Tõusu ootuses. - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tõusu ootuses.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tahaksin nõu kogenud investoritelt/analüütikutelt.
    Mis te arvate kas tõenäoline 14 septembri "JAH" sõna euroreferendumile toob eesti aktsiaturule tõusu ja kas tuleks juba varem aktsiaid hakata soetama? Millised börsiettevõtted saavad EL-st kõige rohkem kasu/kahju.
    Olen kuulnud, et Kreeka liitumisel EL-iga lennutas see aktsiad kõrgele.
    EL liitumisel peaksid ju vähenema siinsed riskid ja suurenema ka välisfondide rahapaigutused.
  • Ottk, vot selle maagilise EL ootuses on Eestis aktsiaid juba ostetud pea 2.a. ja minu arvates on praegused tasemed juba üsna palju optimismi sisaldamas.

    Aktsiaturud vaatavad alati vähemalt pool aastat ette, seega kardan, et oled hiljaks jäänud.
  • aga sel juhul miks aktsiad tõusevad?
  • Välisfondid on ostnud juba pika aega ja jagub neid ostjaid veel praeguseni. Siiski on minu meelest turg üsna küllastunud ja praegu pole enam hea ostukoht.
  • Kas on oodata iga aastast suvist langust?
  • Ottk

    Praeguseid hindu vaadates Tallinna Börsil võib öelda, et see tõus on juba käimas ja enamuse aktsiate soetamiseks on hinnad ehk juba liiga kallid.

    Fundamentaalselt on aktsiad igal juhul ülehinnatud, samas võib välisfondide ostuhuvi hindu veel mõnda aega kergitada ja ei ole võimatu korraliku kasumi teenimine ka lühiajalises perspektiivis.

    Aga risk on suur ja niivõrd järsule tõusule võib järgneda ka järsk langus.

    Praeguste hindade juures soovitaksingi seetõttu Eesti aktsiate ostumõtteid heietada vaid neil, kel plaanis investeerimine vähemalt aasta pikkuse ajahorisondiga.

    Mõttekam oleks aga investeerida teiste Euroopa Liiduga ühinevate maade aktsiatesse, seal ei ole hinnaralli veel nii karm olnud. Sobilikud instrumendid LHV kaudu investeerides on näiteks Trigoni Kesk- ja Ida-Euroopa Fond, indeksaktsia CEE või JPMF Eastern Europe Equity aktsiafond.
  • Eesti liideraktsiad HSA,ETL on suhtelised väga kallid ning hetkel sisenemist ei soovitaks. NRM on p/e suhet arvestades parim ost. Välisraha sissevool on ETL viimasel kuul tugevalt tõstnud, selget põhjendust sellele aga ei ole. HSA tasuks suvel otsida ostukohta, hetkel kindlasti kallis.
  • Kui suured on nede fondide tootlused?
  • Kuhu peaks raha praegu paigutama, eesti aktsiad on liiga kallid, Usa või Eu aktsiate ostmiseks ei ole piisavalt teadmisi, panga ja võlakirjafondide tootlus on liiga väike.

  • Milliste suhtarvude järgi võiks öelda,et kohalikud likviidsemad aktsiad on ülehinnatud?
  • Ei leia sa kuskilt mujalt nii häid investeerimisvõimalusi kui Eestist, isegi praegust hinnatasemete juures. Välisfondid võtavad juba pikemat aega sisse positsioone, kuna eesti aktsiate riskide/dividendide suhtest paremat annab terves maailmas otsida. Hansas võeti positsioonid sisse mõni aeg tagasi, praegu ostetakse Telekomi, et seda hoida, küsimus on ainult selles, kes on järgmine? Ise pakun et Norma, üks tuttav hindust analüütik kiitis Norma potensiaali mõni aeg tagasi taevani ja mina tormasin kohe ostma, praeguseks oma 30% tulususega :) Kuid see pole veel kaugeltki kõik...(vähemalt ma loodan) ;)
  • Infot tootluse jms. kohta

    CEE: lühidalt eesti keeles ja pisut pikemalt inglise keeles

    JPMF Eastern Europe Equity: eesti keeles siin - ka JPMF enda lehele viiv link on seal olemas.

    Trigoni Kesk- ja Ida-Euroopa Fond

  • Kas praegu oleks õige osta ETLi calle ja putte, nagu mõni aeg tagasi soovitati Hansaga teha?
  • Suhtarvudest ja muust Eesti börsiettevõtete juures

    Eesti Telekomi P/E on 2003 aasta eeldatava kasumi suhtes üle 16, sh. ei võta kasumiprognoos arvele näiteks Elioni märgi juurutamisega seotud kulusid.

    2004 aastal lähevad seni ühe kindla võrguga seotud telefoninumbrid nö. "vabasse ringlusesse". Eesti Telekomil on koduturul arvestatav konkurent TELE2, kel aastetepikkune kogemus "hinna müümisel" ja algab armutu võitlus: TELE2 on võimeline tegema vähemalt 30% odavama pakkumise ET+EMT suurklientidele, kellele hetkel väljastatakse üle 100K kroonine telefoniarve kuus. Praeguse Res Publica kokkuhoiupoliitika valguses sobib hästi näiteks igasugu ministeeriumitele jne., aga peaks panema ka suurettevõtted liigutama, kes seni pole numbrite vahetuse vajaduse tõttu odavamale pakkumisele reageerinud.

    Lisaks seisavad ees kulutused 3G võrgu litsentsidele ja rajamisele.

    Hansapanga P/E on 2003 aastalt oodatava kasumi suhtes 11 ligi - kuid oodatavasse kasumisse ei ole sisse arvestatud intressimäärade marginaalne alanemine käesoleval aastal.

    Välisfondidele võivad numbrid olla vastuvõetavad, sest mujalt selliseid ettevõtteid ehk tõesti palju ei leia ja lühijalised hinnalangused suudetakse üle elada, kas ka Eesti investorid seda suudavad on teine asi ...

    97 aastal oli ka ju kõik nii ilus, :)

  • Eks ma avaldasingi oma arvamust pikemas perspektiivis. Samas 97 aastaga ei saa asja võrrelda, täna ikka ettevõtete olukord hoopis teine...
  • Eesti turu selle suve positiivseks üllatajaks võib osutuda NORMA (P/E 6.10). Venemaa autoturg on rühkimas üles. Järjest võetakse kasusele uusi seadusi, mis kaitsevad kohalikku autotööstust. Hetkel on NRM ilusas tõusutrendis ja arvan, et juuli lõpuks maksab NRM aktsia 5,5 EURi.(+10%)
  • Ma arvan ka, et Norma võib tõusta, kuna Venemaa autoturu nõrkus on ajutine ja pikemas perspektiivis on muudatused positiivsed. Aga aktsiatele teine alternatiiv on võlakirjad. Praegu ma soovitaks Balti Investeeringute Grupi (BIGi) võlakirju. Kõige suuremat tootlust pakub hetkel 6-kuuline diskontovõlakiri - 7.9% aastasel baasil. Ostate 96.2 krooniga ja 6 kuu pärast saate 100 eek. Kuna nominaalväärtus on väike, saab investeerida ka väga tillukesi summasid. Risk on kindlasti suurem kui hoiustel, kuid ärge tulge mulle rääkima, et BIG 6 kuu pärast põhja läheb. Kui keegi nii arvab, siis võin kihla vedada, et BIGiga ei lähe pankroti.

    BIGi kodulehe leiad siit
    Võlakirjade intressimäärad siit
  • Normal on ilmselt jah kõige rohkem tõusupotentsiaali. Mitte et ETL või HP nyyd kohe langema peaks hakkama, pole nad nii kallid midagi, aga Norma on ikka selgelt alla hinnatud ja halvimad ajad Norma jaoks peaks kohe-kohe möödas olema.

    Mina seda BIGi kyll väga ei promoks. Kõigepealt on kuulda olnud, et nende tegutsemisviisid pole just kõige eetilisemad. Seda eelkõige oma klientide suhtes aga kui tõekspidamised sellised, siis ei takista miski neid ka investoreid tõmbamast kui vähegi võimalus tekib. Ja põhja mineku kohta tuleb pähe, et BIG peaks Eesti kohtutes väga sageli esinev nimi olema ja huvitav kas ma panen täppi, kui arvan, et päris paljudel kohtunikel on BIG'st vägagi siiber? Mingis suuremas kohtuasjas BIGi vastu ei pruugi see kasuks tulla. Kõik oletused muidugi ;-)
  • Paistab, et Norma pushimisest on kasu olnud, täna aktsia 4% plussis! :)
  • to: anette,santa
    Teie reklaamist innustust saades ongi Norma hommikul kohe väikese ralliga alustanud:)
  • A selle kohta et 97'ndal oli ju ka kõik ilus..... Kui nyyd on sama ilus või ilusam veelgi, siis võiks ju ka aktsiate hinnad varsti sama ilusaks muutuda ;-)
    St. pole ju oluline kas aktsiad on ülehinnatud või mitte, oluline on kuivõrd ülehinnatuks nad lähitulevikus saada võiksid. Ja järjest kasvava Ida-Euroopa altsiaturgude üleshaipimisega, miks ei võiks siin yks korralik buum tekkima hakata mille käigus siinsed aktsiad tunduvalt kallimaks muutuvad kui USAs?
  • Anette

    Norma on ka minu arvates hetkel parim ost Eesti turult kuid headele II kvartali tulemustele spekuleerimine tõstab aktsia hinda juba alates juuni algusest. 5.5 EUR ei ole siiski ebareaalne, kasvõi tänaseid noteeringuid vaadates, kus varem välisinvestorite rahakoti toel Hansapanga ja Telekomi aktsia hinna kõrgustesse viinud maakler on ennast 5 EUR tasemele ostma seadnud.  

    Ja 6.1 on siiski P/E viimase 12 kuu baasil, oluliseim on P/E prognoositava kasumi baasil.

    Trigoni analüüsis prognoositakse 2003 aasta kasumiks 121,4M krooni ja 5 EUR aktsiahinna juures on siis P/E 8.5 - mis on küll kõrgem Norma harjumuspärasest, kuid siiski oluliselt madalam näiteks Hansapanga ja Eesti Telekomi omast. Arenenud turgudel oleks Norma suguse tööstusettevõtte puhul nii madal P/E kindel ostusignaal, eks me peame siin ka harjuma mõttega, et üha enam Euroopa ja muu maailmagagi integreerudes ei saa meie firmade näitajad igavesti sealsete turgude mõistes ülimadalaks jääda.

    Trigoni analüüs arvestab mingil määral ka müügi suurenemisega Vene turul, ilmselt tehakse vastavalt tegelikule olukorrale siin II kvartali tulemuste järel siis ka mõningaid korrektsioone.

    Kui Venemaa müük ei parane, siis on olukord muidugi üsna kole, sellisel juhul saame kirvemeetodil (I kvartali kasum*4=aastakasum) P/E kusagile 13 kanti.

     

  • 2003 aasta lõpuks on Norma 6.5 EUR-i ;)
  • väike ääremärkus...

    "2004 aastal lähevad seni ühe kindla võrguga seotud telefoninumbrid nö. "vabasse ringlusesse". Eesti Telekomil on koduturul arvestatav konkurent TELE2, kel aastetepikkune kogemus "hinna müümisel" ja algab armutu võitlus: TELE2 on võimeline tegema vähemalt 30% odavama pakkumise ET+EMT suurklientidele, kellele hetkel väljastatakse üle 100K kroonine telefoniarve kuus."

    Esiteks pole veel täpselt teada, kuidas just see "vabasse ringlusse" minek täpselt välja nägema hakkab. Enne peab asi täpse formuleeringu ja seadusandja poolt õigusliku jõu saama.

    Teiseks toob see endaga kaasa kulusid telkudele, kuna nõuab päris suuri investeeringuid rauda ja softi

    Kolmandaks pole Tele2 mingi imeloom, fiksside turg on juba mitu aastat vaba, aga mingit totaalset murrangut pole ju toimunud. Tele2 on lihtsalt hinnaliider avalike hindade turul, no more!

    Neljandaks, ETL jaoks on Elioni brändi juurutamine küll kulu, kuid ET sisese restruktureerimise kulud on ka mitte väike summa.

    Ja viiendaks last, but not least, jutt teemal, et Tele2 on võimeline tegema 30% odavama pakkumise kui EMT/ET, on viisakalt öeldes ebatäpne. Ilmselt pole kommentaari autor päris täpselt kursis riigihangetele ja suurklientidele telkude poolt tehtavate hinnapakkumistega. seega ei maksa sealt mingeid ETL hinnaliigutusi oluliselt oodata.

    Just kidding, no more :-)

  • Velikij

    sry, tekstist jäi välja sõna "väidetavalt", st. TELE2 on väidetavalt võimeline tegema 30% odavama pakkumise

    ja väitnud on seda üks TELE2 juhtidest nö. mitteametlikus vestluses
  • Ai-ai, siseinfo levitamine käib täiega...
  • Kipun ka Velikij juttu ühest ja teisest küljest toetama. Hea küsimus jah, et misasja see telefoninumbrite "vaba ringlus" endast kujutab? Õigemini, kes ja kui palju selle eest maksma hakkab? Huvitav, kas mina väiketarbijana saan ka lubada endale võrgu vahetust ilma rahapakiga vehkimata? Samas prognoosin, et suurtarbijate läbirääkimisjõud jõuab hoopis uuele kõrgemale tasemele.

    Ja rauda ja softi investeerivad firmad küll üht koma teist. Sest EL-iga liitudes peab meil see vaba ringlus olemas olema, muidu koputavad Brüsseli ametnikud meile vaikselt, kuid vihase pilguga õlale. (Teema jätkuks vt. ka foorumit: Euroopa Liit - EI või JAA :)

    Mis fiksside turgu puutub, siis tõesti pole Tele2 seal miski imeloom olnud. Ma arvan, et põhjust kaugelt otsima ei pea - eks ta kasuta ju ET võrku ja need hinnad võivad ju vahest päris nutma ajada. Nii et hoiab see Tele2 enda kulusid kokku, mis jaksab, ET-le maksab ikka täie rauaga. Nii et kas Tele2 ikka teeb soodsaimaid pakkumisi? (PS: Ma ise arvan, et jah, aga rohkem sellel põhjusel, et turuosa suurendada)
  • Juhtusin tv'st nägema kod. Liikaneni esinemist ca 3-4 kuud tagasi.
    Niipalju kui ma sellest aru sain -
    a) numbri +372... võid sa Portugali elama kolides kaasa võtta ja kulud sellele peavad katma "telkud" omast taskust. (kust küll sinna raha tuleb???)
    b) kohalikud aborigeenid võivad ise seaduseid/määruseid välja mõelda, kuid EU on üle selle. Nagu ka igal pool mujal.

    p.s. nii et sm. Männik võib julgelt paari aasta pärast öelda:"Meil ruotsis tehakse seda niimoodi..."
    ;)
  • "ja väitnud on seda üks TELE2 juhtidest nö. mitteametlikus vestluses"

    nii need kuulujutud tulevad :-(

    "Ai-ai, siseinfo levitamine käib täiega..."

    Siseinfo levitamisest räägiks siis, kui võtaksime lahti mõne sideteenuse sisseostmisele korraldatud suurema riigihanke või suurfirmadele tehtud pakkumise ja siis EMT ja Tele2 hinnanumbrid kõrvuti paneksime. Aga jutu levitamist, et me võime teha 30% odavama pakkumise tuleb käsitleda kui üht sihtturunduse vormi, ei muud, mis on suunatud hinnaliidri kuvandi teadlikule kinnistamisele.

    Disclaimer: ei soovita selliseid pakkumisi ilma eelnevat tervisekontrolli läbimata lugeda, sest seal sisanduvad numbrid ei pruugi olla kergesti üle elatavad :-)




  • Kust te teate, et välisfondid ostavad telkut ja hansat, tavakasutaja ei tea ju kes on orderi üles pannud.
  • Ärme päris teemast välja lähe, seda operaatorite vahelist rindade kummiajamist saab Telekomi foorumis teha.

    2004. tähendab EMT jaoks kindlasti kahte asja a) klientide vähenemist b) marginaalide alanemist. Küsimus on vaid selles kui suures ulatuses. Igatahes on praegune hinnatase fundamentaalselt liig kõrge.
  • to kristjan.lepik
    Kas sa saaksid mulle soovitada mõnda USA või muu turu aktsiat mida tasuks jälgida. Mul ei ole kogemust investeerimisel välisturgudele, aga samas see on varsti mu ainuke võimalus, sest Eesti aktsiad on minu arust selgelt põhjuseta liiga kõrgetel tasemetel.
  • to Ottk
    Kristjan soovitab sulle Office Depot'i ;)
  • Ottk, võta LHV Powertrader lahti ja vaata, kelle orderid on ostupoolel. Välismaaklerid on CSF ja NRD. Ka SUP (Suprema) kliendid on enamasti välisinvestorid. Trigoni investeerimispäeval räägiti, et 2 välisfondi, kes investeerivad Baltikumi said endale kõvad rahad peale ja nüüd on vaja see kuidagi aktsiatesse mahutada. Kui raha on palju ja aktsiaid napib, siis hind tõuseb.
  • ottk

    Tallinna Börsi maaklerina näen ostmas ja müümas olevaid maaklereid, sama võimalus on ka LHV klientidel Powertraderi vahendusel. Teatud kohalikud maaklerid täidavad valdavalt välismaalt tulevaid tellimusi, eelkõige Suprema ja Hansapank - viimase puhul on küll kohalikke klientide osakaal ka suur, on ka 2 välismaaklerit: Nordea ja CSFB.

    Lisaks tasub aegajalt ka Eesti börsiettevõtete aktsiaraamatuid sirvida ja võimalikke muutusi kõrva taha panna, andmed on seal küll T+3 printsiipi arvestades mõningase hilinemisega.

  • alvar, tänan, :)

    jäin vahepeal vastamisega toppama
  • statistikat
    Börsi liikmete tehingute osakaal jaanuar-juuni

    http://statistics.hex.ee/aktiivsus/aktiivsus.php?lang=et&kuu=01&aasta=2003&bkuu=06&baasta=2003

    hansa osa käibest on 67,04%
  • Ottk, ODP ostmine oleks praegusel hetkel tõesti mõistlik. Turuhind on ca. 14.5 ja stop 14 peale. S.t. kui aktsia sulgeb allpool 14 USD piiri, siis tuleks positsioon sulgeda ja vaadata uus investeering.
  • velikij

    tänan asjatundlikke kommentaaride eest!

    jään oma seisukoha juurde küll, et minu poolt loetletud tegurid (vaba ringlus, hinnasõda, Elion, 3G) mõjutavad lähemas tulevikus Eesti Telekomi kasumit ja käivet, sealt lähtuvalt aga ka aktsia hinda, ja neid kõiki mitte paremuse suunas, mitte et need ilmtingimata kukkuma peaksid, aga kasv jääb küll oluliselt kinni.

    kuidas kõik täpselt toimub on muidugi veel lahtine

    kas Sina kui spetsialist nõustud doughi väitega (=minu eelnev arvamus jutt lühidalt ja konkreetselt sõnastatuna)?
  • Tänud, Henno :-)

    täpsustan üht erinevust meie seisukohtades. Sinu poolt loetletud teguritest ainsana Elion hakkab üsna lähemal ajal kasumit ja käivet mõjutama paremuse suunas, kuna ülejäänud mitme brandi toetamine lõpeb ning sealt on oodata olulist kulude kokkuhoidu. Elioni lansseerimine on küll kallis, kuid efekt peaks suht ruttu tulema.

    Muus osas nõus. Täpsemini vast tõesti nagu dough soovitas, telekomi foorumis.

    "2004. tähendab EMT jaoks kindlasti kahte asja a) klientide vähenemist b) marginaalide alanemist. Küsimus on vaid selles kui suures ulatuses. Igatahes on praegune hinnatase fundamentaalselt liig kõrge."

    Hinnataseme kohta sõna ei võtaks. Küll turg teab, mis õige ja õiglane hind on :-)

    Klientide absoluutarvu vähenemise osas ei oleks nii radikaalne, küll aga on see teema seotud marginaalide alanemisega. Kuna penetratsioon turul on juba üsna kõrge, pole lähiajal uusi kliente kusagilt võtta - praktiliselt ainus juurdekasv on varateismelised oma esimese telefoniga. Negatiivsem on siin hoopis marginaalide drastiline alanemine - sest EMT hakkab a) kaotama just kõrge kasumlikkusega (eriti äri-) kliente ja b) hinnasõda jätkub ning seetõttu marginaalid alanevad igas segmendis.
    Valus on selle asja juures nimelt see, et löögi alla satuvad just kasumlikeimad kliendid. Isegi kui churni õnnestub kontrolli all hoida / tasakaalustades seda uute pubekate liitumistega, on ARPU puhul tegu selge langustrendiga.
  • Mis rahvas arvab Connectost? Koguaeg on räägitud et ETL kasv on piiratud kuna turg on piiratud Eestiga. Connecto turg aga ei ole mitte. Miks ei võiks Connecto hakata võrke ehitama ka näiteks Hiinas ja Indias? OK, võibolla veidi utoopiline aga näiteks ka Venemaal oleks tegemist piisavalt ja edu korral seal turul võib kasv olla väga kiire ja hetkel väike osa ETL'st võib varsti olulise osa kasumist anda.
  • Eks ole näha, minu meelest on telku mehed juba tükimat aega oma tagumike peal istunud ega midagi arenemise/laienemise heaks teinud. Kui nii jätkub, pole sealt midagi head oodata
  • Lugege börsiteadet 49% Connecto müügi kohta ....

    Kas keegi saab aru ons Eesti Telekomil plaanis 2 aasta pärast ka ülejäänud 51% Connectost maha müüa või kuulub selle omamine ikka nende pikema strateegia hulka?

     

  • Praegu tasuks mõelda ETL puttidele või oodata siiski enne II kv tulemused ära.
  • Niipalju, kui mina asjast aru olen saanud, siis on Telekomi suvekuude tulemused tugevamad. Ma ootan muidu üle 300 miljonilist Q2 kasumit.

    Täna oli muidu igati tore börsipäev, üle 200 tehingu. Ei mäletagi, millal viimasel ajal üle 200 tehingu oli? Aga imelik on see, et Normaga ei tehtud ühtegi tehingut, ju siis lai spread ei kutsunud kauplema.
  • Alvar, keegi ei tahtnud Normat müüa, ostjaid oleks küll olnud, ronisid 4.96 pealt 5.10 juurde, aga täna tundus kõrgemalt ost neile veel kallis, :)
  • Igatahes Connecto töö tegemise organiseeritus jätab küll soovida - üks käsi ei tea, mida teine teeb. Käisid teised mul võrku ehitamas: Hakatuseks saabus mingi projektijuht ja viskas majale pilgu peale. Paari nädala pärast tuli teine mees ja saades tuletõrje evakuatsiooni plaani sirgeldas sinna kaabelduse, kusjuures teadmata midagi esimesele mehele öeldust ja pärides siis samu küsimusi. Nu ja siis omakorda paari nädala pärast tulid töömehed, kes asja tegema hakkasid. Neil oli sama plaan küll, kuid sirgeldused olid taandunud murdjooneks ja üsna suvaliseks selliseks. Nii et sai nendega jälle maja üle käidud. Tööd tegid mehed kiirelt ja pikalt (üks päev ikka ca 12 tundi jutti), töö kvaliteet oli muidugi lohakas (igatahes mulle küll ei meeldi viltuselt ja robustselt lõigatud karbikud ja kanalid), a see vist on tavaks, vähemasti pole ma teravate nurkade mahaviilimist küll kunagi täheldanud.
    Aga riigi tellimusi neil jätkub...
  • Vaata 30/06/03 21:47 samas foorumis kirjutatud soovitust.
    Analüütikud ootasid teise kvartali kasumiks keskmiselt 32,5 miljonit krooni. Tegelikult teenis aga Norma kasumit 47,6 miljonit krooni.
    Kes siis ostis NRM aktsiat on teeninud poole kuuga 10%.




  • Ma ei usu kohe kindlasti et ETL Connecto täielikult maha müüb. Kõigepealt ehitab Connecto ju ET'le (oi, vabandust, Elionile) ja EMT'le ja juba seetõttu oleks turvalisem käsi sees hoida, teiseks näen mina just Connectos potentsiaalset võimalust ETL'l laieneda veidi ka Eestist välja.
    Ja seda on ETL ka ise rõhutanud et otsiti _strateegilist_ investorit, st oluline polnud mitte myygist saadud raha (tegelt myydi ju väga soodsalt!) vaid et oleks partner kes aitaks välisturgudel tööd saada.
    Aga ETL tulemustele spekuleerimisest ma kyll sellist kasumit ei ootaks nagu Norma korral - ETL hind on ju päris kirves juba. Isegi väga heade tulemuste korral on ETL ikkagi kallis. Pigem tõmbaks paralleele YHOO'ga - isegi heade tulemuste peale võivad investorid pettuda.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon