Level 2 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Level 2

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas keegi oskaks soovitada USA stokkide L2-e pakkujat? Siiani kasutasin MBTradingu oma ja olin suht rahul. Nüüd aga selgus, et kuna nad pole Eestis registreeritud, ei tohi nad ka teenust siia müüa ja seega olen ka ilmajääjate nimistus. Piisab kui näen NAS ja NYSE asju. Hind ka muidugi oluline, MBT-st sai terve aasta FREE!
  • cornet, kas virtuaalselt teise riiki kolimine ei aita? :)
  • www.prophetfinance.com kui ainult L2-te näha vaja.

    Varsti hakkab ka LHV Level2 accessi ja treidimist pakkuma.


    sB
  • Bettie,
    Ole hea ning räägi täpsemalt: mis hinnaga ning kuidas see teostatud saab olema?
  • Master, tegemist on uue kauplemissüteemiga, mida soovime LHV aktiivsematele klientidele pakkuda. Süsteem on java-põhine ja üsna advanced. Selle aastanumbri sees loodaks selle klientideni tuua ... Hinna kohalt ma veel täpsemaid lubadusi ei anna, kuid Level 2 on reeglina ikka väga kallis (sadakond USD/kuus), kuid seda saab tellida lisavõimalusena.

    Ei pea vist mainima, et midagi sarnast pole Eestis keegi varem teinud.
  • Väike täpsustus Kristjani jutu juurde, :)

    Eestis pole keegi midagi sellist teinud USA aktsiate tarbeks, kuid Eesti aktsiatele pakub LHV nn. Level 2 juba ammu ja samuti ainsana Eestis, sealjuures tasuta.

    Süsteemi nimi on Powertrader ja lingi sinna leiab Eesti turgude lehelt

    Kirjutasin selle kohta kunagi ka 1 jutu

  • kui ma väga rängalt ei eksi siis hanza.net pakub eestis sama asja ,
    turusügavus ,automaatne orderite saatmine jne .
    Ainult refreshi ei tee automaatselt , PowerTrader (ka lhv chat) vist tulemüüri tagant ei toimi ?

  • Hansa netis näeb turusügavust nö. level 1,5 kujul, :)

    Lisaks iseuuendumise puudumisele, ei ole seal võimalik näha eraldi ordereid, vaid ostu- ja müügipoolel olevate koguste summat.

    Kui info ise ei uuendu, siis orderi sisestamisel võib olukord olla juba vananenud ja piirhinna valimisel on võimalus sattuda valesse kohta.

    Eraldi orderid koos maakleri tunnusega on tegelikult väga head indikaatorid võimaliku hinna liikumise ennustamisel, kuna meil on kaubeldavad kogused ikka suht väikesed, siis tihti ka tellimusraamatu ääred suht õhukesed ja orderite paiknemine annab parema pildi. Eesti turul on maaklereid veel ka nii vähe, et pole probleem nende tunnuste meelespidamisega, :)

    Üldjuhul suudavad turgu liigutada vaid Hansa, Suprema, CSFB ja Nordea maaklerite ostu- või müügitellimused - 2 esimest on aktiivseimad kauplejad, teised 2 liigutavad ajuti suuri aktsiakoguseid, mis võivad turgu oluliselt mõjutada: Nordeal näiteks on suuri teeneid Hansapanga aktsia suvisel ülesliikumisel ja CSFB tegutseb aktiivselt Telekomi aktsias.

    Suuremate kogustega kauplemisel kasutatakse tihti ka peidetud kogusega ordereid, millele reaalajas infot jälgides on lihtne jälile saada, ehkki lõplikku kogust muidugi teada ei saa.

    Näiteks kui Hansa ostuäär on Suprema 240 @ 19.70 ja viimane tehing tehtud sama hinnaga 760 aktsiaga, siis suure tõenäosusega kerkib 240 aktsia müügi järel samale tasemele koheselt uus order 1000 aktsia ostuks.

    Powertrader on eriti asendamatu Eesti optsioonidega kauplemisel.

  • Öeldi küll, et Powertrader on tasuta, aga sellele lehele minnes küsitakse ikkagi lisatasu. Et milles siis point ja kui suur see tasu on?
  • mine sellele lehele:
    https://www.lhv.ee/markets/index.cfm?region=EE
    ja seal yleval vasakus nurgas on POWERTRADE, kliki sinna. Ei mingit lisatasu :)
  • Tee mis tahad aga minult küsib ikka lisatasu ja pean kontakteeruma klienditoega:(
  • Selleks, et Powertradet kasutada peab olema LHV klient.
  • Üks väga tabav kommentaar Level 2 kohta.

    First, I want to remind you that Level II is just a tool. Don't try to read too much into each and every move, or you'll start hearing black helicopters every time you look at your screen. That kind of paranoia can hurt your trading.
  • et kas äkki keegi seletaks, mis see Level 2 endast kujutab? Niipalju saan aru, et mignit infosüsteemi?
  • Level 2 on reaalajas hinnad+ turusügavus, ehk on võimalik näha, kes millise kogusega ja hinnaga mingit aktsiat ostmas on.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon