Järgmine Eesti president - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Järgmine Eesti president

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nüüd saamegi presidendi, kes sobib täiuslikult Merkeli kõrvale (ja see ei olnud kompliment).
    Täpselt nagu ma ennustasin.
  • mx77
    Nüüd saamegi presidendi, kes sobib täiuslikult Merkeli kõrvale (ja see ei olnud kompliment).
    Täpselt nagu ma ennustasin.


    Ja kes on "Phantom of the Opera"?
  • Ja siis ei tea lollid ühtsest venemaast et Jüril on vene naine ja ekre sittus ennast nüüd küll minu silmis korralikult täis !
  • mx77, kui nii läheb, siis pean vabandama oma jabura optimismi pärast. Kompensatsiooniks olen vamis ohverdama pudeli sabourinit või mõne single malti.
  • No kui teda nüüd enne esmaspäeva põhja ei lasta, siis on küll ime ja me oleme isegi hästi pääsenud.
  • tqnism
    No kui teda nüüd enne esmaspäeva põhja ei lasta, siis on küll ime ja me oleme isegi hästi pääsenud.

    Ajakirjanikud hakkavad saateid üle kuulama ja neid ringi kirjutama,tõlgendama, mõni on kindlasti juba lennukis et uurida mis Luksemburgis toimus jne. Kõik tahavad klikke.
  • ikaldus
    Huvitav, mis kühvel Rahvaliidul või Helmedel Jüri Luigega on?
    [/url]


    Mine sa hulle tea - äkki nad ei taha Aleksander Gavrilovi poega Eesti presidendiks?

  • Lumtan
    Ja siis ei tea lollid ühtsest venemaast et Jüril on vene naine ja ekre sittus ennast nüüd küll minu silmis korralikult täis !


    Mis, vene naine ka veel - selge Putini käsilane ja kuidas on mõeldav et mingi vene baaba hakkab Eesti presidendi vastuvõtul külalisi tervitama - see peaks ka paljudele siinkommenteerijatele vastuvõtmatu olema.
  • Muidugi , Allar Levandilt võtame olümpiapronksi ka ära .... uskumatu....
  • Ärme aja asju segamini. Demagoogia.

    Jah nii nagu ei sobi baaba Marina presidendiks, ei sobi selleks ka Anna Levandi. Muide, ma ei tahaks presidendiks ka lätlast. Küll aga ei ole mul midagi selle vastu kui presidendi abikaasa on teisest rahvusest. Lõpetage see jama ära.

    PS. Jüri Luige isa hoidus isegi parteist. Pole paha.
  • Kõikse muu hea juures mis on Luik teinud alates president Meri ajast on ka see abikaasa variant täpselt see, mis nö ühendaks ka ida-virut vms.... nii, et sr71 ga ühel ja ainsal meelel.


  • Postimehes on Kaljulaiu kohta küsitlus, et kas teda tahetakse näha presidendina...25 % poolt ja 75 % vastu ja seda 10 kilo küsitletu juures... Kui nüüd sellega hakkavad ka riigikogu liikmed ja Kaljurand ise tutvuma, siis ei pruugi see kaljulaid kuhugi randa jõuda ....
  • Nestor & Co. võivad puu taha minna.

    Tarandilt seekord normaalne kommentaar, nõustun.

    Indrek Tarand: Kaljulaid ei sobi presidendiametisse

    Europarlamendi saadiku Indrek Tarandi hinnangul ei ole Kersti Kaljulaid presidendiametisse sobiv inimene.

    «Parteilased ei peaks kitkuma kätega kaevu põhjast kruusa. Kui Eestile on vaja presidenti, siis tuleb ta võtta raskekaallaste hulgast,» ütles Tarand Vikerraadio uudistele.

    Tarand tõdes, et raskekaallaste seast presidendi valimine ei õnnestunud, milles oli nii seaduse vigu, kui ka muid vigu. Samas on Tarandi sõnul täiesti vale arvata, et kuna muud moodi ei tule välja, siis tuleb võtta ja panna presidendiks riigiametnik, ükskõik, kui tubli ametnik ta ka ei ole.

    «Praegu on parteilastele avatud võimalus näidata riigimehelikkust ja riigitarkust ning panna kandidaadiks natuke suurema kaliibriga tegelane,» märkis Tarand.

    Ta lisas, et Jüri Luige kaliiber on Kaljulaiu omast kahtlemata suurem, aga üks asi on kellegi esitamine, teine asi aga inimese enda nõusolek.


    allikas: http://www.postimees.ee/v2/3852509/loe-poliitikute-reaktsioone-kaljulaiu-esitamisele-presidendikandidaadiks
  • KK oleks väga hea minister, miks mitte ka peaminister. Ma kardan, et Eesti presidendi volituste piiratuse juures hakkab tegusal inimesel seal lihtsalt igav ja see võib omaette probleemiks saada.

    Nice try herr Nestor, aga proovige veel.
  • Pmst oleks kõige valutum variant kui Nestor ise ennast soovitaks.
  • 2015. aasta septembris kritiseeris Kersti Kaljulaid, kelles nüüd nähakse võimalikku parteideülest presidendikandidaati, jõuliselt Eesti valitsust selle eest, et see tahab vastu võtta võimalikult vähe põgenikke. Muuhulgas kõneles Kaljulaid oma artiklis eestlaste “ksenofoobsetest instinktidest”.
    Meenutades alustuseks 1990. aastaid, kirjutas Euroopa Kontrollikoja liige Kersti Kaljulaid 9. septembril 2015 väljaandes Postimees:
    “Ka siis leidus küllaga kodanikke, kes olid valmis seisma plakatitega “Eestimaa eestlastele” ja “Muulased välja”. Kuidas me sellest üle saime? Heakene küll, mitte täielikult, aga siiski niipalju, et meie ksenofoobsed instinktid ei tõmmanud meile vähemalt soovimatut rahvusvahelist tähelepanu ega pannud meie poliitikuid “vastu tulles rahva arvamusele” tegema rumalusi rahvusvahelises plaanis.”
  • Kersti Kaljulaid on ideaalne islami importöör.
    EKRE toetab? Seega ei ole neil mingeid põhimõtteid, vaid lihtsalt poliittehnoloogia.
    Ohjah.. kisub sinna, et lisaks peaministri kõnedele ei soovi ma tulevikus kuulda midagi meie presidendi suust. P*e kursil :-)
  • sr71
    Kersti Kaljulaid on ideaalne islami importöör.
    EKRE toetab? Seega ei ole neil mingeid põhimõtteid, vaid lihtsalt poliittehnoloogia.
    Ohjah.. kisub sinna, et lisaks peaministri kõnedele ei soovi ma tulevikus kuulda midagi meie presidendi suust. P*e kursil :-)


    Kaldun arvama, et ekre ei toeta.
  • Et siis presidendiks inimene, keda enamus eestlasi kunagi näinudki ei ole? Hololei tunduks mõistlikum valik.
    Aga tegelt mulle meeldiks presidendina Villu Tamme.
  • Lihtsalt vahemärkusena: kui presidendiks saamise tingimuseks on, et lisaks kandidaadi kõigile kunagi tehtud tegudele peavad ka kõik tema kunagi öeldud sõnad kõigile valijatele meeldima, siis on sobivaid kandidaate täpselt 0.
  • Kui sa kuulad skaiplussi ja vaatad Reporterit, siis sa tõesti pole KK-st ilmselt midagi kuulnud. Samas, kui sa selline oled, miks sind siis üldse kotib, kes Kadriorus istub?
  • Just mõtlesin, et ehk probleem seisneb selles, et vahin vaid ERR'i ja mitte reportereid.

    Aga mis siin minust. Tulevase presidendi sõnade kohaselt olen vaid ksenofoobsete instinktidega ja ei mõista tõsiasja, et rohkem pagulasi on parem kui vähem pagulasi. Ja THI oli eestlasi lõhestav president... really??? Lööge mind, sest see peab olema uni.

    PS. Peatage lasnamäe.
  • Karum6mm
    Kui sa kuulad skaiplussi ja vaatad Reporterit, siis sa tõesti pole KK-st ilmselt midagi kuulnud. Samas, kui sa selline oled, miks sind siis üldse kotib, kes Kadriorus istub?

    Toetan seda kommentaari igati. 5+
  • Ma ei pidanud silmas oma kommentaariga kedagi konkreetset, vaid üldiselt tärganud arutelu, et inimesed pole KK-st midagi kuulnud. See ütleb arutlejate kohta rohkem kui KK kohta. Jah, on liiga suur eurofänn, kuid tasakaalukuse, puhta mineviku, seisukohtade selguse ning nokkiva nupu kombinatsioonilt teeb julgelt varasematele julgelt kandidaatidele ära. Näiteks kaasuses Euroopa vs. Apple leidis, et Euroopa võiks jalga puhata. Näiteks on avalikult (raadios) väljendanud seisukohta, et EL-i ühine põllumajanduspoliitika on majanduslikult olemuselt lausjama ja see tuleks tegelikult ära lõpetada. Lisame siia veel KK kalduvuse leida, et riik ei ole eesmärk omaette ning riik peab pakkuma ainult neid teenuseid, mida tõesti hädasti vajatakse, ja kõik muud tegevused lihtsalt ära lõpetama... Viis miinus tuleb hindeks ära küll. Ja see on kõige toimunu kontekstis vaat-et lotovõit.
  • Karum6mm
    Kui sa kuulad skaiplussi ja vaatad Reporterit, siis sa tõesti pole KK-st ilmselt midagi kuulnud. Samas, kui sa selline oled, miks sind siis üldse kotib, kes Kadriorus istub?


    Eilses uudistesaates (oli see nüüd 7-sed äkki) oli küsitlus, kes teab KK-d ja kes ei tea. Jämedalt 20/80.
    Ma teen järelduse, et 80%eestimaalastest tegeleb igapäevaselt ellujäämisega, mitte ei vaeva oma pead sellega, milline bürokraat millises eurokontoris istub.
    Samas, neid kotib küll, keda nad järgmised 5-10 aastat ülal peavad pidama (ja siis takkajärgi kah veel ....)
    Võiks olla ikkagi ka rahvale söödav (rahvas närigu pori, muidugi) esindaja, mitte tundmatu tšikk kuskilt klaasmajast.
  • Reformi marinavoterid kirevad oma toetusest Kaljulaiule, see on pisut kahtlane. Kaks korda on nad juba valimisi saboteerinud ja ise seejuures sirge näoga seda salanud, miks nad ei peaks seda kolmandat korda tegema? Katses Riigikogu ka seekord läbi kukutada oleks nende seisukohalt ratsionaalne iva: Marina saaks uue võimaluse valimiskogus.
  • antsukene
    Eilses uudistesaates (oli see nüüd 7-sed äkki) oli küsitlus, kes teab KK-d ja kes ei tea. Jämedalt 20/80.Ma teen järelduse, et 80%eestimaalastest tegeleb igapäevaselt ellujäämisega, mitte ei vaeva oma pead sellega, milline bürokraat millises eurokontoris istub.

    7-ste uudiste saatehääletuses osalejate arvamust kõigi eestimaalaste peale üle kanda on ehk mõnevõrra meelevaldne...
    antsukene
    Samas, neid kotib küll, keda nad järgmised 5-10 aastat ülal peavad pidama (ja siis takkajärgi kah veel ....)
    Võiks olla ikkagi ka rahvale söödav (rahvas närigu pori, muidugi) esindaja, mitte tundmatu tšikk kuskilt klaasmajast.

    Sa paistad teadvat, mida rahvas tahab ja kotib, kas EKRE auesimees Arnold Rüütel sobiks rahvale? Kulud juba niikuinii sisse arvestatud, kõik tunnevad ja pidi rahva seas populaarne ka olema.
  • antsukene, tutvu tädi CVga. Ta on oma elus ka päris tööd teinud. Tundmatu tšikk kuskilt klaasmajast on ta nende jaoks, kes viimase kümne aasta jooksul pole raadiot kuulanud ega lehte lugenud. Ja nagu öeldud - miks peaks selliseid üldse miski kottima? Ei, ma saan aru, et oleks mõnus tunne, kui pressa oleks keegi näosaatest või lihtsalt mõni hobinats, kuid äkki riigile oleks siiski parem, kui sellel positsioonil oleks keegi, kelle IQ on kõrgem kui seenel.
  • Te selle peale olete mõelnud, et sellist presidendikandidaati EI OLE OLEMAS, kes oleks kogu Eesti elanikkonnale väga hästi tuntud-teatud, kes oleks pika minevikuga, eriti pika poliitilise minevikuga ja samas kõlbaks kõikidele Riigikogu fraktsioonidele?
    Ainus viis leida selline sobiv inimene, ongi leida see, keda tunneb ehk ainult ärksam kiht elanikkonnast.

    Mulle näiteks on ta tuttav läbi raadiosaadete, mida ta on aastaid vedanud. Ta on tark ja erudeeritud naine. Kas ma jagan ta poliitilisi vaateid, tõenäoliselt kõiki mitte, aga ega ma peagi presidendiga alati ühel nõul olema. Lisaks tuleb arvestada et presidendiamet muudab inimest ning lisaks on ta päris noor, et suudaks kergelt oludega kohaneda.
  • Jüri Luik tõmmati nimekirjast maha. Miks?
    Sest ühtepidi oli plaan leida isik kes tõesti sobib kõigile praegustele Riigikogu fraktsioonidele, k.a. EKRE ja kesikud? Kuulda oli et vähemalt EKRE-le ta ikkagi ei sobinud.
    Või Jüri Luik ise loobus, ei tahtnud?
  • Lihtsalt tuletan meelde, et presidendiks saamine on privileeg, mitte inimõigus.

    Kindlasti on meile veel palju toredaid ja võimekaid ametnikke - pole kahtlustki.
    Närida võib kõige üle, kuid ühes asjas olen ma 100% kindel, et see persoon ei vea kriisiolukorras välja. Rabistamist, pobisemist, kelbast ja seejärel kogelemist saab olema omajagu. Vaadates intervjuusi, siis ma ei suuda seda inimest tõsiselt võtta. Aga ilmselt "näosaate" tiim peale saadetaksegi ja mõne aja pärast näeme teistmoodi fassaadiga persooni, aga sisu jääb samaks. Kui Jüri Luige tasemele vastavat presidenti ei tule, siis minu jaoks sisuliselt Eestil president puudub. Lähme eluga edasi ja loodame, et järgmine kord õnnestub antud kohale leida inimene kes mõjub inspireerivana ja liidrina. Hilisemad analüüsid, et miks antud presidendi arvamused ühiskonnale peale ei lähe ja et miks küll võõrandumine peale THI ametiaega jätkus on mõttetud ja ette nähtavad. Võib-olla see ei olegi oluline? Golfiklubi leidis omale presidendi, mis rahval sellest.
  • sr71, miks selles mittesobivuses nii kindel oled? Rabistamine, pobisemine - siiralt - ei näinud sellist asja...
    Arvan hoopiski, et võime heas mõttes üllatuda. Ja muide, soovitan intervjuusid lisaks vaatamisele ka lugeda. Neid leidub.
  • et see persoon ei vea kriisiolukorras välja.


    Noore tarmuka ja ilusa naise üleskutse "Mehed, isamaa on hädaohus!" annaks meie kaitseväele sellise jõu, et vaenlane lüüakse Pihkva taha.
  • Sr71, selge see, et mitte iga inimene ei pea olema nõus presidendi-isikuga. Samas, mina rahva nimel ei räägi, ma ei tea mida rahvas tahab. Ma arvan, et sina ka ei tegelikult tea mida rahvas tahab.
  • montezuma
    sr71, miks selles mittesobivuses nii kindel oled? Rabistamine, pobisemine - siiralt - ei näinud sellist asja...
    Arvan hoopiski, et võime heas mõttes üllatuda. Ja muide, soovitan intervjuusid lisaks vaatamisele ka lugeda. Neid leidub.

    Võtame Toomas Hendrik Ilvese. Minu jaoks ja paljude inimeste jaoks olid alguses ootused palju suuremad, kui tegelikkus oli. Arnold Rüütli puhul olid ootused negatiivsed ja ka tegelikkus negatiivne.
  • montezuma
    sr71, miks selles mittesobivuses nii kindel oled? Rabistamine, pobisemine - siiralt - ei näinud sellist asja...
    Arvan hoopiski, et võime heas mõttes üllatuda. Ja muide, soovitan intervjuusid lisaks vaatamisele ka lugeda. Neid leidub.


    Oota kui asi jõuab julgeolekuni. Elame kahtlemata segastel aegadel ja selline valik on ülimalt naiivne. Lepin kõigega, aga mitte sellega, et tulevikus öeldakse, et kes võiks küll teada jne.

    Võrreldakse Läti presidendiga? Vabandust, aga Lätil ei ole presidendiga vedanud. Küll aga on Leedul hästi läinud, sest neil on president kellel on mune rohkem kui keskmisel meespoliitikul, aga see selleks.
  • ttrust
    Sr71, selge see, et mitte iga inimene ei pea olema nõus presidendi-isikuga. Samas, mina rahva nimel ei räägi, ma ei tea mida rahvas tahab. Ma arvan, et sina ka ei tegelikult tea mida rahvas tahab.

    trust, enne valimisi olid tutuvustused, kampaanid jne. Nüüd võetakse suva tädi ja valitakse ära, ei mingeid debatte ja küsimusi. Seda siin foorumis peale valimiste põrumist keegi ka kartis, et nii läheb.
    Ainuke hea külg selle juures on, et vähemalt Marina tädi selleks ei saa.
    Tulevikus siis ilmselt kuuleme taas kuidas presidendil on häbi olla eestlane ja kui sallimatud eesltased on.
  • ttrust
    Sr71, selge see, et mitte iga inimene ei pea olema nõus presidendi-isikuga. Samas, mina rahva nimel ei räägi, ma ei tea mida rahvas tahab. Ma arvan, et sina ka ei tegelikult tea mida rahvas tahab.


    Ma tõesti ei tea mida rahvas tahab. Kuid tuginedes oma tagasihoidlikele oskusetele profileerida inimest kõne, miimika ja kehakeele põhiselt üldisemalt ma väidan, et inspireerivat liidrit siit ei tule. Lõpuks on vaid nutt: "ma ju tahtsin parimat, mis ma valesti tegin". See on järjekordne küsimus, millele puudub otsene vastus. Isikuomadused pole sobivad.

    *Loomulikult ei esinda ma kedagi ja kõik kirjapandud on puhtalt isiklik seisukoht ja hilisem kokkulangevus tegelikkusega on puhtalt juhuslik.
  • Mingit sellist varianti pole võimalik rakendada nagu paavsti valimisel, et paneme riigikogu väljastpoolt lukku ja enne lahti ei tee, kui valget suitsu näeme, mis peaks tähendama, et president on valitud?
  • Neid nn. ksenofoobseid instinkte võib ka teistviisi nimetada : rahvuse enesealalhoiuinstinktiks näiteks.Selgitab asja olemust hulga paremini .Multikulti propagandiste ma ei saa pidada muuks kui silmaklappidega naiivitarideks või pahatahtlikeks ühiskonna ümberkujundaiks. Krdi uusmitšuurinlased,kes ei oota looduselt armuande vaid tahavad seda ise ümber kujundada. Selle vahega, et nemad teevad oma katseid mitte taimede vaid inimeste peal
  • Homemaker
    et see persoon ei vea kriisiolukorras välja.


    Noore tarmuka ja ilusa naise üleskutse "Mehed, isamaa on hädaohus!" annaks meie kaitseväele sellise jõu, et vaenlane lüüakse Pihkva taha.


    Siinkohal kangastus mul hoopis üks teine ajalooline tegelane: Kersti Kaljulaid = meie oma Jeanne d'Arc
    ...siis jääb üle ainult välja mõelda vaenlane ja hüüatust ootama jääda :D
  • Karum6mm
    antsukene, tutvu tädi CVga. Ta on oma elus ka päris tööd teinud. Tundmatu tšikk kuskilt klaasmajast on ta nende jaoks, kes viimase kümne aasta jooksul pole raadiot kuulanud ega lehte lugenud. Ja nagu öeldud - miks peaks selliseid üldse miski kottima? Ei, ma saan aru, et oleks mõnus tunne, kui pressa oleks keegi näosaatest või lihtsalt mõni hobinats, kuid äkki riigile oleks siiski parem, kui sellel positsioonil oleks keegi, kelle IQ on kõrgem kui seenel.


    Loodaks, et ta IQ on seenest piisavalt kõrgemal, et ta eestlaste pärast häbi tundma ei hakka, ei tahaks jälle sellist siunamist kuulata nagu eelmise puhul. Sellest natuke vähe, et arvas, et euro-põllumajandustoetused on kurjast.
  • Mõmm, mulle pole vaja üle seletada, kes KK on.
    Aga 80% rahvast, kes "vastavad küsimusele ja võidavad 100€ puhtalt kätte", ei tea temast midagi. Ja 80% kogu rahvast ongi see osa: rohujuuretasand, tädi maalid ja onu heinod, kui soovite. Kelle esmane tegevus on survival selletsinases EW-s. Ja kes vaatavad 80%-se tõenäosusega pingviinide paraadi ja loevad 2 nädalat takkajärgi kroonikast, kes kellega käis ja mis seljas oli ja kelle argipäeva tippsündmus on sajandi armastus.
    President, kui nähtus, peab siiski neid ka kõnetama mingilgi kombel.

  • pahurik
    ttrust
    Sr71, selge see, et mitte iga inimene ei pea olema nõus presidendi-isikuga. Samas, mina rahva nimel ei räägi, ma ei tea mida rahvas tahab. Ma arvan, et sina ka ei tegelikult tea mida rahvas tahab.

    trust, enne valimisi olid tutuvustused, kampaanid jne. Nüüd võetakse suva tädi ja valitakse ära, ei mingeid debatte ja küsimusi. Seda siin foorumis peale valimiste põrumist keegi ka kartis, et nii läheb.
    Ainuke hea külg selle juures on, et vähemalt Marina tädi selleks ei saa.
    Tulevikus siis ilmselt kuuleme taas kuidas presidendil on häbi olla eestlane ja kui sallimatud eesltased on.

    Mida siis tegema peab, kui, vaatamata neile tutvustustele ja kampaaniatele, on kõigile kandidaatidele aktiivselt vastu märkimisväärne osa valijaid?

    Ma arvan et KA iga SENISE kandidaadiga on kaasas võimalus, et presidendil on häbi olla eestlane. Ka Helmega on see võimalus kaasas.
  • trust, võimalus on alati, aga antud juhul on tulevane president juba nii arvanud.
  • antsukene
    Mõmm, mulle pole vaja üle seletada, kes KK on.
    Aga 80% rahvast, kes "vastavad küsimusele ja võidavad 100€ puhtalt kätte", ei tea temast midagi. Ja 80% kogu rahvast ongi see osa: rohujuuretasand, tädi maalid ja onu heinod, kui soovite. Kelle esmane tegevus on survival selletsinases EW-s. Ja kes vaatavad 80%-se tõenäosusega pingviinide paraadi ja loevad 2 nädalat takkajärgi kroonikast, kes kellega käis ja mis seljas oli ja kelle argipäeva tippsündmus on sajandi armastus.
    President, kui nähtus, peab siiski neid ka kõnetama mingilgi kombel.

    Kui Sa otsid isikut kes oleks rohujuuretasandi-rahvast juba eelnevalt kõnetanud, siis samas see isik ei leia riigikogulastes ja valimiskogus üleüldist toetust. Sest sellist isikut ei ole olemas, mis mõlemaid nõudeid täidaks.
    Kuna presidenti valib Riigikogu või Valimiskogu, siis piisab kui president kõnetaks saadikuid, mitte kogu rohujuuretasandi-rahvast. Küll presidendina ta kõigile tuttavaks saab.
  • Kogu selle trjangli KK teemal ja taustal, äkki on siiski tänane probleem selles, et 40 ste põlvkond ei viitsi poliitikaga tegeleda. on kas 50+ ja 30 . Ühed liiga vanad , teised liiga noored.
    See on mitmeid kordi läbi kumanud. teema, hakka või uskuma.
  • Saan aru, et siin üritatakse jätta muljet, et kõik, kes KK-d ei tunne on lollid, kes muuhulgas vaatavad Reporterit ja Sky plussi. Nende viimaste kanalitega ei ole kahjuks kursis ja ei oska kommenteerida. Küll aga tundub mulle, et presidendi üks olulisemaid omadusi on enda nähtavaks tegemine. See aga ei ole KK-l eriti õnnestunud. Ja võib täitsa olla, et ta ei ole ka üritanud. Nimi on tuntud hoopis selle tsirkuse pärast, millega tema ametikohale asendajat valiti. Või õigemini valitakse vist siiani. Meenub veel häguselt, et kunagi ta tegi KUKUs mingit saadet, mis oli igav.
  • nastik69
    Saan aru, et siin üritatakse jätta muljet, et kõik, kes KK-d ei tunne on lollid, kes muuhulgas vaatavad Reporterit ja Sky plussi. Nende viimaste kanalitega ei ole kahjuks kursis ja ei oska kommenteerida. Küll aga tundub mulle, et presidendi üks olulisemaid omadusi on enda nähtavaks tegemine. See aga ei ole KK-l eriti õnnestunud. Ja võib täitsa olla, et ta ei ole ka üritanud. Nimi on tuntud hoopis selle tsirkuse pärast, millega tema ametikohale asendajat valiti. Või õigemini valitakse vist siiani. Meenub veel häguselt, et kunagi ta tegi KUKUs mingit saadet, mis oli igav.


    Ja üks lollakas kirjutab sellele avaldusele alla praegu.
  • Infoks (loomulikult mitteametlik), et uurisin ühe riigikogus ringi luusiva tegelase käest, et mis värk selle Jüri Luigega oli?
    Väide oli, et vaid 67 allkirja saaks kokku - üks puudu. Seepärast siis ka selline nõrk alternatiiv valitud. Kuna K. kellelegi otsest ohtu ei kujuta, siis saadakse ka 68 allkirja kokku. Kui aga valimisprotsess käes, siis muidugi pole kindlat enam midagi - we'll see.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon