Tambiks veidi EKRE-t - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tambiks veidi EKRE-t

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • jpedro
    ziff
    ttrust
    Küll aga vihkan kogu selle kammajaaga kaasas käivat nõuet ühiskond muuta jõuga kuntstlikult teistsuguseks, kui see praegu on.

    Just nimelt, selles ongi kogu temaatika sügavam sisu.
    Osad saavad aru ja osad teevad nägu, et ei saa :D


    Tõmbaks paralleeli eri rassi esindajate vaheliste abielude (raudselt on sujuvam väljend ka olemas) heakskiidule USAs, kus:
    *1950ndatel oli see okei viiele protsendile elanikkonnast;
    *1967. aastaks seadustati sellised abielud kõigis osariikides e katsetati riiklikult "muuta ühiskonda kunstlikult teistsuguseks, kui see toona oli";
    *1980ndateks oli see okei kolmandikule elanikkonnast;
    *1994. aastaks e pea veerandsada aastat pärast seadustamist oli see okei rohkem kui pooltele elanikkonnast.
    Kas selle näite põhjal ütleksid sa, et ühiskondlike hoiakute riiklikul tasemel "kunstlik muutmine" oli vale?

    Mis see on, millele Sa eri-rassi-esindajate-vaheliste-abielude paralleeli tõmbad?
  • ...kas keegi tahaks mulle ära seletada, miks peab riik kontseptsioonis abielu üldse nii olulist rolli mängima? I want to make it so wrong for you to have sex with other people that I will get the state involved? Abielu sisaldab kontseptsioonina oluliselt rohkem religiooni valdkonda käivaid parameetreid.
  • Ma seletaks seda nii, et riigi (ühiskonna) huvi on, et teatud suhted oleksid teatud parameetrite osas standardiseeritud (mitte kõigi, vaid üsna väheste, ent oluliste osas). Samamoodi, miks riik seadusandlusega võlaõigust reguleerib? Sellele oskad vastata?
  • Abielu on juriidilises mõttes (riigi vaatevinklist) lihtsalt varasuhe. Muud (rakendus)seadused reguleerivad selles raamistikus peamiselt varasuhteid (ühisvara, pärimisõigus) ning sellega kaasnevaid kohustusi (ülalpidamiskohustus). Vähemal määral on puutumus teiste valdkondadega (eelkõige eestkosteõigus kui abikaasa on muutunud teovõimetuks).

    See, kuidas see abielu on vormistatud (ametniku juures, notaris või kirikus) ning kuidas teda nimitatakse (abielu või kooselu) on sealjuures juriidiliselt täiesti sekundaarne küsimus, aga selle võrra emotsionaalsem.
  • Artiklist:
    Esimese – aga sugugi mitte viimaseks jäänud – postituse all on 79 kommentaari, millest kõik on Holmi või tema ideed taunivad

    Täielik binaarsete soorollide propaganda käib:
    "Kas kasvatajatädidel nokud on?"
    "Nüüd tõusevad kõik püsti kelledel on nokud, laulame 'Kus on sinu noku? Kus on sinu noku? (näidake!) Siin see on! Siin see on! Kõik kellel on nokud istuvad. Ja nüüd tõusevad püsti kõik kellel on tussud! Laulame ...'"
  • Kert väidab, et ta ei tohtinud avalikustada nõunikuga töölepingu sõlmimise fakti, sest see oleks rikkunud andmekaitse reegleid. Huvitav, kas see nõunik olekski siis salaja tööle jäänud, sest ega juba tööle asumise järgselt poleks ka siis ju saanud seda fakti avalikustada? Ja äkki nüüd ei tohi enam järgmise ministri isikut samal põhjusel avaldada?

    https://www.postimees.ee/6810313/kingo-raiub-endiselt-ma-ei-ole-valetanud
  • Loll inimene mässib ennast veel sügavamalt sisse.
  • Karum6mm
    ...kas keegi tahaks mulle ära seletada, miks peab riik kontseptsioonis abielu üldse nii olulist rolli mängima? I want to make it so wrong for you to have sex with other people that I will get the state involved? Abielu sisaldab kontseptsioonina oluliselt rohkem religiooni valdkonda käivaid parameetreid.


    Abielu kui selline on domineerimise ja rõhumise intstitutsioon. Valdav enamus vasakpoolseid akadeemikuid arvab nii. Karum6mm on vasakpoolne, kes ei julge kapist välja tulla. :)
  • mx77
    Loll inimene mässib ennast veel sügavamalt sisse.


    Nii on, AKI ütleb, et ametniku tööleping on avalik info: https://poliitika.postimees.ee/6810415/aki-igasugune-riigiasutuse-tooleping-on-avalik

    Aga hea, et Kert ikkagi pädeva juristina saab Riigikogus jätkata meie kõigi heaks seadusloomega!
  • mike
    Kert väidab, et ta ei tohtinud avalikustada nõunikuga töölepingu sõlmimise fakti, sest see oleks rikkunud andmekaitse reegleid. Huvitav, kas see nõunik olekski siis salaja tööle jäänud, sest ega juba tööle asumise järgselt poleks ka siis ju saanud seda fakti avalikustada? Ja äkki nüüd ei tohi enam järgmise ministri isikut samal põhjusel avaldada?

    https://www.postimees.ee/6810313/kingo-raiub-endiselt-ma-ei-ole-valetanud


    Ma ka lugesin neid artikleid ja oigasin mõttes. Viimanegi puhtaks jäänud "oma näo" lapp tuleb rapsimise käigus "kakaga" hoolsalt kokku määrida. MIKS?!?
  • Offf


    Ma ka lugesin neid artikleid ja oigasin mõttes. Viimanegi puhtaks jäänud "oma näo" lapp tuleb rapsimise käigus "kakaga" hoolsalt kokku määrida. MIKS?!?


    IQ (või pigem selle puudumine)?

    Eile vaatsin ka maaeluministri mõminat ja ikka suur masendus tuli peale - EKRE ministrite kõrval tundub Tanel Kiik ikka tõelise geeniusena (kuigi ma temast väga palju ei oodanud)
  • ttrust
    jpedro

    Tõmbaks paralleeli eri rassi esindajate vaheliste abielude (raudselt on sujuvam väljend ka olemas) heakskiidule USAs, kus:....

    Kas selle näite põhjal ütleksid sa, et ühiskondlike hoiakute riiklikul tasemel "kunstlik muutmine" oli vale?

    Mis see on, millele Sa eri-rassi-esindajate-vaheliste-abielude paralleeli tõmbad?


    See paralleel on võetud õhust ja läheb kategooriasse - koeral on saba, seega saba omamine teeb koeraks

    Miks riigi huvides oli segaabielusid läbi suruda - suudan koheselt leida mitmeid põhjuseid - rohkem lapsi, vähem "sohilapsi" ja üksikvanemaid, rohkem sidusust ühiskonnas (nahavärv on eriti USA puhul ikka väga kosmeetiline küsimus ja see teema hõlmab suurt vähemust võrreldes lgbtqxyz inimestega). Seda viimast ka riik vaevalt sidususe enda pärast surub, vaid ikka selleks et rohkem tööhõivet ja maksumaksjat oleks.

    Mis oleks aga riigi huvi suruda max 5% täiskasvanud elanikkonna potentisaalset huvi kodu mängida, seletage palun? Ja jätame imagoloogia välja - ehk mida onud ja tädid meist läänes arvaksid..
  • Ma ei saa wobble küsimusest aru. Mis 5% täiskasvanuid ja huvi kodu mängida? Kas vahepeal on toimunud mingisugune radikaliseerumise laine?
  • wobble

    Miks riigi huvides oli segaabielusid läbi suruda - suudan koheselt leida mitmeid põhjuseid -

    Mis sohilapsed ja sidusus, need on mingid pisidetailid. Segaabielude lubamise põhiline põhjus on ikkagi inimeste vabadus teha nii nagu ise tahavad. Ei peaks keelama midagi mida pole põhjust keelata.
  • mis põhjus on siis keelata inimese abielu lehmaga ? Või lapsega ? Või kasvõi abielu mitme isikuga korraga ?

    Pole muud kui ühiskonnas väljakujunenud hoiakud, et nii ei kõlba .

    samasugune hoiak ütleb, et mehe abielu mehega pole kohane ega aktsepteeritav .Samuti ka naine naisega. Seda hoiakut püüab modernne riik aga vägisi ja massiivse ajupesuga muuta .

    Kui riik püüab oma alamatele teha ideoloogilist ajupesu,mis on risti vastupidine rahva enamuse arvamusest ,siis selline riik ei ole demokraatilik vaid ideoloogiline diktatuur .

    Mina tahan elada vabas riigis, mitte diktatuuri all .
  • Ma ei ole tõsiselt aru saanud, miks on abielu mitme isikuga korraga ja grupiabielud keelatud?

    De facto (ning mõnedes ühiskondades) sellised asjad ju toimuvad. Samuti pole keskmine lääne inimene sellele vastu. Isegi EKRE ei suhtu sellesse otseselt halvasti.
  • raulir
    Ma ei ole tõsiselt aru saanud, miks on abielu mitme isikuga korraga ja grupiabielud keelatud?

    De facto (ning mõnedes ühiskondades) sellised asjad ju toimuvad. Samuti pole keskmine lääne inimene sellele vastu. Isegi EKRE ei suhtu sellesse otseselt halvasti.


    Varasuhted muutuvad keeruliseks.
  • Perekonnaseadusest:
    (1) Abielu sõlmitakse mehe ja naise vahel.
    (2) Abielluda võivad täisealised isikud.
    (3) Kohus võib alaealise teovõime laiendamise sätete kohaselt laiendada vähemalt 15-aastaseks saanud isiku teovõimet nende toimingute tegemiseks, mis on vajalikud abielu sõlmimiseks ning abieluga seotud õiguste teostamiseks ja kohustuste täitmiseks.
    (4) Piiratud teovõimega täisealine isik võib abielluda üksnes juhul, kui ta saab piisavalt aru abielu õiguslikest tagajärgedest. Kui isikule on määratud eestkostja, eeldatakse, et isik ei saa aru abielu õiguslikest tagajärgedest, välja arvatud juhul, kui eestkostja nimetamise määrusest tuleneb teisiti.

    ------------------------
    Paragrahvi §1 punkt "1" teksti võiks ära muuta, aga punktide "2", "3", "4" tekstid võiksid jääda samaks.
    Kuna lehm või õun või mitmepäine isik ei ole teovõimelised, siis nendega seotud abielu ei tohiks lubada sõlmida. Samuti abielu iseendaga oleks nonsenss.
    Mis grupiabielusse puutub, siis lausa islamiks või mormooniks kätte minna ka ei maksaks. Ikka üksteisejärel, nagu mandunud kristluses kombeks.
  • jpedro
    Neljarealine maantee on igatahes ideoloogilia frukt. Arutelu/võitlus Reidi tee (fine, kohati kuus rida) osas oli igatahes ideoloogiline konflikt. Või sinu arust puhtmajanduslik?

    Asjade ja inimeste liigutamise vajadus on objektiivset laadi - kus siin see ideoloogia on?. Kui see objektiivne vajadus takerdub ideoloogia ning NIMBY-sündroomi taha, siis see ideoloogia takistab objektiivse probleemi lahendamist ning on sellisena saatanast.
  • mx77
    Loll inimene mässib ennast veel sügavamalt sisse.


    Seda ütles vist Buffet: "Kui leiad end august lõpeta vähemalt kaevamine."
  • Kert Kingo võib niivisi rekursiooni sattuda, kui ta veel nii jätkab.
  • Kuna valetav IT minister on kujunenud traditsiooniks, siis igati loogiline on, et ameti võtab üle Mart Helme isiklikult

    https://www.postimees.ee/6810638/mart-helme-taidab-ajutiselt-kingost-maha-jaanud-tuhimikku
  • Europarlamendis ei läinud läbi vasakpoolsete oma rahvast vihkavate ja võõraid sissetungijaid armastavate resolutsioon massiimmigratsiooni soodustamisest Vahemerel .

    Kuid Eesti saadikutest hääletasid selle poolt 4 : Toom ,Kaljurand, Paet ja Mikser. Vastu oli ainult Madison. Ansipit saalis polnud ,kuid pole kahtlust, et ka tema oleks poolt hääletanud .

    Kuna Eesti ajakirjanikud ei jälgi, ei huvitu ja suurt midagi ei kajasta Euroopa Parlamendis toimuvast, siis teen seda ise. Täna oli üks põnev hääletus ühe mitte nii põneva, vaid õigemini koleda resolutsiooni üle.
    Eesti keeles siis pealkirjaks umbes "Otsimis- ja päästmisoperatsioonid Vahemerel". Tegemist oli vasakpoolsete algatatud resolutsiooniga, mis põhimõtteliselt kutsus üles aktsepteerima totaalset anarhiat Vahemerel, kus isehakkanud päästjad toovad migrante Euroopasse ja kutsus üles aktsepteerima migratsiooni.

    Kõik muudatusettepanekud, mille olid teinud erinevad mõistlikud ja parempoolsemad fraktsioonid hääletati üldiselt maha. Näiteks meie fraktsioon, Identiteet ja Demokraatia, tegi muudatusettepaneku, millega oleks öeldud resolutsioonis, et parim viis säästa inimeste elusid on vältida nende võimalust üldse merele minna. Hääletati maha, sh teiste Eesti saadikute häältega.

    Põhimõtteliselt tundus, et see jube resolutsioon lähebki läbi. Kuid siis juhtus üllatus: häältega 290:288 lükati see resolutsioon maha. See nägu, mis oli äärmusvasakpoolsete silmis, oli hindamatu. Kuid kolm olulist asja, mida tuleb mainida.

    1) Neli Eesti eurosaadikut kuuest hääletas selle resolutsiooni poolt: Toom, Kaljurand, Mikser ja Paet.
    2) Ainult mina olin vastu.
    3) Tõestus, et parempoolsetest jõududest on ikka midagi kasu ka. Jutt, et näiteks meie fraktsioon 73 liikmega parlamendis on totaalselt olematu tähtsusega, on lihtsalt vale. Oleks näiteks minu asemel olnud keegi sotsialist Eestist hääletamas ja Ansip olnud saalis ning hääletanud poolt, siis oleks läbi läinud resolutsioon, millele oleks saanud hakata Euroopa radikaalid rõhuma, et suruda edasi vohavat immigratsiooni ja korralagedust. Nad teevad seda niigi. Lihtsalt täna oli neile väike lööginips.
  • stagna
    mis põhjus on siis keelata inimese abielu lehmaga ? Või lapsega ? Või kasvõi abielu mitme isikuga korraga ?

    Minu arust olen kas mina või on keegi teine seda siin juba korduvalt kirjutanud...
    Abielu lapsega ei ole lubatud sest see kahjustab last.
    Abielu lehmaga põhimõtteliselt samal põhjusel aga lisaks seepärast et mitte keegi ei soovi seda.
    Abielu mitme isikuga eelkõige seepärast, et traditsiooniliselt on need abielud olnud sellised, kus naiste õigused on väga alla surutud.

  • Tundub, et kingoministri ja peaprokuröri asjas, mis pole kuidagi omavahel seotud, on siiski kokkulepe leitud - senine peaprokurör jätkab kt-na ja vastutasuks ei nimeta ekre uut kingot: https://www.postimees.ee/6811026/helme-voime-ministrikandidaadiga-venitada-kuni-saame-sobiva-peaprokurori
  • mike
    Tundub, et kingoministri ja peaprokuröri asjas, mis pole kuidagi omavahel seotud, on siiski kokkulepe leitud - senine peaprokurör jätkab kt-na ja vastutasuks ei nimeta ekre uut kingot: https://www.postimees.ee/6811026/helme-voime-ministrikandidaadiga-venitada-kuni-saame-sobiva-peaprokurori


    Kuskilt jäi silma, et Kingol on juriidiline haridus. Kingo pannakse nähtavasti nüüd peaprokuröriks.
    Helmede perekonnast ehk leiab uue naisministri ka.
  • noblesse
    mike
    Tundub, et kingoministri ja peaprokuröri asjas, mis pole kuidagi omavahel seotud, on siiski kokkulepe leitud - senine peaprokurör jätkab kt-na ja vastutasuks ei nimeta ekre uut kingot: https://www.postimees.ee/6811026/helme-voime-ministrikandidaadiga-venitada-kuni-saame-sobiva-peaprokurori


    Kuskilt jäi silma, et Kingol on juriidiline haridus. Kingo pannakse nähtavasti nüüd peaprokuröriks.
    Helmede perekonnast ehk leiab uue naisministri ka.


    Ära krt ära sõnu.
  • Üsna tobe oleks, kui valitsus läheks lõhki EKRE nn. tuumküsimuses (trade mark: Martin Helme sõnad): kas avalikest vahenditest võib rahastada LGBT ühingut. Üsna halenaljakas on juba see, et valitsuserakonna jaoks on selline küsimus defineeritud tuumküsimusena. Krt, kas Eesti elus pole tõesti midagi tähtsamat teha, kui mingit sihtmärgiks valitud inimgruppi vaenata! See on täielik micromanagement (ja kõigi aja raiskamine) asjas, kus toimetavad oma ala spetsialistid, poliitikute asi pole, kuidas kodanikuühendusi rahastada, seni kuni kõik on seaduse piires.

    Mind hakkas huvitama, et millele toetudes saab väita, et LGBT ühingu rahastamine on ebaseaduslik?

    Disclaimer: mul isiklikult pole sooja ega külma, kas selline ühing eksisteerib, või kas ta kaudselt riigieelarvest toetust saab. Mind üldse ei eruta see teema sel moel, nagu see kaabusid erutab. Küll aga hoolin ma sellest, et Eesti oleks jätkuvalt demokraatlik ja õigusriik.
  • Disclaimer: mul isiklikult pole sooja ega külma, kas selline ühing eksisteerib, või kas ta kaudselt riigieelarvest toetust saab.


    Tõlge: mul on täitsa suva, mis poliitikas toimub, ma nähvin niisama.
  • Kristjan1, kõigepealt võta lonks vett ja rahune maha.
    Inimestel ei ole suva mis poliitikas toimub, küll aga on neil prioriteedid paigas. LGBT ühingu rahastamine ei ole ebaseaduslik ja on kindlasti ei-tea-mitme-järguline teema tänases Eestis. Mis on prioriteetne teema, on ühe valitsuses oleva erakonna suutmatus enda tööd normaalselt organiseerida (loe: leida ministrikandidaadid, kes peavad vähemalt aastakese vastu) ja keskenduda valitsuses olles riigile oluliste probleemide lahendamisele. Selle asemel käivad EKRE ministrid Kremli ööbikute laulupidudel ja ajavad oma idiootlikku lehmakauplemist avatud eetris.
  • 1) LGBT ühing ei ole kodanikeühendus vaid liberastide ajupesukontor, mis ei suudaks riigi rahastamiseta päevagi funktsioneerida . Samahästi võiks riik anda raha mõnele kommunistide parteirakukesele või pedofiilide ringile .
    2 ) See ei ole seaduslik, sest hasartmängumaksu seaduses on määratud eesmärkide ring, mida seal võib rahastada .


    31,7 protsenti hasartmängusõltuvusega ning pere, meditsiini ja hoolekandega ning vanurite ja puuetega inimestega seotud projektide toetamiseks

    Sodomiitide paar või suurem ühendus ei ole perekond, millega seotud projekte seadus lubaks toetada . Nende endi definitsiooni järgi pole nad ka puudega inimesed . Seega puudab taolise temaatika riiklikuks rahastamiseks igasugune alus. Pole ei juriidilist alust ega ka poliitilist põhjust .
  • Saan aru, et homodest mõtlemine põhjustab sulle isiklikult palju tuska stagna, aga sinu haiglane tahtmine võrdsustada homoseksuaalsust ja pedofiiliat ei aita sind mitte üks kriips siinses diskussioonis. Loodan, et sulle ei tule see nüüd üllatusena, aga pedofiilia on Eestis kriminaalkorras karistatav. Sama käib ka kommunistlike parteirakukeste kohta. Võta seesama veebileht ette, mis sul lahti oli, ja leiadki vastavad seadusepügalad. Samas LGBT ühendused on täiesti legaalsed ja jäävad ka selliseks, vähemalt niikaua kui Eesti on demokraatlik riik. Ei ole EKRE ega Vooglaid leidnud seaduse, mis väidaks vastupidist, ei leia ka sina.
  • Mõnel seltsimehel meeldib isiklikud, kui midagi asjalikku enam öelda ei oska.
  • luarvikluarvik
    Mõnel seltsimehel meeldib isiklikud, kui midagi asjalikku enam öelda ei oska.


    Lumehelbekesi meil siin foorumis ei ole ju, eks :) Arvan, et igaüks, kes julgeb teisi kasutajaid kritiseerida või muidu paari järsema "komplimendiga" premeerida, saab ka enda pihta suunatud kommentaaridega hakkama. Mõistlikkuse piirides muidugi ja küllap moderaatorid aitavad kui vaja.

    Muideks, tahaksin kuulda ka sinu asjalikku arvamust Kingo saagast ja Helme külalisesinemisest.
  • nexus
    luarvikluarvik
    Mõnel seltsimehel meeldib isiklikud, kui midagi asjalikku enam öelda ei oska.


    Lumehelbekesi meil siin foorumis ei ole ju, eks :) Arvan, et igaüks, kes julgeb teisi kasutajaid kritiseerida või muidu paari järsema "komplimendiga" premeerida, saab ka enda pihta suunatud kommentaaridega hakkama. Mõistlikkuse piirides muidugi ja küllap moderaatorid aitavad kui vaja.

    Muideks, tahaksin kuulda ka sinu asjalikku arvamust Kingo saagast ja Helme külalisesinemisest.


    No, lumehelbekesed on ikka isiklikuks minnes plõksima hakkajad. Elementaarne viisakus võiks olla, et üldse vestelda, asi pole solvumises, nagu üritad maalida.
    Kingost arvan, et las tegeleb millegi muuga, suutmatus agresiivsemate küsimustega hakkama saada oli puudulik, hakkas juba ekre reitingut alla kiskuma. Naisel ongi peksukotina raskem hakkama saada või kuidas?
    Helme külalisesinemisest? Pead silmas vist nn "paremradikaalide" üritusel käiku?
    Ürituse link: https://traditionalbritain.org/events/tbg2019/
    Igasugune Kremli käsilaste jutt on piinlikult loll ja nn "paremradikaal" (vasak-ajakirjanduse arvates) on enamasti täiesti mõistlik inimene ja ainus radikaalsus on ainult see, et öeldakse mõned tõed liiga otse välja, mis võib roosa udu laiali puhuda.
  • Üks tegelane oli Kremli mõttekojaga seotud ja seda trummi siis taotakse. Muidu immigratsioonivastased ja konservatiivseid pereväärtusi toetavad nagu vist EKRE-le kohane. Üks tüüp Soome ülikoolis töötab ja raamatu kirjutanud, et IQ langeb lääne ühiskondades, sest lapsi saavad madala IQ-ga inimesed. Ma konkreetselt tema tegemistega kursis pole, aga IQ uuringud on üldse tabuteema. Rassistlikeks värdjateks peetakse kõiki neid, kes sellega tegelevad, riikide ja rasside vahel võrdlusi korraldavad vms. Helme ise ütles, et esinejaid ongi seinast seina vaadetega sellistel üritustel.

    Seaduslik või mitte, aga feministeeriumi ei peaks riik rahastama. seal on niisuguseid väljamõeldud libauudiseid ilmunud et minul küll tekib küsimus, milleks sellist propagandat tarvis rahastada on. Näiteks kirjutati Trumpi videolindi ilmumisel, kus ta väitis, et krabas naiste jalgevahet, et Californias asusid noorukid poodides Trumpi järele ahvima ja juba mitmeid teateid olevat sellistest krabamistest. Taust siis selline, et näe, juba on negatiivsed mõjud näha. See on ju ilmselge jama ja midagi sellist ei juhtunud.
    Need summad ei ole suured ja selles otseselt vast niiväga polegi asi. Asi on pigem selles, et need organisatsioonid hangivad läbi selle endale "legitiimsuse". Riik rahastab meid, me ei saa päris peldikusein olla ju.
  • luarvikluarvik


    No, lumehelbekesed on ikka isiklikuks minnes plõksima hakkajad. Elementaarne viisakus võiks olla, et üldse vestelda, asi pole solvumises, nagu üritad maalida.


    Aitäh hüva nõu eest, edaspidi pean meeles kui loen siinset foorumit ja sinu postitusi.

    luarvikluarvik

    Kingost arvan, et las tegeleb millegi muuga, suutmatus agresiivsemate küsimustega hakkama saada oli puudulik, hakkas juba ekre reitingut alla kiskuma. Naisel ongi peksukotina raskem hakkama saada või kuidas?


    Naised saavad peksukotina hakkama sama hästi või halvasti kui mehedki. Vaata või meie vahvat presidenti. Äkki inimese sobivus ametikohale ei olene mitte tema soost vaid isikuomadustest?

    luarvikluarvik

    Helme külalisesinemisest? Pead silmas vist nn "paremradikaalide" üritusel käiku?
    Ürituse link: https://traditionalbritain.org/events/tbg2019/
    Igasugune Kremli käsilaste jutt on piinlikult loll ja nn "paremradikaal" (vasak-ajakirjanduse arvates) on enamasti täiesti mõistlik inimene ja ainus radikaalsus on ainult see, et öeldakse mõned tõed liiga otse välja, mis võib roosa udu laiali puhuda.


    "Piinlikult loll" ei käinud muidugi isiklikult kellegi konkreetse pihta vaid ilmselt tahtsid rõhutada kui absurdne on mõelda, et grupp poliitkuid ja aktiviste, kes käivad sageli Venemaa poolt organiseeritud üritustel ja näitavad avalikku poolehoidu venemeelsetele vaadatele, võiks kuidagimoodi olla mõjutatavad Venemaa poolt. Nojah, eks igast kokkusattumusi võib juhtuda.

  • "Piinlikult loll" on odav narratiiv, et "küll eestlastele kremli tont mõjub, kus suitsu seal tuld" jne Vaja demagoogiliselt mõte ikka pea peale keerata.


    "Naised saavad peksukotina hakkama sama hästi või halvasti kui mehedki. Vaata või meie vahvat presidenti. Äkki inimese sobivus ametikohale ei olene mitte tema soost vaid isikuomadustest?"

    Nõus, et sõltub kompententsusest. Ainult marksistlikus maailmakäsitluses pole naised nõrgem pool. Aga jah, sookvoote pole vaja, sobivus sõltub kompententsusest ja "peksu" tasemest.
  • [quote=Kristjan1
    Seaduslik või mitte, aga feministeeriumi ei peaks riik rahastama. seal on niisuguseid väljamõeldud libauudiseid ilmunud et minul küll tekib küsimus, milleks sellist propagandat tarvis rahastada on.

    Need summad ei ole suured ja selles otseselt vast niiväga polegi asi. Asi on pigem selles, et need organisatsioonid hangivad läbi selle endale "legitiimsuse". Riik rahastab meid, me ei saa päris peldikusein olla ju. [/quote]

    Riik peaks kõigepealt libauudiste põhiallika - EKRE - finantseerimise ära lõpetama. Mulle maksumaksjana kohe üldse ei meeldi, et mu raha läheb vihkamise õhutamiseks.

    Kristlus on armastuse religioon. Mulle on arusaamatu, kuidas vihkamist õhutavad poliitikud püüavad samas jätta muljet, et nad tuginevad kristlikel väärustel.


  • "Kristlus on armastuse religioon. Mulle on arusaamatu, kuidas vihkamist õhutavad poliitikud püüavad samas jätta muljet, et nad tuginevad kristlikel väärustel."

    Kas saatanat peab ka armastama?
  • Vanaema

    Kristlus on armastuse religioon. Mulle on arusaamatu, kuidas vihkamist õhutavad poliitikud püüavad samas jätta muljet, et nad tuginevad kristlikel väärustel.


    Eee... what? Misajast kristlus armastuse religioon on? Ristisõdade ajast?
    Milles see armastus täpsemalt seisneb - selles, et antakse inimesele mõista, et ta on terve elu patune, sest et ta on inimene? Või et kui ta ei tee kiriku õpetuse järgi, siis ta satub pärast surma suurest armastusest põrgusse?
    Või sa pidasid armastuse all neid tegusid silmas, mida katoliku preestrid aastakümneid poisikestega teinud on ja mida Vatikan on kinni mätsinud?

  • luarvikluarvik
    Ainult marksistlikus maailmakäsitluses pole naised nõrgem pool.


    Naisi üldistavalt nõrgaks nimetada ei ole kuigi mehelik ja veel labasem on sellega peituda poliitideoloogia taha. Naised ja mehed on erinevad, sellele ei vaidle keegi vastu. See aga ei tähenda automaatselt, et naised oleksid vähemvõimekaid, näiteks juhtivatel ametikohtadel. Ja sellel ei ole mitte mingit pistmist marksismiga.
    Ei tea juba mitmes kord tuleme EKRE fännidega sama naiste mahategemise teema juurde tagasi. Kas need ongi need värsked ideed, mida meie pseudo-rahvuslusel on eestlastele pakkuda?
  • Ühe mõtte lisaksin siia veel: kui mäletate Trumpi valimiskampaaniat, siis üle Euroopa saatis seda lauspilkamine ja teda ei võetud tõsiselt. Kui ta ühtäkki valituks osutus, siis läks Euroopa poliitringkondades lahti suuremat sorti segadus, sest keegi ei teadnud kedagi, kellel oleks Trumpi transition team'iga kontakte, et arutada teemasid nagu USA vägede paiknemine Euroopas.

    Eestile on kasulik, kui meil on inimesi, kellel on kontakte nendega, kes panevad kokku järgmise valitsuse või täidavad muid olulisi ametikohti Saksamaal või Rootsis, kui AfD või SD toetus peaks kasvama. Nendesse suhetesse tuleb investeerida varakult, mitte alles võidujärgsel valimispeol proovida kuidagi löögile saada.
  • luarvikluarvik
    "Kristlus on armastuse religioon. Mulle on arusaamatu, kuidas vihkamist õhutavad poliitikud püüavad samas jätta muljet, et nad tuginevad kristlikel väärustel."

    Kas saatanat peab ka armastama?


    Ei, aga oma vaenlasi küll.
    “Aga Mina ütlen teile: Armastage oma vaenlasi ja palvetage nende eest, kes teid taga kiusavad,” Matteuse 5:44
  • nexus
    Naised ja mehed on erinevad, sellele ei vaidle keegi vastu


    Eksid sõber, sellele vaidlevad vastu kolmanda laine feministid. Erinevus on ainult suguelundites ja veel mõnedes välistes detailides, füüsilises tugevuses muidugi ka. Mõtlemiselt on naised samad meestega (üksikindiviidide varieeruruvus naise ja naise vahel ei ole väiksem kui naise ja mehe vahel), plikade kilkamine, roosa värv, poiste huvi tehnika vastu jne on sotsiaalselt konstrueeritud soorollidega. Oled konservatiivne tagurlane, kui sellele vastu vaidled. Ma olen veendunud, et meie president mõtleb nii näiteks.
  • nexus
    luarvikluarvik
    Ainult marksistlikus maailmakäsitluses pole naised nõrgem pool.


    Naisi üldistavalt nõrgaks nimetada ei ole kuigi mehelik ja veel labasem on sellega peituda poliitideoloogia taha. Naised ja mehed on erinevad, sellele ei vaidle keegi vastu. See aga ei tähenda automaatselt, et naised oleksid vähemvõimekaid, näiteks juhtivatel ametikohtadel. Ja sellel ei ole mitte mingit pistmist marksismiga.
    Ei tea juba mitmes kord tuleme EKRE fännidega sama naiste mahategemise teema juurde tagasi. Kas need ongi need värsked ideed, mida meie pseudo-rahvuslusel on eestlastele pakkuda?


    Jälle demagoogitsed, pole väitnud, et naised vähem võimekad. Mõnes valdkonnas isegi palju võimekamad, nii et "lumehelbekeste soov naisi võimalusel meestega võrdselt peksta ei päde".
  • Loodan, et sulle ei tule see nüüd üllatusena, aga pedofiilia on Eestis kriminaalkorras karistatav. Sama käib ka kommunistlike parteirakukeste kohta.


    Kas kommunistlik partei on Eestis keelatud? Mis seadusega? Ma ei mäleta, et isegi augustiputši järel Eestis seda keelatud oleks (Venemaal Jeltsin keelas küll mõneks ajaks ära).
  • Ei ole ei kommunistlik partei ega ka pedofiilia Eestis keelatud . Suguühtesse võib astuda vähemalt 14.a. isikuga ja need on alles lapsed . Alla 14.a. on alles keelatud .

    Ma möönan, et täiskasvanud tüüp, kes tahab põrutada 14-aastaseid lapsi ( olgu enda soost või vastassoost ) on seksuaalvähemus . Ehk teiste sõnadega on ta lihtsalt pervert ja tal on raske vaimne haigus, kuid seadus seda niiviisi ei arva .Ja puudega inimesteks neid ei pea . Seega on täiesti võimalik asutada ühing, kes kaitseb taoliste pervode huve ja see peab peaministri ja sotsiaalministri arvates saama ka "võrdse kohtlemise sildi". all riigi rahastust .

    Mina mängin kah vahel hasartmänge, teen mõne panuse spordiennustusele või ostan mõttetult väikse shansiga lotopileti kui Eurojackpot on 90 miljonit eurot. Järelikult maksan hasartmängumaksu. Ja ma ei ole nõus , et selle raha eest rahastatakse pervertide-sodomiitide ühendusi .

    Minu arvamust jagab Turu-uuringu küsitluse järgi muuseas suur enamus valitsuskoalitsiooni parteide toetajaist, isegi liberaalide hulka kuuluva Keski toetajaist .

    Kõige tervamalt on selle vastu EKRE toetajad( 86 % on vastu või pigem vastu ), siis Keski toetajad ( 73 % vastu või pigem vastu ) ja siis Isamaa ( 71 % ei tahaks seda ).



    Oodatult on sellise rahastamise pooldajaid kõige rohkem sotside ja refi fännidel, kuid sealgi ei ületa see 50 % piiri .( sotsid ) .

    Nii et Keskil ja Ratasel pole mitte mingit põhjust, ei juriidilist ega poliitilist valijate mandaati, et seda jätkata, kuid ta jätkab. Ainus põhjus, miks ta seda teeb, on see, et kardab jälle oma ülemustelt Öiroopas nahutada saada .

    Orjameelsus seega .

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon