Candlestick - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Candlestick

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas kuskilt eesti börsi (ntx Hansapanga aktsia) kohta candlestick graafikuid ka näeb (mingi veeb, mingid proged jne.)?
  • Tasuta veebilahendust pole minuteada keegi pakkumas, ilmselt on potentsiaalne huviliste ring liiga väike. Tuleb ise nikerdada, näiteks MetaStock'i nimelise programmiga või mõne muu sarnasega. Võin pakkuda näiteks candlestick saatmise teenust Eesti aktsiatele meili teel :) Näiteks kuumaksuga 50 kr - mis arvad?
  • ühtegi tasuta kohta minu teada ei ole

    ise vaatan Telerate kaudu, Päevapiltides olevad Rene graafikud on Kauppalehti päritolu

    muidugi, Excelis saab ka ise candlestick graafikuid teha.

    www.hex.ee Tehingustatistika alt leiad selleks vajalikud iga päeva madalaima, kōrgeima ja sulgemishinna sh. ka aegridadena.

    aint probleem on selle 4 vajaliku näitaja ehk avamishinnaga, so. esimese tehingu hind ja seda pead Päevastatistika alt iga päeva kohta eraldi vaatama - kui naza vaeva näha, saab muidugi mingi perioodi kokku ja edasi päevhaaval update teha pole raske enam
  • Ok... joonistan Excelis, hex.ee järgi. Kas avamishind on siis päeva esimese tehingu hind? (Mitte eelmise päeva sulgumishind.)
  • dethor

    avamishind on päeva esimese tehingu hind
  • näedsa, ikka ei saa aru, kus ajaloolisi esimesi tehingu hindu näeb

    muidugi näeb siis, kui iga päev seda jälgida, aga eelmise päeva oma tänasel päeval??? lihtsalt ei leia või olen ma teie eelnevast jutust valesti aru saanud
  • Kui sa hex.ee all päevastatistika lehel tehingute veerus olevale lingile vajutad, siis saad ka päeva jooksul tehtud tehingud kätte.
  • Ajaloolised esimese tehingu hinnad tuleb üles korjata iga päeva alt eraldi. Exceli makro korjaks vajaliku info viimaste aastate kohta mõnekümne minutiga. Käsitsi läheb vist tüütuks. MetaStock teeb candlesticki ära ka ilma avamishinnata, aga jah siis pole see muidugi päris korrektne, eriti kui neid kujundeid on soov jälgida.

    Coral, mul on vana päevalõpu versioon 6.52. Vahel päevalõpu graafikutele pilgu peale viskamiseks kõlbab küll. Reaalajas kauplemiseks on muidugi teised tööriistad.
  • Henno. mehed... ärge nende avamishindade pärast liiga palju muretsege. Sama asja ajavad hästi ära ka eelmise päeva sulgemishinnad. Nii võivad küll sündida VEIDI ebatavalised mustrid, mis on samas täiesti adekvaatsed ja kasutatavad.
  • candelstick chartiga tekib veidi ebaloogiline seis.
    Oletame naiteks, et mingi aktsia avaneb eelmisest sulgemishinnast 30 protsenti madalamal, aga lopetab siiski 2 protsenti kallimalt kui avanes. sel puhul on kast valge mis peaks tahendama, et aktsia tousis aga hoopis langes.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon