"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli" - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli"

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Aga kujuta ette, et sa ei ole varem osalenud. Siin foorumis on Charlie nende aastate jooksul ilmutanud korra ootamatut avameelsust ja välja lobisenud, et koht asub Võrumaal.

    Käisin ka elevantide surnuaial, et sealt rohkem infot ammutada:
    Minu number peaks olema eespool saadaval.
    Tulijate osas piiranguid ei ole!


    Mõtle, mida üks noor poiss, börsihuvi kõrvadest vilisemas, tunda võib? Onu ei anna üldse õlekõrsi. Sounds ju fishy?

    Hetkel võiks ta lihtsalt mõne kõne teha, et you, affid, sama supp mis eile. Teeme ära?
  • Ei tunne süüdi ennast. Info on TI foorumis kõik olemas. Isegi minu number, koordinaadid ja kõik muu. Raadiosse ja televisiooni pole reklaami pannud. Kes tuleb, see tuleb. Siiani on kõik leidnud selle koha.

    Koht on Võrumaal, Rõuge vallas.
    Edasi peaks see "üks noor poiss, börsihuvi kõrvadest vilisemas" juba ise ka leidma.
  • Politseiakadeemia 6. Kes esimeses osas ei mänginud, sel kuuendale asja pole.

    Ja Charlie, tunne ikka. Sinu telefon seal on number number tärn tärn tärn tärn, lallalaa.
    Iimeil, ma ütlen, iimeil on müügi lahutamatu osa!
  • Charlie, palju ingleid kesapõllu pealt kutsutud on? :)
  • Tankist_007
    Charlie, palju ingleid kesapõllu pealt kutsutud on? :)


    .. sellest võiks nagu kogu kampaaniat alustada.
  • ymeramees, kes ei suuda nii paljugi vaeva näha, et korraldaja info üles leida antud info põhjal, sellel ei ole ka asja antud üritusele :) Ehk siis, info on täiesti olemas ja avalik kõigile, kes vähegi viitsivad vaeva näha. Nagu börsilgi, niisama lakke vaadates ei juhtu jah midagi.
    Ürituse osas - nii palju kui kuulnud, siis üritus on igati tore ja külastamist väärt, ise kahjuks olen vist liiga vana paks ja laisk, et kohale jõuda.
  • LHV on üritusele taas väikest viisi sponsoriks
  • Tublid! Mulle väga meeldis teie loeng üks aasta ja auhinnaks filmid:

    Boiler Room, Wall Street, Enron ja mõned veel kus peategelased kinnimajja lähevad :)

    Aga ilma naljata, hea meel, et aitate!
  • Telefoninumber läheb nähtavaks enne ürituse algust. Mailiaadressi ma kuhugile üles riputada ei taha.

    Alo, suured tänud ette!

    Jim, keegi pole nii vana, paks ja laisk, et ennast parandada ei saaks :)

    Osalusarvu kohta on minul samapalju infot kui teistelgi, eraldi minuga pole ühendust võetud. Ehkki ma tean lisaks paari inimest kes peaksid ka tulema. Seega on praeguse seisuga palju ruumi :)
  • Imestad, et eraldi sinuga ühendust pole võetud? Miks?
  • Jim, ilma kellegi tundeid riivamata küsiks, kas it firmas peaksid kõik peokutsed olema skriptis? Korraldaja oleks võinud siis asja suhtarvudes vormistada:-)
  • Registreerinuid on vist kümne ümber jah?
  • Kas sa ymeramees tahad hirmsasti tulla, aga ei leia kontakte? Vaata TI foorumit, seal on kõik olemas. Telefoninumber on ka olemas.

    See asi läheb juba kangesti naljakaks minu arvates. Kuidas peaksin ma küll teavitama üritusest, kuhu tulek on vabatahtlik. Ma ei hakka suurt reklaami meelega tegema, sest minu eesmärk siinkohal ei ole rahateenimine. Viimased 5 aastat on kogunenud mõnus seltskond, tõsi, paljud neist on olnud püsikülalised. Mina teen seda seltskonna pärast, seetõttu polegi minu huvi see, et koguneks 200 inimest, ehkki, ka need mahuksid ilusasti ära :). Kordan veel, et osalemiseks pole mitte kellegile piirangut, ei pea olema jube proff kaupleja või investeerija. Kellel aga asja vastu huvi pole, sellel on seal ilmselt igav olla, sest jututeemad tiirlevad põhiliselt ikka kauplemise ja investeerimise ümber.

    Sel aastal olin üsna seda meelt, et üritus jääb ära. Kuid mõned inimesed ikkagi tunnevad asja vastu huvi, seega on meeldiv seltskond garanteeritud ja selle suurus teisejärguline. Ise olen osalenud kõikidel talvepäevadel ja võin kinnitada, et selle kohta on juba tunduvalt raskem infot saada. Kui ise ei otsi, siis ei saagi.

    Kes naisi jahib, võib parem kuhugile klubisse minna, kuigi õrnemat sugu on igal aastal kohal olnud.

    Ma väga loodan, et sa lõpetad selle virisemise. Ma ei kavatse rohkem oma teguviisi põhjendada.

    Stocker, ma usun jah, et arv 10 on see minimaalne tulemus.
  • Lähtusin su esialgsest postitusest

    CharlieF:
    Sellel aastal on suvepäevadega nii, et kui piisav arv kokku tuleb siis 19-21.07 või 26-28.07 saavad suvepäevad toimuma. Pigem on eelistatud varasem, ehk siis 19-21.07. Hetkel on endast teada andnud ligikaudu 10 huvilist, ise ootaks, et see arv oleks vähemalt 2x suurem. Oma kindlast osavõtusoovist võib jälje jätta siiasamasse foorumisse, hoian silma peal ja annan siis teada, kui otsus tehtud.

    Sul ongi seal sama kari musketäre, kes kogu aeg.
    Pange nimed siia, ma ütlen, kas tuleb, kes tuleb ja kus tuleb ning kes korraldab, see ei pela.
    Olen ise korraldanud kunagi omajagu asju, aga nii nagu sina loodad, et arv oleks 2X suurem on idiootne. Ei ole tulemust. Ei toimi. Tee endale ajutine meiliaadress, kui telefoni või isikut kotis hoiad.
    Mina leian asjad üles, aga asi on sinu suhtumises. Ehk on inimestel lisaküsimusi, millele kirjutaks või helistaks sulle otse. Ah, ma ei viitsi.
  • Jälle on kellegile hinge situtud sellega, et on jäetud küsimata tema arvamus, kuidas sõpradele väikest istumist korraldada ja nüüd on teema mitu päeva kaeblemist täis.
  • Eks see asi on põhimõtteline - kui siin juba teema on, peaks ju otsene kontaktivõimalus ka välja pakutud olema. Muidu pole ime, et vana kaardivägi käib. Kas ja mis TI-foorumis (mis ei ütle mõnedele ilmselt midagi) olemas on, ei peaks olema põhjus, et siin asi puisemalt ja punasemalt väljas olla ei võiks. Kannatab sinna kontakte panna, kannatab ka siia.
  • mykoloog
    Jälle on kellegile hinge situtud sellega, et on jäetud küsimata tema arvamus, kuidas sõpradele väikest istumist korraldada ja nüüd on teema mitu päeva kaeblemist täis.


    Vasak- ja parempoolses teemas jäi aega üle?

    Mulle jäi mulje, et ta tahaks nagu natuke enamat kui sõpradega väikest istumist. Samas ei ole ta selle perioodi jooksul lisa saanud. Noh, see pole ka esimene aasta, kus ta jäära paneb. Kellel sõbrad külas ei käiks? Ikka käivad. Pole aga sellest siin teemasid tehtud. Ja eelistada infojagamises TI-d LHV-le? TI peategelane on ammu juba palgatööl, see leht tiksub veel inertsist, näo säilitamise soovist.
    Charlie on tubli, et teeb.
  • Charlie, aga tee mingi spetsiell e-mail...

    Näiteks Sotsiaaldemokraatide.Suvepaevad@gmail.com ?

    ;-)
  • Mina tulen siis, kui mykoloog koos Rein Järvelillega tulevad. Tahan näha oma silmaga, kas nad päriselt kah olemas on. Lahe oleks, kui saaks sinna maksuheiki. Siiralt, võiks olla huvitav debateerida.
  • puhk, ära Reinu ja mykoloogi küll samasse kategooriasse pane. mykoloog on siin ikka ka täitsa mõistlikku juttu ajanud.
  • Puhk, mine raudselt kohale, ma saadan Reinu, Andersi ja Marguse kindlasti ka sinna. Ise võibolla tulen hiljem, aga võibolla ei tule üldse, samal ajal paar tähtsat sotside asja on ajada. Kui tulen, siis mind tunneb ära selle järgi, et kannan pruunisid dressipükse, alt kummiga ja paljude taskutega tuulejopet.
  • Milleks seelelkäimiseks paljude taskutega jopet vaja läheb?
  • Seal on hea igasuguseid tööriistu hoida, näiteks puupeaga ümarviili, millega on hea kooreüraskeid püüda. Lisaksin veel seda, et olen küll lüheldast kasvu ja kidura kehaehitusega, aga ääretult vägivaldne, eriti kui täis jään.
  • Tänasest saab järeldada, et investeerimisest seal justkui juttu ei tule? Pigem , et kas kulutada või investeerida. Või siis kuidas inimestel ära võtta see, mille nad on investeerinud?
  • Vot sulle siis.
    Börs iseenesest kindlasti pakub sotsialistidele/kommunistidele suur huvi.
    Eelkõige siis kahest aspektist:
    1. Börsil tundub olevat palju raha, mida saaks kuskil mujal kasutada. Iseenesest ei oma see tähtsust kus.
    2. Börsil tundub olevat palju inimesi , kel on palju raha. Ilmselt niipalju, et nad seda raha tegelikult ei vaja ja kui see neil ära võtta sellest ka eriti sellest puudust ei tunne. (näiteks ala pensionikogujad)

    Ja kui see raha on neilt tolgustelt ära võetud, siis on nad ju õnnelikud kui mingi toimetulemise toetusena kuskilt äkki 10 euri tagasi saavad? See aga tähendab hääli ja muid hüvesid..
  • MSM
    Milleks seelelkäimiseks paljude taskutega jopet vaja läheb?

    Igasse taskusse saab seene panna.
  • TNT
    Tänasest saab järeldada, et investeerimisest seal justkui juttu ei tule? Pigem , et kas kulutada või investeerida. Või siis kuidas inimestel ära võtta see, mille nad on investeerinud?

    Üritusele saabudes võetakse Teid vastu jutuga: "Pensioni II samba sissemakset on suurendanud juba üle 25 000 inimese. 1% võrra suurem panus tõstab II samba makse 9%-ni." Täpselt, nagu ühe panga veebilehele minnes sellise jutuga vastu võetakse.


  • ttrust
    TNT
    Tänasest saab järeldada, et investeerimisest seal justkui juttu ei tule? Pigem , et kas kulutada või investeerida. Või siis kuidas inimestel ära võtta see, mille nad on investeerinud?

    Üritusele saabudes võetakse Teid vastu jutuga: "Pensioni II samba sissemakset on suurendanud juba üle 25 000 inimese. 1% võrra suurem panus tõstab II samba makse 9%-ni." Täpselt, nagu ühe panga veebilehele minnes sellise jutuga vastu võetakse.

    Ok, see oli üks ebaõnnestunud nali.

  • mykoloog
    Puhk, mine raudselt kohale, ma saadan Reinu, Andersi ja Marguse kindlasti ka sinna. Ise võibolla tulen hiljem, aga võibolla ei tule üldse, samal ajal paar tähtsat sotside asja on ajada. Kui tulen, siis mind tunneb ära selle järgi, et kannan pruunisid dressipükse, alt kummiga ja paljude taskutega tuulejopet.


    Tule ikka. Ma tahaks kohe näha tegelast, kes säänset kelbast me raha eest ajab. Ei midagi agressiivset, lihtsalt päris sotsi tahaks katsuda.
  • Päris Sots kõlab nagu Päris Hilton!
  • Ilma igasuguse iroonia või norimiseta teeksin siinkohal ettepaneku, et ümeramees paneks järgmiseks aastaks üritusele õla alla. Täiesti tõsiselt mõtlen seda. Kindlasti lisaks see mitmekesisust ja saaks teha asju teistmoodi. Ise oleksin kindel osaleja.
  • Nonii sehvid, suvekad on kohe kohe algamas ja ilmad paistavad ka korralikud soojad, et paras aeg üks sõit Rõugesse oleks hea tuulutus! Või on muid plaane?
  • Reedel kell 14-15 saabun ise kohale, praegu on küll ilmad soojad, loodetavasti see ei muutu. Kest tuleb see tuleb ja kes ei taha, see ei tule. Ühte ma tean, üksinda ma seal olema ei pea :)
  • Teie naerate, aga mind ootab lähipäevil ees kohtumine Rein Järvelillega...
  • Kui keegi liigub Laupäeval Tallinnast suvepäevadele, või Võru kanti, siis oleks kena kui saaks ühe inimese peale võtta!
  • Mina liigun paraku vastassuunas st. Võru kandist Tallinna (Tartu) poole. Aga kui R. Jävelill tegelikuses ka olemas on, siis ma teen temast pilti ja annan teile vaadata. Kohalikud siin ikka räägivad, et nii mõnigi olla teist näinud.
  • Kas mingi kitsaskoht? Keegi soovib, et keegi viiks kellegi kuskile :)
  • Kitsaskohad said kõik lahenduse, seega teavitamine täitis eesmärki. Kõik kes mulle teadaolevalt soovisid osaleda, said ka ilusasti kohale. Tänud kõigile osalenutele meeldiva seltskonna eest!
  • Vahva oli, kahju, et karpi maitseda ei saanud. Loodan, et traditsioon siinkohal ei sure!
  • Njah, nüüd tagantjärele tuleb nentida et üritus siiski suri... sellel oli mitmeid põhjuseid, kuid kindlasti polnud põhjuseks laiskus.
    Loodus tühja kohta ei salli ja praegu täidab seda investeerimisfestival, kuhu ka mina sel aastal pileti soetasin. Osalt selleks et loodan kohata mõnd vana tuttavat minu suvepäevade ajast, osalt ka selleks et lihtsalt ennast natuke tuulutada. Olen just hiljaaegu mõnede endiste "suvepäevalistega" chattinud ja mulle tundub et see vana üritus elab vaikselt inimeste mälestustes edasi. Nii mõnigi peab plaani see uuesti ellu kutsuda.
    Mina seda kahjuks lähitulevikus teha ei saa (ma ei välista kaugemat tulevikku) ja ma tean et ka talvepäevi pole kahjuks võimalik endises kohas pidada. Samas olen väga huvitatud kui selline veidi vabamas vormis üritus peaks kusagil aset leidma.
  • Elab ka minu mälestustes edasi, oli tore mõmmi, pahuriku, nigga, lehardo, charlie, nelli ja paljude teistega õllekruusi kõrvale veidi rahaturujutte pajatada...alati kui ma seda oma seltskondades proovin, vaadatakse mind nagu tulnukat. Hoian väga pöialt, et siin midagi ellu kutsutakse või siis proovin ka festivalile jõuda, et charliga kokku põrgata :)
  • Hetkel ainukesed, kes sellistest nn. börsihuviliste kokkutulekutest võidavad on ürituse korraldajad - osalejatele on see niiöelda teadmiste ammutamine aja - ja raharaisk!
  • See on ikka nõmeduseskaala ülemises otsas, et sellisest toredast asjast järjekordne rahateenimise eesmärki teeniv müügievent tehti... :(

    Mälestustest - kuigi neid jätkus päris pikaks heietamiseks, siis olen täiesti kindel, et ka vanaduspõlves kuskil vanadekodus Alzheimeri käes kannatades ei lähe meelest, kuidas ümber lõkke istujad vestsid lugusid, kuidas eile sai 10K kauplemisega teenitud. Või kuidas puttidega tuli 20K päevas. Ja peale seda pugesid 5 kauplemisstaari uude bemarisse, et väisata Ööbikuoru laata ning kui seal värava peal piletimüüja teatas, et parkimine maksab 5€, siis vaatasid kõik kunnid heitunult üksteisele otsa, kuni lõpuks keegi tagant pingilt venitas "ah, ei tea, ega siin laadal midagi vaadata pole niikuinii" - ning ots pöörati ümber :D:D:D
  • Jah, see investeerimisfestival on massiüritus. Investeerimisest on saanud rahvasport, seda reklaamitakse raadiotes ja televisioonis: "Naabrimees juba investeeris!" "Mina panin oma raha xxxxx alla ja saan xyz% igakuist tootlust!" Iga teine tüüp peab investeerimisblogi.... rikkaks saamise õpikuid tuleb nagu Vändrast saelaudu. Igal pool räägitakse tootlusest, kinnisvaraportaalides müüakse kortereid kui investeerimisobjekte, kus kirjelduses on ära toodud ka kohene tootlus ostuhinna suhtes... Jne, jne.
    Ma naudin seda. Eks paljud saavad aru, mida ma mõtlen :)
    Sellepärast ma lähengi ja vaatan need näod üle kes praegu tooni annavad. Kuulan, mida räägitakse. Äkki kohtan mõnda vana kala ka. Nalja hakkab varsti saama, seda ma ütlen.
    On aeg, mu kallid sõbrad, on aeg.... et siis jah, võiks vanakooli suvekad jälle käima lükata ja asjad põhjalikult läbi arutada :D
  • CharlieF
    On aeg, mu kallid sõbrad, on aeg.... et siis jah, võiks vanakooli suvekad jälle käima lükata ja asjad põhjalikult läbi arutada :D

    On saabunud alternatiivse tõe aeg, eksole... :D
    Kui keegi viitsib ette võtta ja mingi väiksema ringi ürituse korraldada, siis oleks küll uhke. Paraku on vist kõigil käed-jalad tööd täis ja mis seal salata -- ka väiksema ürituse orgunn on paras peavalu.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon