Aidake investeerida mul 200 000 eek. perioodiga 2 aastat - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Aidake investeerida mul 200 000 eek. perioodiga 2 aastat

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Riskialdis raha olen nõus palju teenima kui ka kõik kaotama.

  • Julgen soovitada LHV Prod, kus pakutakse erinevaid investeerimis- ja kauplemisideid.

    Kui huvi, siis 6 108 446
  • Kui oled nõus kõik kaotama, siis võid ju kohe kõik mulle anda, tagasi ei saa :-)
  • On mitmeid mõistlikke võimalusi. Nende võimaluste kasutamine sõltub ainult sellest, millist tootlust sa ootad oma investeeringult. Kas soovid raha paigutada riskivabalt või riskides. Kui palju viitsid ise tööd teha ja vaeva näha. Kui soovid tenida võimalikult palju, siis 2 aastat on suht lühike aeg, mistõttu peaks tootlus olema suht kõrge - eeldab riskimist. USAs on olemas aktsiaid, millede näitajad on olnud pikemas perspektiivis olnud tõusvad. Otsi need üles, sellege ka meie siin päev päevalt tegeleme! Mina soovitan lähtuda finantsanalüüsist. Samas on turg praegu nii või naa tõusus, et ostes mistahes "Hea ja tuntud" ettevõtte aktsiad oled mõõdukalt riskides keskpikas perioodis plussis. Kui Sa tahad see 200 000 eeku kellegi tundmatu erainvestori kätte anda, siis see ületab kõik riskimised. Kui analüüsida ei viitsi, ega oska, siis pane raha fondi või pangahoiusele - ehk 2 aasta pärast tuleb targemaid mõtteid.
  • Tänud heade soovituste eest kuid mida hetkel osta sellise tiiliga, et a'la 2 aasta pärast vaatan portfelli uuesti üle. Tootlust ootan 100 %. Splitiks selle raha kuskil 3-5 aksja vahel ära näiteks. Mis sektorile kindlat tõusu prognoosite ?
  • Ära foorumite soovituste järgi küll midagi osta. Üldjuhul need, kes soovitavad, on amatöörid, sest profid niisama sulle soovitusi ei jaga. Kui sul sellist usaldusväärset asjatundjat (kes vähemalt moraalselt vastutab oma soovituste eest) pole, siis pöördu parem mõne tuntud finantsasutuse tunnustatud spetsialisti poole ja lase endale portfell koostada, neil vähemalt oma imidzi ees vastutus.
  • Saksamaal olevat olnud ahv, kes banaani klepsude järgi aktsiasoovitusi jagas.
    Päris hea tootlus olevat võrreldes proffidega.

    Kui Sul on juba 200 000 eek siis päris loll Sa vist ei ole. Kui vähegi majandusest taipad, võiksid ise natuke tööd teha ja pigem makromajanduslike instrumentide peale "mängida". Märts-aprill oleks vist parem aeg pikaks minemiseks 2a horisondiga kui praegu.

    Ja ega aktsiad ainus instrument ole, LEAP is the keyword!
  • E14haal, ütle, kas müüsid osa maja maha ja kolisid mujale elama?
  • Kui sa midagi pole leidnud, siis võib olla on mul midagi pakkuda. celebris@hot.ee
  • Igatahes on sul ohutum otsida abi väljastpoolt foorumeid ja vähem kulutada aega sellele, et kõigile oma rahapajast pajatad. Jätkuvalt soovitan sul ise pisut vaeva näha ja oma investeeringut ise tundma õppida. On olemas majandussektoreid, mis liiguvad kindlasti lähimate aastate jooksul ülesmäge ning peatumine toimub alles majanduse enda jahtumisega. Kui sa oma investeeringut ei tunne ja teed ostuotsuse ainuüksi siit saadud soovituste põhjal, siis investeeringust väljumiseks sul enam teadmisi ei ole.
  • Mis siin keerulist on! Kui tahad ise adrenaliini saada, loe siin mõningaid välismaiseid ja kodumaiseid aktsiaid käsitlevaid foorumeid ja otsusta ise, aga kui sa asja ei jaga ja ei taha uurida, pane raha fondi. Fakt on see, et me kõik tahaksime raha panna sinna kus ainult võidaks. Keegi ei anna garantiid/kindlustust aktsiatele. Niisugust äri ei ole olemas kus ei võiks kaotada - ehk ainult pangahoius ja rahaturufond.
  • Ma pakun, et suurem osa siin foorumites viibivatest inimestest oleks nõus seda summat investeerima, kui tasuks saab mingi protsendi kasumist. Mina igatahes oleks ;) Nii et kui tõesti riskida tahad, vali üks suvaline foorumikasutaja ja paku talle see variant välja :)
  • Kui huvi laenuna pakkuda firmale (pikalt tegutsenud) siis saaks 2a perioodi peale pakkuda 45% intressi. Ütlesid, et 0-100% teenimist ootad - seega jääb keskteele. Rohkem intressi kahjuks pakkuda ei saa. Ja risk on kindlasti madalam, kui aktsiates.
  • Keegi Ivan, perekonnanime ei tea, võtaks hea meelega selle aastaks ajaks laenuks, tagasi maksab 1 miljoni. Tingimusteks, et laenu andmine toimub sulas, ilma tunnistajateta ja lepinguta. Tootlus ja risk mõlemad kõrged, sobib? :)
  • Investeeri osa raha enda koolitamisele, mis on tunduvalt pikema tootlusega investeering kui 2 aastat. Ülejäänud raha investeeri vastavalt omandatud teadmistele.Võitjaks jääd igal juhul!!!
    Kui investeerid 200 000 ja saad sealt head tootlust, siis usu mind et sellega ei lõppe su investeeringud, sest siis pead tegema juba suuremaid ja targemaid otsuseid. Usun et abi saad kindlasti ka LHV'st erinevate seminaride ja nõuannete toel. Isiklikult soovitan sul ikkagi kahe jalaga maa peale jääda ja võibolla esialgu pigem kohalikke aktsiaid ja optsioone proovida, kui kohe USA junk aktsiate poole panused panna.
    Igatahes soovin sulle jõudu ja loodan, et paari kuu pärast ei ole siin avatud uut foorumit "Aidake mul kuidagi lühikese perioodiga tagasi saada 200 000 eek"

  • Palun v2ga,Saku on 1 aastaga tousnud ca 50% detsembrist alates 20%
    V2ga hea riski/tulu suhtega akstia
    Firmadele laenamisel on see h2da,et kunagi pole 100% garantiid ,et firma "kogemata" pankrotti ei l2he ja omanik laiutab k2si,soites oma s-mersuga roomsalt edasi.
    Ma olen pigem nous kautama raha oma lolluse tottu akstiaturul,Kui mingile Ivanile "edukas ettevottes"
  • ...aga "oli" ju edukas ettevõte, kui omanik s-mersuga sõita saab :)
  • privador, kui ühe aastaga tõusis 50%, kas siis võiks oodata, et ka järgmised aastad tõuseb 50% ?
  • Personaalne näide: 7. jaanuaril soetasin(vir portfellis) ALS(ALSTOM) hinnaga 1.70 mõni tund varem oleks veel 1.66 saanud. Tänaseks hind 1.94 (200K eest oleksid saanud 9300 aktsiat,- seega tänaseks oleks see tähendanud 2232USD kasu) Oleks -oleks, kuid kasvuruumi 52n tipp oli 6.10 ja madalam 1.28 on kõvasti ning ei ole prohvet, aga arvan, et poole aasta sees näeb 3-3.50$ reaalne. Ahjaa 15 cent kõikumine päeva sees on peaaegu tavanähtus, seega atraktiivne sulle ka day-tradinguks, kui sul viitsimist pidevalt tegutseda on (siis ei pea ka 2 aastat ootama) kuigi teenustasud ilmselt siis tulemuse ära pügavad.
    Kas võib ka tünga saada--vastaks Murphy reeglite kohaselt: kui arvad et enam s*** minna ei saa, siis eksid --saab küll. Otsuse langentamine (isegi kui see lõppkokkuvõttes valeks peaks osutuma) ei ole kunagi nii suur kuritegu kui otsustamatus. Edu isikliku otsuse langetamisel, mis sõltub siiski Sinust enesest
  • Hehee,praeguseks hetkeks on eesti aktsiad tugevalt ylehinnatud voi oigemini oleks oelda nad on tuleviku arvelt tousu 2ra votnud.Aga noh novembrikuus vois olla p2ris kindel,et saku peab ikka tousuprotsenti arvestades ikka merkole ja normale j2rgi joudma ja nii juhtuski..
  • Hehee, paljud arvasid mitu kuud tagasi, et USA aktsiate tõus on läbi, aga vaat mis juhtus.
  • Tagant järgi kõik targad :-) Kui Eesti aktsiad ongi liiga laes, siis palun väga - mängi langusele. Iga ajaga käib kaasas vastav strateegia. Aga kõik nõuanded kuula ära ;-)
  • privador: "Ma olen pigem nous kautama raha oma lolluse tottu akstiaturul,Kui mingile Ivanile "edukas ettevottes""

    kas mitte privador siin-ja-seal foorumites mitte kõhutunde pealt rämspaktsiatega diile ei selgita?

    ja millega Sinu arvates aktsiaturul kaubeldakse? kuld? sool? või äkki "edukad ettevõtted"? ;)

  • Investeerisin Toompea peldik OÜ-sse, turg on olemas ja suureneb pidevalt. Eelmine aasta tuli puhast 20 kilo. Hea pikaajaline rahapaigutus :)

  • 20 kg?

    E14haal, kas Sul reaalselt ka see raha oli olemas või testisid lihtsalt arvamusi?
  • Alustuseks võid ju lihtsalt ka virtuaalportfelli teha ja vaadata, kuidas sul virtuaalse 200 000 läheb.
  • Ei soovita! See tekitab algajale väga petliku illusiooni. Virtuaalportfelliga pole mul veel kunagi õnnestunud raha kaotada - osta mida tahad...erinevalt päriselust :-(
  • 20kg puhast :D
    kui aastaga nii vähe "puhast"kogunes siis vist väga palju kundesid ikka ei olnud!
  • Anna naise /pruudi/ katte.Too teab kindlasti.
  • E14haal:

    Loe läbi raamat "Trade Your Way to Financial Freedom" by Dr. van Tharp.

    Igasugustes foorumites kuuled vaid infomüra.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon