Eesti kommertskanalid imevad vilinal - Free topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Free topic

Eesti kommertskanalid imevad vilinal

Log in or create an account to leave a comment

• Võib ju väita, et ei, ei ime, hoopis turg on selline ja kui on nõudlust, siis on ka pakkumsit. Ma väidan hoopis, et turu väiksuse tõttu on tegu päris paraja moonutusega ja telekanalitel on elu Eestis sitaks lihtne. Eriti pingutada ei ole vaja, nii kui nii vaadatakse.
    Isiklikult minu jaoks on täiesti arusaamatu, et üks kanal promob prime time ajal mingisuguse moroon endise kriminaali jutusaadet kui aasta telesündmust. Agressivsete kalduvustega elus praktiliselt mitte midagi asjalikku kordasaatnud inimene (arvatavasti on tegu ka pistu meelesõgedaga, kes usub endal ekstrasensoorseid võimeid olevat) räägib raha eest iba suust, et sms laenu ära maksta ja pool Eestit istub mokk töllakil ekraani ees ja tõsimeeli vaatab seda jura pealt. Who the fuck cares ja miks üldse keegi sellest inimesest midagi teadma peaks? Lapsed saavad veel riielda, et ärge paregu segage, olge vait ja vagusi, põnev saade on. Sellise degradeerusmise tasemeni jõudmiseks peab ikka tõsiselt pingutama.
    Kellel lapsed, need on kindlasti tähele pannud ka seda porri, mis laupäeva ja pühapäeva hommikul päkapikkudele pakutakse. Normaalse inimese paneb see igatahes kahe käega peast haarama.
    Üks õhtu külas olles sattusin Kanal2-st reporterit olude sunnil vaatama. Jeesus Kriiistus, nad etendavad uudistele ise pildi taha. Näitlejad mängisid süzeed mingile Männiku karjääri uudisele taha. Üks loll viskas labidaga auku ja viskas pärast füüsilise sunni saatel sinna pikali ja voiceover rääkis samal ajal tõsise häälega, et kunagi oli see suur probleem vms. Mis asi see nagu on?
    Seda rida võiks lõputult jätkata, aga ma arvan, et sellest teemast võiks ja peaks täitsa rääkima, sest meil pigem vaadatakse seda, mida pakutakse, mitte ei näidata seda, mida nõutakse.
  • Selle asja nimi on madalaim ühisnimetaja. Telega on juba ammu nii, et turg on ära jagatud - intelligentsemad vaatavad ETV-d ja välismaa asju, teised Kanal 2 ja TV3. Kõik on rahul. Mina näiteks ei mäleta, millal viimati TV3 vaatasin (mingit vana filmi ilmselt nagu Die Hard).

Kui seadus lubaks, siis kommertsjaamad paneksid needki nominaalsed uudistesaated kohe kinni.
  • oot, kas tõesti on seaduses kirjas, et Reporter peab olemas olema?
  • oot, kas tõesti on seaduses kirjas, et Reporter peab olemas olema?
  • § 4.1. Programmi struktuur ja maht

(1) Ringhäälinguorganisatsioon tagab oma saadete või programmi päevamahust vähemalt 5 protsenti tema enda poolt toodetud uudistesaadete edastamiseks, välja arvatud pühapäevases ja riiklike pühade programmis.
  • Ma olen suht koht nigel teleka vaataja, aga üks idiootlik fenomen on silma jäänud. Kui ühel kanalil on reklaam, on ka teisel kanalil reklaam. Kui ühel kanalil on plaanis A klassi film, siis on ka teisel kanalik mõni asjalikum film. Kui üks näitab mingit jama, jookseb ka teisest kanalist mingi möga jne jne. Sisuliselt on tegu täpselt sama programmiga mõlema kanali puhul ja kumbki ei suuda midagi originaalset välja mõelda.
    Saadete sisu on aga piisav idiootide levelile. Reporteris näiteks jäi kõrva selline lause: "Enne kui tõsisemate välisuudiste juurde asume, üks lugu Indiast...." ja siis tuleb lugu, kus mingi mees fallosega tsementplokke tõstab ja seejärel tõsisemate uudiste osas järgneb lugu mingist friigist kuskil teises riigis ja kohe tulebki ilmateade Niki või Naki või kes iganes lehtsaba esituses. Sisuliselt võiks öleda, et inimene, kes infi sealt ammutab (ja neid on ikka kuradima palju) ei saagi kunagi teada, mis põnevaid asju maailmas tegelikult sünnib. Tegelikult on tegemist ikkagi tõsise tragöödiaga. Ma ei saagi aru, misk ets meediat peksab, kasvatab see ju talle toredaid Meie Meest nautivaid ja idiootidele mõeldud telesaadetest haaratud innukaid valijaid.
  • Hulga aastaid vaatan telekat peamiselt videomaki abil - see võimaldab suuresti vältida ka Puhkjapojad1 tõstatatud probleemi - reklaamid saab edasi kerida, asjalikke asju saab vaadata siis, kui mina tahan, mitte siis, kui nad kavas on. Tõsi, kui kaks head asja on korraga, siis mõlemat lindistada ei saa.

Teistele Eesti kanalitele peale ETV (ja ETV2 - seal kah vahel mõni nostalgiline asi) eksin viimasel ajal vaid "Pehmeid ja karvaseid" vaatama, aga neilegi sain rohkem pihta, kui ETVs olid.
  • kas k2 ja tv3 vaatamine on kohustuslik? ei ole?
  • Mulle jällegi "meeldib" see, et Kuku Raadios (mida ma kuulan ainult pühap hommikuti Välismääraja ajal) toetas üsna hiljuti ilmateadet vist miski "sms-laen-kiireim-tee-rahani" stiilis bisness. Raadio mõtlevale inimesele ju. Muul ajal seda raadiot ei kuula, krt teab kes seal veel toetab midagi näiteks hilisõhtuti.
  • TV3 ilmamees võiks eesti keele selgemaks saada, oma Power Hit Radio mulajadas kasutagu alust, öeldist ja sihitist mistahes järjekorras.
  • 2018- meie kultuuriruumis on üldiselt kombeks õhtuti vahest lõõgastuseks televiisorit vaadata. Mõni teeb seda lausa igapäev. Kogu aeg ei saa ju kah istuda Herakleitose fragmentidega logosest ja juurelda teemal kosmos ja iseorganiseerumine ning kuidas kõik juhib kõike kõige abil. Kõige rohkem vaatavad telekat need, kes seda kõige vähem tegema peaksid ja see mida nad sealt näevad, et tee olukorda just mitte paremaks.
  • Üks eesti juhtivaid psühhiaatreid (Anti Liiv, kui ma ei eksi) väitis igatahes avalikus meedias, et euroopalikus kultuuriruumis on lõõgastusvahendiks ikka alkohol. Telekast ei silpigi. Siis peaks pigem algatama diskussiooni telekas versus narkots!
  • masada, mis seal ETV-s nimelt imeb...kas liiga lihtne või liiga keeruline sinu jaoks? Räägi konkreetsemalt muidu su jutt imeb samamoodi.
  • CNN is oli just artikkel Three innovations that changed America
    kus televisiooni esile tõstetakse.

Ma arvan et Eestis , nii Soome kui Vene kanalite väljalülitamine antennivõrgust oli ja on taandareng.
  • Ise vaatan põhiliselt neid kanaleid - ETV, ETV2, YLE1, YLE2.
    TV3-s ja TV6-s on vahel mõni hea film. Tavaliselt küll öösel.
    Kellele aga vanad filmid ja kaua üleval olla meeldib, siis ka Cartoon Networks on hea kanal teinekord.
  • Isegi Ansip on populaarsetest kääbikpäkapikkudest vaimustusest.

"Ma soovitan kõigil seda inimarengu aruannet lugeda. See on üks väärt lugemismaterjal. Kui inimesed oskavad mõelda, siis mõtteainet see pakub kindlasti. Nendel, kes mõelda ei oska, ei ole mõtet selle kirjatükiga vaeva näha – see ei kõnele Nõia-Intsust ja Ingast, mõne jaoks ta ei ole huvitav," märkis Ansip.
  • Arukate, elukogenud ja kriitikameelega inimeste pärast pole vaja muretseda, kuid kui TVst nõmedusi ikka väga palju tuleb, siis mingi jälje see noore põlvkonna kujunemisele ikka jätab. Aeg-ajalt on mul tunne, et nõukogudeaegses TVs olid väärtushinnangud paremini paigas (jättes punase jama kõrvale praegu seda hinnangut andes). Sellist kõntsa ikka ei tulnud, millega praegu mõni kanal üle ujutab.
  • Ei jõua ära oodata millal jälle Die Hardi näitama hakatakse! Ja siis veel Lethal Weaponit ja kõiki toredaid Arnie filme ka...
    Tegelikult on tõelised moronid ikka reklaamijad, õnneks jääb vähemaks ka neid, ehk koolevad need kaks saastakanalit üldse äää...
    YLE kadumisest on tõesti kahju.
  • Ma võin sulle kohe öelda, millal järgmine kord Die Hard'i näidatakse. Jõulude ajal. Nagu ka Home Alone'i.

Hoopis eraldi küsimus on, millal jälle Police Academy't näidatakse. Selle sarja fenomenist pole ma kunagi aru saanud. See on vist umbes nagu Meie Mees, telekas.
  • Eesti kommertskanalid imevad vilinal? Rumal ja kole pealkiri. Eks see näitab kirjutaja madalat vaimset palet ...

Õige oleks - Eesti ärikanalid. Aga mida tähendab: imevad vilinal?
  • Kellelgi on jälle patsient ära karanud. Tuleb ilmselt tuttvatele arstidele LHV foorumeid tutvustada, saab kiiremini kätte.
  • Imemine ei käi vilinal. Vilinal käib "blow". Imemine käib lurinal!
  • priitp - ärakaranud pervertisid ja pedofiilisid saaks siit päris palju kinni. Imevad vilinal ja lurinal.
  • hiivana - võta ja viska ära see asi mida sa suitsetad. Mine hinga värsekt õhku ja joo tass rohelist teed. Rahune. Ja siis jäta see crap kohe igaveseks maha. Võta ja viska kohe minema ja ära vaata enam sinnapoolegi. See pask, mida sa suitsetad, mädandab su ajud ära!
  • suffiks- su jutus tajun irooniat ja mis sa tahad öelda, et saaks ka kuidagi teisiti kui et juba 10 aastat jutti täpselt ühte ja sama kava jõulude ajal lasta?
  • Oh issand, te olete hakanud väljendit "imeb vilinal" oma vaimusilmas piltlikult ette kujutama!
  • Mehed, mis te virisete - natukene raha on, suunate panni taeva poole ja tellite endale vallatute vahendajate kaudu brittide SKY Digital paketi - kaotab alatiseks igasuguse vajaduse kohalikke kommertskanaleid vaadata.
  • Krt Iiris sain ka seda SkyBoxi näppida, see on neil nagu TIVO - skipid reklaame, paned pausile, 1408 filmil sai koguni kahte lõppu vaadata, kerid - nagu terve maailm oleks DVD-l. Ja neil on kanal Dave vist, mis näitab ööpäevläbi TopGeari....tahan kaaa.....
  • Mõmm nõus ja vaatan juba täna oluliselt huvitavamaid kanaleid, aga valimistel seisan ikka ühes ja samas sabas töllidega, kelle pea peale mingi eksvangi heietuste ja Niki ilmateate suurt muud ei võtagi. Lisaks on nad dotaalses segaduses ja ei saa aru, miks riik neid ei aita ja miks elu nii sitt on.
  • Üldiselt iga viimase kui filmi võib internetist üles leida ja dvd-poodidest üle maailma kokku osta. Miski ei tohiks takistada kas või ööpäev läbi Top Geari vaatamast.
  • Mina pean tunnistama, et vaatan ka kodumaiseid kommertskanaleid.
    Raske tööpäev seljataga, pea huugab otsas. Jõuan koju, teen kiire õhtusöögi ja siis "uudiseid vaatama". 4/5 kordadest tukastan 10 minutiga. Pärast tunnikest tukastust saab end jälle inimesena tunda. Mitte miski ei lülita aju nii hästi välja, kui ekraanilt paistev ja kostev "materjal" :)
    Üldiselt satub vahel siiski midagi vaadatavat ka (väljaspool uudiseid). Top Gear selle alla ei kuulu, sest kommertsversioonis on tihtipeale parimad palad välja lõigutud.
  • ottosson, ma arvan, et seda teavad siin foorumis kõik - ma lihtsalt rääkisin lahendusest, mis on oma olemuselt enam-vähem legaalne. Kallis, aga ikkagi. Veelgi lihtsam on oma soome tuttava nimele sealne Canal+ box ja pakett võtta. Kah enam-vähem viisakas. Muidugy SkyBoxi suurim väärtus on tema interaktiivsus...

PeaLik - mis antenniga? Eks ikka parabool, vabandust - offset antenniga... ;)
  • Karumõmm,
    sa ei tunne soomlasi vist? Maailma raskeim asi on tuttava soomlase nimele canal+ võtta, sest see on ebaseaduslik, kui tähti kõvasti närida...
  • Kui suur antenni offset on? Küsin selle pärast, et oleks vaja kah pildikasti mitmekesistada, aga teadjamad räägivad, et alla kahemeetrisega ei saa Astra signaalist sussugi kätte.
  • See on näide sellest, et ka lääne kommertskanalid imevad kohati lurinal. Õieti küll kopiraitistid. Inimene TAHAKS raha maksta ja satti vaadata, aga ta EI SAA. Ida-euroopa valgetele neegritele pole canal+, scifi channelit ja muud head paremat lihtsalt ette nähtud. Istuge oma viasati otsas ja siis kui te ükskord "5 rikkama riigi seas" olete, siis ehk näitame teile pilti ka. Ja nii pevadki nutikad häkkerid nikerdama ja nihutama, mässama ja mäkerdama ja SATi krüpteeringut murdma. (Mis on terve omaette teadus). Hui keegi viitsiks kui saaks normaalse raha eest normaalselt lepingut sõlmida. Ehk ainult hobi korras proof-of-conseptina.
  • Sellest ma saan veel aru (õieti ei saa, aga olgu), miks ma canal+ vaadadata ei saa, sest TEOORIAS ma saan näha kõike seda kusagilt mujalt ja millalgi hiljem. Millest ma aru ei saa on see, miks ma mõningaid USA saateid, mida ma MITTE iialgi-kunagi kusagllt-kunagi ei näeks, ei võiks Hulu kaudu vaadata.
  • Mis ETV-s imeb küsiti. Vastan - need 2 lolli:
    http://www.telekas.ee/img/ak/11/622623658badf0a.jpg

Siiski võtan ETV ees mütsi maha. Ainuke, mida asi sellest idiotboxist vahel vaadata kannatab. Sporti ei näita normaalselt kahjuks ükski kanal. Elagu torrentid.
  • Proovige www.livestation.com
    Mul nt jookseb sealt CNBC kogu aeg taustaks, väga mugav. HDTI kaabliga saab pildi ja heli ka telekasse.
  • PeaLik - ma ise SKY-d ei vaata praegu. Elukoht selline, kus oleks liigselt "ehitamist." Küll aga sain ma kunagi kätte veidike panni keerates Freeview, niiet SKY kättesaamisega ei tohiks sellise 1.5m panniga küll liigset muret olla - need peaks samalt satelliidilt tulema.

• Karum6mm, äkki täpsustad, kuidas on Sky või Canal+ imemine Eestisse olemuselt enam-vähem legaalne vs netiserverites vedelevate failide allalaadimine?

Põhimõtteline vahe on, tõsi küll, see, kas inimene tahab vaadata niisama televiisorit või huvitab teda konkreetne saade/film. Mina isiklikult otsustan kõigepealt, mida ma vaadata tahan, ja siis otsin kahaneva legaalsuse järjekorras läbi kõik kanalid/saidid, kust ma seda asja näha võiks. Euroliit on minu jaoks kahtlemata poolik, kuniks sellised pakikesed nagu Sky Digital ja Canal+ kõigis vennasvabariikides ametlikult ei levi (kehtib ka Amazon Marketplace'i, Video-on-Demandi ja saja muu enam-vähem legaalse filmiallika kohta).
  • 2korda2, jumala õige: telekas on parim unerohi!
  • http://www.atdhe.net/
    aga palun siin keegi tahtis veidike sporti .
    on ka filme ja uudiseid.kõik puha tasuta.
    ise vaatan sellelt lehelt live pokkerit
  • Võimalik tõesti, et EU millalgi võtab ka satifirmad ette ja hakkab neid munadest pigistama. Hetkel pitsitati veidi pandasid ja mobiilioperaatoreid, kuigi see jäi kahjuks poolikuks. Tõsi küll, selleks, et korralikult bashida EU tegematajätmisi peaks terve eraldi teema tegema :)
  • @puhk

meie kultuuriruumis on üldiselt kombeks õhtuti vahest lõõgastuseks televiisorit vaadata?

juba vanad eestlased ... oleks soome telet ja porri vaadanud ... kui selleks
    oleks olnud võimalus?

• Küsimärk lause lõpus nõuaks nagu vastust.
    Et kui sõna kultuuriruum, siis Kunda Lammasmägi ja Sakala vanem Lembitu? Tänapäeval kultuuriruumi nagu ei eksisteeri või? Kuigi vahel tõepoolest selline mulje täitsa jääb, et see kas ei eksisteeri, või siis on see üsna väikese väärtusega.
  • Offf, kui ka satifirmad ette võetaks, ruigaks kõik lihtsalt sellepärast, et miks peab otseselt-mitte-intelligentsi-solvava televisiooni eest 30-70 EUR kuus maksma....

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon