Xoma (XOMA) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Xoma (XOMA)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Xoma Ltd (XOMA) ravimiarendus põhineb rekombinantsetel antikehadel, millega püütakse ravida selliseid haigusi nagu vähk ning ka mitmesuguseid erinevaid immuunsuspuudulikkusega seotud probleeme. Olulisimaks ravimiks hetkel on XANELIM (psoriaas), mida arendatakse koos Genentech'ga (DNA). Xoma puhul on tegemist ettevõttega mille puhul on suured nii risk kui tasu. Ühegi ravimi õnnestunud turuletoomine võib aktsiahinda märkimisväärselt kergitada.
  • Tuleviku vaadates võib see osutuda suurimaks kasutootjaks börsimaailmas, oma bioloogiliste ravimite ja vahentitega. Firma peaks ka mõtlema biotehnoloogia saavutustele robotika vallas ja samuti ka vihmametsade avastamisega, sest seal võib leida nii mõnigi ravim, mida loodus meile näkku sülitab oseses mõttes. Mis mõtte on hävitada tuluallikat kui see võib osutuda teistpidi suurimaks kui muidu vaadates paistab. Mõelge suur investorid!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon