Kits kärneriks - PEATAGE REPINSKI! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kits kärneriks - PEATAGE REPINSKI!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • pahurik

    eks repinskiga olegi see teema, et antsuke loeb ja mõtleb, et sellise hariduse ja mega ettevõtluskogemusega edukas ettevõtja sobib ministriks, seega ilmselt sobiks ka mina :D
    Antsuke kas järgmiseks sa väidad, et ümbrikupalkade maksmine ja muu susserdamine ongi normaalne ministrile, sest teised teevad ka?
    Mini poolest võib see Repinski edasi minister olla, aga eks praegune koalitsioon ise peab seda sitta pärast sööma.


    Ma vist pean alla andma. Ei suuda kivipeadele pähe taguda:
    Repinski ei sobi ministriks.
    Repinski ei sobi ministriks.
    Repinski ei sobi ministriks.

    Reinski on kitsefarmer.
    Reinski on kitsefarmer.
    Reinski on kitsefarmer.
    Reinski on kitsefarmer.
    Reinski on kitsefarmer.
    Reinski on kitsefarmer.

    Äkki nüüd jõudis kohale?

    Maaelu on maa elu. Ida-Virumaal võibolla veel eriti. Ja musta rahamaksmist on igal pool. Ida-Virumaal võibolla veel eriti. Ei kiida seda heaks, aga mõistan. Päris elu ongi selline, erinevalt Liivalaia maja või Tornimäe torni või Stenbocki lossi aknast paistvast vaatest.
  • Vabandage minu uudishimu, aga mis see algne, näpukaga pealkiri siis oli. Peatage reptilinski?
  • Ratasega on asi nii nagu on -- neil on seal kokkulepe, et 2 ministrit määrab käärkäe-leer ja pooled määrab Simsoni-leer. Et selline pool-käärkäelane nagu sm. korb ja päris-käärkäelane nagu sm. repinski ongi määratud käärkäe poolt ning "karistusena" Simsoni-leerile.
  • ttrust
    Ratasega on asi nii nagu on -- neil on seal kokkulepe, et 2 ministrit määrab käärkäe-leer ja pooled määrab Simsoni-leer. Et selline pool-käärkäelane nagu sm. korb ja päris-käärkäelane nagu sm. repinski ongi määratud käärkäe poolt ning "karistusena" Simsoni-leerile.


    Mul on kahtlus (süvenev selline), et mõiste "käärkäelane" asemel peaks kasutama juba mõistet "anatoomlane"
  • ttrust
    Ratasega on asi nii nagu on -- neil on seal kokkulepe, et 2 ministrit määrab käärkäe-leer ja pooled määrab Simsoni-leer. Et selline pool-käärkäelane nagu sm. korb ja päris-käärkäelane nagu sm. repinski ongi määratud käärkäe poolt ning "karistusena" Simsoni-leerile.

    On selge, et varuratas on eediku pantvangis. Loomult arana ei saa ta ka aru tõsiasjast, et hüaanad ja muud repinskid löövad lahku niikuinii ning kohalikeks valimisteks on partei lõhki. Tulemuseks on see, et praegu ei julgeta teha mingeid arukaid otsuseid (mida ilmselt pärsib ka intellektuaalne võimetus), isegi teades, et lõpplahendust see ei muuda. See ongi see, mida hüaaneedik tahab - parteid roolivad kesikud kaotavad otsustamatuses hääli, parteist lahkulöövad riigipöörajad aga tulevad punalippude ja koloraadomardikalintide lehvides Riigikogusse.
    Kole tulevik, aga nii juhtub. Ja kõige masendavam on, et munadeta varuratas teeb ise need teod ära, mille tulemused käärkäsi oma kontosse kirjutab.
  • Käärkäsi veel toimetab ning sellised vingerpussid on tema hääbuvale ajule veel jõukohased. See parv tiirutab veel käärkäe ümber, mitte hüääna ümber.
  • Selle "ministrihärra" teemaga seoses peale raadiost kuuldud uudist tuli meelde see üks stseen filmist "Tulnukas ehk Valdise päästmine", kus Ott Sepa kehastatud osatäitja ütleb Märt Avandi kehastatud Valdisele peale ühte intsidenti: "Omadega ei n.ssita !" :)
  • Ma arvasin, et pärast Abiratase valimist parteijuhi kohale, läheb seal parteis kisklemiseks, nii et suled ja karvad lendavad. Aga võta näpust, ei läinud kisklemiseks - praktiliselt järgmisel päeval ootamatult avalikustatud võimalus, et kesikla saab valitsusse ja võimalik et lausa peaministriparteiks, (Nii ja naa, kui poleks läbirääkimised IRL+sots õnnestunud, oleks õnnestunud läbirääkimised Reformiga), liitis kisklema hakkavad kesikud jälle tervikuks kokku. Aga kui kauaks? Igatahes, nüüd on käärkäel hea "sudida" ja inimhingede inseneri mängida.
  • Tegelikult on see isegi hea, et sitaratas Repinski alles jättis. Tõsi, et esialgu ei juhtu midagi. Repinskile on kindlasti antud käsk jälgida nõunike juhiseid ja kõik kulgebki veatult... kuni lõpuks ikka libastub, sest loll libastub varem või hiljem. Vat siis on juba põnevam ja naljakam. Eriti naljakas on siis sitaratta iba kuulata.
  • ttrust
    Ma arvasin, et pärast Abiratase valimist parteijuhi kohale, läheb seal parteis kisklemiseks, nii et suled ja karvad lendavad. Aga võta näpust, ei läinud kisklemiseks - praktiliselt järgmisel päeval ootamatult avalikustatud võimalus, et kesikla saab valitsusse ja võimalik et lausa peaministriparteiks, (Nii ja naa, kui poleks läbirääkimised IRL+sots õnnestunud, oleks õnnestunud läbirääkimised Reformiga), liitis kisklema hakkavad kesikud jälle tervikuks kokku. Aga kui kauaks? Igatahes, nüüd on käärkäel hea "sudida" ja inimhingede inseneri mängida.


    Olen vist siin kuskil varemgi väljendanud arvamust, et parim hetk selliseks kiskumaminekuks läks kahjuks mööda, ilmselt oli see KeRa lepingu aegu. Siis oli käärkäsi peaaegu tippvormis ja hoidis kogu kesikla raudses haardes, mitmed pereheitmised olid olemata ja kõik tänased oponendid-dissidendid laulsid üksteisest üle talle halleluujat. Kui sel ajal oleks batja ühel või teisel moel areenilt järsku kadunud, oleks kesikla ikka korraliku tulevärgi ja verevalamise saatel selgeks teinud, kes on kes. Tänane meenutab parimal juhul hiilivat hübriidsõda. Ja sellest on tegelikult kahju, 10 aastat jälle kaotatud, kui nii võtta.
  • Tõesti, hetk möödus, aga batja ei kadunud siis kahjuks areenilt. Ja kesiklik praktika nägi ette et kõik rahulolematud sunnitakse kesiklast lahkuma .... kuni tuli Simson, muutus rahulolematuks ja otsustas, et tema ei lahku ja keelitas veel mõne rahulolematu näo endaga nõusse.
    Abiratas oleks käärkäe-leeris olnud ka tänapäeval, kui Simson oleks otsustanud parteist omal ajal lahkuda.

    Raadiosaadetes levivad kuuldused, et käärkäsi punub ühte suuremat afääri partei sees. Nii et kisklemiseks võib seal siiski varsti minna.
  • Et ongi nagu arutelu vahepeal, et ärge tampige poissi, las proovib? Võtke ta omale firmasse tööle ja las proovib seal siis. Kas tõesti tuleb iga sitt hambaga järgi proovida, et sitt jah või võiks mõne ära tunda värvi ja lõhna järgi ja maitsmata jätta. Haige värk raisk.
  • puhkjapojad1
    Et ongi nagu arutelu vahepeal, et ärge tampige poissi, las proovib? Võtke ta omale firmasse tööle ja las proovib seal siis. Kas tõesti tuleb iga sitt hambaga järgi proovida, et sitt jah või võiks mõne ära tunda värvi ja lõhna järgi ja maitsmata jätta. Haige värk raisk.

    Mina seda arutelu ei vea. Minu arust võiks praegune valitsus kohe laiali minna, ei piisa ainult kitse ministeeriumist välja vahetamisest. Selline pask kohe valitsuse töö alguses ja peaminister ei suuda rusikat lauale lüüa ning ministrit välja vahetada? Tal ju Jaak Aab on näiteks olemas, veel mõni nägu, kes saaksid isegi hakkama.
  • Tähendab... Repinski on maaeluministrina tegelikult täiesti ohutu. Ta võib lollusi rääkida, aga neil on ainult sisemaine kõlapind. Millegi tegemiseks ei ole ta lihtsalt võimeline, joogu või pangetäie kitsepiima iga päev. Töö suudab ministeerium loodetavasti ära teha.
    Kadri on selle koha pealt märksa ohtlikum.
  • Minu poolt 50 senti, et ta suudab ka rahvusvahelist kõlapinda leidva "repinski" maha panna ja just põllumajandusega seoses. Teine probleem on see, et tegemist on rumala ja ebaküpse indiviidiga, kes saab varsti millegi ägedaga hakkama ja märksõnadeks on #võim, #alkohol, #roolijoodik - ikkagi minister ju.

    Sellistel hakkab katus sõitma kohe ja korgid, mis kaitsevad rumaluste eest on välja löönud juba ammu.
  • Tegelikult, Eestis ajaloos võiks olla üks minister, kes ministriksoleku ajal kellelegi korralikult molli sõidab. Kogemused on olemas. Me ei tohi erineda venemaast, Ukrainast, Armeeniast ja muudest säärastest riikidest ... kuigi, jah, seal on füüsilised kaklused enamasti parlamendist kostnud.
  • ttrust
    /.../Et selline pool-käärkäelane nagu sm. korb /.../.


    Mihhail Korb pole pool-käärkäelane. Ta on keskaparaadist kõige sõltumatum kesik üldse peale tema isa (Kohtla-Järve isevalitseja Valeri I). Korbide perefirma kogu seos Keskerakonnaga kogu selle ajaloo vältel on olnud see, et nad on frantsiisilepingu alusel kasutanud Keskerakonna nime ja kaubamärki oma sõltumatus poliitilises rahamasinas, keskusega Kohtla-Järvel. Vt ka Ossipenko, Solovjov, kogu mudamülgas nimega Kohtla-Järve linnavalitsus.
  • suffiks

    Mihhail Korb pole pool-käärkäelane.

    Muuseas ka Korb ei toetanud Riigikogus küüditamisega seotud mälestusavaldust.
  • Hääletamata jätnud Martin Repinski selgitas, et ta oli hääletuse ajal teel Ida-Virumaale.

    Martin Repinski kinnitas, et kui oleks sel ajal riigikogus olnud, oleks ta avalduse poolt hääletanud.
    Riigikogu kodulehel ei olnud märget, et Repinski oleks hääletuse ajal puudunud. Hääletussüsteem näitab, et ta jättis lihtsalt hääletamata. Repinski põhjendas seda asjaoluga, et oli küll riigikogu istungi alguses kohal ja hääletas päevakorra esimest punkti, kuid küüditamiseteemalise hääletuse ajaks oli ta juba saalist lahkunud ja teel Ida-Virumaale.

    Riigikogu stsenogramm väidab 2 hääletuse vaheks ca 30 minutit. Teisisõnu üritab vastne minister väita, et tuli kohale 15 minutiks mingi väheolulise eelnõu poolt hääletama, millise hääletuse ajal oli kohal vaid 62 Riigikogu liiget, samas kui kohtumist Ida-Virumaal ei olnud võimalik pool tundi edasi lükata.

    Tundub, et noormehel ei ole prioriteedid paigas ...
  • http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/maaeluministeeriumi-avalike-suhete-osakonnajuhataja-lahkus-paevapealt-toolt?id=76424915
    Imho ikka väga suur möödalask Rataselt.. usalduskrediidile mingi kitsekarjuse pärast korralik kahju tekitada, parem näidaku selget ja tugevat juhtimist.. huvitav on see KE sisemine toiduahel ja otsustamise ring.
  • Loodame et ajakirjandus jätkab kitseteema ketramist, senikaua kuni kitsminister kinga saab.
  • Sitarattal on klassikaline olukord.

    Valida oli häbi ja sõja vahel. Olen täiesti kindel, et Oupekki ja teised Edgari jüngrid on Jüri kenasti kahvlisse võtnud, et kui ei kaitse nende jüngrit Repinskit, siis ei saa mingist rahust juttugi olla.

    Sitaratas valis häbi ja saab ka sõja!

    Viimane võimalus IRL'l poliitilist surma vältida ja tõmmata katapulteerumiskangi nimega "umbusaldamine". Selle kangi asukoht on suhteliselt käe sees juba.
  • ttrust
    Loodame et ajakirjandus jätkab kitseteema ketramist, senikaua kuni kitsminister kinga saab.

    Algus päris hea ... http://ekspress.delfi.ee/lisalood/maaeluminister-martin-repinski-uheksa-suurt-ja-vaikest-valet?id=76421903
  • vesirott
    ttrust
    Loodame et ajakirjandus jätkab kitseteema ketramist, senikaua kuni kitsminister kinga saab.

    Algus päris hea ... http://ekspress.delfi.ee/lisalood/maaeluminister-martin-repinski-uheksa-suurt-ja-vaikest-valet?id=76421903


    Tsitaat artiklist: "Õhtuleht kirjutas aasta tagasi, et riigikogu liikmena jagab Repinski oma elu kitsefarmi ja Toompea vahel. „Keskmiselt poole kuust veedab ta Tallinnas, teise poole kodutalus,“ kirjutas ajaleht. Repinski tõdes tollal, et püüab „põhimõtteliselt kahel toolil istuda“. "

    Sellise nähtuse kohta öeldi kunagi nii: "Ega ei maksa ikka laiemalt istuda, kui perse ulatab." (Eesti vanasõna)
  • Ja ajalooannaalides saab see valitsus endale nimeks "Ratase kitsevalitsus".
  • sr71
    Sitarattal on klassikaline olukord.

    Valida oli häbi ja sõja vahel. Olen täiesti kindel, et Oupekki ja teised Edgari jüngrid on Jüri kenasti kahvlisse võtnud, et kui ei kaitse nende jüngrit Repinskit, siis ei saa mingist rahust juttugi olla.

    Sitaratas valis häbi ja saab ka sõja!

    Viimane võimalus IRL'l poliitilist surma vältida ja tõmmata katapulteerumiskangi nimega "umbusaldamine". Selle kangi asukoht on suhteliselt käe sees juba.


    sr71 (sitaratas71?)

    Põlvini mudas levelil veetud künnivaost ei jää head pilti. Katsuks nende nimede väänamistega natuke mõistlikumaks jääda, mis?
  • Stealth
    vesirott
    ttrust
    Loodame et ajakirjandus jätkab kitseteema ketramist, senikaua kuni kitsminister kinga saab.

    Algus päris hea ... http://ekspress.delfi.ee/lisalood/maaeluminister-martin-repinski-uheksa-suurt-ja-vaikest-valet?id=76421903


    Tsitaat artiklist: "Õhtuleht kirjutas aasta tagasi, et riigikogu liikmena jagab Repinski oma elu kitsefarmi ja Toompea vahel. „Keskmiselt poole kuust veedab ta Tallinnas, teise poole kodutalus,“ kirjutas ajaleht. Repinski tõdes tollal, et püüab „põhimõtteliselt kahel toolil istuda“. "

    Sellise nähtuse kohta öeldi kunagi nii: "Ega ei maksa ikka laiemalt istuda, kui perse ulatab." (Eesti vanasõna)



    Pole kuulda olnud, et ta Riigikogust saaks poole töö eest pool palka. Või mismoodi on õigustatud see, et rahva esindaja, kes teatavasti isegi ei puhka, saab niiviisi täis palka? Huvitav, kui paljud muud tööandjad võimaldaks osalise töö eest täis palka?
  • Riigikogu liige ei saa palka vaid saab riigikogulase hüvitist.
  • Mina pole väänanud, see on juba vana nali - Abiratas, Sitaratas. Kunagi isegi Google viitas sitaratta puhul Tallinn.ee peale.

    Seega autoriõigustele ei pretendeeri. Või tahetakse öelda seda, et kui kremlimeelne sitaratas saab peaministriks, siis peaks hakkama temasse aupaklikult suhtuma?? Mida järgmiseks? kui oleme juba nii kaugel, siis ootan rõõmuga bänni.

  • Kui sa kogu aeg väljendad ennast nii nagu oleksid haamriga pöidla pihta löönud, siis ühel hetkel külaelanikud enam ei usu seda.
    Võimalik, et ma ei mäleta antud ütlust enam päris täpselt, sest seal kusagil oli ka hunt...
  • Siin võiks paljud isiklikku eeskuju rohkem näidata, kuidas viisakalt käituda, kui seda muidugi üldiselt oluliseks peetaks. See rong on suhteliselt kaugele põrutanud vist. Saaks kitsaskohtadele ilma s..a laotamata ka tähelepanu pöörata, s..t kaalu jutule ei anna.
  • ymeramees
    Kui sa kogu aeg väljendad ennast nii nagu oleksid haamriga pöidla pihta löönud, siis ühel hetkel külaelanikud enam ei usu seda.
    Võimalik, et ma ei mäleta antud ütlust enam päris täpselt, sest seal kusagil oli ka hunt...


    Hakkan mõistma, et nagu vandesõna või nii? Siis peab küll edaspidi abiratas ütlema, kuigi sitaratas kõlab kui hellitusnimi.
  • sr71
    Mina pole väänanud, see on juba vana nali - Abiratas, Sitaratas. Kunagi isegi Google viitas sitaratta puhul Tallinn.ee peale.

    Seega autoriõigustele ei pretendeeri. Või tahetakse öelda seda, et kui kremlimeelne sitaratas saab peaministriks, siis peaks hakkama temasse aupaklikult suhtuma?? Mida järgmiseks? kui oleme juba nii kaugel, siis ootan rõõmuga bänni.



    Guugeldasin huvi pärast. "Sitaratas" + valisin pildid - 13s pilt oli PM, 18s THI, Oudekki, Kelam ja mõlemad Kallased tulevad ka välja, aga nendeni annab kerida.
  • Google on ammu juba subjektorienteeritud, ehk annab igale guugeldajale personaalseid tulemusi vastavalt isiku guugeldusajaloole.
  • antsukene
    Kitsemehe järgmine ämber

    Huvitav, kes tahaks minna fraierit kommunikeerima?


    Sahistavad, et "meie nägemused ministeeriumi avalike suhete valdkonnast on erinevad" tähendab tõlkes - lahkunud töötaja poolt korraldatud pressikonverentsil (nende korraldamine peaks olema avalike suhete juhi tööülesannete hulka kuuluv) lasti ajakirjanikel liiga vabalt küsida Repinski käest. Edaspidi tuleb küsida ainult "õigeid" küsimusi :)
  • Ja see, "kelle nime ei nimetata", on tegelikult süüdi...

    Võib hakata vist ennustusvõistlust korraldama, kes on järgmine maaeluminister.
  • KE-l ju sm Urmi Reinde kohe võtta uueks Maaeluministeeriumi avalike suhete juhiks. Ja tema asetäitjateks netikommenteerimise alal saavad sm Ummelas ja sm Pesakast.
  • Nüüd tuleb endalgi tuhka raputada, Pesakast on minu sulest :)
  • Lõpeb see kõik sellega, et jedina-rossija soovitab kõigil lõuad pidada ja edasi teenida. Reps teeb koolid venekeelseks ja техтуд!

    Selle peale hakkab halamine IRL'st ja mujalt, et tegelikult on kõik hästi ja ei tea küll kuidas asjad nii läksid. Kõlvart linnapeaks ja kuidas see oligi, Odekoloone ütles, et igal venelasel on Eestis õigus saada ministriks.
  • ymeramees
    Nüüd tuleb endalgi tuhka raputada, Pesakast on minu sulest :)


    Kes see Pesakast on?
  • Valus. 800 000 euri toetust ja päevane piimakogus on 40l, millest Repinski ise tarvitab ära 1l oma potentsi ravimiseks. Huvitav palju sellest juustu saab? 3,9kg?
    http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/martin-repinski-ukski-inimene-ei-saa-oelda-et-tood-farmis-tegi-kuid-palka-ei-saanud?id=76432707
  • 40 lüpsikitse väidetavast 500-st??? WTF?
  • On see ikka piim mida seal lüpstakse?
  • Fake McCoy
    Valus. 800 000 euri toetust ja päevane piimakogus on 40l, millest Repinski ise tarvitab ära 1l oma potentsi ravimiseks. Huvitav palju sellest juustu saab? 3,9kg?
    http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/martin-repinski-ukski-inimene-ei-saa-oelda-et-tood-farmis-tegi-kuid-palka-ei-saanud?id=76432707


    Potentsiravi tulemusest või millest?
  • Repinski on nagu üks siinse foorumi "geenius", ta väidab, et on ainus tõeline spetsialist valitsuses: http://m.epl.delfi.ee/article.php?id=76449119 Samamoodi enese absoluutses õigsuses kindel.
  • Eesti uussõna: Lase kits künka otsa, see mökitab sulle sealt kohe näkku!
  • mike
    Repinski on nagu üks siinse foorumi "geenius", ta väidab, et on ainus tõeline spetsialist valitsuses: http://m.epl.delfi.ee/article.php?id=76449119 Samamoodi enese absoluutses õigsuses kindel.


    Oh Türi ja Paide, käis lausa Tori hobusekasvatuses. Meil on uus ja äge P.-Korea stiilis minister, kes käib asju vaatamas?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon