Kas Eestist on võimalik osta MetaStock'i - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kas Eestist on võimalik osta MetaStock'i

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas keegi teab/on ostnud Eestist MetaStock'i-nimelist programmi?
  • Milleks see programm hea on?
  • tehniliseks analüüsiks. ostke equisest ca 7000 eegu eest
  • Ostsin, kuid www kaudu. Päevalõpuvariant maksab 349$, reaalaja variant ca 1200$ (+saatekulud). Nagu eelnevalt juba öeldi, www.equis.com abiks. Müüvad muidugi ka teised www softimüüjad, hind on sama, saatekulud võivad eri kohtades vähe erineda. Kui legaalsus pole oluline, siis Eestis liigub päevalõpuvarianti ka pirana, mitmedki Eesti cd-de kõrvetajad pakuvad oma saitidel nii umbes saja eegu eest.
  • Tänan heade nõuannete ja aktiivse vastukaja eest.
    Piraatkraamis tehtud analüüs ei sobi eriti hästi ajalehte panna.
    Equis ise on Reutersile kuuluv firma, püüan siis uurida ega
    Reuters ei vahenda seda Eestisse.
    Ise ma sellesse küll eriti ei usu.
  • ega ikka ei vahenda küll. meil lasid nad ise osta.
  • Kas keegi ka kasutab MetaStocki? Tõenäoliselt jah :) Sestap küsingi (vastata võib ka privaatmeilis minu eesnimi.perenimi@omxgroup.com), kas kellelgi on pädevat arusaama MetaStocki faili formaadist? Juba mitu päeva uurin vastavaid kirjatükke võrguavarustest ja olen aru saanud, et see formaat on tihti muutunud ning et vist saab kasutaja failide eksporti ka ise kohendada?

    Eelkõige huvitavad küsimused:
    - mis kujul peab MetaStocki failis olema kuupäev? Kas "MM/-D/YYYY" (Date without leading zero) või "YYMMDD" või tohib olla ka "YYYY-MM-DD" ?
    - http://www.omatrix.com/easmanual/dataformat_frame2.htm pakub formaadiks "tickersymbol,period,yymmdd,open,high,low,close,volume,0" kus period "D" tähendab Daily ja viimane 0 on tõenäoliselt "Open Interest". Kas selline formaat sobib MetaStock programmile probleemideta?

    aitäh vastuste eest,

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon