VIIRUS 2 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

VIIRUS 2

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Liigub ringi eilne viirus uue subjectiga
    "Very Funny" või teine variant "Joke"

    Olge ette vaatlikud !
  • Eriti koledad on ka versioonid, mis teavitavad emadepäeva kingituse puhul krediitkaardilt rahakulutamisest ning Symanteci ametlikku kliendituge simuleeriv teavitus.
    Rohkem infot:
    http://europe.datafellows.com/v-descs/love.htm
  • Rootsi suurim uudiseportaal aftonbladet.se hoiatas eile suurelt "Eesti Viiruse" eest mis võib 9. juulil ära võtta Interneti miljonitest kasutajatest. Artikli all on link kus võib oma arvuti testida (dns-ok.us)
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14740940.ab

    Disclaimer: Ma ei oska hinnata artikli ega linki usaldusväärsust.

    Tundub, et tegemist on lubamatute ümbersuunamistega kusjuures inimesi on teeninud reklaamiraha. Minu meelest oli kunagi Pealtnägijas vms reportaaz sellest, aga ma ei tea kuivõrd teema on muidu Eesti meedias juba kaetud.

    Kuus inimest pidid olema kinni peetud Eestis novembris, olles teeninud 100 MSEK, (ehk äkki vana uudis). Põhjus miks 9 juuli oleks kriitiline pidi olema et FBI ei finantseeri seejärel enam kaitsmist nende viiruserünnakute vastu.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon