algoritmid kauplemiseks - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

algoritmid kauplemiseks

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • USA börside treidimisprogedel on taga võimsad aktsiate hindade ja firma majandusnäitajate ajaloolised andmebaasid. Ja (tehnilise kauplemise)turul võistlevadki minu arust erinevad algoritmid tõusvate ja langevate aktsiate selekteerimiseks. Võidavad need, kes teistega sarnaste algoritmidega treidides ületavad neid kiiruses. Teine variant, et on kauplemisalgoritm, mis on suunatud teiste üldkasutatavate algoritmide vastu.

    Kristjan kirjeldas juba üht oma algoritmi BIOtechi aktsiate shortimise selektsiooniks. Huvitakski, et milliseid algoritme meie kauplejad&kangelased siin Eestis kasutavad ja kas on 2ki saite, kus taolisi algoritme välja pakutakse ja analüüsitakse
  • Reedene FT hoiatab, et algoritmidega võidurelvastumine kogu tuure ja US turgudel tuleb arvestada turuosaliste kvalifikatsiooni tõusuga (hetketase 25% ).

    http://news.ft.com/cms/s/8a02fa4c-ce4b-11d9-9a8a-00000e2511c8.html
  • Kuna olen alles teisel levelil (trammijuht) siis arvan sedapsi.

    Kõiksugu algoritmid ja valemid ja värgid a-la ratsa rikkaks päädivad paraku "sorry, seekord ei töötanud" vabandusega.

    Mulle meeldib osta siis kui firmal läheb nii sea moodi jamalt, et ma parem ei ütle.
    Ning müüa siis kui tal tõuseb ja mina olen oma esialgse eesmärgi kätte saanud.

    Siis on vaid tarvis see firma ära unustada, ajudest välja visata ja mitte põdeda kui ta edasi tõuseb. Esialgne eesmärk on ju 5+ saavutatud ja nüüd tuleb otsida uus melanhoolia kuristik.


  • Samas pole riski, pole ka kasumit. Riski saab maandada ainult Le(e)ninit pannes.

    Ja lugema peaks mitte ainult selliseid "Rikas isa vaene isa" vaid ka näiteks raamatupidamise õpikut "Finants arvestus" Juta Tikk. Viiendal lehel hakkab juba pea valutama.

    Mis teha oleme selle tee valinud ja iga üks peab oma risti kandma.
  • Algoritmindusel on sama fundamentaalne probleem mis muudelgi meetoditel, TA kaasa arvatud: Need toimivad hästi seni kuni väike hulk turuosalisi neid kasutab.
    Niipea kui meetod läheb massidesse siis langeb ka selle tulusus.
  • Paljude algoritmide puhul parandab suurem kasutajahulk selle toimimist - kohe kui teada saad, anna ka teistele teada.
  • To: Loowi, tahaks teada mida sa konkreetselt silmas pead ja kuidas see bõrsi kindla hulga kauplejate tingimustes töötaks? Et kas nii et, kõik saavad kogu aeg rikkamaks ja keegi ei kaotaks?

  • To: tty

    Sisuliselt on sul muidugi õigus. Lihtsalt on hulk süsteeme, kus sa tahad selle algoritmi (või õigemini selle marginaalselt viletsama versiooni) võimalikult tuntuks teha. Nagu ikka, lõppkokkuvõttes võidavad vähesed, aga iseasi kas sina sellest pead hoolima.
  • henryhenry, juhiks tähelepanu sellele, et teised räägivad algoritmidest ja sina sellest, millal sulle osta meeldib. Siin vaks vahet.

    Ja väide "Kõiksugu algoritmid ja valemid ja värgid a-la ratsa rikkaks päädivad paraku "sorry, seekord ei töötanud" vabandusega." viitab teadmatusele. Selline üldistus kindlasti õige pole, tean selliseid süsteeme mis raha teavad.

    Avalöögi all program tradingust veidi pikemalt (loe siin). Loowil üldiselt õigus, head süsteemi keegi jagama ei kipu.

  • to kristjan
    Tänan mind õigele teele juhtimast.

    Võibolla mäletad 1 aprilli ja "Rahamasina valemit".

    See proge on mul reaalselt olemas, küll suhteliselt algsel kujul aga ikkagi.
    Pooleli jäi see sellepärast, et nagu ma tookord juba kirjutasin läks liiga keeruliseks kätte ära ja lisaks tänu 1 aprillile kartsid kõik end lolliks teha ja rohkem huvi ei tundnud.
    Ühesõnaga asjal puudus väljund.

    Ma ei kippu ennast võrdlema tõsiste tegijatega.
    Lihtsalt mulle meeldib exeliga mängida, see on nagu sula vaha, sellel polegi piire enne jookseb teine korrus kokku.

    Progedega on paraku selline jama, et tahad koguaeg ikka paremaks ja paremaks ja ühel hetkel nõuab see juba sinult niivõrd palju pühendumist, et kopp tuleb ette.

    Ma olen kujundanud (koos proge loojaga) firma raamatupidamise, tootmise ja laoprogrammi ümber vastavalt firma eripärale. Eesmärgiks max automatiseerimine ja võimalikult vähene käsitöö selle teenendajate poolt. (Eetasoft)

    Selle pikka udu point seisneb selles, et suur ja keeruline asi on vastuolus lihtsa ja fenomenaalsega, mida inimene sisemas otsib.
  • "Pure intuitsioon" koos mõõduka taustauuringu ja kõikvõimalike exceli trendlinedega (forecastid) on siiski üle igasugu mehhaanilistest algoritmidest :)
  • Kas keegi on huvitatud exeli kalkulaatorist, mis arvutab välja juurdeostmis tehingu mõtekuse?
  • Mina oleksin : ngfx91@msn.com

    Tänan juba ette :)

    PS. Selles teemas rääkisid Sa samuti mingist failist. Võid siis juba selle ka korraga saata.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon