LUCENT - uus rallipõrnikas - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

LUCENT - uus rallipõrnikas

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Lucent jõudis taas üle kolme aasta kasumisse, aktsia hind reageeris tormiliste kiiduavaldustega. Kuna 3G tuleb varem või hiljem, on Lucent kujunemas uueks rallipõrnikaks. Silma tasub kindlasti peal hoida ka Nortelil, kelle tulemused tulevad täna õhtul ja kes on fundamentaalselt Lucentist märksa tugevam.
  • Kas keegi oskab mulle öelda, mis analüütikud Lucenti hinnast hetkel arvavad. Mul on seda käes 3000tk. hea hinnaga, kahju liiga vara ära anda.
  • Kõik oleneb sellest mida otsida - kui soovite osta head ettevõtet pikaajalise investeeringuna, siis olete ilmselt Lucenti puhul väga vales kohas.

    Kui aga soovite praeguse spekulatiivse ralliga kaasa sõita, siis pole märke veel tõusu pöördumisest. Kuid hoidke stopid lähedal, sest trendi pöördumisel kukuvad sellised momentum-aktsiad väga kiiresti.
  • Pakun kiiret tõusu täna ka oma lemmikule- RBAK. Kahjux pidin eile järelturult eemalduma ja panin müügi sisse. Peale eilseid hiliseid uudiseid tuleb arvatavasti nati kõrgemalt uuesti siseneda. Seda stokki osataxe väga kiirelt lühikesex ajax üles ajada. Ja kohe enamasti ka samasse sängi puhkama tagasi. Seda teist on eriti trevistkahjustav maha magada.
  • miroslav-LU võib olla ka lihtsalt põrnikas.Take your money and run.
  • Nõus extra, närv ei pidanud vastu, andsin 2.85 ära, passin, ehk antakse uus võimalus 2 kandis.
  • miroslav-päevaga küll pilti kokku ei saa,kuid LU tundub pigem 2 kui 3 poole liikuvat.
    Salute!
  • ai, ai, mida LU teeb. tunnista üles, Garu, sina oledki see börsimängur tulevikust, kelle SEC vahepeal puuri pistis liiga hea investeerimise eest;)
  • LU tundub mitte 2 ega 3 vaid hoopis 4 poole liikuvat, nii umbes 5% päevas
  • Aga mida arvate Nortelist ? Goldman Sachs pakub hinnaks aasta lopus $ 7. Mul on siiski vaike kahtlus et ka vorguseadmeid voidakse hakata Hiinas plaju odavamini tootma.
  • Nortel korrigeerib peatselt oma raamatupidamise paremuse poole ja siis ongi hind 7 USD-i. Raamatupidamisseigad ongi peamised takistused olnud, et Norteli aktsia pole juba 5 USD-i murdnud, sest nagu juba alguses mainisin, on Nortel Lucentist fundamentaalselt märksa tugevam. Norteli puhul jälgige 4,76 USD-i taset. Selle murdmine viiks hinna kiiresse tõusu.Hiinas on jah üks arvestatav tegija Huawei Technology, kuid viimasel on mitmed litsentsimured ning lisaks on Nortelil ja Lucentil ka ise plaanis Hiinas võrguseadmeid tootma hakata.Peale selle on ka eriti Norteli tooteportfell väga rikkalik ja paljud väiksemad tegijad ei suuda sellega võistelda.
  • Cool et sa NT-st nii hasti arvad. Mul on selles hetkel long positsioon. Ma kysiks veel paari asja.
    Esiteks tundub mulle et see raamatupidamise korrigeerimine on seotud eelmiste aastate halvemana paista laskmise ja hetkelise aasta tulemuse "kunstliku" parandamisega. Vaidetavalt olevat selle taga NT hetkelise juhtkonna soov saada preemiat ($50 mio). Sama juht oli ametis raamatupidamisosakonnas nende aastate jooksul mida nyyd "halvemaks" tehakse. Kus ta silmad siis olid? See koik pole ehk oluline kui street reageerib ootuste manageerimisele ja see hetkel hea tulemuse annab. Midagi nagu kokkuvottes halvemaks ei lahe aga samas on see nagu raha yhest taskust teise tostmine. Ei naita "tegelikult" ettevotte olukorra olulist paranemist. Kas nii voiks vaita?
    Teiseks kui NT saavutabki $7 siis what's next ?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon