Mulle helistati Jaapanist ja pakuti aktsiaid :) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Mulle helistati Jaapanist ja pakuti aktsiaid :)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • täitsa pull lugu.

    kolmapäeval heliseb keset päeva mobiil (number "Unknown") ja puise inglise aktsendiga tibi asub ilmselgelt pähetuubitud juttu rääkima. et tema helistab jaapanist, tokyost, drexel asset management brokerage firmist, et kas ma oleksin huvitatud soodsast investeerimisvõimalusest. mingi suvalise telefonikõne peale loomulikult ei ole, aga seda ma ei ütle, sest mul oli parasjagu vaba aega ning miks mitte natuke inglise keelt praktiseerida:) seega vastan, et miks mitte, mis te pakute. seepeale tibi (pidevalt püüdlikult iga lause algusesse ja lõppu "Sir" öeldes) rõõmustab, et oi, siis kas tohib, osakonnajuhataja või kesiganes helistab mulle homme uuesti. ning seejärel üritab oma ankeeti täiendada, et tal on seal minu nimi ja aadress, aga et mis haridus mul on ja kus ma töötan, seda tahaksid nad ka teada. ajan siis neile udu, et olen suure rahvusvahelise kompanii omanik ning kõrgesti haritud nii äri kui õiguse vallas (I wish:).

    neljapäeval siis helistabki põhiline müügi- ja jutumees ise. oi seda psühholoogiat, mida siis minu peal rakendama hakati:) ta on mu sõber, ta tahab võita mu lojaalsust, ta aitab mind ette ja taha, ütleb millal müüa, ütleb millal osta, hoiab käest, helistab kohe kui tuleb olulisi uudiseid, sest tema tahab minu vara kasvatada jne jne (vaadake filmi "Boiler Room":).

    pakkumise sisu oli järgmine: Invision Technologies, (INVN), Nasdaqil kaubeldav firma, turvaseadmete tootja. üks ainult kahest lennujaama turvaseadmete paigaldajatest USA's ning turuliider. sadu miljoneid dollareid aastakäivet. just saanud suure tellimuse Euroopast ning maakleril infot (siseinfot?), et kohe-kohe avaldatakse uudis sellest, et tuleb ka järjekordne hüper-mega (minu sõnad, aga tema mõte) tellimus USA valitsuselt ja siis lendab aktsia lakke. täpsemalt - praegu treidib kuskil 23 kandis ning kuue kuu target price on 35 kandis.

    neil on 1% komisjonitasu, ma võiksin algust teha 300 aktsia ostmisega. ning ma ei pea isegi oma raha kulutama, tema ostab firma rahadega, mul tarvitseb ainult "jah"-sõna öelda, siis ta saadab arve, mille ma peaksin viie päeva jooksul tasuma. et kas ma ütlen oma "jah" sõna. ma vastasin, et väga kena, aga enne oma "jah" sõna ütlemist sooviksin ma veidike researchida nii teie brokerage firmi kui ka teie soovitatavat aktsiat.

    väga hea, tema saab sellest hästi aru, tema on minuga täitsa ühel nõul, las ta siis ütleb, et nende firma on juba 30 aastat tegevuses olnud, väga respekteeritud, mull-mull-mull... et kas ma ütlen oma "jah" sõna? oletades, et tal seal magnetofon lindistab ning kuhuiganes nende firma seal registreeritud on (olevat mingi offshore, seega puha maksuvaba ka kõik), seal võib telefoni teel öeldud "jah" sõna tähendada siduvat lepingut, olen ma nimme konkreetne, et mingit "jah" sõna enne ei tule, kui ma olen uurinud teie firma ja soovitatud aktsia tausta.

    taaskord, väga hea, ta respekteerib seda täiesti, see on väga õige, mull-mull-mull... et kas ma ütlen oma "jah" sõna? ma siis tuletan talle meelde, et ta on juba kolmandat korda seda küsinud, ning ma vastan ka seekord, et kõigepealt teen mina oma background searchi ja due diligenci, siis vaatame mis edasi saama hakkab.

    "very good, I appreciate that, I tell you what - I can even give you a chance to start with just 250 shares, that's way below the 300 we talked about originally, and _still_ with the same 1% commission!" - "ok thanks, but this won't change the fact that I will STILL need to do my own investigation about your firm and your offer". mees saab lõpuks aru, et jookseb peaga vastu seina ning lubab esmaspäeval (täna) uuesti helistada. kõne muideks kestis kokku tund aega, seega täitsa kõva müügitöö - tea palju see jaapanist eesti mobiili peale helistamine plekib ka üldse?

    "Drexel Asset Management" andis google's tulemuseks täspelt kaks linki - ja mõlemad olid täiesti kasutud. Google Groups (uudisgrupid) ei leidnud ühtegi viidet. Whois ütles, et nende domeen on registreeritud möödunud aasta mais - tiba vähe 30 aastat tegutsenud firma kohta. nende enda http://www.drexelassetmanagement.com saiti ei viitsinud ma isegi süveneda, seal on niikuinii kõik kõige paremini. müügimehe nimi "James Cook" ei andnud samuti mingeid mõistlikke otsitulemusi. INVN aksiat pole jõudnud researchida (ja kuna olen totaalne amatöör, siis ega vist õieti oskakski).

    minu enda arvamus: kogu sellest puntrast võib ainult INVN mingi lühiajaline vihje olla, sest ilmselgelt keegi kuskil pumpab seda. ilmselt lähiajal seega natuke ka tõuseb - et siis kõige ootamatumal hetkel kõva kolinaga läbi põranda kukkuda:) aga võibolla isegi mitte seda, sest esimene tehing on sellistel pool-petumeestel tavaliselt tõesti hea, sest sellega tekitatakse kliendis usaldust ning kasvatatakse ahnust. alles teine tehing on see, millega kooritakse esimese õnnestunud tehingu tõttu usaldama hakanud ja ahneks läinud klient totaalselt paljaks.

    kuidas teie kommenteeriksite? või ehk leiab keegi isegi mingit lisainfi selle Tokyos baseeruva "Drexel Asset Management" sahker-pesa kohta?


    PS inglise keel hakkas kõne lõpupoole mul täitsa sujuma juba:)
  • Naljakas lugu..mulle müüsid nad INVN-i juba 2 kuu eest. Ja pärast seda vist Tycot (TYC) ka

    sB
  • Ma olen ka kuulnud mitmest Drexeli pakkumisest ja sarnased juhtumid on 99% juhtudest lõppenud kliendi jaoks rahast ilma jäämisega.

    Paari kuu pärast pole ei seda firmat, ega Teie aktsiaid, seega soovitan - hoidke sellistest pakkumistest eemale.
  • mulle on tõmmatud traati ja pakutud inv. nõustamist Jaapanist, Brasiiliast, Filipiidindelt ja jumal teab kust kurat.......

    Murjanid on peilinud välja isegi mob. nri ja siiamaani ei saa aru, kuidas nad sellele küüned taha said.

    Aga neid pakkujaid on päris mõnus grillida, et miks ma ikkagi peaksin teie teenust ostma - ükskord sain pärast pikka pinnimist isegi mingi senior account manager'i traadi otsa, kes aktsiatest teadis sama palju kui NYC pakistanlasest taksojuht.....
  • või mine vaata INVN kontorit
    äkki on samasugune nagu boiler roomis müüdava firma oma :)
    kuigi jah sellel on kontor tõenäoliselt ikka olemas

    vähemalt ei ürita nad päris õhku müüa
    natuke filmiklassikast õppust võetud vist

    siinkohal tuleb meelde et ka nigeeriast tuleb aeg ajalt häid investeerimisvõimalusi
  • Huvitav, tundub, et nimi Drexel on väga populaarne igasusguste sullerdajate hulgas. Soovitan omalt poolt suure ringiga mööda käia kodumaisest firmast Drexel Grupp OÜ ning temaga seotud seltskonnast (nende petuskeemid küll minu teada vabalt kaubeldavate aktsiatega seotud tehinguid ei sisalda).
  • kas oled oma mobiili nr-i väga palju jaganud
    äkki saab teha mingeid järeldusi kust see nende kätte jõudnud võiks olla
  • Mingi kuuke tagasi helistati mullegi kuskilt Jaapanis (oli vist jah Drexel) ja pakuti miskit aktsiat.
    Huvitav kuidas nad oma telefoniarvetega hakkama saavad?
    Ja kuidas siis see aktsiate ostmine füüsiliselt välja hakkab nägema? Kas need arvetega tasutavad"aktsiad" jäävad siis kelle nimele? Mingi kontor jumal teab kus? Huvitav kas keskmine ameeriklane mõtlebki nii?
  • invn-i uurisin ise äsja, aga nüüd siis juba soovitatakse jaapanist seda osta kohe:) muidu ise olen ka drexeliga kokku puutunud. siis soovitati pfizerit mulle. aga kust kohast mu number lekkinud on? mul pole sugugi avalik number
  • tegelikult nad muidugi aktsiaid ei osta. kannad lihtsalt nende kontole 5,000-10,000 dollarit. ja kui uurid aktsiakurssi ütlevad, et oled kõvas plussis. uurid poole aasta pärast uuesti ei vasta kõnedele enam keegi
  • kuidas saaks kyll kontrollida kas selline firma (drexel) ka finantsjärelvalve alla kuulub?Kui ongi petuvärk, kas siis interpolile pakuks see huvi.
  • mulle helistati jaapanist 2 nädalat tagasi, samuti mobiilile. ei olnud aega kahjuks, et minna sama kaugele kui tonyx, selgitasin juba esimesele noorukile, et tõesti ei taha, et tema manager mulle uuesti helistaks. et mul juba on üks "ell-eidzh-vii", kes rokib mu maailma ja raha tuleb nagu oavarrest.

    siis palusin tal segaduse tekitamiseks jätkata jaapani keeles, mis ta natuke rööpast välja lõi, ütlesin ilusti wakarimasen ja panin toru ära.

    tõesti, läksin ja ostsin boiler roomi dvd kohe, nii täpselt tuli silme ette! minuga telefoni otsas olnud venna tagant kostis selline meeletu callcenterimadin ja läbisegi kilkavad hääled, et pole ime, et kogu ida-euroopa nende kõnesid juba saanud on.

    aga mobiilinumbri levik on muidugi nukker lugu. on väga vähe kohti kus see mu täisnimega koos kirjas on, kuna on läbi aegade olnud erinevate ettevõtete nimel...
  • Mul täpselt sama lugu, jälle Drexel ja jälle kõne mobiilile. Päris huvitav kohe, et kuidas ikkagi nii massiliselt mobiili numbreid (minul pole see number juba 5 aastat enda nimel olnud), kätte saadakse?
  • Kusjuures nüüd kipub see helistamine juba täiesti massiline olema. Ma isiklikult kahtlustan, et nad on soetanud mingi "jõukamate inimeste telefoninumbrite" andmebaasi ja nüüd ketravad neid numbreid lihtsalt läbi. Palju õnne muidugi sellele tegelasele, kes selle baasi neile kalli raha eest müüs :-)
  • Mulle pole keegi Drexelist helistand :(


    ;))))))))
  • Sama lugu, DrexelAssetManagement + veel päris mitmed teised pakuvad ohtrasti "investeerimise" võimalusi... Ükskord oli mobiilipealt isegi numbrit näha... see oli küll Moskva oblastist...
  • drexelist pole mulle küll helistatud, mind tüütas Bakla Hada (!) nimeline jaapani investeerimispank, :)

    aga kuna soovitused olid samad, siis tegu ilmselt mõne firmaga sama koridori pealt seal Tokio pilvelõhkujas, :)

    eriti kustumatu mulje jättis mulle see, et müügimehe väidetav nimi oli Roger Black, sobib muide kenasti eelpoolmainitud James Cooki nimega, :) , firma polnud jõudnud ka veel oma domeeninime rekata ja meiliserverit püsti panna ning minuga suheldi mingi yahoo meiliaadressi vahendusel
  • Neile võiks proovida vastata, et tore et helistasite, olengi just täna/homme Jaapanis. Et astuks läbi ja räägiks juttu. Huvitav, mis selle peale öeldaks?:)
  • Paar kuud tagasi oli ka minul 3-4 korral pikem vestlus (kusjuures lauatelefoni numbril) nende niinimetatud DREXLERI meestega.Pakuti samuti INVN ja kasumit 60 päevases perioodis min 60%.
    INVN pole siiani veel mingeid liikumise märke näidanud.Tundsin huvi,kuidas nad minu kontakt-
    andmed on saanud.Elegantselt vastati:very good question-ning pärast pausi selgitati,et sellega
    tegelevad nende töötajad.Minul jäi see hea pakkumine mõistetavalt kasutamata.Eks eestlase
    kaalutlev pessimism tuleb ka mõnikord kasuks.

    BLUELAKE
  • nali naljaks. aga kui nad mulle helistasid mobiilile ning ma ei viitsinud vastu võtta, siis ükskord peale sellist vastamata kõnet sain kõne koju lauatelefonile. see lõi pahviks. mingi complete andmebaas mitme maa ja mere taga. ehtsam kui cia või fbi
  • mulle helistas ykskord Paltsi sekretär ja soovis häid j6ule!
  • Scandali mõttekäik õige mis õige - kui tahate teada mis taustaga need helistajad on, siis vaadake filmi Boiler Room.

    Võib-olla peaks isegi seda DVD-d kui õppematerjali mõni õhtu LHV kliendikontoris näitama :)
  • rebiks chipsid ja õlle kaasa ja tuleks ehk isegi vaatama :)))
  • Boiler Room t6esti väärt 6ppematerjal...
  • Vaadates Boiler Room'i niisama, ei osanud midagi arvata. Samas kõik kes seni on rääkinud tonyx kogemustest meenub esimese asjana Boiler Room. Keskmine film, kuid elust enesest.

    Muideks, need kes kõne said, kas Drexel helistaja ikka teadis, kes teiselpool toru pidi olema või teadis kas tegu pidi mees- või naisterahvaga olema?
  • mis Drexelilt k6ne saanutel yhist on? sama USA broker, mingil saidil registreerunud jne? 60s minutis just oli lugu sellest, et USA pangad myyvad oma klientide infot.
  • huvitav,kas ja kuidas on üldse võimalik kontrollida väidetavalt ostetud aktsiate olemasolu oma kontol?
  • päris üllatav, et "saatusekaaslasi" nii palju on. kui kusagile on olnud vaja end aastate jooksul regada olen andnud alati dummy nri....

    leke tundub olevat tõenäoliselt lokaalne elik Eestis....
  • mulle meenub, et manisin jutu sees tolle drexeli kutiga ka seda, et tema kõne ja pakkumine meenutab mulle kangesti filmis "boiler room" nähtut - mille peale ta korraks närviliselt naeris ja siis jälle oma müügijuttu jätkas. ühesõnaga ei püüdnud isegi midagi ümber lükkama hakata, tegi lihtsalt kähku muud juttu:)

    mis veel - ta teadis, et helistab eesti mobiilile ja üritas ka mu lauatelefoni välja pinnida. teadis mu perekonnanime, kuigi enamjaolt pöördus minu poole loomulikult eesnime kasutades ("sõbramees" ju ikkagi). ajavööndid olid ilusti selged, teadis täpselt, palju kell parasjagu eestis on. krooni kurss oli ka kasutuses, kõikidele oma dollarites pakkumistele lisas palju see eesti kroonides teeks. postiaadress oli olemas, andku mina ainult oma "jah" sõna, siis ta saab kohe ära osta ning saadab kõik dokumendid alles takkajärgi. ühesõnaga kõik ilusti ette valmistatud:)
  • mina näiteks kahtlustaksin lekkes eeskätt Hansapanka. sest ei tea mille alusel need jõukamad inimesed siis ikka välja selekteeritakse, kui mitte panga/aktsiakonto suuruse alusel. me võime olla oma numbrid salastanud ja postaadressi mitte kunagi kuskile internetti toksinud, aga pangal on need mõlemad ülima tõenäosusega kenasti olemas.

    pealegi on mul meeles ebameeldiv seik, kui hansapank hakkas mulle mingit võtmekliendi, personaal- ja privaatpanganduse jama postkasti toppima. vaevalt, et sellist asja näiteks vaesele pensionärile pakutakse. helistasin tookord hansapanka ja pärisin, et mille alusel te mulle neid pakkumisi saadate. et kas on mingi varade väärtus, mida ületades ma satun mingisse andmebaasi teil seal. mulle ühesõnaga see asi mitte üks raas ei meeldinud, aga telefoninäitsikud ei osanud loomulikult midagi muud öelda, kui et "meil arvuti valib välja, mis kriteeriumide alusel, see on salajane, ja üldse on see kõik meil hästi salajane", ühesõnaga kägu aeti.

    väga paha maik jäi sellest asjast tookord ja ma üldse ei imestaks, kui meie armas hansapank oma taolisel moel moodustunud andmebaasi nüüd ka väikest räpasevõitu lisapapensit teenima on pannud.

    või mis teised arvavad?
  • usud sa tõsimeeli, et sellist "äri" annaks teha parema hinnaga kui maine täissittumine? mida peaks James Cook maksma selle eest - $100, $1000, $10000 ? Mõne ebalojaalse töötajaga veel ... ent neil on ka õigused vastavalt pädevusaladele, nii et ulatusliku info kaevamise ning hea müügi taga saaks olla kõrgemad tegelased ... mis oleks küll vast liiga julge oletus :)

    Võib-olla juba mõni veetlev daam First Tuesday aegadest, kellele võitlevalt visiitkaarte jagati ning kes nüüd rikkaks otsustas saada ;)
  • Tonyx, see mida sa räägid, kergitab ihukarvu. Selline süstemaatiline isiku- ja taustandmete teadmine eeldab väga tugevat eeltööd, sihipärast tegevust, insiderit, väga head juurdepääsu süstematiseeritud andmetele (loe [mingile] andmebaasile) . Üldiselt peaks KAPO-l antud juhtumi kohta olema oma teatud huvi. Isikuandmed, riigisisene andmeleke jms. Oleks vast keegi, kes viskaks esimese kivi. Loll on loota Boiler Room sarnast lõppu antud loole, kuid ei tasu ka teise poole elu kergemaks teha. Samas me oleme elanud liiga vähe rahaajastus, et alluda sellisele süllekukkunud võimalusele, kuigi ei tasu alahinnata mõne inimese ahnust ;-).

    Hansapanka sellesse kompotti lisada ei tasu, sest teadlikult sellist käitumist eesti turul ei oma mõtet teha. Hansa on liiga palju on brändi matnud, et nii odavalt devalveerida.
  • tonyx >
    hansa võtmeklient (mis nüüd on ka avalikult nii bränditud kategooria) valitakse baasist valemi järgi, milles 5-6 ORi ja nende vahel erinevaid küsimusi (į ka "kas isikul X on toode Y summas üle Z?").

    võtmekliendiks saada on imelihtne. usun, et keskmise palga panka laekumisest ja harju keskmise eestlase teenustetarbimisest piisab.

    ühinen Wingeriga ja usun, et Hansa sellises ulatuses ja detailsuses ei leki.

    EMT? kes veel?

    kas mingi kaubandus-tööstus-eksport-organisatsiooni läbi ei saa välismaa "ettevõtja" teha legaalset päringut, et personaalselt kätte saada edukate ettevõtete teatud ametite esindajaid?

    sC
  • v6tmekliendiks saab ka väikettev6tet omades. äriregister on ju ka avalik info!
    ilmtingimata polegi vaja ju infoleket, on piisavalt ka avalikke registreid.
    e-riik on ideaalne koht leida igasugu tyype kellel justkui peaks raha olema..

    https://info.eer.ee/ari/ariweb_package.avaleht

    Lepingu alusel - järelevalveõiguslikele riigiasutustele tasuta, teistele teenustasu eest vastavalt justiitsministri 30.11.1998.a. määrusele nr 55 (RTL 1998, 354/355; 1999, 58, 735; 2002, 31, 450):
    Detailpäring
    Otsida saab registrikoodi, (äri)nime, vana ettevõtteregistri numbri, õigusliku vormi, staatuse, registri, mittetulundusühingu alaliigi, aadressi, isikuandmete, tegevusala või eesmärgi järgi või nende kombinatsioonide järgi.
    Vastuseks saab järgmisi andmeid:
    Ärinimi või ühingu või sihtasutuse nimi
    Registrikood (koosneb 8 numbrist, ettevõtjal algab 1-ga, mittetulundusühingul 8- ga ja sihtasutusel 9-ga)
    Ettevõtteregistri number (varasema registreerituse korral ettevõtteregistris)
    Staatus (registrisse kantud, likvideeritud, kustutatud jne)
    Õiguslik vorm (aktsiaselts, osaühing jne)
    Piirkond ja aadress
    Osa- või aktsiakapital
    Kommertspandid (järjekoht, suurus, pandipidaja jne)
    Aktsiate või osade registreeritus Eesti väärtpaberite keskregistris - keskregistri pidaja teate alusel
    Ettevõtja tegevusalad või sihtasutuse eesmärgid
    Esmakande ja registrist kustutamise aeg
    Põhikirja kinnitamine ja muutmine, samuti ühinemine, jagunemine, ümberkujundamine, lõpetamine, tegevuse jätkamine ja täiendav likvideerimine
    Pankrotiandmed - kohtulahendi alusel (pankrotiga seotud andmed jõustuvad kohtulahendi jõustumisega, mitte registrikande tegemisega)
    Registrikaardile kantud isikud (juhatuse liige, täis- ja usaldusosanik, likvideerija, pankrotihaldur, prokurist jt) ning esindusõiguse teostamise kord
    * Äriühingu ja sihtasutuse asutajad, nõukogu liikmed ja audiitorid; tulundusühistu revidendid; juriidilise isiku pankrotitoimkonna liikmed
    Majandusaasta algus ja lõpp
    * Majandusaasta aruanne.
    * Statistiline põhitegevusala koos rahvusvahelise koodiga - majandusaasta aruandes märgitud andmete alusel.
    * Sidevahendite numbrid
    * Osanikud ja üle 10% aktsiate omanikud - majandusaasta aruandele lisatud nimekirja andmetel

    * Tärniga andmetel ei ole avalikku usaldatavust Äriseadustiku § 34 2. ja 3. lõike ning Mittetulundusühingute seaduse § 80 2. ja 3. lõike mõistes ja väljastaja ei vastuta nende õigsuse eest.
  • Mõned arvamused lisaks:

    1. Mul on üks tuttav, kes resideerub Prantsusmaal ning helistab mulle regulaarselt mobiilile. Ta kasutab mingeid "calling carde" ning selle tulemusena näitab mobiil igasugu kummalisi numbreid. Viimane kord oli näiteks Venemaa number. Tegemist paistab olevat mingi läbi Interneti kõnede ajamisega odavamasse piirkonda, mida arvatavasti ka see "Jaapani" seltskond kasutab.

    2. Pole ise sarnast kõne saanud. Esimene põhjus kindlasti selles, et pole rikas ja teine põhjus ehk see, et ma põhimõtteliselt juba ei võta toru, kui numbrit ei näita vaid on "Private Number". Elu on näidanud, et üldjuhul normaalsed kõned nendelt ei tule.

    3. Võimalikke lekkekohti on aga palju. Põhimõtteliselt suudaks isegi sarnase andmebaasi kokku ajada ilma suure probleemita. Olen näinud andmebaasi, mida keegi harrastuse korras kokku ajab ja mis Perli baasile silmad ette annab. Andmete lekkeks piisab vähimast: näiteks Mersu teeninduse mingist tegelinskist, kes pännab ära faili, kus kirjas mingid asjad "123ABC, 050xxxxxx, helistada kui töö valmis". Või Eesti Post, kes ehk Hansa või EMT kirju laiali kannab. Vana Perli baas pole ka paha - piisab teada mõnda tippärimehe numbrit ja sealt ajada "tutvusringkonna analüüs" ning siis lapata nende omanikke. Suur osa numbreid ju muutumata.

    Ei usu mina, et te allikas leitakse. Küll aga tuleks seda siiski otsida. Jur mõttes case oleks olemas kui kõne saanutest vähemalt kaks viitsiks kasvõi kolmerealised avaldused Andmekaitse Inspektsoonile esitada ja koopia KAPOle näiteks.

  • Huvitav oleks teada, palju siis Drexelile eestist raha ka kanti? Päris kindlasti kanti midagi. Aga paljud siis õnge läksid?
  • kusjuures meenus et ka läti rikastele on tihti pakutud n.ö, teenust jaapanist.nii et infoleke on suurem kui me arvatagi oskame
  • Drexel või Nigeeria - sama masti seltskond. Aga boiling room oleks tore üritus küll.
  • Boiler Room on tõesti peaaegu õppematerjal - seega hoiame Teid täpsemalt kursis, aga järgmine nädal mõni õhtu seda ehk isegi korraldame :)
  • heh, mullegi helistasid kaks korda, lauatelefonile tööle, aga küsiti mind nimepidi. Selgitasin viisakalt, et kasutan juba Dateki teeneid - sellepeale kuulsin pikka monoloogi, kuidas Datek ja Ameritrade homme pankrotti lähevad, lisaks, et Dateki klienditeenindus ja tehn võimalused on null jne. Ühesõnaga paljud nende kliendid on Datekist üle läinud seetõttu. Oi jobtvõimatj, küsisin, et palju siis tahate, vennike ütles soravalt, et $50K oleks normaalne alustada just INVN-ga!

    Küsisin siis, et ega te juhuslikult Nigeeriast ei helista, mille peale kostis kohmetunud ja teeseldud naeru lausega "yeah, very funny.." Rohkem nad mind tüüdand ei ole!
  • Tõeliselt naljakas! Mitte seepärast, et selliseid pakkumisi tehakse, vaid seetõttu, et neid nii palju tehakse! Unes poleks osanud midagi taolist ette kujutada...
  • Drexel jah, alguses helistati firmasse, tahame rääkida ainult kellegagi manageridest, sai siis uudishimust lobisetud, aega ikka läks. Saadeti isegi fax 3 lk Drexel Asset Managemendist, allkirjastud David James poolt. Sait mingil määral olemas www.drexelassetmanagement.com. Päeva soovitus Pfizer, neil on ravim SARSI eest :)
    Mobiilile pole rohkem vastanud ja sekretär ei ühenda ka rohkem. Ei viitsi.
  • Olen minagi oma inglise keelt praktiseerinud nii töötelefonil kui mobiilil, saanud 3 lk faksi ning eelmainitud kodulehe aadressi.

    Pakuti mulle INVN ja PFE aktsiate soetamiseks abi. Kusjuures huumor oli/on selles, et pakkuja väitel oli/on pakkumise hetkel veel 1000 viimast PFE aktsiat järel ning rohkem ei ole saada.
  • Lisaks samasuguse kogemuse, mis sai alguse pool tundi peale notari juurest tulekut ühe tehingu lõppus, kus osapooleks oli ka HANSA LIISING. Ei tea, kas oli tegu juhusega või oli info leke pärit tehingu osapooltelt. Mind "pommitati" 3-4 kuu jooksul sama skeemi alusel end RJ MACALLISTOR-iks (http://rjmacallistor.com) nimetava seltskonna poolt. Leiti isegi keegi Eestist, kes omab positiivset kogemust koostööst nendega. See positiivne kogemus osutus jamaks. Hämmastas nende infobaas: isiklik ja töö GSM nr-d, kõik lauatelefonid (otse ja sekretär), faksid. Ainuke, mis puudus - e-maili aadress ja ka ei tahetud e-maili teel suhelda. Seevastu fakse saadeti ohtralt. Viisakale palvele mind rahule jätta sai umbes 1-kuu aegse pausi, siis algas kõik uuesti juba uue seltskonnaga. Aitas vaid esialgne kaasamäng ja sellele järgnenud jõhker suhete lõpp. Ei tea vaid kui kauaks.
  • kui drexeli headest müügiväidetest veel rääkida, siis mul ühele tuttavale ka pakuti EP-d mingi 6.50 pealt vist, aga ta lubas nalja pärast mõelda pisut, paar päev hiljem kui hind juba tõusnud oli, siis helistati ja öeldi, et võtsime ikka Sulle prooviks 1000 tükki, kui kohe 6500 USD üle kannad, siis saadki veel selle pakkumisaegse hinnaga ja oled kohe kasumis, :)
  • Olen kuulnud et on liikvel ka eesti kodanike elanikeregister, kus sees on kõik su telefonid, autod, lauatelefonid, rikkumised ning mis peamine - on ka krediidiinfot.

    Ma arvan, et see lahendus oleks kõige reaalsem.
  • Kyll teevad Nigeeriat maha, ma elasin seal pool aastat ja ega see olukord seal nii jube ka pole ;)
  • Naljakas ja huvitav, see Drexleri osakonnajuhataja või kesiganes teadis veel seda, et Eestis ostetakse maad ja see pidavat tasuv investeering olema (muidugi mitte nii hea kui Invision). Üldiselt, kui pidev jah sõna kerjamine välja arvata, siis tegelikult kannatas tüübiga isegi vestelda.
  • Kas kellelgi on kogemust Whistler Managers-iga?
    http://www.whistlermanagers.com
    Pakuvad mońda aega juba International Childcare (ICCR) aktsiaid, hetkel 1000 @4.25, väidetavalt otse firmast (turuhind mõnda aega 4.65), sealjuures mitte elektroonselt vaid pidid postiga aktsiatähed kohale saatma, kuna nii on kliendil turvalisem :-)
    Juba pool aastakest helistavad aeg-ajalt.... Väga hea inglise keel aga emaili külge attachmendi panemisega tekkis probleem...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon