Kõige hullumeelsemad vandenõuteooriad - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kõige hullumeelsemad vandenõuteooriad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Olevipoeg
    Offf
    No mind IT inimesena ajab närvi see, kui täielik profaan köhib välja "Arvutid ei olnud piisavalt võimsad".
    Nagu ta teaks midagi arvutusjõudlusest, algoritmiteooriast, NP keerukusest ja sellest kuhu tänapäeva võimsate arvutite "võhmast" 99% kaob. Samasugune lambakari loeb ja noogutab... jaa, jaa, tõepoolest, oleme meiegi ajakirjandusest lugenud, kuidas tänane mobiiltelefon on kogu maailma arvutusjõudlus anno 1960, küllap seal midagi ikka on.

    Üks teine artikkel, mida on professionaal kirjutanud, väidab pigem, et tolleaegne tehnika polnud piisavalt võimas, et kuumissiooni lavastada.


    Mitte artikkel vaid video. Sealjuures väga hea ja professionaalne video:
    https://www.youtube.com/watch?v=sGXTF6bs1IU
    Siinkohas võiks veel märkida, et AGC lähtekood tehti avalikuks ja seda on juba tuhanded häkkerid uurinud. Ja huvitav küll, mitte keegi ei nurise, et sellise koodiga kuule ei lenda. Aga Tõnumaadele muidugi sellised argumendid ei loe.
  • Kui ameeriklased ei oleks Kuul käinud, oleks Nõukogude propaganda sellest pasundanud söögi alla ja söögi peale.
  • Grupp Seltsimehi
    Kui ameeriklased ei oleks Kuul käinud, oleks Nõukogude propaganda sellest pasundanud söögi alla ja söögi peale.


    Kas nüüd on see koht, kus võiks hakata spekuleerima seda, et äkki oli NL-i eesmärk muuta pisikesed iseseisvad idaeurooplased vastuvõtlikuks lääne NWO-kapitalismile? Venelased oma suurte juhtide sabas teevad ju niikuinii ükskõik mida. Samuti võiks see äkki selgitada vajadust suure puhastustöö järele? Või saadeti küüditatud ja tapetud hoopiski otse teise dimensiooni ees minema?
  • Ameeriklaste kuu peal käimine on ju jälgitav teleskoopidega ning mismoodi seal paigutati maandumiskoha ümbruses laiali igasugused objektid, näiteks laserikiiri tagasi peegeldavad peeglid, lipud ja muu träna?
  • nope, maalt sa ei näe ühegi teleskoobiga neid märke, tegelt isegi Hubble ei oleks piisavalt võimas nende jälgede nägemiseks maa orbiidilt.. pildid mida sa oled netis näinud on LRO satelliidiga tehtud mis on kuu ümber orbiidil..

    aga põmst peeglite vastu laserikiir suunata ja tagasi saabumist mõõta peaks mingitele entusiastidee tehtav olema, aga see eeldab sellisel tasemel teadmisi mille omandamise juures sul ei teki kahtlusi lapiku maa või kuul käimise kohta.
  • ttrust
    Ameeriklaste kuu peal käimine on ju jälgitav teleskoopidega ning mismoodi seal paigutati maandumiskoha ümbruses laiali igasugused objektid, näiteks laserikiiri tagasi peegeldavad peeglid, lipud ja muu träna?

    Oh Sind õnnetut -- neid fotosid ja kiire peegeldumist siis võltsida ei annagi vä? ;)
    Vt. http://adsoftheworld.com/media/print/moon_1
  • Mis moodi läbiti Van Alleni vöö?
    Miks kostusid Kuul olles Apollo 17 ja 15 kosmoseaparaadi juures toimetades helid, kui kosmonaut tagus millegiga vastu kosmosemasina tugijalga? Helid vaakumis???
    Miks ja kuidas sai olla ühes kaadris must kuju maha kummardumas, sealt midagi võtmas ja ära kadumas samal ajal, kui astronaudid jälle enda kosmosesõiduki juures toimetasid Kuu pinnal?
    Vaadake video esimest 30 minutit, kui rohkem ei viitsi.

    https://www.youtube.com/watch?v=5aIFhlv457U
  • Grupp Seltsimehi
    Kui ameeriklased ei oleks Kuul käinud, oleks Nõukogude propaganda sellest pasundanud söögi alla ja söögi peale.

    seepärast ei tasugi igasugu vandenõuteooriaid tõsiselt võtta, NL ei oleks eales lubanud enda sellist allajäämist, kui see poleks tõsi olnud@network
  • network
    Miks kostusid Kuul olles Apollo 17 ja 15 kosmoseaparaadi juures toimetades helid, kui kosmonaut tagus millegiga vastu kosmosemasina tugijalga? Helid vaakumis???

    Helilained ei levi vaakumis, aga metallis ja kivimites seda paremini.
  • pahurik

    seepärast ei tasugi igasugu vandenõuteooriaid tõsiselt võtta, NL ei oleks eales lubanud enda sellist allajäämist, kui see poleks tõsi olnud@network

    Just nimelt. Kui oleks olnud kasvõi õhkõrn võimalus selle koha pealt jänkid vahele võtta, ei oleks venkud seda kasutamata jätnud.
  • Üks asi on püüda arvata, mida NSVL oleks ja ei oleks teinud, teine asi on vaadata videomaterjali, mida NASA omal ajal avalikustas ja näha selles detaile ning nende võimalikkuse üle arutleda. On teatud küsimused, mis tekkivad füüsilisel tasandil, miks ja kuidas. NSVL esile toomise asemel ma vaataks detaile rohkem, sest NSVL asi on vaid hüpotees aga videot saavad kõik oma silmaga näha.

    Van Alleni vööst ei taha keegi rääkida?
  • network
    Üks asi on püüda arvata, mida NSVL oleks ja ei oleks teinud, teine asi on vaadata videomaterjali, mida NASA omal ajal avalikustas ja näha selles detaile ning nende võimalikkuse üle arutleda. On teatud küsimused, mis tekkivad füüsilisel tasandil, miks ja kuidas. NSVL esile toomise asemel ma vaataks detaile rohkem, sest NSVL asi on vaid hüpotees aga videot saavad kõik oma silmaga näha.

    Van Alleni vööst ei taha keegi rääkida?

    kosmoselende pole toimunud, satelliidid on illuminaatide väljamõeldis ja internetis oma luulude levitamise võimalus on näiline?
  • network
    Van Alleni vööst ei taha keegi rääkida?

    Räägiks parem lapikust Maast, selles on rohkem huumorit.
  • Mis eesmärgil te seda teemat siin siis üldse käsitlete? Mis selle mõte on?
  • network
    Mis eesmärgil te seda teemat siin siis üldse käsitlete? Mis selle mõte on?

    Mõned siin kollektsioneerivad jobusid.
  • network
    Mis eesmärgil te seda teemat siin siis üldse käsitlete? Mis selle mõte on?

    Mõte on see, et me ei jõua kõikide maailma idiootidele eluks vajalikke baasteadmisi selgeks õpetada ja see pole ka meie eesmärk ja oleks mõttetu aja raiskamine. Kui sa põhikoolis "tundidest puudusid" ja sellest tulenevalt käid illuminaatisid või kristalle või lamedat maad otsimas, siis on see sinu isiklik tragöödia ja hoia see endale või proovi rääkida kellelegi kes hoolib, meie siin mitte.



  • "hoia see endale või proovi rääkida kellelegi kes hoolib, meie siin mitte".

    Selge, kellelegi ei ole teemat pealkirjaga "Kõige hullumeelsemad vandenõuteooriad" tarvis. Teen LHV-le ettepaneku teema kustutamiseks. Üks tema on foorumist juba kustutatud ja see teema siin võiks olla siis järjekorras teine.
  • Eee... eeega sa juhuslikult pole märkamata jätnud, et see teema rohkem nagu vandenõuteoreetikute üle khmm... irvitamiseks, mitte siin tõsimeelselt nende lolluste üle arutamiseks on? ;)
  • ma imestan, et network sellest ise aru ei saanud, see teema siin ei ole teooriate tõestamiseks või ümber lükkamiseks või kellelegi tarkuse pähe tagumiseks vaid nende teooriate üle irvitamiseks.. et kui hullumeelseid asju saab uskuda..
  • Kommentaator networki eesmärk on siin provotseerida, ei muud. Tüüp ärkab ellu ainult siis kui tekib võimalus trollida, muidu on tüüp vait.
  • Mulle jälle ei jõua kohale foorumlaste pidev sallimatus kaaskodanike suhtes. See muideks läbib üldse LHV foorumeid kuidagi juba massiliselt. Nii, kui midagi enda egole ei meeldi on vaja kohe minna isiklikuks ja igal juhul püüda solvata. Varsti ei olegi teemadel enam tähtsust. Ärme aruta kusagil enam midagi, sest mingile seltskonnale on omane kohe ära panna. Jess, linnuke kirjas, panin jälle ühele ära- selline stiil läbib LHV foorumeid kindla joonena sõltumata teemast.
  • Kuidas kommentaator networki enda sallivusega lood on?
  • Grupp Seltsimehi
    Kui ameeriklased ei oleks Kuul käinud, oleks Nõukogude propaganda sellest pasundanud söögi alla ja söögi peale.


    If you cannot make it, fake it! (nõukogude propaganda pihta siis)
  • Network, sa muuseas seda ikka tead onju et Internetti tegelikult ei ole olemas.
  • network
    Mulle jälle ei jõua kohale foorumlaste pidev sallimatus kaaskodanike suhtes.

    Miks peab olema salliv kellegi vastu, kes usub "Lamedat maad"? Ja mitte ainult ei usu, vaid üritab oma haigusesse ka teisi nakatada. Mõni asi on uskumise küsimus, mõni asi aga on lihtsalt väga väga vale. See inimene vajab eelkõige meditsiinilist sekkumist, mitte tolerantsust. Sama hästi võib süüfilist vaadata kui elustiili või religiooni.
  • Konksu otsa sattunuid ei tasu mõnitada, sest see ainult kinnistab nende arusaamu ja toidab vastandumist. Seda enam, et mõnitamine teadmiste levelilt, kus Van Alleni kiirgusvööndite kohta tuleb ka endal Wikipediast näpuga järge ajada, näeb kehv välja.
  • Van Alleni kiirgusvöönd on kližee, mis käidi "vaidluses" välja, ise asja sisust tegelikult aru saamata.
  • Härrased, kas keegi Teist vandenõuteooriate ekspertidest oskab seletada, mis helendav objekt see Põhja-Korea kaardil olla võiks:

    https://www.google.ee/maps/place/P%C3%B5hja-Korea/@37.9736527,126.5545188,91m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x357e02dae64f4337:0x3a0b871c3e1d861c!8m2!3d40.339852!4d127.510093?hl=et

    Kiire googeldamine ei andnud sellele küsimusele vastust ja ma ei ole paraku ka ka kõigi vandenõudega kursis.
  • Ka Tallinnas võid selliseid "objekte" leida. Tegu on katuse peegeldusega. Eriti palju tuleb sellised asju välja Apple Maps-is.
  • Mis mõttes katuse peegeldus. Hallooooo.
    Reptiilide stardiplatvormidest pole midagi kuulnud või?
    Ümbritsevate inimeste suhtes on peidetud tänu üliarenenud varjetehnoloogiale aga ülevalt on avatud stardi hetkel. Täiesti ilmne raketi start ju.
  • Kas need polegi siis interdimensionaalsete väravate asukohad?
  • DonRoberto
    Kas need polegi siis interdimensionaalsete väravate asukohad?

    Et sõidad määrdunud tumehalli Põhja-Koreasse ja hüppad selle särava kuldse pildi sisse, otse läbi tähevärava?
  • ttrust
    DonRoberto
    Kas need polegi siis interdimensionaalsete väravate asukohad?

    Et sõidad määrdunud tumehalli Põhja-Koreasse ja hüppad selle särava kuldse pildi sisse, otse läbi tähevärava?


    Ma arvan jah, et aupaklikust ikoonide suhtes niisama ei jutlustada. Ju nad on ikka väga konkreetsetel põhjustel oma kohtadele pandud. All about misdirection.
  • Kaldusin ise ka arvama, et reptiilid ikka, kes muu, aga soovisin igaks juhuks teist arvamust ka.
    See katuse-peegeldus on lihtsalt totter skeptikute väljamõeldis või siis reptiilide endi poolt levitatav sogane jutt, et tõde välja ei tuleks.
  • Jah, vabandust, ma eksisin. Minu pildil on selgelt näha, et Kalamajas on punktid kuhu reptiilid sisenevad valgustunnelite kaudu, et maad veel lamedamaks tõmmata.
  • kuusemaa
    Jah, vabandust, ma eksisin. Minu pildil on selgelt näha, et Kalamajas on punktid kuhu reptiilid sisenevad valgustunnelite kaudu, et maad veel lamedamaks tõmmata.


    Nad nagu triigivad seda onju, sellise suure triikrauaga, altpoolt, et elanikud ei kahtlustaks ja see globaalne soojenemine on siis see triikraua soojus mis meile ülesse vaikselt imbub.
  • Tin
    kuusemaa
    Jah, vabandust, ma eksisin. Minu pildil on selgelt näha, et Kalamajas on punktid kuhu reptiilid sisenevad valgustunnelite kaudu, et maad veel lamedamaks tõmmata.


    Nad nagu triigivad seda onju, sellise suure triikrauaga, altpoolt, et elanikud ei kahtlustaks ja see globaalne soojenemine on siis see triikraua soojus mis meile ülesse vaikselt imbub.


    Sellepärast siis mul jääkuubikud Martini klaasis sulavadki nii kiiresti. Reptiilid triigivad mu põrandat. Kohe ei tulnudki selle peale. Homme teen kaebekirja Telegrammi, kaua võib meid triikida, kuskil on piir.
  • kuusemaa
    Tin
    kuusemaa
    Jah, vabandust, ma eksisin. Minu pildil on selgelt näha, et Kalamajas on punktid kuhu reptiilid sisenevad valgustunnelite kaudu, et maad veel lamedamaks tõmmata.


    Nad nagu triigivad seda onju, sellise suure triikrauaga, altpoolt, et elanikud ei kahtlustaks ja see globaalne soojenemine on siis see triikraua soojus mis meile ülesse vaikselt imbub.


    Sellepärast siis mul jääkuubikud Martini klaasis sulavadki nii kiiresti. Reptiilid triigivad mu põrandat. Kohe ei tulnudki selle peale. Homme teen kaebekirja Telegrammi, kaua võib meid triikida, kuskil on piir.


    Kõige tähtsam kes vastutab! kes vastutab selle eest et rahvast on lollitatud!
  • Kui ma nüüd ei eksi, siis igasugu vandenõuteoreetikud ja muidu meie iidsema ajaloo huvilised rääkisid juba ammu, et meie esivanemad olid vägagi teadlikud sellest Proxima Centaur A ja B-st. Viidati ka sellele, et esiisad lausa viitasid sellest, et inimkond on sealt tulnud. Võta nüüd kinni aga tundub, et kellelgi võis mingis asjas õigus olla ))
    http://tehnika.postimees.ee/3812559/video-paikesesusteemi-naabruskonnast-avastati-maa-sarnane-planeet?_ga=1.76213469.936936322.1471866402
  • Nojah, inimene pole nagu päris selle planeedi elanik. Evolutsioon looduses tähendab liigi kohandumist looduskeskkonna muutustele. Inimene vastupidi, mida rohkem on arenenud, seda enam on isoleerinud end looduskeskkonnast. Lihtsalt 1 arvamus :)
  • Geneetiliselt töödeldud iseparanev biorobot, mis on jäetud hüljatud kaevanduse juurde.
    Sealt me liikvele vist läksime.
    Vanasti räägiti, et põlvneme ahvist ja eellane oli neandertallane. Nüüd aga räägitakse, et Homo Sapiens lihtsalt tekkis ja võttis maailma üle?
    Vähemalt mulle on nii mulje jäänud.
  • TNT
    Geneetiliselt töödeldud iseparanev biorobot, mis on jäetud hüljatud kaevanduse juurde.
    Sealt me liikvele vist läksime.
    Vanasti räägiti, et põlvneme ahvist ja eellane oli neandertallane. Nüüd aga räägitakse, et Homo Sapiens lihtsalt tekkis ja võttis maailma üle?
    Vähemalt mulle on nii mulje jäänud.


    Huvitav küll, mida siit kaevandada oleks ?
  • Eesti maapõues on korralik rauamaagimaardla. Ainult, et see paikneb liiga sügaval et hind oleks konkurentsivõimeline.
  • TNT
    Geneetiliselt töödeldud iseparanev biorobot, mis on jäetud hüljatud kaevanduse juurde.
    Sealt me liikvele vist läksime.
    Vanasti räägiti, et põlvneme ahvist ja eellane oli neandertallane. Nüüd aga räägitakse, et Homo Sapiens lihtsalt tekkis ja võttis maailma üle?
    Vähemalt mulle on nii mulje jäänud.


    Väidetakse ka ju, et me lihtsalt sõime neandertallassed ära - iseenesest sobiks see versioon ju reptiilse päritoluga küll.
  • "Kõige Debiilsema E-Valmiste Vastase Argumendi" auhinna kandidaat

    "Edmond Penu Te olete siis minust valesti aru saanud ! Tehnoloogia arengu kohapealt ei ole mul vastuväiteid ! Kuid mida ma koguaeg kordan et täna on evalimised taunitavad just usaldamatuse tõttu ! Võimu ei saa täita ,kui puuduvad alluvad kes väidavad et võimule on saadud ebaausal teel ! Seda nimetatakse kodaniku allumatuseks! See väljendub üsna hästi ka kuriteoregistrites! Näiteks kui mina kandideeriksin siis lõpetaksin e valimised päeva pealt ! Ja ainult seetõttu et minu teostatud võim oleks hiljem ka legitiimne ! Üheks kodanikuallumatuse vormiks on ka eestlaste väljaränne teistesse riikidesse !"
  • e-valimised.....kaks asja
    sedelga hääletamisel on mul ainult 1 kord võimalik valida ja seda ma teen üksinda valimiskabiinis.
    e-hääletamine ma võin terve nädala kas või iga päev uuesti hääletada ning keegi ei tea, kas hääletan mina või keegi teine minu id-kaardiga või mitmekesi koos hääletatakse
    on reaalne võimalus mingile kindlale kandidaadile hääli juurde panna....usume, et need inimesed, kes nende andmebaaside juures on on ausad aga vaadates meie igapäevapoliitikat, siis kindlasti on paljudel suur ahvatlus selleks
  • tulu
    e-valimised.....kaks asja
    sedelga hääletamisel on mul ainult 1 kord võimalik valida ja seda ma teen üksinda valimiskabiinis.
    e-hääletamine ma võin terve nädala kas või iga päev uuesti hääletada ning keegi ei tea, kas hääletan mina või keegi teine minu id-kaardiga või mitmekesi koos hääletatakse
    on reaalne võimalus mingile kindlale kandidaadile hääli juurde panna....usume, et need inimesed, kes nende andmebaaside juures on on ausad aga vaadates meie igapäevapoliitikat, siis kindlasti on paljudel suur ahvatlus selleks

    Ehk kirjeldad lähemalt seda väidet: "on reaalne võimalus mingile kindlale kandidaadile hääli juurde panna...." ?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon