tegelikult oli Apollo survestatud 0,3 bari peale, ehk kosmoses polnud see ohtlikum kui tavaline õhk, lihtsalt Apollo 1 katsetus toimus Maa peal ja seal survestati sarnaste tingimuste loomiseks 1,3 barini, tagajärge teame me kõik. Aga üleüldiselt jah, mingi ringi lendav elektrit juhtiv sodi on kosmoses väga halb mõte.

    Selle pärast ma kirjutasingi "suhteline luksus", et NSVL kontekstis. Mõte oli selles, et kellegi lapsi ei hoitud seina ääres, inimesed tegid oma tööd siiski kirega ja motiveeritult.
  • Karmo Tüür juhtis tähelepanu sellele, mis järjekorras Putinit õnnitleti ametisse asumise tseremoonial.

    1. Patriarh Kirill.
    2. Gerhard Schröder

    Seejärel siis ülejäänud.
  • mx77
    ja mis puududab seda keemilist pliiatsit, siis ei tahaks teada, mis juhtub grafiidipuruga, kui see 100% hapniku keskkonnas kuskile elektrseadmesse satub

    100% hapniku keskkond on inimesele surmav.
  • Karum6mm
    Lääne kosmoseprogrammi peamine erinevus on selles, et terve hulk sündinud innovatsiooni jõudis igapäevasesse praktilisse kasutusse. Töörahva Paradiis salastas kõik ja kohe. See on lihtsalt nii loll, et kahju kohe.

    Päris kõike ei salastatud :)
  • Üldises plaanis on praegune Venemaa lõpuni lagunemata NSVL.
  • Venemaa on kahe suursündmuse ootuses.

    Esiteks muidugi homne võidupüha ja järjekordne suurejooneline paraad Moskvas.

    Kuid nädala pärast , 15.mail on kavas avada Krimmi sild.
    Vähemalt niiviisi sahistavad ajalehed .Otse loomulikult peaks isake ise kah linti lõikama tulema. Kuid ta pole kaugeltki esimene, kes väina ühelt kaldalt teisele kuiva jalaga saab. Juba sadu kordi on seal igast asjapulkade autod sõitnud,jala käidud, jalgrattaga ja nüüd käivad viimased ettevalmistused, et võtta vastu tohutu uudishimulike puhkajate autodevool.

    Samal ajal kurdetakse, et hinnad Krimmis galopeerivad ülikiires tempos läbi katuse, näiteks bensiin on kallinenud juba 45 rublale liiter ja puhkus Jaltas on sama kallis kui Sotšis .


    http://ikrim.net/2018/0507/071955.html

    Oleks meil nende mured ... Bentsuliiter 60 eurosenti ja hotellituba Feodossias 3-tärni hotellis 30 euri ööpäev.

    http://ikrim.net/2018/0506/061933.html









Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon