Raha vähe, inimesi veel vähem - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Raha vähe, inimesi veel vähem

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • ESA- aasta alguses elas Eestis inimesi 1439000, aasta tagasi
    1446000 ja 1998.a.1.jaanuaril 1454000.

    Eesti riik on suhteliselt palju ära teinud selleks, et meelitada välisinvesteeringuid Eestisse. Oluline tegur, miks Eesti majandus ei saa piisavalt kiiresti kasvada on inimressursside nappus.
    Sündimust reguleerida on keeruline, seega peaks
    Eesti kiiresti oma migratsioonipoliitikat muutma.
  • Raha polegi vaja! Piisab inimestest.

    RAHA TEEB INIMESE KALGIKS

    1. Raha ei sõltu inimesest, kuid inimene sõltub rahast küll.
    2. Minnesota ülikooli teadlased uurisid välja, et isikud, kes mõtlevad rahast kasvõi alateadlikult, on vähem abivalmis kui teised.

    Allikas: Science, 17. nov 2006
  • Ütle mulle üks inimene, kes ei mõtleks rahast kasvõi alateadlikult :).
  • mina mõtlen pidevalt rahast. samas aitan alati, kui see mu'lt tükki küljest ei võta (st. kui aitamisega ei kaasne raha või aja kaotus)

    sest kõik mis teed, teed endale. ... aitad kedagi ühe korra, aidatakse sind hiljem kümme korda. väga tulus investeering. :-)

  • Natuke ehk teemasse...

    http://www.physorg.com/news89459013.html
  • Tervitusi teisest ilmast vöi esimesest! hah-ha. Esiteks minuarvates majandustegevus ei kasva vaid laieneb vöi kitseneb. Teiseks Eesti probleem on ehk eelköige väiklus ja kitsas silmaring muidugi vörreldes esimese maailma majandustegevustega. Raha ja inimkapital onkindlasti ka tähtsad komponendid kuid ilma öige know-howd omamata ja kasutamata- kahjuks kasutud vöi äärmiselt väikse kasuteguriga.Vend Graafik? Kui kiiresti, siis migratsiooni poliitikat muutma peab? Tund, kuu, Kvartal, kauem vöi vähem?

    Velikji! no mötle natuke oma esimese repliigi üle kuidas, siis RAHA EI SÖLTU INIMESTEST??? Lisaks olen ma ka arvatavasti Eesti investorite portaali foorumis! Hahah
  • Aegade algusest saadik: Heategu ei jää karistamata!
    Natuke peale seda: Enne oli Eestlane Eestlasele hunt. Peale nõukogude võimu saabumist - seltsimees Hunt.
    Viimasel ajal on klassik Sid (multifilmist jääaeg) väitnud, et "inimesed on vastikud".
    Teate, ma parem mõtleks rahast...
  • Naisterahvas. Karjäärinaine ega koduperenaine ei ole. Mõtlen vist veidi teistmoodi kui meesterahvad, aga jumal on loonudki mehed tugevamateks ja ikka oodatakse -eeldatakse meestelt pere ülalpidamist. Rahast kogu aeg küll ei mõtle, kuigi alati on sada asja vaja.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon