Börsipäev 27.august - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 27.august

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ollila ütles AFPle, et täna esitletakse Moskvas kahte uut telefoni. Konverents algab 14:00.
    Samuti lisas Ollila, et tähtsaimad kasvuturud on India ja Venemaa, kummaski omatakse ca 40% turuosa.
  • See uudis tuli juba eile ( http://www.forbes.com/2003/08/26/0826nokiapinnacor.html?partner=yahoo&referrer= )

    Aga samas seletab see selle, miks Vene operaatorid Vimpel-Communications (VIP) ja Golden Telecom (GLDN) nii kenast eile hommikul hyppasid.


    sB
  • LHV Pro all Kiire Ideena väljakäidud ANADi aktsia on täna juba 10.5% plussis ja jõudnud lühiajalise vastupanu $4.5 alla, seega väga lühikese horisondi korral võib siit juba kasumit võtta.

    Kuid käive on korralik ja kui sulgutakse $4.55 tasemest ülalpool on see hea märk edasiseks.
  • LHV Pro all Kiire Ideena väljakäidud ANADi aktsia on täna juba 10.5% plussis ja jõudnud lühiajalise vastupanu $4.5 alla, seega väga lühikese horisondi korral võib siit juba kasumit võtta.

    Kuid käive on korralik ja kui sulgutakse $4.55 tasemest ülalpool on see hea märk edasiseks.
  • 1100 tundub esmapilgul tore, kuid tundub söövat oma põhikonkurendi 2100 turgu - samas kui reaalset hinnaeelist ei paista. Aga võib-olla sellega just uutel turgudel kohe hakataksegi kasumit teenima - ilma pikema sisejuhatuseta!?!
  • mul närv ei pidanud ANAD-iga vastu ning hüppasin 4.80 pealt rongist maha (eks hiljem paistab, kas oli õige tegu)
  • Samas on Avalöögis Kiire Idee näitena välja toodud MYL langenud suhteliselt täpselt varasema vastupanu / praeguse toetuse peale. Ilmselt korrektsioon ja praegu peaks hea ostukoht olema?
  • Master,

    Eks seegi oli ca. 20% tootlust ja parem varblane pihus ... Kuid just suur käive mis tõusuga kaasnes ja $4.5 ületamine loovad korraliku tõenäosuse tõusu jätkuks. Kuid täpsemalt Pro all.

    Jim,

    eks need toetustasemed anna vaid tõenäosuse, ükski toetustase ei saa 100% kindlalt püsida. Samamoodi oli ka ANAD-iga - toetustase oleks võinud ka murduda ja stop oleks käiku läinud. MYLi pean praegu heaks ideeks, sest toetustase on nii lähedal, et stop tooks vaid paar protsenti miinust, samas kui tõusuruumi on oluliselt rohkem.

    Kui ühe tehinguga tuleb 20% kasumit, siis võib ju kasvõi viis paariprotsendilist kahjumit stopide näol vastu võtta.

  • Kristjan, ma tahtsingi kinnitust pigem sellele, et MYL jaoks praegu hea ostukoht on :)
    Ja lisaks pisikese tähelepaneku teha, et kui hiljem on kuulda hästi lõppenud ideedest, siis võiks ka negatiivselt lõppenud ideedest rääkida ja võibolla anda ka arvamuse, et miks nii läks.
  • Jim, LHV Pro all on iga idee all jooksev kirjeldus, kindlasti ka negatiivselt lõppenud ideed leiavad seal kajastamist.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon