eBay.com ja paybal.com - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

eBay.com ja paybal.com

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Hei! Kas kellelgi on õnnestunud avada konto "paybal" süsteemis, millelt saaks ühe paybal sisese ülekande sooritada? Ostsin ühe vidina eBay´st ja nyyd olen tasumisega veidi hädas. Abihüüded on oodatud: tpp@hot.ee
  • Mul on. Aga ma ei suuda seda lahti hoida. Iga paari kuu tagant blokeerivad nad selle konto ning ma pean eraldi tegelema, et seda lahti teha. Soovitan PayPal-st eemale hoida. Ma pole ainuke, kellel on sealt oma raha kätte saamisega probleemid. Sama mure on ka ameeriklastel jms tegelinskitel, keda PayPal poole rohkem usaldab.
  • www.bidpay.com
    pole veel mingeid probleeme olnud
  • Martinez,

    Helista Netikulleri numbril 648-4084 ja usun, et Su eBay vidina (ja samuti teiste USA-ostude) maksmismured saavad lahendatud.
  • küsimus sarnane, ainult et vastupidi. Oleks vaja ühendriikidest raha saada, mitte sinna maksta :-). Mis lahendusi keegi kasutanud on, kui summad on kuni 100$. Eriti huvitaks, mis kulud pakutava makselahendusega on kaasnenud? Pole ise jõudnud veel süveneda.
  • Tsheki lunastustasu oli kunagi EEK 50 hansapangas. Eks ta on ka praegu midagi sellist. mingi 3-4% sel juhul ($100) pole just kõige jõhkram.
  • PayPal-i peamine viga seisneb selles, et kogu ettevõte on liiga kiiresti arenenud ja klienditeenindus ei jõua kuidagi järele. Paypalil on üle maailma väidetavalt 31 miljonit kasutajat. Tõsi on ka see, et paljud inimesed on PayPalis rahast ülde ilma jäänud (v.t. näit. www.paypalwarning.com), endal külmutati arve 6 kuuks, nõuti igasuguseid dokumente (näit. ka telefoniarveid jne.), siis lubati asjaga "tegeleda" ja jälle oli mitu kuud vaikust. Lõpuks aitas üks tuttav ameeriklane konto jälle lahti teha (ta tundis mingit PayPali kliendiabi tüüpi).

    Peale eelneva ei kuulu Eesti Paypali "usaldusväärsete" maade nimekirja, nii et eestlasena seal arvet avada praegu ei saagi (s.t. saab, aga Eestis väljastatud krediitkaardiga ei saa end "verifitseerida"). Euroopa analoogidest soovitaksin www.moneybookers.com. Või saada tõepoolest tshekk www.bidpay.com kaudu - mõlemad ettevõtted on igati usaldusväärsed (vähemalt on siiani olnud).

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon