Memmepoegade sektor Eestis - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Memmepoegade sektor Eestis

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• ...ma lasen parem kellelgi teisel alustada :-D
  • Tuleb mootorisse lüüa: "elab ema juures" ja lingid siia teemasse kopida:
    Elab ema juures? Kahtlane värk!
  • Mul oli Saaremaal naabrimees selline. Elupõline vanapoiss, elas koos emaga. Kui ema ära suri, siis elas mees veel kuu aega ja läks emale järele.
  • kõige hullem kusik on mees, kes on kaitseväest ära VIILINUD (st. valetades minema pääsenud).
  • Ma lihtsalt imestan, kuidas memmekas olemine on muutunud kuidagi normaalseks ja sotsiaalselt aktsepteeritavaks.

Ei pea ju otseselt emaga elama, kuid kuidas klassifitseerida isase inimolendi sootunnustega indiviidi, kes:

- ei pea sõna;
    - vingub nagu väike närvihaige tüdruk;
    - annab kohe otsad, kui peab 10 min midagi tegema, mis kasvõi kaudselt meenutab füüsilist tööd;
    - meenutab välimuselt moeahvist makaroni;
    - ahistab naisi ülevoolavate armastusavaldustega...pärast esimest kohtumist ja nii, et naine pole mingit reaalset
    huvi üles näidanud;
    - ahistab naisi romantilistest komöödiatest õpitud täbarate klišeedega;
    - ei ole patrioot;
    - pole kunagi püssist pauku teinud;
    - käib kogu aeg sellise näoga ringi, nagu tal oleks keegi lähedane (vähemalt koer) ära surnud;
    - antud nimekiri ootab täiendusi...
  • Nõus, telepoiss...

- viilib ära Kaitseväest. Sõpradele ütleb, et on patsifist vms. Tegelikult kardab telgis magada.

:-D
  • TNT, soolise võrdõiguslikkuse volinik võttis seoses Beibendussektori teemaga ühendust...muud eimidagi! :-D
  • Ot, Karum6mm, miks nii kurjalt, mul on tõendeid, et vähemalt ühte sinu nimekirjast on teinud kõik siinse foorumi liikmed.
    Aga kiidan heaks ning hindan sellise nimekirja väljatulekut. JUST see ongi SEE. Et me ei: salli vasakpoolsust!
  • Patrioot olemine on vasakpoolne tegevus, muide.

Ja naistele mõõdukas ahistamine meeldib. Kui eesti mehed ei õpi seda tegema, siis on varsti kõik lapsed pruunide silmadega ja kergelt kräsupäised.
  • Riskin nüüd väga koleda seisukoha võtta.
    Ei ole nii, nagu raulir räägib.
  • Kuidas kurat on patrioot olemine vasakpoolne??? WTF?!? Kommunistlik Internatsionaal (te ju ikka teate, mis asi on internatsionnal). Proletaarlsel ei ole Isamaad, on ainult aheldad mida kaotada. Internatsionaalne kohus. Kõigi maade proletaarlased ühinege! Vasakpoolne, minu eesel!
  • Härrased, palun ärme teeme sellest järjekordset vasakpoolsuse teemat. Patrioot olemist vasakpoolseks pidav inimene ilmselt arvab ka, et naistele meeldib mõõdukas imal ahistamine, enese lolliks tegemine, valel ajal ja vales kohas suurtest tunnetest rääkimine, akna all passimine jne... Ega jah, see, et ajaloos igasugu sotsialistide ja kommunistide jaoks rahvus kontseptsioonina üks suurimaid vaenlasi on lisaks religioonile olnud, ei tähenda muidugi midagi... :-D
  • Mulle meenus aga üks kunagine Läti rallimees. Nimi oli vist Markos Asmers, kelle isa oli vist Toivos Asmers.

Siit tuleb sisse uus mõiste: papapoeg.

Ja siin on nende valmistamisjuhendi lühikokkuvõte: http://buduaar.ee/Article/article/6363.
  • Ma nii huvi pärast küsin, et kuidas nimetada inimest, kes teeb sulle tünga ja siis tuleb naeratus näol rääkima, et ole nüüd, sa oled ju täiskasvanud inimene, saad isegi aru, et ma tegin seda ainult raha pärast, ega mul isiklikult sinu vastu midagi pole, oleme ikka sõbrad edasi.
  • Kas oleks korra uuesti võimalik, täislauset kasutades, selgeks teha, milleks see teema ja kust see sündis? Äitäh.
  • "ahistab naisi romantilistest komöödiatest õpitud täbarate klišeedega;"

Paluks M6mmilt siinkohal väikest juhendamist- etikett terest kuni f*ll*se huultele asetamiseni.

• Aga palun, õppematerjal aastast 2005. Seal tehakse puust ja punaselt, huumorisoustis, asja selgeks - Hitch
  • Raputan kohe julgelt tuhka pähe.

Ma nägin kurja vaeva, et teenistusest pääseda ja lõpuks sain ka. Patsifist ei ole, aga ma lihtsalt ei allu by default kellelegi. Iga asi vajab kaalumist ja Minu otsust.

Nõustun pea kõigi Karum6mmi toodud punktidega, mõtlikuks tegi see patrioodi osa. Ma olen oma ideede ja arusaamade patrioot - pimesi ei suuda ma olla millegi välise patrioot.

Olgu näituseks kasvõi oma kodumaa kaitse. Ootamatu rünnak jah olen valmis alati seisma riigi eest... samas kui on "baaside leping" või muu sarnane - patriotism nagu nipsust kadunud. Sest vaikiv alistumine on juba kellegi pastaka kaudu tehtud. Elu lihtsalt teeb pragmaatiliseks.

Noorelt on lihtne olla äkiline, vanemaks saades alati mõtled seostele ja kõik ei paista enam nii must valge.
  • Karum6mm
    Ma lihtsalt imestan, kuidas memmekas olemine on muutunud kuidagi normaalseks ja sotsiaalselt aktsepteeritavaks.

Ei pea ju otseselt emaga elama, kuid kuidas klassifitseerida isase inimolendi sootunnustega indiviidi, kes:

- ei pea sõna;
    - vingub nagu väike närvihaige tüdruk;
    - annab kohe otsad, kui peab 10 min midagi tegema, mis kasvõi kaudselt meenutab füüsilist tööd;
    - meenutab välimuselt moeahvist makaroni;
    - ahistab naisi ülevoolavate armastusavaldustega...pärast esimest kohtumist ja nii, et naine pole mingit reaalset
    huvi üles näidanud;
    - ahistab naisi romantilistest komöödiatest õpitud täbarate klišeedega;
    - ei ole patrioot;
    - pole kunagi püssist pauku teinud;
    - käib kogu aeg sellise näoga ringi, nagu tal oleks keegi lähedane (vähemalt koer) ära surnud;
    - antud nimekiri ootab täiendusi...

No see oleks nüüd teema, kus minusugusel kuivikul oleks päris palju rääkida omadest kogemustest.

Alustaks kõigepealt alapunktidest:

- üldjoontes olen püüdnud ikka oma lubadusi täide viia.
    Kui see mingil põhjusel pole õnnestunud, siis esimesel võimalusel võtan selle konkreetse inimesega ühendust ja selgitan asjaolusid, miks üks või teine asi on nagu ta on, või läks nii, nagu ta läks. Tavaliselt on normaalse suhtumise ja täiskasvanu mõtlemisega inimesed sellest aru saanud ja ei hakka sellepärast enda jaoks nö. "peerust kõuekõminat" meisterdama. Kuigi leidub ka vastupidiseid näiteid, kus inimene ikkagi kas ei saa mu jutust aru või ta nimelt ajab oma õigust taga. Teda ei huvitagi ja ta ei tahagi aru saada, mida ma talle räägin. Ühesõnaga- ülbikud.
    Selliste puhul tuleb kasuks mõneajaline minupoolne ignoreerimine, sest et lõpmatuseni ma oma juttu küll üle kordama ja selgitusi jagama ei hakka.

- pidevat vingumist pole enda puhul täheldanud.
    Ma olen suhteliselt pika meelega ja selleks peab keegi ikka päris korraliku lauslollusega hakkama saama või idioodi järjekindlusega minu kallal undama, et ma närvi läheksin. Ja siis on omakorda minul samamoodi vastu vingumisest ja õiendamisest asi kaugel. Kõnemaneer ja esitlus sisaldavad juba pigem valjemaid hääletoone ja krõbedamaid väljendeid.

-füüsilist tööd olen oma elus teinud lapsest saadik. Minu arust on see enesestmõistetav, et noorem generatsioon pannakse jõukohast tööd tegema. Kasvõi näiteks küttepuude ja vee tassimine, puude lõhkumine, lume rookimine, prügi/solgiämbri väljaviimine jne. jne. Pole ma nendest eelmainitud punktidest kusagile pääsenud ei lapsepõlves ega nüüd ja teen neid maakoju sattudes samuti. Ka praegune tegevusala on füüsilise tööga seotud.

- ma ei kujuta ette, missugune see "moeahvist makaron" välja võib näha, aga selle alla kuuluvad vist need lõngused, kellele emme-issi ostavad riideid jms., kes kaubanduskeskustes niisama töllerdades aega surnuks löövad ja paralleelklassi plikade ees lahedad kujud üritavad olla. Õhtul longitakse koju tagasi, saadetakse vanemad "hea koha peale", et nad vait jääksid ja ei uuriks elu, otsitakse midagi kapist süüa ja minnakse oma kubrikusse.

- ülevoolavalt armastust naisterahvale pole ma kunagi avaldanud. Mul pole sellist "huina-muinatamise soont".
    Minu jaoks näib see avalikja/või ülevoolavalt armastuse avaldamine ja pidev "õhkamine" olevat kuidagi "hädavarese karjatuse" moodi. Selles mõttes et mingi mees nägi nüüd esimesel kokkusaamisel piltilusat naist ja tüübil hormoonid möllavad. Kuigi öeldakse, et tormid südames pidid aju hästi tööle panema, siiski mõned härrad pingutavad selle meeleheitliku meeldimisega ja naisterahva tähelepanu võitmisega tiba üle, nagu ajakirjandusest vahel lugeda võib.
    Aga see on vaid minu arvamus.

- romantikafilmide klišeed pole samuti minu teema. Kui mõni meesterahvas tahab saada ühe naisterahva tähelepanu, siis peaks ta kasutama ilmselt rohkem oma hallollust kupli all, mitte "laenama" filmidest äraleierdatud lauseid.
    Labasuse piiri peal "laheda jutu ajamine" ja sellega proovida naiste tähelepanu endale tõmmata, on muidugi teine äärmus. Paraku neid kujusid on pea kõik Eesti ööklubid täis.

- patrioot ma olen. Senimaani pole mind mitte ükski majanduslik põhjus vms. suutnud Eestist minema meelitada kusagile kalkuneid kitkuma, vihmase või rämepalava ilmaga peenarde vahel koogutada maasikaid korjata või külma ilmaga lumelörtsi käes telliseid mördiga kokku määrima.
    Olgugi et "ajupesu" erinevate meediakanalite kaudu on olnud sel teemal "selles või tolles riigis asuvad piimajõed ja pudrumäed ja saab palju pappi" päris suur....

- Kaitseväeteenistus on mul samuti läbitud. 1 aasta, nagu toona kord ette nägi.

- Viimase Karum6mmi punkti kohta ei oska "kommentaarida".
    Kui siis vast niipalju, et ilmselt mu liigtõsine olek ja teadlik "snaipri kombel inimeste seiramine/jälgimine" on eemale hoidnud eelkõige igasuguseid lehtsabadest tibisid. Sest et kes neist ikka tahaks klubis/prallel vms. kohas käia lühikest siilisoengut omava tegelasega, kes näeb välja nagu tagaotsitavate kurjategijate fotoalbumist maha kopeeritud :)
    Ütleme nii et sellise eelarvamusega, justkui osad mehed ei oskaks üldse jälgida naiste käitumist ja ei saaks üldse aru ühe või teise tibina tegelikest plaanidest/kavatsusest, astuvad need kingakesi ja saapakesi kandvad tipsid-neiud-naised ikka robinal auku.

Ilmselt see viimane põhjus, minupoolne alateadlikult seirav selekteerimine, kes missugune naisterahvas jutu/suhtlemise käigus tegelikult olla võib, seletab seda, miks ma ei käitu nagu tüüpilised alfaisased.
    Need, kes tahavad nädalavahetustel pidu, naisi ja spermat lennutada. Kes on ühesõnaga tegijad, omast arust.

• Aga mina arvan, et mida rohkem inimene kardab enese surma, seda suurem memmepoeg. Ma ei mõtle suitsiidi ega mingit satanismi. See tuleneb juba lapsepõlvest. Kui te meenutate ennast noorena, siis need poisid, kes jõlkusid päevad läbi tänavatel, maal, olid ka julgemad ja enda reitingu tõstmiseks tegid kohati ka erinevaid julgustrikke. Teine grupp lapsi (memmepojad) istusid aga kodus ja jälgisid, kuidas nende emme pesu triikis. Need kes palju väljas jõlkusid, need suuremaks saades lahkusid võimalikult kiirelt iseseisvat elu elama. Teised aga peale keskkooli imevad emme tissi edasi ja lasevad liugu kõrgkoolis(tavaliselt kauem ,kui 3 aastat).

Ajateenistusest. Olen ka kupis aega teeninud hiljuti. Tänase päevaga ei kahetse. Sain palju kogemusi ja tutvusi. Muidugi oli minu jaoks seal raske, just vaimse poole osas. Füüsiliselt polnud probleem, tegin nato testis parima tulemuse kompaniis (pataljonis?). Kuigi pole patrioot (läänes ja põhjanaaberriigis on elu kodaniku jaoks kordades parem), olen valmis oma riiki sõjaolukorras kaitsma. Üldiselt, kui ma kunagi peaks endale meessoost alluvaid värbama, kustutaks esimesena kandidaatidest mehi, kes pole ajateenistust läbinud.

Mida rohkem on inimesel vara, seda rohkem ta oma elu hindab. Niiet paljud rikkurid on minu silmis kusekotid :D

Papapojad on need, kelle isad ehitavad neile karjääriredeli ise.

Niikuinii solvan kedagi ;)
  • mkubi
    Üldiselt, kui ma kunagi peaks endale meessoost alluvaid värbama, kustutaks esimesena kandidaatidest mehi, kes pole ajateenistust läbinud.

Mida rohkem on inimesel vara, seda rohkem ta oma elu hindab. Niiet paljud rikkurid on minu silmis kusekotid :D

Ära muretse, sa ei pea seda õnneks kunagi tegema või siis kellegi eksimuse tõttu mõned korrad. Põhjuseid teenistuse mitte läbimiseks on väga erinevaid, teatud generatsioon pääses lihtsalt juba tänu ülikoolile jne. Sa siis kannad nad kõik maha kui ketserid :) Kuidas asjad tegelikult olid - pole ju kunagi täpselt teada. Ma mõistaks kui sa seaksid kriteeriumiks hariduse (mag. dok.) aga et ajateenistus, väga huvitav. Ilmselt ei ole teenistusest just palju aega möödas ja Stockholmi sündroom ei ole veel üle läinud.

Sellest viimasest punktist ei saanud ma aru, mingi järjekordne sots(ilmselt mitte härrassots) siia foorumisse eksinud? Selline mehine prolle mõttetera. "Kui kord võimule saan, siis teile alles näitan!"
  • Patriotism on turumoonutus ja kellegi/millegi eelistamine teise inimese isikliku teenistuse arvelt, seega selge vasakpoolsus.
  • Kirjutan natukene veel, midagi sellist mis ilmselt kedagi ka solvab, aga mõte lendas edasi ja panen selle siia kirja.

mkubi

See meenutab teatud kindlat drilli:

"Sinu kui indiviidi elu ei ole mitte sit*agi väärt. Oluline on meeskond."

See kinnitab, et omandatud on ka nö. pantvangistaja maailmavaade (enda oma on alla surutud), mis muideks on ka üks neljast Stockholmi sündroomi eeltingimustest.

Järgmised kolm on:

1) Usk, et sanktsioonid on vältimatud (vaimsed/füüsilised) kui vangistatu ei tee, mida vangistaja nõuab.
    2) Väikesed preemiad kuuletumise korral. Tühistest asjadest kuni mitte kõige tühisema linnaloani. tekitab lohutavaid mõtteid, et näe ei olegi üdini halb see antud olukord ja tagab hilisema kaitse Vangistaja suhtes.
    3) Seisukoht ja vaade ei ole enda oma, vaid vangistaja oma. Näeb lõpuks asju nii nagu VAJA.

Sündroomi põhiline olemus seisneb enda vangistaja kaitsmises/ülistamises ja kaaskannatajate õigustamises. Normaalsed inimesed, kes on ajateenistuse läbinud ei ole kunagi tulised ajateenistuse pooldajad ega vastased, pigem pragmaatikud. Äärmiselt kahtlane seltskond on aga need, kes seda täiesti maha teevad või siis ülistavad. See meenutab ka KE valijat. Usk ja veendumus pärsib mõttetööd.

Oma elu tulebki hinnata ja austada, mitte suhtuda sellesse kui millessegi väga iseenesestmõistetavasse. Liiga palju probleeme ühiskonnas seepärast ongi, et endast ei hoolita või isegi vihatakse ennast. Läbi aegade on süsteem (ühiskond) vajanud lambaid, kes alluks ja kelle enesekindlus oleks murtud. Omamoodi enesekindlust ja jõudu otsitakse elu jooksul väga erinevatestkohtadest. Kes otsib seda alkoholist, kes religioonist - millest iganes. See omakorda teeb inimese jällegi haavatavaks ja manipuleeritavaks.

Enesekindel inimene hindabki enda elu ja ka teiste oma. Eeskätt siis oma järglaste ja teise poole oma. Nii on ka loodus asjad seadnud. Loomulikult üritavad teatud süsteemid oma õpetustega loodusseadusi veidi painutada ja panna tegema ebamõistlikke asju (looduse seisukohal on prioriteet nr.1 järglaste kaitse) Kui keegi aga räägib, et olulisem on kompartei või mõne "muu üksuse" käekäik - siis lubage naerda, sest keegi on lasknud endale lobotoomia teha.

to: mkubi

Kui tahad, ole allaheitlik ja oma huve taha poole sättiv, kuid ära oota seda teistelt. Kui piisavalt kaua tsiviilis viibid, siis läheb see üle (kõigil muidugi mitte). Tegelikult ei saagi praegu aru... kas oled liialt noor või ajud lihtsalt nii läbi komposteeritud. Tegelikult on veel üks variant, silmakirjalik oled ;)

Saad rikkaks ja hakkad teist laulu laulma. Sellist laulu, mis on siis Sulle kasulik.

* Väike nali ka juurde, üks militarist (heas mõttes) ütles mulle kunagi nii: "On kahte sorti mehi. Ühed kes joogisena hakkavad sõpradega rääkima õhinal erinevatest debiilsustest, mida teenistuses korda saadeti ja teised, kes räägivad mingil muul teemal."

Ega väga ei erinegi see jutt sellest, et "Oi kurat vat kus Aiku ja Petsiga peol viina panime ja siis seda *itsi põrutasime" Teema küll teine kuid retoorika sarnane ja mis põhiline need konkreeetsed lood korduvad aastast aastasse, aga asjaosalised ise ikka ja jälle teineteisel "lahti löövad" ja õnnelikud on :)
  • raulir
    Patriotism on turumoonutus ja kellegi/millegi eelistamine teise inimese isikliku teenistuse arvelt, seega selge vasakpoolsus.

See, et ma tahan Eestis elada, tööd teha, peret luua- ühesõnaga, olla lojaalne Eesti Vabariigile(MITTE poliitikutele ! Need on kaks täiesti eri asja !) ja nimetada seega oma suhtumist patriootlikuks, on sinu arust vasakpoolsus ?
    Mõtle tõsiselt, enne kui midagi nii ajuvaba siia postitad.
  • Oot, viimane v2ide oli ju hoopis:
    #Papapojad on need, kelle isad ehitavad neile karjääriredeli ise.
    Mina olen ühte sellist "ärimeest" näinud. Ehitusettevõtjast papa asutas pojale firma, pani poja seda formaalselt juhtima, ning hakkas emafirma kaudu tööd ette lükkama. Noorisand aga patseeris ringi, õhku täis nagu kukk ja pidas ennast eesti noorema põlvkonna vaieldamatult kõige geniaalsemaks ärimeheks.
  • Offf, mille poolest selline noo ärikukk erineb esimese kursuse üliõpilasest ?
  • Ma elan ikka veel oma esimese naisega, kas ma kvalifitseerun ka poolmemmepojaks? :)
  • Noorel ärikukel on valuvelgedega sportnissan - esimese kursuse yliõpilane sõidab bussiga.
    Noorel ärikukel on oma korter - esimese kursuse yliõpilane elab ühikas.
    Noorel ärikukel on best chick money can buy - - esimese kursuse yliõpilasel on armastus.
    ja nii edasi ja nii edasi :)
  • sr71,
    sinu paaniline, et mitte öelda maniakaalne ja paranoiline allumatus teeb sind TÄPSELT samamoodi haavatavaks ja SIGALIHTSALT manipuleeritavaks, kui need keda sa siin mõnitad. Teades ette, et "lihtsalt ei allu by default kellelegi. Iga asi vajab kaalumist ja Minu otsust." jne, on ausalt öeldes lapsemäng panna sind tegema mida iganes...
  • Jah. Kõik inimesed on manipuleeritavad (kes rohkem, kes vähem). Kõik inimesed on üle kuulatavad (kes rohkem, kes vähem). So?
    Seda mittemanipuleeritavust ja psühholoogiliste mõjutamistehnikate ära tundmist peaks õppima koolis. Näiteks luurajatel on spetsiaalsed treeningud, kuidas vältida enda debriefimist jne. Paraku, tavainimene sattudes süsteemi hammasrataste vahele, professionaalide kätte, ei oma mitte mingit ettevalmistust enese kaitsmiseks.
    Ma isegi ei tea, et selliseid kursusi kusagil raha eest korraldataks.
  • Kõige lihtsamini on manipuleeritavad ette determneeritud inimesed. Mida rohkem enesekindlust ja selgroogu, seda lihtsam. Eriti lihtne on "mind ei manipuleeri keegi" tüüpidega. Tuleb lihtsalt manipuleerida neid tegema midagi mida sa EI taha ja kohe nad teevadki kõike vastupidi, ehk täpselt nii nagu sa tahad :-)
  • Olevipoeg
    Ma elan ikka veel oma esimese naisega, kas ma kvalifitseerun ka poolmemmepojaks? :)

Kui sa lubad, ma tsiteeriks seda naljad eestlaste kohta foorumist. Et elada jätkuvalt oma esimese naisega....see on midagi šedöövri taolist :-)
  • winger
    Olevipoeg
    Ma elan ikka veel oma esimese naisega, kas ma kvalifitseerun ka poolmemmepojaks? :)

Kui sa lubad, ma tsiteeriks seda naljad eestlaste kohta foorumist. Et elada jätkuvalt oma esimese naisega....see on midagi šedöövri taolist :-)

Minugipoolest :)
  • Olevipoeg, goodone... :-D

Eestis on mitmeid lugupeetud isaseid indiviide (keda ma meheks nimetada ei suuda), kes lasevad ise majanduslikult väga heal järjel olles oma lastel vireleda. Vat see on tõeline memmeka tunnus...
  • karumõmm, mis tähendab "vireleda"??? Erinevad inimesed tunnetavad virelemist erinevalt. Mõned virelevad 500 mõned 1000 ja mõned 2000 EURiga.
  • Karum6mm, mis pläma sa täna ajad? See on elementaarne, et lapsed peavad ise jalad alla saama.
  • Karum6mm mõtles selle all üksikemadega kasvavaid lapsi.
  • Olevipoeg

Nagu ma aru saan, siis Sa oled sellest "trendist" jäänud mingil põhjusel puutumata- iga viisaastaku tagant uus naine ?
    Järelikult mõlemil, s.t. Sul ja Sinu naisel on väärtushinnangud paigas. Oleks Sinusuguseid ainult rohkem.

Tegelikult peaks memmepoegadeks tituleerima hoopis neid tolvaneid, kes süüdimatuse presumptsiooni praktiseerides käivad naistel päid segi ajamas. Sellele eelneb muidugi kalluritäis sooja õhku ja tonnide kaupa lubadusi maast ja ilmast tüübi poolt. Tegelikult tegutsetakse niiviisi ikka ja ainult selle ühe ja ainsa vajaduse pärast.
    Ja siis kui vastne emaks saanu on enda arust rõõmsa uudise teatanud sellele, keda ta loodab oma lapse isaks saavat, siis on see eluvend esimene, kes selles perekonnas püksid täis teeb.
    Peale toibumist leiab enda arust ainuõige variandi: hiilib kas sujuvalt nelja tuule poole, ei anna ennast enam näolegi või siis hakkab stseeni korraldama, et tibin tast lahti ütleks.
    Nagu mingisugune ajudeta primaat, kes mõtleb ainult alumise otsaga- pakib oma kotid kõhu alla kokku ja läheb valib omale järgmise nais"ohvri".
    See noor, veel sündimata last kandev ema aga peab olude sunnil seda taaka ise edasi kandma ja kahe eest elama.

Tegelikult on see päris masendav vaatepilt, kui palju on tutvumisportaalides ilusaid naisi, kes otsivad oma lastele isa ja omale meest. Mingil seltskonnal Eesti meestest on väärtushinnangutega tõsiselt midagi korrast ära.
    See täiskasvanuks saamine ja oma tegude eest vastutuse võtmine käib osadel "härradel" ikka väga suure kaarega mööda.
  • Jah, üksikemadega elavaid lapsi mõtlesin. Seda, et papa või mamma lapse liigse kapitaliga varustaks, ma ei toeta. Rikub lapse ära ja kaotab vajaliku psühholoogilise seose tehtava töö ning tarbitavate hüviste vahel.

Offf, virelemine tähendab seda, et 40 a vana (edukast) ettevõtjast isa sõitis 22-se nüüdseks aasta jooksul juba neljanga girlfriend'iga ekstravagantsele luksuspuhkusele Taisse, samas kui tema kahel lapsel pole talvesaapaidki ja ema loeb kuu viimasel nädalal nutumaik suus sente.
  • Karum6mm
    Olevipoeg, goodone... :-D

Eestis on mitmeid lugupeetud isaseid indiviide (keda ma meheks nimetada ei suuda), kes lasevad ise majanduslikult väga heal järjel olles oma lastel vireleda. Vat see on tõeline memmeka tunnus...

Deem küll, kuidas kaks postitust võivad peaaegu ühel ajal kokku langeda... :)
  • Stealth, VÄGA HEA postitus! Aga mis selliste tüüpidega teha? Sundvasektoomia ja korralik keretäis tulevad nagu esimesena meelde...
  • Ahjaa - meenub ühe aktiivse üksikema kunangine plaan teha väike kodulehekülg rongaisa punkt komm, kus siis naised saaksid riputada üles oma memmepoegadest ja troppidest jalga lasknud poltide pildid ning mõned muud strateegilised parameetrid. :-D
  • Imelik, et seda rongaisa.com veebilehte pole senimaani suudetud käima lükata.
    Saaksid nii mõnedki küsimused omale vastuse ja jääksid nii mõnedki probleemid olemata.

Vahepeal käis mingi kõlakas läbi, et alimentide maksmisest kõrvale hoiduvad "isased" pannakse kusagile veebi nn. avalikku häbiposti. Aga mis sellest edasi on saanud või kui edukaks see kujunenud on, ma ei oska öelda.
  • Pagan küll, see Vaba teema alalõik on ikka teel täieliku eidestumise poole ja päästa ei ole siin enam midagi ega kedagi.
  • sr71
    Raputan kohe julgelt tuhka pähe.

Ma nägin kurja vaeva, et teenistusest pääseda ja lõpuks sain ka. Patsifist ei ole, aga ma lihtsalt ei allu by default kellelegi. Iga asi vajab kaalumist ja Minu otsust..

Sõjas toimub range käsuliin sellepärast, et lahingu käigus mõni kukk vaidlema ei hakkaks. Allumine käigus ei tohi lihtsalt oma keradest ilma jääda, enamus noori aga seda kardabki. Kui meil oleks rämedad isiksused koos, siis vaevalt, et nii suur hulk inimesi organisatsioonides töötaks, ajaks ikka oma bisnessi.
  • Kamoon... mis kuradi enesepilastamine ja enesepiitsutamine nüüd siis pihta hakkas.
    Kui paljud neist tibinatest teevad "sohki" st. rasestuvad meelega (jätavad tableti võtmata, nõelaga kondoomi kallale, veel mingi kolmas variant) et sellele isasele "käpp peale panna" ja ta "kodu mängima sundida".
    Küsimus: kas sul ikka on see kohustus, kui sind on "huiatud"???
    Viisakas muidugi oleks ka oma sohilapsi ülal pidada v. neid üldse mitte teha, aga ma tean, et paljudele meestele käib kohutavalt ego pihta, kui neid on tüssatud. Ja niimoodi petukaubana saadud lastest ei taha nad midagi teada.
  • Olevipoeg

Juba kolmandat kuud???!!! Ja ei mingit tüdimust???!!! Fukeng unpeliiviplll!!!
  • sr71
    Ma nägin kurja vaeva, et teenistusest pääseda ja lõpuks sain ka. Patsifist ei ole, aga ma lihtsalt ei allu by default kellelegi.

Let me guess - autojuhilube pole sul kunagi olnud, sest mingi sitase "anna teed" märgi pärast sinusugune mees eksaminaatori ees selga küürutama küll ei hakka; koolis käimise lõpetasid kolmandas klassis, kui ema käsk ennast kell 8 soojast voodist välja ajada tõsiselt kopa ette viskas; oma postitusi kirjutad sa hetkel kas vanglast või haiglast (olenevalt asjaolust, kas viimane jõud, kellele oma mitteallumise printsiipi demonstreerisid, osutus sinust väiksemaks või suuremaks).

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon