e-mailiga raha: PayPal.com - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

e-mailiga raha: PayPal.com

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas keegi teab, Kas Eestis saab e-mailiga raha ülekandeid teha ja ka raha vastu võtta? Liitusin USA-s ühe näiliselt lihtsa papi teenimise võimalusega: ( http://members.referralware.com/ ), aga raha (komisjonitasu) saadetakse, nagu hiljem selgus, USA-st väljaspool asujatele ainult läbi PayPal süsteemi.
    Edastati selline inf: (If you live outside the USA, PayPal is your only option. If
    PayPal doesn't cover your part of the world, we have no way to
    send commissions, therefore our system will only assist you to
    market other programs that do service your country).
    Link: http://referralware.com/
  • Varsti tulekul ka Eestis sama asi, varu kannatust
  • Tee e-gold arve. On vist mitmeid teenusepakkujaid, kes aktsepteerivad e-kulla kontole ülekandeid. Loomulikult on operatsioone rohkem, kuid esialgu ehk abiks.
  • Spiid. Mida sa sama asja all silmas pead?
  • vana teema, aga kas kellegil siit on paypali konto?

    vaadates ebays oksjoneid asukohaga Eesti torkas silma päris mitu kasutajat, kes aksepteerivad paypali makseviisina. Oskab keegi kommenteerida?
  • On konto. Ei jõua nendega kakelda kogu aeg. Alailma suletakse X põhjustel. www.paypalwarning.com abiks lisainfo saamisel. Enam ei viitsi nendega jamada ega soovita teistel.
  • Ametlikult ei ole mingit võimalust Eestis PayPali konto avamiseks. Küll aga on võimalik konto avada kui on arve mõnes välispangas ja enda asukohamaaks määrata see riik. Kõige parem on omada mõne välispanga poolt väljaantud krediitkaarti, läbi mille toimub verifitseerimine, Eesti krediitkaarte PayPal ei aktsepteeri.

    Ei usu, et PayPal lähiaastatel Eestisse laieneks, kogu see süsteem on vägagi vigane, sagedased on pettused, arvete külmutamine jne. Nagu juba eelpool soovitatud, kes tahab lugeda õuduslugusid, külastagu lehte www.paypalwarning.com. Samas on eBay kasutajatel ilma PayPali kontota suhteliselt võimatu aktiivselt osta-müüa. USA turul vähemalt on see nii.

    Mis puutub e-kulda (v.t. icegolod.ee ja e-gold.com), siis need maksesüsteemid sind ei aitaks, e-kuld ei asenda PayPali. Euroopa alternatiividest oskaks soovitada veel moneybookers.com, aga see on rohkem Euroopa turu jaoks, USA klientidel on moneybookersi arvele raha saatmine kallis.
  • olen juba korra reklaaminud, aga pole kahju veelkord soovitada. kasutage auctionpayments'i (vana nimega bidpay). www.auctionpayments.com. pole veel mingeid probleeme olnud.
  • No jah, see BidPay on aga jube aeglane, kõigepealt saadetakse sulle tshekk 2-3 nädalat ja siis läheb pangast raha kättesaamine veel teised 2-3 nädalat, seega saab raha kätte minimaalselt 1 kuu pärast. Pluss veel probleem, et väiksemate summade puhul söövad teenustasud kena summa ära. Euroopa ülekanneteks soovitaks igatahes www.moneybookers.com - odav ja usaldusväärne (vähemalt seni on olnud), 6 kuu limiit on 15 000 eurot.
  • soovitaks veel: www.ikobo.com neil on küll probleeme, aga hetkel minul täitsa töötab.
  • Vabandust, kui on rumal küsimus, aga miskipärast on mul võimatu PayPal-i kontole sisse logida. Kaheastmelise tuvastamise süsteemi käigus saadetakse SMS koodiga, aga seda ma kätte ei saa. Telefoninumber peaks õige olema. Meiliaadressile koodi saatmine toimib. Mida teha?
  • loe help
    https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/how-do-i-enable-2fa-(two-factor-authentication)-for-my-paypal-powered-by-braintree-user-faq3500
  • Tavaline mobiilivõrgu sokk võib olla. Tel. restart võib aidata.
  • Ma saatsin hiljuti analoogse probleemi korral iseendale test-SMS-i, mis jõudis kohale ja pärast mida hakkasid kohe ka kõik saamata jäänud SMS-id kohale jõudma.
  • "riinel"
    Vabandust, kui on rumal küsimus, aga miskipärast on mul võimatu PayPal-i kontole sisse logida. Kaheastmelise tuvastamise süsteemi käigus saadetakse SMS koodiga, aga seda ma kätte ei saa. Telefoninumber peaks õige olema. Meiliaadressile koodi saatmine toimib. Mida teha?


    Meiliaadressile koodi saatmine toimib, aga sellega on siiski võimatu kontole sisse logida?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon