pennystocks - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

pennystocks

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • regisin ennast kasutajaks kuna tekkis huvi kas keegi pennystockidega ka siin foorumis aktiivselt tegeleb. siin olen kohanud üldjuhul arvamust, et nendega ei teeni, aga siiski julgen väita, et teenib küll. minu enda strateegia on, et mul on pidevalt üle 100 ostu erinevatele stockidele sees. sellest sajast õnnestub nädalas ca 5-10 (oma valitud hinnaga, mida tuleb targalt sisestada). mõnikord vähem. samal ajal on mul ka sees pidevalt müügid. 20-30 müüki. keskmiselt õnnestub üks tehing iga kahe päeva tagant. mõnikord rohkem, mõnikord vähem. pakid on üldjuhul väikesed. mõni pankrotti läheb on kaotus pisike. võidud on harilikult aga paarsada %. süsteemi olen kasutanud ca aasta ja teenistus on üllatavalt soliidne. huvi pärast küsin kas keegi veel midagi sellist teinud on?
  • ma kunagi proovisin midagi taolist, aga erilist tulu ei andnud.
    Äkki räägid veidi lähemalt, mismõttes penny'd
    1-5$ või 0-1 $ ? Nasdaqi stockid või BB'd? Kui suured kogused? Average down and up? Praegune jutt on kuidagi hästi yldine, kuigi minu arust on enamik LHVDirect kliente penny-wise:)
  • väga väikesed. 0-1 dollarit. umbes 50-100 taala pakk (5000 aktsiat). harilikult kui midagi kätte saad, siis keskmiselt peab 1,5-2 nädalat ootama kuni lahti saad. aga kuna on mul juba tsüklis, siis pole lugu nii nutune. ja mitte ainult nasdaq vaid kõik. kõik mis ette screenib. et veel rumalam näida, siis ma ei tea pahatihti mida ma ostan:) kuid see vist polegi oluline. suurt hulka aktsiaid analüüsida nagunii ei jõuaks
  • mida veel lisada, siis mul ei ole siin mingit loogikat, aga lihtsalt ma olen täheldanud, et kui on piisav kogus aktsiaid, siis võidab. põrgete pealt
  • Olen proovinud v-portos, kuid edutult, päriselt tekib tõesti probleem lahtisaamisega. Aga ostes hästi palju erinevaid, mine sa tea... Tundub kuidagi out.
  • Olen ise ka kunagi ammu junkidega proovinud ja näinud kümneid kui mitte sadu inimesi kes samuti sealt õnne otsinud. Järeldus? No way, Hosé.

    Ilmselt inimesed loevad et SPETS teeb junkidega imesid, miks siis ka mitte mina? Et junkidega saab ju protsentuaalselt palju paremini teenida?EI. Risk works both ways. Ja SPETS sööb teiesuguseid pühapäeva-daytradereid lõunaooteks e. teie pealt teenibki.

    Minu soovitus - ärge oodake rahapuu all kullast ploomi pähesadamist. Rahapuud pole olemas. (palun korrake viimast lauset kõva häälega). Kui tahate treidida looge endale süsteem ja järgige seda läbi lume ja tormi. Kindlam on suurte aktsiate kui junkidega treidida.

    Erilane, sul pole mingit süsteemi ja seni kuni neid viimase aasta tehinguid näinud on asi minu jaoks BS.
  • teeme ühe asja selgeks. mina ei ürita midagi tõestada. küsisin ainult kas keegi veel nii talitab nagu mina. see kas Sa usud või ei usu võib minu pärast olla Sulle kasvõi kanasitt. või siis bullshit nagu ise mainisid.
    kindlasti ei hakka ma oma aktsiate oste-müüke välja tooma ainuüksi seepärast, et saaksid õelda see on crap. igaüks valib oma tee. mina olen oma valituga rahul. püüa seda ka Sina acceptida, et ma rahul olen.
  • Foorumeid lugedes võib sageli jääda mulje, et pennystokkidega kauplemine on ainult lust ja labajalavalss. Ei ole. Nii palju kui mina näinud olen siis foorumites on 90% edukaid ja 10% kaotajaid. Tegelikult täpselt vastupidi - 90% pennystokkidega kauplejatest kaotavad kogu raha.

    Erilane, nothing personal, aga "võidud on harilikult aga paarsada %. süsteemi olen kasutanud ca aasta ja teenistus on üllatavalt soliidne" on küll paras soolapuhumine. Kui oled lihtsalt rahul, siis pole vaja foorumites rinda kummi ajada. Mõned inimesed saavad sellest valesid indikatsioone.
  • no_crap miks sa nii tuline oled kohe, erilasel tekkis lihtsalt huvi kas keegi veel peale tema rämsuga kaupleb.Minuarust oleks ülimalt huvitav arutleda pennystockide plusside ja miinuste üle.
    Mängides LHV super mängu "Noor Pensionär" kus tahtmatult promoti pennysid tekkis ka endal reaalne huvi osta mingit suvalist sümbolit puhtalt graafiku põhjal,aga selleks,et kasumisse jääda peab hind ikka megalt tõusma.
    Sa erilane võiksid tuua mõne konkreetse näite,mõne tehingu mis sa oled teinud,saaks asjast rohkem sotti.
  • Pennyde eeliseks on see, et erinevalt pikaajalisest investeerimisest, on nendega võimalik ka raha teha. ;-)

    No arvutage ise - kui palju võtab aega, et 12% keskmise aastatulususega 1MEEK teenida kui iga kuu tonna investeerimiseks kõrvale panna...

    20 aastat!!!. Kusjuures sellest MEEK-ist ihuvad väga suure osa juba maha tarbijahindade tõus, inflatsioon, teenus- ja haldustasud, maksud ja kurat teab mis veel. Kes meist üldse nii suur nõid on, et oskab öelda, mis lähema 20a. jooksul juhtuda võib? Millised peaksid olema need ettevõtted, millesse investeerides võib kindel olla, et nad tervelt 20 aastat kenasti performivad?! Kas Eesti riik ja/või eesti rahasüsteem üldse eksisteerivadki? Ja last-but-not least: keegi ei tea isegi, kas ta 20a. pärast üldse eluski on.

    20a. on ikka kuradi pikk aeg. Imagine - aasta on siis 2021. Fakt on igastahes see, et selleks ajaks olen ma paras vanaätt valmis. :-)

    No dai-pohh - praegugi saab 1MEEK eest vaevu keskpärase, pisikese krundiga majaloksu kuskil Tallinnast väljas või heal juhul äärelinnas. Mida siis veel 20 aasta pärast?! Kasutatud 100000 läbi sõitnud auto pluss uue tolmuimeja?!

    Igastahes minu jaoks on praegu nooremas eas tarbitud rahal suurem väärtus, kui kunagi kauges tulevikus saadav ülimalt hüpoteetilisel natuke kasvanud rahal, mille nimel peaks hakkama omaenda tagant mugavuste arvelt "kokku hoidma".

    Pikajaline investeerimine on tegelikult vägagi tore ja vettpidav idee ...aga see töötab ainult eeldusel, et inimene elab igavesti. Ilma selle eelduseta või selle eelduse külmaverelise ignoreerimisega lõhnab asi küll pigem kogumismaaniale sarnaneva vaimuhaiguse järgi.

    [järgneb]
  • Pennyde hulgas leidus vähemalt natuke aega tagasi ports selliseid, mis kenasti kuskil $0.2 - $0.6 hinnakoridoris paarinädalaste intervallidega üles-alla klõpsusid.

    Puhthüpoteetiliselt oletagem nüüd, et ma jagan oma investeeritava raha 30ks võrdseks portsuks. Oletame et läheb nii kehvasti, et kuu ajaga pankrotistuvad neist lausa pooled; ainult üks neist teeb selle aja jooksul tavapärase hinnaplõksu koridori alt otsast üles (200%) ja veel üks teeb (100%) liikumise ning ülejäänud ei liiguta selle aja jooksul üldse.

    Isegi sellisel juhul oleksin ma kuu ajaga rahaliselt nullis + omaksin allesjäänud 13 portsu pennystocke. Ja kui nüüd sama moodi aasta otsa edasi lasta...

    Kusjuures kunagi pole ju ka päris võimatu, et mõni hetkel käesolev penny üles ostetakse või lihtsalt rallima hakkab.

    ---

    Ok - nagu te ehk aru saite, polnud need mu kaks kirjutist siin kuigi tõsiselt mõeldud ega kirjutatud. :-) Ma ise tegelikult ei rabele pennydega ega investeeri pikalt, vaid lihtsalt swing-in siin natike (ja sedagi hetkel üsna viletsate tulemustega). Tahaks lihtsalt teada, kus kohas mu eelkirjutet teooriad reaalelus "longama" hakkaksid.
  • HURRAAAA!!!

    Pealik - täpselt see millest ma rääkisin. Et junk'id on nii odavad järelikult saab nendega teenida. EI SAA. See mis juba alla dollari kukkunud, ei tõuse sealt enam 2-ni 98% juhtudest. Lihtne investor võtab "top gainers " listi ja näeb ohtralt 100% tõusnud aktsiaid. Kuid see pilt on petlik.

    Mina väidan, et inimene kes ei tegele 100% treidinguga ei tohiks penny'dega kaubelda. Ehk ma olen liiga palju peksasaanud inimesi näinud, kuid usun et iga põhjalik day-trader nõustub muga. Säästke oma raha! Pealik, sul pole ju mingit eelist penny'dega kauplemisel - strateegia täeisti puudub. Nii ei võida.

    Ja kuigi 1000 kr. monthly säästes paistab miljon tõesti kaugel on see parem kui see 0.3& tõenäosus, et sul daytrademisega mingi raha üldse alles on 3. a. pärast.
  • No krt erilane räägi ometi lähemalt siis,keegi ei usu.
  • seda on raske seletada. eriti kui ma omast arust juba seletasin:) uuesti. ma ostan pennystocke. nii lihtne. kas te tahate teada milliseid? vastus - praktiliselt kõiki. panen võimalikult väikse hinna. isegi nendele stockidele, mis on kõrgemate noteeringutega lõpetanud. näiteks aktsiale, mille viimane tehing oli 0.2 panen noteeringu 0.05 või midagi muud säärast. need aktsiad on tihtipeale ilma mingisuguse volumeita, kuid siis juhtub ime ja tehakse minu tehing siiski ära mingi aja jooksul. olen isegi märganud, et vahel ei kajastu see tehing minu streameris. siiski väga harv juhus. pakk on mul tavaliselt 1000-5000. suuremat pakki koguseliselt ma panna ei saagi. peaksin juurde maksma, aga milleks? selline ongi minu süsteem
    mõni on siin pessimist ja arvab, et ma kaotan lõpuks nagunii. ok, kaotan. see summa, mille aasta tagasi panin polnudki nii suur. kokkuvõttes kaotan ma ainult JU algväärtuse. see, mis on vahepeal kogunenud on lihtsalt mängu võlu. võib olla kaotan aega, kuid mõni veedab öö hollywoodis mis võrdub jällegi minu jaoks aja kaotamisena. kõik on suhteline.
    ja miski ei kesta igavesti nagunii

  • mõtle mees nüüd kui ma oleksin mesilane ja mulle meeldiks ka panna ordereid nii igale poole kuhu saan ja mõtle veel, mind on parajalt palju, nii et
    sinu orderite ees on minu ja teiste meie mesilaste orderid ja sinu orderid ei tule enam läbi ja sa jääd rahata ja hakkad varsti müügimeheks.Eksole tore kui kõik igaks juhuks proovivad sinu tööd teha.Muidugi kui sa eriti midagi ei teeninud siis pole muidugi vahet.
    Aga kui sa ennist teenisid mõnisada taala nädalas siis nüüd varsti ei teeni sa sedagi.
  • Tegelt on hetkel turul lootusetult hea seis mängimaks põhiaktsiaid.Pole mingit lõputut kukkumist.Ainult lõpmatu põrkamine ja raha mitu korda rohkem keskmiselt kui tillimängus.
    Igal ajal omad mängud.
  • Pealik, sekundeerin teemaväliselt.

    Kuigi Su jutt kogumisest ei haaku küll pennydega vaid hoopis pikaajalise investeerimisega, on raske leida paremat mõttekaaslast.

    Ehk siis oled minu eest väga hästi ära seletanud, miks ma pensionikindlustust pole teinud ja kunagi ei tee kah!

    Aga see pole selle foorumi teema.
  • parem p6leda kiirelt kui hääbuda vaikselt..
  • lugege nüüd paar korda veel SPETSi juttu. Ma ei väidagi, et pange kõik oma raha fondi ja unustage aastateks. Fondide <-> penny'de vahele jääb terve maailm. Aga eks igaüks peab vist tõesti oma vitsad ise saama ja pärast mu teksti lugedes saab sellest aru. The choice is yours.

    Näiteks mina olen mõningase otsimise järel jõudnud swingimise juurde. Fundamentaali järgi screenid ja siis vaatad tehnilist poolt. Täna hommikul 8.02 pealt võtsin näiteks JDSUt. Ilmselt maaliti meelega võimalikult kole pilt tulevikust, et oleks mida beat'ida. Lisaks puudub JDSUl praktiliselt laenukoorem, tehniliselt ülemüüdud ja toob erinevalt teistest optikatest ka kasumit.
  • Lühiajaliselt JDSU ilmselt tõesti hea ost, pikas perspektiivis...kahtlen kas jätkub nõudlust piisavalt, et aktsiahinda õigustada.
    Kaua hoida plaanid?
  • Fit, JDSU graafiku järgi mängiks ca. nädalasele swingile. Pikaajaliselt ... oleneb kuidas restruktureerimine natuke kainemate plaanide järgi läheb. Samas pole kuna JDSU teeb ka kasumit, pole see stokk ka selline mis nulli läheks, võlg ka marginaalne. Aga ilmselt võib JDSU't pikaajalisuse tarbeks ka odavamalt saada.
  • Minu jaoks on JDSU-t veel natuke vara võtta. Riski ja kasumi suhe hetkel natuke liiga suur. Ootaks kas suuremat langust või väikest nõksu ülespoole. Võiks olla vähemalt üks selline päev, mille madalam oleks eelmise päeva madalast kõrgemal. Tugev vastupanujoon 9.55 kah liiga lähedal.
  • Kas keegi on uurinud lähemalt sellist penny´t nagu INFINIUM LABS INC (OTC BB:IFLB.OB) ja omab mingit seisukohta selle suhtes?
    Tegemist pole vaikselt hääbuva ex-hype-ga vaid vastupidi - hiljutine IPO mis on sügavalt vee all. Huvitavaks teeb selle minu jaoks:
    * toote-teenuse geniaalne kontseptsioon (selle kohta avaldati ka hiljuti turu-uuring);
    * toote-teenuse reaalne launch lähinädalatel ja just alanud promokampaania;
    * !_JUHTKOND_! (X-box´i ja Sony ajud ja kogemused);
    * TA indikaatorid, eriti hiljutine volume 50-day SMA crossover;
    Oman praegu selles ka väikest positsiooni ja tahaks seda ehk pisut ka suurendada, aga alati on mul tunne, et sellise positiivse hinnanguni jõudmisel olen mingi olulise asja kahe silma vahele jätnud. Kui keegi viitsiks oma arvamust avaldada oleksin hullupööra tänulik.

    _________________________________________________________________________
    * TISKLAIMER. Penny´d on raha surm! Ära vabatahtlikult kunagi oma raha penny´desse pane! Ja kui paned, siis ärgu olgu summa suurem kui sinu viimane annetus heategevusse!
  • Disclaimer: väga isiklik arvamus
    Fundamentaalselt on Infinium/Phantom crap - mis ei välista, et lühiajalise haibi mõjul ei võiks aktsia 100%+ tootlust anda.
    Mis mind skeptiliseks teeb - firma on hämanud aastaid, lubades pidevalt, et konsool on lähitulevikus välja tulemas ja iga kord on see määramatusse tulevikku edasi lükkunud.
    Omal ajal oleks Phantom olnud state-of-the-art mängumasin, aga nüüd jääb ta paratamatult PS3/XB360-ga võrreldes väga kahvatuks.
    Phantomil ei ole tükk aega loota eksklusiivseid mänge (kui firma ei suuda väga suuri rahasid ise sisse panna), s.t. kogu gaming library hakkab koosnema PC mängudest. Mulle tundub kahtlane, kas tarbijad on valmis raha välja käima ainult seleks, et PC mänge elutoas mängida - konsoolide gaming library on paraku palju põnevam.
    Veel - konsooliäris tuleb leida kompromiss riistvara ja tarkvara hinnapoliitika osas. Kui riistvara subsideeritakse, tuleb puudujääv raha tagasi teenida mängulitsentsidest - kui mänge on vähe, või nad pole piisavalt põnevad, jääb see raha lihtsalt saamata. Lisaks, kui konsool on liiga odav, tekib inimestel tugev stiimul häkkida see ntx. Linux-baasil meediaserveriks (nagu on toimunud paljude XBOX-idega). Kui konsool on aga kallis, ostetakse teda vähe ja mängutootjatel puudub stiimul teda toetada.
    P.S. väidetavalt kasutab XBOX-live vähem kui 10% kõigist XBOX omanikest (OK, tegemist on küll teist tüüpi teenusega) - see peaks vähemalt mingil määral näitama, kuiväga inimesed armastavad tasulisi teenuseid...
    vaata näiteks:
    http://money.cnn.com/2005/05/19/technology/personaltech/e3_phantom/
  • lauris 71, tänud! Ise jõudsin lõpuks ka enam-vähem samale arvamusele. Ilus momentum-play siit vist tuleb, aga pikemas perspektiivis tuleb ikkagi esimesi müüginumbreid oodata. Järgin omaenese tiklaimerit ja raha hulk ei ületa viimast heategevuseks antud summat. Tänud igatahes!
  • here's one you can afford:
    http://finance.yahoo.com/q/ks?s=PCCR.OB

    market cap on h2mmastavad $ 741.6!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon