Börsipäev 19. sept - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 19. sept

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mõned teemad tänaseks päevaks:

    - Deutsche Bank kinnitas oma 6 SEK-i hinnasihti ning Müü reitingut Ericssoni (ERIC) aktsiatele.

    - Biotehnoloogia võib täna väiksese surve alla sattuda, kuna Wachovia alandas suurima tegija Amgeni (AMGN) reitingut Market Perfom peale varasema Outperform pealt. Reeglina on nii, et suuremad aktsiad mõjutavad oma liikumisega ka väiksemaid. Biotech on väga volatiilne sektor ning emotsioonid väga kõrgel.

    - Bristol Myers (BMY) tõusis eile kenasti $27 vastupanust läbi. Farmaatsia on minu arvates ebaõiglaselt madala valuatsiooni juures ning kõlbab suurepäraselt ostmiseks järgmise aasta-paari perspektiivis. Selle kohta pikem lugu siin.

    - Finantssektori liikumisi kajastav $BKX, mida üks väga kogenud kaupleja vaatles kui ühte olulisimat, murdis eile läbi vastupanu. Seda väga võimsalt.

    - Hewlett Packardi (HPQ) nüüdseks juba legendaarne juht Carly Fiorina teatas, et astub tagasi Cisco (CSCO) juhatusest. Kuigi esmapilgul võib see tunduda neg. märgina, siis tegelikkuses see ei pruugi nii olla. Pigem on see pos märk sellest, et kaks suurt firmat võivad hakata koostööd tegema. Sellel juhul ei saaks Fiorina juhatusse kuuluda.

    - BusinessWeek räägib täna hommikul positiivselt kolmest aktsiast: PRFT, CTIC ning LNY. Lähemalt ning kodumaises murdes saab nende firmadest lugeda juba järgmise nädala alguses.

    - ATI Tech (ATYT) sai UBS Warburgi käest kõrgema reitingu. Varasema Neutraalse asemel soovitatakse aktsiaid Osta. Hinnasihiks $19.50.

    - JP Morgan lisas Tyco (TYC) oma Fookusnimekirja. Hinnasihiks $30. Fookusnimekiri on klientidele kõige enam soovitatud aktsiate kogum.

    - Kuigi praegu tundub tõesti, et tugev tõus kestab edasi veel kaua, siis tasub silmade ees hoida järgmist graafikut. Ma ei usu tehnilisse analüüsi pimesi, kuid ettevaatlikuks teeb järgmine pilt mind küll:

    sB

  • Peaks lisama, et Ericssoni aktsia maksab Stockhomis 12,8SEK.
  • Päeva tegu!

    DERBY, 20. september (EPLO) - Sunderlandi väravavaht Mart Poom lõi oma endisele koduklubile Derby County peaga värava.

    Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste 1. divisjoni 8. vooru kohtumises sõitis Mart Poomi koduklubi Sunderland külla eestlase kaua-aegsele leivaandjale Derby County'le, kirjutab Sportnet.

    Kohtumise skoori avas 89. minutil Derby poolkaitsja Ian Taylor ja näis, et kodumeeskond võib rõõmustada võidupunktide üle. Nii siiski ei läinud.

    Kolmandal kohtuniku poolt antud lisaminutil teenis Sunderland nurgalöögi, lootuses meeskonnale viigipunkt päästa tõttas vastase värava alla ka Poom. Derby kaitsjad eestlase katmisega hakkama ei saanud ja Poom viigistaski täpse pealöögiga mänguseisu.

    Pärast mängu auringi tehes aplodeerisid Poomile püsti seistes mõlema meeskonna poolehoidjad.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon