Päevakaja - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Päevakaja

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Lillelapsed olete. Usute hunte lambanahas.
    Aga uskuge ja anlüüsige edasi, mulle täiesti piisab , et viis enimlevinud nime SDP s on vene nimed.
    Punkt.
  • TNT, eks uskuda võib kõike, kuigi mul on tunne, et sinu maailmatunnetus põhineb kõige rohkem usul.

    PS. Vaatsin just EKRE liikmete nimekirja - meeletult täisvene nimesid (vene eesnimi pluss perenimi). Eesti partei my ass.
  • TNT
    Lillelapsed olete. Usute hunte lambanahas.
    Aga uskuge ja anlüüsige edasi, mulle täiesti piisab , et viis enimlevinud nime SDP s on vene nimed.
    Punkt.


    Mis juhtus, kas sind on valimisvankri ette rakendatud või ? Millest selline lahmimine ?
  • 2016. aasta 1. jaanuaril on Eesti elanike hulgas kõige rohkem Aleksandreid, Vladimireid, Olgasid, Sergeisid ja Tatjanasid.

    TNT, kuidas kommenteerid? Eestis on venelasi eestlastest kõvasti rohkem?
  • Sinna läheb veel natukene aega. Aga ilmselt mitte väga palju.
    http://www.stat.ee/public/apps/nimed/TOP
  • 2korda2
    2016. aasta 1. jaanuaril on Eesti elanike hulgas kõige rohkem Aleksandreid, Vladimireid, Olgasid, Sergeisid ja Tatjanasid.

    TNT, kuidas kommenteerid? Eestis on venelasi eestlastest kõvasti rohkem?


    See võib olla TNT jaoks liiga keeruline, võtame midagi lihtsamat. Millalgi määras Tarmo Rüütli Eesti koondise koosseisu järgmised 21 mängijat. Levinuim nimi koondises oli Sergei (3). Kas Eesti koondis selles koosseisus koosnes enamuses venelastest?

    Väravavahid
    Mihkel Aksalu (07.11.1984) – Seinäjoen Jalkapallokerho (FIN) 10/0
    Sergei Pareiko (31.01.1977) – FC Volga Nižni Novgorod (RUS) 51/0

    Kaitsjad
    Artjom Artjunin (24.01.1990) – Tallinna FC Levadia 0/0
    Enar Jääger (18.11.1984) – Lierse SK (BEL) 99/0
    Ken Kallaste (31.08.1988) – Nõmme JK Kalju 1/0
    Ragnar Klavan (03.10.1985) – FC Augsburg (GER) 90/2
    Dmitri Kruglov (24.05.1984) – Tallinna FC Levadia 88/2
    Mikk Reintam (22.05.1990) – JJK Jyväskylä (FIN) 8/0
    Taijo Teniste (31.01.1988) – Sogndal Fotball (NOR) 25/0

    Poolkaitsjad
    Aleksandr Dmitrijev (18.02.1982) – Tallinna FC Levadia 83/0
    Joel Lindpere (05.10.1981) – Chicago Fire (USA) 90/6
    Siim Luts (12.03.1989) – IFK Norrköping (SWE) 13/0
    Sergei Mošnikov (07.01.1988) – Górnik Zabrze (POL) 17/0
    Sander Puri (07.05.1988) – York City (ENG) 54/3
    Konstantin Vassiljev (16.08.1984) – FK Amkar Perm (RUS) 66/17
    Martin Vunk (21.08.1984) – JK Sillamäe Kalev 59/1
    Ründajad
    Henri Anier (17.12.1990) – Motherwell FC (SCO) 11/3
    Rimo Hunt (05.11.1985) – Tallinna FC Levadia 2/0
    Tarmo Kink (06.10.1985) – Györi ETO FC (HUN) 78/6
    Henrik Ojamaa (20.05.1991) – Legia Warszawa (POL) 15/0
    Sergei Zenjov (20.04.1989) – FK Karpatõ Lviv (UKR) 30/5
  • stagna
    uuuem seis, EKRE no. 2 eestlaste seas ja populaarseim meeste hulgas

    https://ekre.ee/eestlaste-ja-meeste-hulgas-on-ekre-populaarsus-korge/


    miskipärast see kõrge populaarsus ei realiseeru stagna kodulinnas - http://www.err.ee/619657/tartus-voidaks-valimised-ulekaalukalt-reformierakond

    Reformierakonna toetajaid on Tartu valijate hulgas 41,3 protsenti, teisel kohal olevate sotside poolt hääletaks kohalikel valimistel 19,5 protsenti, näitab septembri algul Postimehe ja BNS-i tellimusel läbi viidud küsitlus.
    Uuringu järgi pääseksid uude volikogusse ka Keskerakond, EKRE, IRL ja valimisliit Tartu Heaks. Keskerakonna poolt annaks hääle 9,8 protsenti valjaid, EKRE koguks 9,7 protsenti ja valimisliit Tartu Heaks 8,3 protsenti häältest. Viimasena ületaks viie protsendi künnise IRL, kelle toetajaid on 6,8 protsenti.
  • Tartu on üliõpilaste ja nooruse linn. Vabameelsed liberaalid ja vasakpoolsed on siin alati tugevas posistsioonis olnud. Refi ja sotside kants. Linna tasandil see ehk polegi nii paha kui välja arvata nende poliitikute susserdamine kambajõmmide ärikatega.

    Prominentseid (eks)tartlasi vana aja piltidelt. Poisid nagu ponksid, mis ?





  • stagna
    Tartu on üliõpilaste ja nooruse linn. Vabameelsed liberaalid ja vasakpoolsed on siin alati tugevas posistsioonis olnud. Refi ja sotside kants. Linna tasandil see ehk polegi nii paha kui välja arvata nende poliitikute susserdamine kambajõmmide ärikatega.

    Prominentseid (eks)tartlasi vana aja piltidelt. Poisid nagu ponksid, mis ?







    See alumine oled sa ise?
  • Mõlemad pildil kujutatud isikud on stagna koolivennad, üks võib-olla isegi klassikaaslane.
  • seltsimees miilitsakapten ja vasaraheitja õppis paralleelklassis.Seltsimees EKP rajoonikomitee II sekretär ja EV peaminister tulevikus aga paar aastakest eespool. Samas ka seltsimees Edasi toimetaja ning meediakapitalist tulevikus, kes armastas kirjutada varjunime all paskville dissidentide kohta. Teine EV peaminister ning Olümpiakomitee president in spe aga hoopis eespool nii et ei tundnudki teda.

    Palju andekaid inimesi.Ilma naljata. Eks proovige olla igas pulmas peigmees ja igal matusel kadunuke. Nemad oskasid seda kunsti .
  • Kel aega lugeda, siis üsna meeleolukas.
    XIII Riigikogu stenogramm
    VI istungjärk
    Neljapäev, 21. september 2017, kell 10:00
  • Vaatan tänast "Kolmeraudset", esimeseks teemaks päeval Riigikogus toimunud jenka aftermath (külalisteks Lauristin ja Martin Helme) . Pole nooremõde Helmest kunagi eriti pidanud (õigemini olen küll, nimelt pidanud teda pisut... noh, tuultsaanuks), aga vaadates, kuidas sotside ürgema Lauristin ja p**ssekukkunud sots Raud teda kahel raual bashivad, "sarkasmi" pritsivad ja kuidas Marjustin lakkamatult "naerda" punnitab, siis... No andke kannatust, okse tuleb peale. Sm. Helme üritab kõige selle juures reel püsida, argumenteerida ja rääkida mõtestatud lausetega, mida end liberaaldemokraatideks nimetavad oponendid kohe üldse toimuda ei lase. Ma ei vastuta enda tegude eest, rsk - kui täna peaks valima, oleks EKRE-l mu protestihääl taskus!

    https://tv3play.tv3.ee/sisu/kolmeraudne
  • Sekeldaja, paraku geneetiliste punaste tõttu lõpuks EKRE võimule tulebki. Ainult pole need EKRE tüübid mingid rahvuslased. Pätsasid Eesti "cvi" lihtsalt ja kõik. Anvelt oli sealt saatest veel puudu, siis oleks mitu põlve punaseid.
  • EKRE jah, üritab "välja näha, ujuda ja prääksuda" nagu rahvuslased, et ollagi rahvuslased. Ning nende pingutusi saadab edu, sest enda kategoorias võistlevad nad üksi. Mõtlesin kohe tükk aega välja veel mingit rahvuslasteks kvalifitseeruvat seltskonda, aga mitte kedagi-midagi ei tulnud meelde. Peale Tiit Madissoni 2009. aasta sketši "ERSP Taasasutav Kogu" või mis tolle nimi nüüd oligi.

    P.S.: Et mulle Isamaa päriselt ka meelde ei tulnud, pole poos ega manerism. Midagi täiemõistuslikku, sh rahvuslust oli selles pajatsikambas viimati vist üheksakümnendate lõpul, nii kaugele pole hetkel põhjust tagasi vaadata.
  • Naljakamad huumorisaated on kolinud ära internetti:

    Helme vs Ossinovski debatt by Vilja Kiisler: Olete natsid või ei ole?

    Ma tean ka teiste erakondade inimesi, kes kannavad Feldgrau mundrit. Natsism on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ajalooline pärand, jätkab Helme. "Oi, jumal, jumal," oigab Jevgeni Ossinovski. Ossinovski meelest on EKRE ideedel natsionaalsotsialismiga palju ühist.
  • Uberilt võeti Londonis tegutsemise litsents, neil 3,5m kasutajat ja 40k juhti, Taxify ka esialgu surnud seal.
  • Väga hea, lõppeb see varastamine ära. Reeglid olgu kõigle ühed. Kui on lihtsamad reeglid uberile/taxifyle, siis peaks samad reeglid kehtima ka tavataksole.
  • Londoni taksode kohta soovitan vaadata vana filmi Knowledge.
    osade kaupa siin ja seotud linkides

    https://youtu.be/rlMMK_PIzUs

    Ehkki komöödia, näitab see kuidas seal taksojuhte peedistatakse lausa sadistlikult viimse piirini. Tõepoolest, miks peaks keegi lihtsamalt läbi saama ?
  • See The Knowledge on mustade vanamoodasate taksode (black cabs) asi, lisaks neile on Londonis veel Minicabsid, kus on ka taksoload ja juhtide backround checkid, nagu ka Uberil ja Taxifyl, aga eepilist ajukeppi vist päris sellist pole.
    Selles mõttes tegi Uber kõik õigesti, lihtsalt need vanakooli taksistid suutsid veenda transp ametit luba mitte pikendama, kohtu case võtab kuid aega ja Uber tegutseb edasi. Vaevalt, et Taxify tegutsema hakkab, kst.
    Londonlased päris närvis paistab, neil minicabs = tavataksofirmadel ka äppid nüüd a hinnad kõrgemad.
  • Üks tegelane on osanud väga lihtsalt ära põhjendada, miks paljud eestlased ennast lihtsalt täis joovad.
    Ja Ossi saadetakse ta enda keeldude või käskude saatel jälle sinna, kus päike ei paista. Sest inimestel on tast pohhui.
  • Väga mõtlemapanev artikkel restoranidele antavate Michelini tärnide taagast ja sellega kaasnevast stressist:
    http://maitsed.delfi.ee/toidutrendid/jarjekordne-restoran-seekord-prantsusmaalt-loobub-oma-michelini-tarnidest?id=79573594
    Ning selle kõige stressi tulemusena soovist Michelini tärnide-karusellist välja astuda. Võib ju mõelda, et "see on ju tore, et meile anti tärnid, aga me teeme ikkagi seda mis meile meeldib ning stressivabalt" ja "pole probleem et tärnid üks päev ära võetakse, kuna me teeme seda mis meile meeldib", aga paistab, et sisse juurdunud rollist välja astuda on vägagi raske. Ning alateadvus ja kollektiivne teadvus sunnib aina uutele "võitudele".
  • Saksamaal: Exit polls suggested that the AfD won 13.5 % of the vote, making it the 3rd biggest party. Merkel’s CDU, on 32.5 %, recorded its worst performance for 60 years. The social democrats,the SPD, slipped to just 20 %, its worst display since 1933. Since 2013 Germany has been run by a so-called grand coalition of the CDU and SDP, a relationship that is now almost certainly over. Merkel is likely to seek the support of the Liberal party and the Greens, which would get her to just over 50 per cent of the seats in the Bundestag.
  • Merkelil päris keeruline ja nutune seis, SPD sotsid tahavad opositsiooni jääda, rohelised on pro-immigr. ja tahaks kõik kohe sakslasteks kuulutada, FDP kes justkui pro-biz liberaalid on tahaks Krimmile jt. puutja tegudele läbi sõrmede vaadata. Võimalik, et Merkelil tuleb uued valimised välja kuulutada kui kokkuleppele ei saa suht erinevate partneritega. Või siis SPD annab järgi ja ikka läheb valitsusse, et mitte 'jääda süüdi' kordusvalimiste põhjustamises.

  • Ajab oksele. EI ühistranspordi eelistamisele!

    tarbija24.postimees.ee/4256179/video-vaata-kui-rapased-bussiistmed-tegelikult-on

    Ja siis veel need torud ja sangad, mida on katsunud inimesed kes võib-olla päeva jooksul käsi ei pesegi. Ka peale wc's käimist mitte. Ja siis tuleb see jama veel maksumaksjal kinni maksta, et see saast "tasuta" oleks.
  • tõesti kohutav, täiesti talumatu, koletult mõistusevastane, inimväärikust devalveeriv, absoluutselt jälk !

    kuidas saab olla võimalik, et paljud inimesed igapäevaselt ühistranspordis sõidavad, kauplusi, teenindusasutusi ja muud avalikku ruumi kasutavad, ja kogu selle poola bussivideos näidatud tolmu ja tapvate bakterite oludes juba sama päeva õhtul maha ei koole? ja seda kogu maailmas. seletage palun, ma tõesti ei saa aru?! kas see on teie arvates normaalne kui näiteks pensionär või mõni muu degenerant, kes on võibolla kodus just äsja number kahega maha saanud, tuleb lennujaama trammi, krabab torust kinni ja sõidab nagu kunnon kansalainen? see võib halvemal juhul olla minu ja mu pere jaoks fataalne, sest kuskohast ma tean, et ta käsi protseduuril ei vääratanud, et seep ei olnud otsas - saatuslikke stsenaariumeid eksisteerib vähemalt neljakohaline arv. ajab oksele.

    seega olen raudsel seisukohal, et see saast, ehk siis ühistransport tuleb ära keelata ja oma autodega linna vahel kulgejatele toetusi maksma hakata - kes seda lubab, saab valimistel minu hääle !


  • Ja riigikogu valimistel läheb hääl neile, kes keelavad kiireimas korras sularaha, kätlemise, kooditerminalid, lasteaiad, pallimängud, raamatulaenutuse, ühislennutranspordi ja restoranid. Rõve! IU!
  • Selle kohta ütles mikrobioloogia professor Akivo Lenzner kord loengus niiviisi : kes paaniliselt end mitu korda päevas seebiga peseb,paarkümmend korda päevas käsi peseb, kodu desinfitseerib igast kangete mürkidega, teeb oma tervisele karuteene.Germafoobia pole mitte ainult psüühiline haigus vaid kahjustab ka muudmoodi inimese tervist, sest valimatult hävitatakse organismile kasulikke ja neutraalseid mikroobe, sellega nõrgestatakse immuunsüsteemi, mis rünnaku puhul pole enam nii võimsa reaktsiooniga kui oleks vaja. Marslased kärvaks juba esimestel päevadel Maal jubedate nakkuste kätte, sest neil pole Maa mikroobide ja algloomade vastu kaitsemehhanisme välja kujunenud.

    Inimese organism on niivõrd võimsate kaitsemehhanismidega, et lisakaitset pole tavaliselt vajagi ja mikroobidest ei pääse niikuinii. Professori arvates piisas sellest kui käia kord nädalas saunas,võtta leili ja korralikult end puhtaks pesta.Lisaks hommikuti duši all pesta higi maha, kuid seal juba ilma seebita ja põhjendatud vajadust selleks polegi muud kui mitte häirida teisi ja ennast higihaisuga .Käsi pesta vaid enne sööki ja peale WC külastamist. Igast antibakteriaalsed seebid olid saatanast, sest keerasid vussi organismi loomuliku mikrofloora nahal. Antibiootikumid jällegi saatanast, sest keerasid tuksi seedetrakti mikrofloora ja neid kasutada vaid äärmisel juhul.

    Ta tõestas ka, et enamus nn. "kõhugrippe" ja seedeelundkonna nakkusi meie kliimas ei tule mitte räpaste kätega söömisest vaid hoopis suitsetamisest. Samuti hingatakse suhu/ neelu piisknakkusi ja selle vastu ei saa muud teha kui kanda tihedat hingamismaski nagu vahel on Hiinas näha .Kuid suitsetaja võtab pakist sigareti ja need on pakitud nii, et võetakse kinni filtrist. Siis pistetakse see filtriots, mida alles näpiti suhu. Ja nii oma 20-30 korda päevas.Enne söömist ikka pestakse enamasti käsi, kuid enne suitsetamist mitte .

    Kuid see oli mitukümmend aastat tagasi .Tänapäeval on veel muud mõnusad mikroobipesad : mobiiltelefonid, arvutiklaverid ja hiired . Kui sealt teha mikrobioloogilised külvid ja vaadata, mis kasvama hakkab, tõusevad ihukarvad püsti.

    Aga selle peale inimesed sageli ei mõtle. Ja polegi vaja mõelda .Mida silm ei näe, see ei häiri kah.

    Michael Jacksoni villas oli terve teenijate kamp, kes ööpäev läbi puhastas maja ja desinfitseeris kõike, mida popikunn võis puudutada. Ta oli veendunud, et niiviisi elab 150-aastaseks.Elas aga vaid 50-aastaseks. Steriilne puhtus pole tervise pant.

    Liiga palju tolmulestasid madratsis pole siiski kasulik. Nende lestakeste väljaheited tekitavad mõnedel allergiat, eriti allergilised on tänapäeval lapsed.
  • Tark juut (kodanikunimega Akivo Lenzner) ütles kord loengus välja ka vastuse inimühiskonda aastatuhandeid vaevanud küsimusele, mis on armastus.

    Armastus pole muud kui kahe inimese normaalse mikrofloora omavaheline sobivus. Nii lihtne see ongi.
  • Noh, mina pesen alati käsi kui väljast koju tulen. Küüsi ei näri ja tegelikult ei tohigi käsi silmade ja suu piirkonda panna kui need pestud ei ole. Seda hügieeni õpetatakse meditsiini sektoris ette ja taha.

    Peale seda kui lõpetasin ühistranspordiga sõitmise olen halvimal juhul talvel haige vaid korra. Pingeline periood ja vähe maganud, siis külmetus murrab ja tekib hingamisteede põletik. Grippi ja muid nakkusi pole enam aastaid põdenud.

    Klaviatuuri ja telefoni desinfitseerin/puhastan ikka ka korra või paar kuus. Üldiselt on hea indikaator inimese puhtusest mobiil + klaver. Tõelise räpakoti tunneb selle järgi kohe ära.

    PS. Kärbsesitased hõõglambid majapidamises viitavad juba muudele probleemidele.
    PPS. Jutt, et sitasurma pole keegi surnud, see on rohkem müüt. Mitmed haigused on just "sitasurma" tüüpi haigused. Esimene, mis kiirelt pähe tuleb on hepatiit.
  • Klaviatuuri, hiirt, ja üldse kõvat plastmassi, juhtmeid ja kaableid puhastab väga hästi tehniline piiritus. Samas on ta ohtlik lakitud pindadele. Ekraanipinda samuti ei soovita sellega puhastada. Pärast selle kasutamist sõrmed vee all ära loputada.
  • "Reklaamile reageeris teravalt ka Keskerakonna esimees Jüri Ratas. "Tulin just Tartust, kus esinesin venekeelsete kõrgemate riigikaitsekursuste lõpetajatele. ....."

    Kas meil tõesti on venekeelsed kõrgemad riigikaitsekursused? http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/rahvusliku-viha-ohutamine-reformierakonna-rahvuskusimust-voimendav-reklaam-tekitab-teravaid-reaktsioone?id=79642060
  • Mina pole ühistranspordiga sõitmist lõpetanud ja olen ikka terve. Peale suitsetamise mahajätmist 7 aastat tagasi pole isegi suuremat nohu ega köha olnud.

    Mis B ja C tüüpi hepatiiti puutub,(need on need aeglaselt tapjad), siis seal on peiteaeg ja viiruskandlus pikaaegne ja profülaktika keeruline. Paljud, kes seda põevad, ise ei teagi . Levib ka sugulisel teel muide.

    A-hepatiiti võiks tõesti solgihaiguseks nimetada, kuid see on jälle kergem, krooniliseks ei lähe ja maksale kabelimatsu ei pane.Vaktsiin kah täiesti olemas kui keegi ikka nii paaniliselt kardab.

    Üldiselt meil siin põhjamaises kliimas nakkushaigusi väga karta ei maksa. Gripp on ohtlik vanadele ja nõrkadele, teetanusest võib kabelimatsu saada kui pole vaktsineeritud, tuberkuloosiga võib pahasti minna kui nakatud ravimresistentsesse vormi. Ja siin ei aita ükski hügieenivõte.Troopikas on karmim lugu.

    Mulle siiski meeldiks kui tatistavad ja köhivad kodanikud püsiks gripihooajal tervenemiseni kodus, mitte ei püüaks kangelaslikult tööl ja shoppamas käia.
  • Vanaema
    Kas meil tõesti on venekeelsed kõrgemad riigikaitsekursused?

    Ma igaks juhuks mainin ära, et nende kursuste sisu ei ole päris see, mida nime põhjal võiks eeldada: vt http://krkk.icds.ee/korraldus. Ehk siis need osalejad juba töötavad vastutusrikastel ametikohtadel - kui mingi grupi jaoks on vene keeles lihtsam, siis see ei tähenda et nad oleks umbkeelsed.
  • Mina loen siit välja, et "Kõrgemate riigikaitsekursuste töökeelteks on eesti ja inglise keel."

    Mitte ei saa aru, mida Ratas oma öelduga mõtles - läks KRKKle, mis toimuvad eesti ja/või inglise keeles, selekteeris mingi näitaja alusel välja grupi osalejaid, ja tegi neile venekeelse ettekande...?
  • Ju siis ei olnud KRKK, mingi vene saatkonna korraldatud sarnane üritus vbl kus toimus pimedas AK kokku-lahti-kokku võistlus, visati granaati ning juriy pidas tubli pioneerina püüdlikult vene k. kõne.
  • Salaküttidest isa ja poeg jäid jahiseltsi esimehele vahele ja koksasid ta maha. Mõlemad saadi kiirelt kätte, aga nooremal õnnestus arestimajas ennast ära tappa.

    http://www.err.ee/633085/politsei-tabas-noo-jahiseltsi-esimehe-tapmises-kahtlustatavad
  • Keegi L-Ameerika regiooniga rohkem kursis, miks Venezuela sõjaks valmistub? Režiimi kukutamine tulemas? Keegi tahab nende naftale odavalt käpa peale panna või pigem "iraani" teha?
  • Venezuelast: nõukogude liit valmistus samuti kogu aeg sõjaks, see on kommunistidel reeglipärane.
  • kindsigo
    Keegi L-Ameerika regiooniga rohkem kursis, miks Venezuela sõjaks valmistub? Režiimi kukutamine tulemas? Keegi tahab nende naftale odavalt käpa peale panna või pigem "iraani" teha?

    Kommud vingerdavad ja otsivad väljapääsu kuidas võimule edasi jääda. Tahavad sõjaseisukorda välja kuulutada ja igasugu poliitilise tegevuse keelustada tõenäoliselt.
  • See ka, et usa paar päeva tagasi lisas kommu-paradiisi reisikeelu listi, ameeriklased ei tohi sinna minna, vbl madurod järeldasid ja kuulutasid välja, et kohe rünnatakse. Ettekäändeks kõlbab bussijuhile ja kindralitele.
  • Uuups, see list on siiski see kuulus trumbi 'moslemivastane' Travel Ban list st. venezuelalased ei pääse ameerikasse, kohus lõpuks lubas osaliselt kehtestada selle ja 90ks päevaks mis just täis sai. Eks nüüd jälle keegi läheb kohtusse.
    "Venezuela responded to its inclusion on the new list by accusing the US of “psychological terrorism” designed to bring down its government."
  • Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo selgitas, et kümne aasta pärast elab Eestis tänasega võrreldes ligi kümnendiku võrra vähem inimesi [...]
    See number, et 10 aastaga väheneb rahvaarv ca 130 000 inimese võrra, võttis kukalt kratsima, sest alles 3 aastat tagasi prognoosis Statistikaamet, et rahvaarv väheneb 30 aastaga 125 000 võrra https://www.stat.ee/pressiteade-2014-022. Samuti leidsin Martsina artikli viitega Statistikaametile, kus see number 10 aasta puhul on 27-43 tuhat inimest: https://kukkur.swedbank.ee/analuusid/eesti-sisserandepoliitikas-tuleks-arvestada-pikaajalisi-demograafilisi-protsesse
    Kas Palo pani puusse või teab keegi uuemat statistikat, mida mul ei õnnestunud leida?
  • Urve Palo? Jah? Tõesti?
    Viimased 3 aastat on immigratsioonisurve tõttu Eesti elanikkond suurenenud. Kas on näha selle tendentsi lõppemist? Eriti kui arvestada et ränded on kogu maailmas suurenenud?
    Sotsialist Urve Palo valetab nagu sotsialist Urve Palo.
  • UP ei valetanud. Valetamiseks peaks teadma milline on tegelik olukord või aimama, et enda väidetu pole tõsi. Samamoodi pidas UP pealinnas asuvat paekivihunnikut turismimagnetiks, mis toob siia rohkem turiste kui külastab tervet Jaapanit.
    UP hoiab ülevat statistilist näitajat, mille järgi 86,4% statistilistest näitajatest on lihtsalt välja mõeldud.
  • https://www.saartehaal.ee/2017/09/29/ts-laevadele-makstav-dotatsioon-suureneb-21/
    Tunduvalt odavam pidi ju teenus tulema, tahaks näha, palju see nali löpuks maksma läheb maksumaksjaile.
    PS Allikas on Leedo ajaleht
  • Lisame laevade hinna ka ikka selle "odavale". Lisame altkäemaksu-afääri ja lisame piletite hinnatõusu. Lisame Pireti remondikulud ja saamatajäänud tulud peale põhjapuudet , lisame asenduslaeva kulud, lisame....ah jätkake nüüd ise....
    Et nagu sotsialismuses kombeks, ikka kolm võitu: kallivõitu, vähevõitu, sitavõitu.....

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon