Kalev Jaik võsafilosoofist majandusteadlane - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kalev Jaik võsafilosoofist majandusteadlane

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Järjekordne tegelane jaigib, et temal on uus kontseptsioon, aga füüsikud ei taha kuulata: https://www.youtube.com/watch?v=p_FR-V4km9Q
  • "dig"
    Järjekordne tegelane jaigib, et temal on uus kontseptsioon, aga füüsikud ei taha kuulata: https://www.youtube.com/watch?v=p_FR-V4km9Q


    Igast kraanajuhist võib saada leiutaja ja teadlane. Muide, see sobiks paremini "elukunsti" või "vandenõuteooria" gruppi.
  • Sellel tegelasel on vist HVAC tehniku taust. Aga üldine jutt on seesama unskilled labourer's idea of a theoretical physicist nagu Kalevil ja tuntavalt sarnane T*umbi stupid person's idea of a clever person jutule.
  • Hei, Kalev, kuidas tervis? Ega palavus pole liiga teinud. Pole juba nädalake sinu sulest midagi huvitavat lugeda saanud.
  • Ahvatluseks olgu pakutud Kalevile harjutusülesanne: näita, kus on pildil varad, kus riisimine, kus sabotaaž.

    Malaisias Borneos Miri linnas tegutsev krüptoteerull 16. juuli 2021.
    FOTO: Dennis Wong/AFP/Scanpix


    Malaisia politsei on leidnud teerullide näol uue viisi, kuidas hävitada enam kui 1000 läbiotsimistel konfiskeeritud bitcoini kaevandamise masinat.

    Borneo saarel leidsid võimud veebruarist aprillini korraldatud läbiotsimistel umbes 1,25 miljoni USA dollari väärtuses riistvara.

    Vahistatud on kaheksa inimest, kes varastasid krüptoraha kaevandamiseks kahtlustuste kohaselt kahe miljoni dollari väärtuses elektrienergiat.

    Allikas.
  • Äärmiselt tobe, et mitte õelda debiilne lähenemine, nojah, shit happens ... Rama-rama ;)
  • Jah, pole kunagi mõistnud ja keeldun mõistmast asjade hävitajaid, vähe mõistust et transformeerida ? Debiiilikud kõigepealt. (c)keegi Shicklgruber ... Ainus mida see idioodikari suudab transformeerida on vist salaalkohol :)
  • Tere!

    Ma ei ole kaua teie seltskonnas käinud, sest talun kriitikat alati väga valuliselt, mistõttu minust ei saanud teile koos Kaleviga kõikide nende teemade üle arutlejat, nii nagu see juba üle kümne aasta tagasi oleks igati võinud olla.

    Nüüd aga on vist nii, et Kalev on meie hulgast lahkunud.

    Tal oli viimasel ajal tervis väga halb, ja viimase kuu jooksul ta enam ei helistanud mulle, mida ta muidu regulaarselt tegi, kui oli mingeid küsimusi, kus sain aidata. Helistasin ise eelmise nädala alguses, see oli vist esmaspäeval, ja siis oli selge, et nüüd hakkab tervisega midagi päriselt juhtuma. Ta rääkis, et tal ei ole enam mõtteid, ja ta ei suuda enam millegagi tegeleda. Isegi toiduvalmistamist ei suutnud ta sel õhtul ette võtta, ehkki ta oli käinud invatakso ja sotsiaaltöötajaga poes, ja toit ootas valmistamist.
    Ta rääkis ka tervisehädadest, mis tundusid seekord väga kahtlased.

    Helistasin uuesti reedel, ja telefon ei vastanud päeva jooksul. Et ma elan Tallinnas, ja kohale minna ei saa nii lihtsalt, siis otsustasin lõpuks, et helistan politseisse ja püüan seda kaudu selgust saada.
    Lubati uurida ja anda teada, kui midagi teatakse.
    Umbes poole tunni pärast helistas mulle üks politseiametnik hädaabinumbrilt, ja teatas, et nad olid päeval sotsiaaltöötajaga selle teemaga juba tegelenud, ja et Kalev on lahkunud.

    Lisan siia lõpetuseks ja tema mälestuseks kolm mõtet, mida ma temalt kuulsin, kui temaga rääkisin telefoniga või külas käisin. Need olid asjad, mida ma kuulsin temalt mitu korda.

    Mõista tähendab andestada. Antoine de Saint-Exupéry. Kui ei ole andestanud, tähendab tuleb püüda paremini mõista.

    Ma õpin kõikidelt.

    Aus inimene ei solvu.

    Tervitades,

    Kristjan Laes.
  • Aitäh sulle Kalev kõigi mõttevahetuste eest.

    Sinu mõtlemine elab edasi meie mõtetes.

    Nii palju rõõmu pakkusid foorumi kaudu.

    Kuskil, kunagi, arutelu jätkub. Ikka rõõmuga.
  • Selle teema võib vist nüüd lukku panna. Rahu Kalevi põrmule.
  • Nüüd on siis juhtunud sihukene pentsik lugu, et elukuntsnikud on Kalevi jaigutusi omale südamesse võtnud ja välja mõtelnud, kuidas müütada omandiõigusi ilma omandita.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon