Väga lõbus - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Väga lõbus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • BNS: Optiva Pank hakkab vahendama naistele suunatud laenu.

    :-)

    Kes ytles, et majandus pole fun?
  • järgmisena tulevad laenud homodele ,lätlastele ja teistele EW minoriteetidele.
  • Ma juba ammu räägin, et meeste diskrimineerimine on täies hoos. Nüüd on olemas laenud ja laenud naistele (aga mitte spetsiaalselt meestele!).
    Mulle meeldib muidugi see lähenemine soolisele diskrimineerimisele. Lihtsalt huvitav jälgida.
    Minu arvates just need ...-õiguslased ise tekitavad tunde, et keegi on esimest ja teist liiki või sorti. Euroopa Liidu mingi harta puhul Eesti jättis välja punkti, et naistel on õigus võrdsele tasustamisele. Ma olen nagu aru saanud, et Eestis on inimesel (kes see veel on? mees?!) õigus saada võrdset tasu sama töö eest. Milleks siis on vaja veel eraldi öelda, et naistel on õigus saada võrdset tasu.
    Loomulikult on see iseenesest juba mõttetu teema. Kui ...-õiguslased kaua veel torgivad, siis varsti on nii nagu USA-s mustadega, et keegi neid tööle võtta ei taha, sest pärast ei saa neist enam kuidagi lahti.
  • Mustadele on päris lahedad tööd välja mõeldud, nagu autode garaazist välja juhatamine jne.. Aga mustadega on see häda, et neil ei ole tööharjumust.Ärkab must mees ühel hommikul ja mõtleb, mida täna teen, ei tule meeldegi et peaks tööle minema.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon