Kristjan - veidi abi palun? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kristjan - veidi abi palun?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere Kristjan, kuna minu maili süsteem ei toimi siis küsin siin. Kuskohast oleks võimalik saada infot selle kohta millal USA firmad avaldavad oma kvartalitulemused. Konkreetselt huvitab just Harken Energy Corp (HEC). Samas veel küsimus HEC viimase kolme päeva võimsa tõusu kohta: selle tehniline jätkusuutlikus ja võimalikud põhjused ning aktsia tehniline lähitulevik just Sinu arvates?

    Ette tänades
  • Megairw :)))
    HEC on Calandra pick. CBS Marketwatchi small-cap guru. Soovitas IVANi 0.95 peal.
    HEC peaks olema uus IVAN.
    Nii et varsti LHV enimkaubeldud aktsia ilmselt. Good luck, boys.
  • See teema jõudis juba börsipäeva all veidi laiemat kajastamist leida, enne kui ma jaole jõudsin.

    Aga selliste odavate aktsiatega kauplemine hobikorras on üsna tänamatu tegevus, et edu saavutada peaks spetsialiseeruma põhiliselt neile ja väga põhjalikult analüüsima eelnevaid sarnaseid olukordi. Vastasel korral on rohkem mäng kõhutunde peale ja toob enamasti kahjumeid.

    Ei tea kas nüüd päris uus IVAN sellest aktsiast kasvab, aga tänane ca. 25 mln päevakäive on igatahes märk, et see aktsia liigub veel kõvasti.

    Fit, loogiline - kõik mis liigub, seda kaubeldakse rohkem ja seega ka IVAN topis esimene. Muuseas - paljud LHV kliendid shortisid aktsiat päris kõrgelt :)
  • Lisaks siis täpne vastus ka HECi kohta - aktsia tõus sõltub lähipäevadel treiderite meelestatusest, mingeid fundamentaalseid põhjuseid liikumiste tagant otsida on mõttetus.
  • Loomulikult ei soovitata osta odavaid aktsiaid. Kuid mina arvan, et tähtis pole mitte hind vaid see, kas ettevõte töötab kasumlikult. On olemas ka väikeseid firmasid, kelle aktsia ei küüni võibolla kunagi 5 dollarini, aga sellegi poolest teenivad kasumit. Ja %-des tõus on üldse üks jama, oluline on palju tõuseb hind. HEC-i sisenesin prooviks 0.39 pealt, keegi ei soovitanud.
    Ja kes ei riski see ei joo shampust.
  • ADAT-i ei soovitanud ka keegi siis, kui ta 2-5 dollari vahel pendeldas. Aga nüüd, kui ta maksab 10 dollarit, palun ostke.
  • ei soovitata ka rahast väljas optsioone..
    kusjuures, siin vist kehtib tarkus, et "kes teiste vigadest opib see pole siga"
    ja sisi all väikese kirjaga on samuti et "if you always do what others did you always get what others got:)"

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon