Peata Ratas - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Peata Ratas

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kipun arvama, et Kaimar Karu ei kirjutanud sellist ladusas tekstis ja mitmeid eri mõtteid täis mahukat postitust üksi.
  • Karu on korraga nii huvitav kui ka tark, nii spetsialist kui ka juht vastavate isikuomadustega, kelle mõtlemis- ja väljendusoskuses ei tohiks ka mineviku kirjutisi vaadates kahelda
  • Ma olen veits üllatunud, et ta viitsib oma ETISt täita postimehe artiklitega.
  • Eks seegi foto ole valetamine - saag käes jätab mulje just tehtud tööst, palgi lõikepind aga ei ole värske. Kristlane ei tohiks küll sarivaletaja olla.
  • "Vanaema"
    Eks seegi foto ole valetamine - saag käes jätab mulje just tehtud tööst, palgi lõikepind aga ei ole värske. Kristlane ei tohiks küll sarivaletaja olla.


    Ilma ühegi plekita tööriietus, puhas saag ja puhanud nägu viitavad sellele, et tööga hakatakse alles alustama. Ilmselt eelmise aasta tegemata töö - saagimata palk.
  • Jürkal on lihtsalt rohkem huumorimeelt kui siinsetel kuivikutel.

    Ta teadis kuulsat Schwartzu pilti ja tegi samasuguse . Kuid kuna tal polnud fimistuudio trikimeistrite seest kergekspuuritud jämedat palki käepärast,siis võttis pisut kõhnema

  • Jüratas sai vähemalt pildile ja veel suurelt - juba neljas päev mil' temast räägitakse. Great success.
  • See palgi tassimine on talle hingelähedane.
  • Jüri R tegeleb selgelt enese eksponeerimisega ja mitte isegi usutavalt. Baasarusaamised tööohutusest on ära unustatud. Töökaitsevahendeid ei kasutata.jne. Riigijuht peab oma eeskuju ja käitumisega suurendama usaldusväärsust, mitte aga seda vähendama.
  • Vähemalt KE on nüüd avalikult selle praeguse Kadrioru Buratiino maha kandnud ning see on hea. Ilma KE toetuseta pole Buratiinol mingit lootust.
  • "decibel"
    Vähemalt KE on nüüd avalikult selle praeguse Kadrioru Buratiino maha kandnud ning see on hea. Ilma KE toetuseta pole Buratiinol mingit lootust.


    Saame siis endale uue Arnol Rüütli. Peaasi siis, et Eesti Vabariigi sünnipäeva ja Võidupüha segi ei aja, see oleks juba saavutus.
  • Viltulõual oli ju juba plaan juba valmis mõeldud kuidas Põlluaas presidendiks skeemitada.
  • Viltu kasvab lõug uuemate brüsseli uuringute valguses teatavasti "Mein Kampfi" lugedes ja üüratutes kogustes kurja sepitsedes. Võib mõnitada vabalt.
  • ei taha presidendiks igavat munajoodikut, kelle lugemus piirdub seiklusjuttudega maalt ja merelt, kes on elus näinud vaid kaht paljast naist, kellest üks on ta ema, kellel puudub maailmavaade ja kes ei oska ei öelda, kes räägib endast sisemisest võimuihast kantuna kolmandas isikus, kellel ei ole muusikamaitset ega kultuurieelistusi, kes seksib ainult asendis number üks, kelle moraalne kompass lubab õigustada vääritu teoga vahelejäänud võitluskaaslast, kes ei võta napsu ega tee nalja, kelle üldintelligentsuse puudumist märkab ka mu koer, kes käib riides nagu nõukogude pensionär, kelle sõnakasutus ja lauseehitus on nagu arnold rüütlil, kes on kabinetis sündinud partei pojana eluvõõras kõiges, mis jääb väljapoole avalikku sektorit, kes näeb munadeta nohik välja, kes on võimul venemeelsete ühiskonnaliikmete häältega, kes on olekult kohtlane, kelle elus pole olnud seiklusi ja kes ei ole kunagi noor olnud )
  • Aga ta ju ühendab, mitte ei lõhesta rahvast nii-nii hästi...
    Anna nüüd positiivne programm ka. Keda sa tahad?
  • "muurek"
    ei taha presidendiks igavat munajoodikut, kelle lugemus piirdub seiklusjuttudega maalt ja merelt, kes on elus näinud vaid kaht paljast naist, kellest üks on ta ema, kellel puudub maailmavaade ja kes ei oska ei öelda, kes räägib endast sisemisest võimuihast kantuna kolmandas isikus, kellel ei ole muusikamaitset ega kultuurieelistusi, kes seksib ainult asendis number üks, kelle moraalne kompass lubab õigustada vääritu teoga vahelejäänud võitluskaaslast, kes ei võta napsu ega tee nalja, kelle üldintelligentsuse puudumist märkab ka mu koer, kes käib riides nagu nõukogude pensionär, kelle sõnakasutus ja lauseehitus on nagu arnold rüütlil, kes on kabinetis sündinud partei pojana eluvõõras kõiges, mis jääb väljapoole avalikku sektorit, kes näeb munadeta nohik välja, kes on võimul venemeelsete ühiskonnaliikmete häältega, kes on olekult kohtlane, kelle elus pole olnud seiklusi ja kes ei ole kunagi noor olnud )

    Tore, et sa ühte juhtivat ALDEkat nii hästi iseloomustasid.
  • "jpedro"
    Aga ta ju ühendab, mitte ei lõhesta rahvast nii-nii hästi...
    Anna nüüd positiivne programm ka. Keda sa tahad?

    mul endal on umbes kümme-viisteist inimest pildil, kes võiks minu maitse järgi hästi sobida, aga säravaid tüüpe on meil siin kahtlemata üksjagu rohkem. lihtsalt, kui selline institutsioon meil juba olemas on, siis eesti, kui väike ja äge riik vajaks tarka, autoriteetset, sõnakat ja silmatorkavat presidenti.
    (huvitav, kuidas ratas vastaks rahvusvahelisele pressile, kui küsimuse peale, et mis sanktsioonidest ja venemaa ohust te siin meile räägite, kui erakond, mida juhite, omab kogu teie valitsusaja kehtivat lepingut venemaa võimuparteiga))
  • Muureki iseloomustus käärkäe särava kaadripoliitika töövilja kohta on nagu rusikas silmaauku. Kui tahta veelgi paremat iseloomustust, tuleb juba vandesõnad ja rõvedused appi võtta.
  • "ttrust"
    Muureki iseloomustus käärkäe särava kaadripoliitika töövilja kohta on nagu rusikas silmaauku. Kui tahta veelgi paremat iseloomustust, tuleb juba vandesõnad ja rõvedused appi võtta.


    Kõige õnnestunum Boroditš
  • "ttrust"
    Muureki iseloomustus käärkäe särava kaadripoliitika töövilja kohta on nagu rusikas silmaauku. Kui tahta veelgi paremat iseloomustust, tuleb juba vandesõnad ja rõvedused appi võtta.


    Brežnevlik kaadripoliitika - ükskõik kes, peaasi, et minust lollim :)
  • Maalehe tabav karikatuur:

    Autor: Valdek Alber.
  • Ehk siis, kui väga tahta keskerakonna sees poliitilist muutust, kus RSR enam parteis võimul poleks, tuleb ohverdada selleks presidendi ametikoht. Kui tahta asist ja mõtlemisvõimelist presidenti, siis eeltoodut teha ei tohi.
  • Kas praeguse presidendi palk on väiksem?
  • olen paar korda oma sõpruskonnas rääkinud, et ratas tundub minu harrastuspsühholoogi pilgu läbi olevat just täpselt selline kõrgele kohale saanud ja paaniliselt sellest kinni hoidev lihtne ja teatud kompleksidega jorss, kes väärtustab ametikoha juures üle kõige olla vip: võimalust lennata nagu suurärimees esimeses klassis, ööbida four seasonsis, kus lakei leivakorviga hommikusöögil kõrval seisab, einestada tipprestoranides kõige kallimate roogadega, millest ta mitte halligi aru ei saa, sõita kalliste autodega, mängida el padret oma soosikutele kalleid kingitusi saates ja nautida muul moel luksust, mida ta muidu kui maksumaksja raha eest endale mitte kunagi lubada ei saaks. ja ... PÕMAKI!. :)
  • see ju niiväike reward rahvateenimise raske töö eest :) kahju vä?
  • pean tunnistama, et olen väiklane inimene, või noh võibolla tavaline eestlane, aga jah - mul on kahju.
    kui mart helme minu maksude eest lambist kingituseks saja kahekümne seitsme eurosed mansetinööbid saab, ratase lapsnõunikud saaremaa ooperipäevadel peaministri väljasõidu varjus, aga tegelikult mingi suvepäevade motivatsioonipaketina kaksteist tonni huugama panevad, kuus valitsuse valitud klouni stenbockis restoranidest a la carte tellivad ja kapist konjakeid haaravad, ratas isiklikele jooksevkuludele ja kingitustele riigieelarvelise sihtotstarbe leiutab, pensionäridele bowlingupalle kingib, riigikantselei kulude eest koogikesi söödab ja muud savisaare koolis õpitut meie kõikide kulul rakendab. õigem oleks öelda, et kuna see kõik on nii tatine, odav ja hale, on mul piinlik.

    sellepärast olekski vaja poliitikasse inimesi, kes on näinud elu ka väljaspool kabinetti, osalenud millegi väärtusloomes ja omavad südametunnistust. seniks peame leppima väikeste ja vaeste inimestega. nagu ratas, nagu reps ja teised )
  • Mind see proletaarse kadeduse õhutamine pursuide vastu miskipärast ei nakata. Kus siis peaminister peaks lendama ? Ega ometi turistiklassis, mis on nagu loomaaed ?

    Mingid mansetinööbid, 127 eurot, tule taevas appi ! Need polnud isegi mitte kullast tõenäoliselt .
  • "stagna"
    Mind see proletaarse kadeduse õhutamine pursuide vastu miskipärast ei nakata. Kus siis peaminister peaks lendama ? Ega ometi turistiklassis, mis on nagu loomaaed ?

    Mingid mansetinööbid, 127 eurot, tule taevas appi ! Need polnud isegi mitte kullast tõenäoliselt .


    Jällegi - Ekspressi tasulist artiklit Te lugeda ei näe, kuid olete agar selles kirjas olevaid fakte kommenteerima.

    Lendamisest ei ole loos üldse juttu. Küll on aga Ratas varem silma paistnud eralennukite agara kasutamisega .... ca 20 000 - 30 000 EUR tellimus. Tõele au andes - samaga paistis silma ka Taavi Rõivas.

    Ratase kahepäevane visiit Saaremaale kolme ööbimisega, õhtusöögid, laevareis Abrukale, ooperipäevade piletid .... kokku 12 000 eurot.

    Jüri Ratase kaaskonda kuulusid sel visiidil tema büroojuht Merilai, viimase asetäitja Kätlin Pääro, venekeelse meedia nõunik Katja ­Ljubo­bratets, nõunik Riho ­Kangur ja abi Jane Jaakson

    Restoranis peetud õhtusöögi arve oli koos sellelt tasutud erisoodustusmaksuga 1280 eurot ehk 320 eurot inimese kohta. ... Ljubobratets ei osalenud, tegu ei olnud külaliste võõrustamisega ega kohtumistega visiidi raames, lihtsalt Jürka koos poliitiliste nõunikega otsustas veidi einestada ...

    „Midagi väga erilist seal ei olnud,“ ütleb Merilai.

    Riigikantseleist kinnitatakse, et ta teenib 3700 eurot kuus, büroo juhataja asetäitja Kätlin Pääro aga 3000 eurot kuus.

    2 korda 1047 euro eest pileteid Ooperipäevadele 7 inimesele ...

    Neil õhtusöökidel ega ooperipäevadel ei võõrustanud Ratas kohalikke inimesi ega korraldanud muud laadi ametlikku vastuvõttu. Ooperipiletid osteti üksnes temale ja tema nõunikele. Ka õhtusöökidel osalesid samad inimesed, lisaks kahel korral veel kaks inimest, arvatavalt julgestustöötajad.
    Jne. jne.

    Mul puudub kadedus inimeste vastu, kes oma teenitud raha eest Pädaste mõisas ööbivad ja einestavad või Saaremaa ooperipäevi külastavad... isegi käidud ja oldud.

    Aga kui seda tehakse maksumaksja kulul, aga sisuliselt eralõbuna, siis on see lubamatu!
  • Minu jaoks Ekspressi artiklis toodud kulud jaotuvadki kaheks. Üks on tavapärane peaministri esinduskulu ja suures pildis ei ole paartuhat eurot tõesti see summa, mida peaks pooleks saagima. Teisalt oli loetelus ka asju, millel peaministri tööga mitte midagi ühist ei ole (peale Jüri Ratase isiku) ja siin võiks poliitikul olla tundlikku närvi, et nendel asjadel vahet teha ning katta erakonnaga seotud kulud erakonna kassast ning isiklikud asjad oma isiklikust palgast või isiklikust esinduskulust, mitte Riigikantselei eelarvest. Ratase jaoks ei ole seda piiri ilmselt olnud.
  • Tundub, et Keskerakond peaks oma liidritele palkama kulunõunikud, kes hoiaks lasteaial silma peal ja tuletaks vajadusel meelde, kas majonees, suusareis ja ooperipäevad on riigivalitsemisega seotud kulud või mitte. Asjade suures plaanis on see summa ümardusviga, aga rohkem tekitab muret asjaolu, et needsamad sügava matsujagamispuudega isikud otsustavad ka riigile tähtsaid asju...
  • Sellised esinduskulud on absurd.

    Makske inimestele turuhinnale vastavat palka selle asemel. Sama ka Riigikogu puhul - esinduskulude eelarve tuleks lisada ilma küsimusteta palgafondile.

    Samas Saaremaa sõidu kulud - enamuses on need siiski otseselt visiidiga seotud. Välisvisiite saavat odavamalt. Kellele see veel üllatusena tuleb, et Eestis reisimine kallis on?
  • "raulir"
    [...]Kellele see veel üllatusena tuleb, et Eestis reisimine kallis on?

    Tuletab meelde paari aasta tagust ooperipäevadel käiku, kus kahepeale läks vist nädalase saaretiiruga kokku ~400€, aga no ega ma VIP ka pole, eks.

    Teisalt, tõesti, mulle meeldiks, kui ka valitsusliikmed näitaksid, et nad vahel RMK telklas ööbivad. Mitte kokkuhoidlikkuse, vaid... Eesti siseturismi mitmekesisuse tutvustamise eesmärgil? Samas oleks see vist rohkem presidendi töö.

    Igatahes on Ratas tegelikult säästlik inimene - küttepuid teeb ju ise
  • Huvitav, kas see, et Karilaid alati lolli juttu ajab, oli tal parteiga liitumisavalduses kohe kirjas?
  • "jpedro"
    "raulir"
    [...]Kellele see veel üllatusena tuleb, et Eestis reisimine kallis on?

    Tuletab meelde paari aasta tagust ooperipäevadel käiku, kus kahepeale läks vist nädalase saaretiiruga kokku ~400€, aga no ega ma VIP ka pole, eks.

    Teisalt, tõesti, mulle meeldiks, kui ka valitsusliikmed näitaksid, et nad vahel RMK telklas ööbivad. Mitte kokkuhoidlikkuse, vaid... Eesti siseturismi mitmekesisuse tutvustamise eesmärgil? Samas oleks see vist rohkem presidendi töö.

    Igatahes on Ratas tegelikult säästlik inimene - küttepuid teeb ju ise

    Ma olen suga enamuses nõus.

    Seepärast peakski igasugused kuluhüvitised sellistes ametites lõpetama ja maksma normaalset palka.

    Kulu on ikka sama suur, aga ühel juhul saad sa piisavalt ülbeid JOKK-mehi ja teisel juhul ausaid inimesi. Kuluhüvitised on nii poliitilise kultuuri puhtusega kui ka turumajanduse põhimõttega vastuolus nähtus.
  • Mis sa ikka teed kui näpud järjekordselt sahtlivahel vahele jääd . Repsi puhul pisteti kisama, et kuidas ajakirjanik julges üldse midagi kajastada. Aga nagu Jürka mainis, et ta siiski oli 24h peaminister seega kõik Jürka kulud olid perioodil peaministrikulud. Eriti sümpaatne oli muidugi see, et esimese perioodi vältel tombas vastava eelarve ribadeks aga siis õppis ja tegi uue eelarverea juurde :)

    PS mis teema nende toidupoodide tsekkide ja kohvimasinate jt on ? Ma tahaks arvata et see sott,sottviiskend Selkus ei ole siiski niii suur summa...
  • Tundub, et valdab selline mõtteviis, et kui oled pumba juures siis pead varastama kas tahad või ei taha. Muidu ei austata. Kuidas saab inimene olla edukas riigi juhtimisel kui oma enda taskuid täita ei suuda.
  • mis kuradi vahet sellel palgal siin on?
    kui sa töötad juhtival ametikohal, aga oled oma mõttemaailma poolest armetu rott, kes saab viis või kuus tonni palka, selle juures on paljud tavainimese jaoks tasulised teenused haljava ning sa otsustad nädalavahetusel maakodusse šašlõkki ja veini kaasa ostes lasta selle maksumaksjal kinni maksta, siis võib see palk olla ka kolm korda kõrgem, taoliste türastunud tolguste, kelle jaoks see ei ole vargus, käitumismustrit see ei muuda. veatu edgari ja repsi käekiri.

    nagu keegi siin õigesti mainis, täitku peaminister oma ametikohuseid ja õigustatud kulud sellega seoses on elementaarsed, aga mis kuradi vipid need lambinõunikud, kes peavad pädastes ja georg otsas ööbima, kolmesotiseid õhtusööke lipsu vahele ajama, erapaadiga ringi purjetama ja ooperipäevadel promeneerima, meie jaoks on? absurd. deitisin siin hiljuti pikalt ühe elus hästi hakkama saava daamiga, kellele pakuti ministri nõuniku ametikohta ja kes sellest, nähes mis kahekümneaastased elukogemuseta parteisõdurid talle kaasnõunikeks pidi palgatama, sellest ametikohast viisakalt loobus )

    mingi kirvekreedo võiks olla, et käitu-kuluta, nagu sa seda omateenitu puhul teeksid ja ole rahadega ringi käies rahva suhtes vastutustundlik, seega jah - üpris morniks teevad sellised idaeuroopa stiilis 'joogid autosse' ja nädalavahetuse selveri grill-liha tsekid. (stagnaga ma parem seekord rahade, lendamise, kallite kingituste ja seisusekohaste standardite teemal diskuteerima ei hakka :)).
  • "muurek"
    [snip]

    Pikk jutt. Ainuke viga, et sa ei suuda aru saada, et sa ise valisid peaministri sinna ametisse.

    Oleks parem palk, oleks ka paremaid valida.
  • mina valisin kaja kallase, kellele ratas oli juba enne tulemuste selgumist seedri ja helmega kambaka teinud.

    õnneks avas see artikkel ka eelmise valitsuse omavahelise semutsemise ja riigivalitsemise stiili osas silmad.
    päeval vabandad ja punastad, õhtul korraldad helmedele, reinsalule, seederile ja repsile stenbocki majas luksuslikke olenguid ning hommikuks on ühine konsensus ja selgitused toimunu osas leitud. riigimees ratas, ööpäev läbi ja alati kompromissitult eesti rahva teenistuses.
    tänud kapo, et tegelesite porto franco ja korbi ja krachtiga, muidu elaksime siiamaani selle koomikute trupi juhtimisel.
  • Ma olen juba aastaid rõhutanud, et KESKERAKONDA ei tohi riigivõimu juurde lasta. Mitte mingil juhul.
    Nüüd näete, mis juhtub, kui seda tehakse.
    Terve Eesti Ekspress on nüüd karilaiu rumalat teksti täis.
  • "DEportivo"
    Mis sa ikka teed kui näpud järjekordselt sahtlivahel vahele jääd . Repsi puhul pisteti kisama, et kuidas ajakirjanik julges üldse midagi kajastada.


    Repsi puhul teatas Jürka algul otse eetris, et ebaseadusliku jälitustegevuse eest võib saada niipalju aastaid.

  • "muurek"
    mina valisin kaja kallase, kellele ratas oli juba enne tulemuste selgumist seedri ja helmega kambaka teinud.

    õnneks avas see artikkel ka eelmise valitsuse omavahelise semutsemise ja riigivalitsemise osas silmad.
    päeval vabandad ja punastad, õhtul korraldad helmedele, reinsalule, seederile ja repsile stenbocki majas luksuslikke olenguid ning hommikuks on ühine konsensus ja selgitused toimunu osas leitud. riigimees ratas, ööpäev läbi ja alati kompromissitult eesti rahva teenistuses.
    tänud kapo, et tegelesite porto franco ja korbi ja krachtiga, muidu elaksime siiamaani selle koomikute trupi juhtimisel.

    Kambaka? Kaja oli ise oma võttest selili ju?

    Ise sa valisid rahapesudünastia absoluutselt andetu järeltulija. Küll sellele seltskonnale ka oma oinapäev tuleb, selle vastu ei aita isegi ENSV siseministri EP turvaülema dünastia esindaja saatmine USAsse asju siluma.

    Täiesti asjassepuutumatu küsimus, aga huvitav, kas üle 10 aasta ENSV siseminister olles sai vältida KGB sidemeid?
  • "raulir"
    "muurek"
    mina valisin kaja kallase, kellele ratas oli juba enne tulemuste selgumist seedri ja helmega kambaka teinud.

    õnneks avas see artikkel ka eelmise valitsuse omavahelise semutsemise ja riigivalitsemise osas silmad.
    päeval vabandad ja punastad, õhtul korraldad helmedele, reinsalule, seederile ja repsile stenbocki majas luksuslikke olenguid ning hommikuks on ühine konsensus ja selgitused toimunu osas leitud. riigimees ratas, ööpäev läbi ja alati kompromissitult eesti rahva teenistuses.
    tänud kapo, et tegelesite porto franco ja korbi ja krachtiga, muidu elaksime siiamaani selle koomikute trupi juhtimisel.

    Kambaka? Kaja oli ise oma võttest selili ju?

    Ise sa valisid rahapesudünastia absoluutselt andetu järeltulija. Küll sellele seltskonnale ka oma oinapäev tuleb, selle vastu ei aita isegi <s>ENSV siseministri</s> EP turvaülema dünastia esindaja saatmine USAsse asju siluma.
    Täiesti asjassepuutumatu küsimus, aga huvitav, kas üle 10 aasta ENSV siseminister olles sai vältida KGB sidemeid?

    sa rauli oled nii loll ja usupime, et valus hakkab .. ainult seda veel ütlen, et kaja kaotas sellepärast, et erinevalt ratasest jäi oma ekrega seotud sõnadele kindlaks ... ja kaja ilmselt võiks ka, vastupidiselt ratasele ja sinu iidolitele ekrest, erasektoris töötades pädastes ööbida ja alexandris kolmesaja kahekümne eurost õhtusööki nautida )

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon