Soovin lühiajalist laenu intressiga 2% kuu - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Soovin lühiajalist laenu intressiga 2% kuu

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Või tänapäevasema nimetusega pakun lühiajalist investeeringut võlakirja.
    Lühidalt öeldes oleks vaja krediiti 1,5-2 kuuks suuruses 50000-60000kr intressiga 2% kuu.Kellel leidub hetkel vabu vahendeid ja soovib seda lühiajaliselt paigatada tulu tooma riskivabamalt kui aktsiad,siis võtke ühendust.
    Olen ca 150000kr.eest autosid krediiti müünud ja hetkel on likviidsete vahendite puudus mida soovin korvata lühiajalise laenu abil.
    Kinnisvara tagatist hüpoteegi näol pakkuda pole.On küll paar maatükki erastamishinnaga ca 80000kr kuid need on soetatud veel abielu jooksul ja ma ei sooviks exabikaasat sel teemal torkida.
    Lisaks on mul olemas üks korteriomand Raplas,millele on 100000kr.eest reaalne ostja olemas(ja millest plaaningi laenu tagasimakse).Kuna antud koreriomand sai soetatud paar nädalat tagasi müügi eesmärgil,seetõttu ta sel aastal kinnistusse kantud tõenäoliselt ei saa ja seetõttu venib müük jaanuari.
    Tegelen vene kasutatud vene autode (Lada,Uaz,Niva jms.) müügiga ja samade mudelite lammutusega.Raha läheb vaja ettevõtluses.Pean ennast majanduslikult kindlalt jalgel seisvaks ja laenu tagasimaksega probleeme ei tohiks tekkida.
    Kel soov seisvat raha lühiajaliselt teenima panna palun helistada tel.05280616





  • Kes ikka võõrale laenu annab kui isegi omad tuttavad ärimehed ei julge seda pisikest summat laenata?! Korralikult vormistatud pandi korral oleks teine lugu, aga vist on asjaajamist ja jooksmist liiga palju.
  • Paljud investeerivad ju võlakirjadesse,millede emiteerijateks on võõrad firmad.Küsimus on usalduses ja saadavates dividendides.Mina pigem usaldan reaalset isikut kui umbisikulist firmat.
    Siin foorumis on olnud näiteks juttu BIG võlakirjadest.Mille poolest see on etem kui minu poolt emiteeritav.Big pakub 6,5% aastas mina 2 kuu eest 4%.
    Põhimõtteliselt leiaksin rakenduse ka kuni 100000kr suurusele summale pikemaks perioodiks (2-3a).Kuid intressi pakuksin sel juhul 12% aastas(igakuiselt 1%),see oleks pea 2X suurem intress kui pakub BIG oma võlakirja eest.Ja ega ükski võlakirja emiteeriv ettevõte ei paku panti või tagatist.
  • Kas arvad, et suudad olla usaldusväärsem kui mõni finantsasutus? Sellised nn ühemehe võlakirjad on küll viimane koht kuhu raha paneksin.
  • Kogu selle asja juures pakub kõige suuremat usaldust lause "Põhimõtteliselt leiaksin rakenduse ka kuni 100000kr suurusele summale pikemaks perioodiks (2-3a)."
    Miks mitte ka miljonile või 100-le miljonile, kui rahajõmme leidub :)
  • ma ei saa aru, mis mõte on ardi kallal iriseda. kui ei sobi, ärge andke laenu, võibolla mõnele sobib.
    P.S. ka minu hinnangul ei ole potensiaalne 24% p.a. tootlus piisav võõrale inimesele laenu andmiseks aga see on vaid minu hinnang
  • Kasiinosid ma ei külasta.
    Ma ei soovi omale laenukoormust üle 20% oma vara väärtusest.
    Minu äritegevus pole ehitatud finantsasutustele omaselt kaardimajakese põhimõttel.
    Mina suudan laenu tagasi maksta ka siis kui toimub nii börsi kui ka kinnisvara hindade kokkuvarisemine korraga.
    24% tootlust pakun vaid esimese 2 kuu jooksul.
    Edaspidiseks pakun 12% aastaintressi.Mis on ka rohkem kui enamikel võlakirjadel ja ületab pankade poolt väljastatava laenuintressi.
    Seega kui siit investorit ei leia,siis küsin kreedidiasutustelt laenuna.Intress tuleb küll soodsam (9,5Hansapank-12 Kehtna HLÜ)kuid lisanduvad notari ja lepingutasud.Seega netointress tuleks sama kui see mida ma pakuksin otse investorile.
  • Ilma korraliku tagatiseta ükski krediidiasutus sulle laenu ei anna!
    Isegi 10 EEK-u mitte.
  • Saa aru ardi, uni maksab rohkem kui see 2000 krooni, mis võib teenida 50 000 krooni laenamisega.
  • Mulle ollakse võlgu ca.150000 järelmaksuintressiga 2% jäägilt.Minu uni on küll rahulik.
    Ma ei ütleks,et kui võlg ja seetõttu intress oleks 10X väiksem,siis oleks mu uni viletsam.
    See on enesestmõistetav,et krediidiasutustelt tagatiseta laenu ei saa,kuid mul on ju ka tagatisi.
  • kas see äri ongi a la mina laenan sulle, sina laenad talle?
  • Ma müün autosid villiseid,nivasid ja klassikalisi ladasid.Osa autosid ostetakse liisinguga.Liisinguintress 2% kuus jäägilt,sama suurt intressi pakun ka ise.Äri point ei ole mitte
    2% kuuintresiga raha laenamine 2%-ga(tulem ju null),vaid autoremont,müük ja lammutus.
  • valest kohast otsid lollikesi Ardi, siinsed inimesed teavad väga hästi, et suure tõenäosusega (sinu juttu lugedes) ei räägi sa sellist juttu esimest korda ja mitte ainult siin. Ja kindlasti on sellistel inimestel aukartusäratav võlausaldajate leegion seljataga, kes ainult sellepärast pole selliseid laenajaid mätasse löönud, kuna ikka veel usuvad ta libekeelset juttu, lootuses, et äkki siiki... kuni kellegil kannatus katkeb ja oma rahast ilma on ka kõik ülejäänud võla tagamata jätnud investorid :) Vastata mu sõnumile pole vaja, sest teaksin neid vastuväiteid juba ette :)
  • Nüüd tuleb just vastata kuna tunnen end solvatuna.Sisesta Tasuja.ee vms.otsingusse minu nimi
    Ardi Soovik ja vaata,kas ajan pläma.
    Võid klikata ka http://www.ladaklubi.ee/foorum/index.php
    ja vaadata mu tegemisi.
  • ardi mine panka ja räägi oma suurepärstest ettevõtmistest ...
  • :)
    Õudne on kõrvalt lugeda.
    Aga nooh nii ta on.
  • v6ibolla oleme t6esti ardi suhtes ylekohtused,
    aga kui julged kysida, siis peab olema julgust ka ära öeldud saada.
    no offence, aga maailm on imeline..
  • Võib teema lukku panna.Saan laenu 3a 12% aastas 60000 Kehtna HLÜ-st.
  • ardi, lõpuks hakkab su jutt ka jumet võtma.
    Kui anonüümselt tahetakse raha laenata, siis selge see, et esimene reaktsioon on tõrge. See, et sa enda kohta veica rohkem avaldasid, muudab sind palju usaldusväärsemaks.
    :-( Ma arvan, et iga üks on laenamisega, sõbrale laenamisega, vitsa saanud. Mina alles laenasin suurema summa sõbrale. Nädal hiljem sain teada, et on kasiinosõltlane. Telefon välja lülitatud, aadress vahetunud, ...
  • MSM > seesama, kes eelmise nädala EE andmetel 16mio maha on mänginud?
  • Jah, lugesin, aga minu "sõber" on väiksem vend.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon