kas uue koostisega äp indeks saab suurema vastukaj - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

kas uue koostisega äp indeks saab suurema vastukaj

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • mida arvate äp uuest koosseisust
    etl 20.5 protsenti
    hp 18.5 protsenti
    eyp 14.1 protsenti
    norma 12.3 protsenti
    opt 10.6 protsenti
    saku 10.3 protsenti
    helek 4.2 protsenti
    merko 3.9 protsenti
    reval 3.3 protsenti
    vn 2.3 protsenti
  • Suundumus on ju iseenesest arusaadav. Et "rohkem tegelikkusele vastavalt" kajastada turu muutusi. Aga see tegelikkus eksisteerib kellegi võib olla pisut ähmases ettekujutuses, nii et mul pole ÄP indeksist sooja ega külma.
  • mind häirib et äp pole kuidagi hinnangut võtnud oma fondiosakute ostjate hävingu suhtes. Nad ise otseteed kutsusid oma kõrvitsakujulise reklaamiga sinna fondi investeerima. Üheskoos üles - või mis see loosung iganes oli. HHL
  • Ma isiklikult leian, et see koostis on parem kui eelmine. Mind häiris eelkõige Telekomi väga suur osakaal. Kuid arvatavasti ma ei kasuta fondi teenuseid ja eelistan ise investeerida. Fonde soovitan ma kasutada välisriikide puhul, näiteks Venemaale investeerimisel. Seda eriti väikeinvestorite puhul.
  • tjah, samas meenub palju selliseid reklaame - käed laiali investorid kuristiku serva peal jms. Indeksifondi iseenesest on ju raske halvas managemendis süüdistada...

    aga puhtalt äp indeksist rääkides - ta on ilmselt representatiivsem kui näiteks talse. teisalt on ta mõnevõrra kunstlik, need koefitsiendid, ma mõtlen. Aga mis sa hädaga teed, kui see meie kodune turg selline on.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon