Selle sajandi tropp - Investment topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Investment topic

Selle sajandi tropp

Log in or create an account to leave a comment

  • Jooksev sajand on küll vähe kestnud, kuid kes on Teie jaoks selle sajandi tropp?

    Minu jaoks leiab George W. Bush väga vähe konkurente, teist nii primitiivset inimest nii kõrgel kohal on võimatu leida. Sattusin kuulama tema State of the Union kõnet poole kõrvaga ja see oli ikka üsna haige.

    Üks kommentaator: Watched the State of the Union address. You're kidding. My mum said if I can't say anything nice, keep your mouth shut. Okay mum, you win.
  • Kas see on praegu moodne igal pool Bushi sõimata?
  • Moodne vast mitte, ilmselt on paljud inimesed üllatunud/shokeeritud rumaluse kuningriigi ulatusest.

    MSM, kas Sulle tundub Bush tark ja õigete asjade eest võitlev mees?
  • sajand alles alguses, vara veel mingeid troppide toppe teha
  • Kahtlen, kas Bush ise oma kõned kokku paneb, selleks on spetsiaalteam, keda ei valita, vaid palgatakse.. tänu nende IQle :)
  • Kõige hullem asja juures on see et rumal president on suurepärane marionett tegelike niiditõmbajate käes. Pole raske näha, et USA riigitüüri juhivad hoopis suurettevõtted, kelle kuulekas käsutäitja Bush on.

    Pole ime, et Bushi Sauroniks peetakse ;)
    http://www.greenpeace.org/international_en/features/details?item_id=377629

    Tegelikult on asi kurb!
  • beast, ma suhtun Bushi neutraalselt ...ütleme, et informatsioon on puudulik, et nii teravat hinnangut anda.
    Mind lihtsalt ärritavad äärmuslikud hinnangud. Ma mäletan, et mõnes foorumis läks mõni mees täitsa keema kui Ameerika kohta midagi halvasti öeldi - jällegi äärmus. Muide see vist ei olnud beast, aga oli keegi vana foorumlane.
  • olen nõus beast, kuigi sajand veel lühike
    asi selles et kui ta on valitud sinna, siis näitab see ka keskmise ameeriklase nägu, ei pea kummastki lugu. oleks see aint nende asi poleks asi hull aga see puudutab meid kõiki, see on kurb!
  • minu jaoks läheb george bush samasse ritta gerhard schröderi ja arnold rüütliga. kõik nad mõjuvad kohalikele lihtsatele inimestele oma pealtnäha targa jutuga ja keskealistele naistele ka välimusega (mõni robustselt macholik, mõni ilusate hõbehallide lokkidega). nende intelligentsi tase jääb kindlalt madalamaks ametikoha nõudmistest.
  • Roimar, kas see rähendab, et Arnold Rüütel on Sinu jaoks üks kolmest sajandi tropi nominendist? Kõva sõna, Arno, pane edasi samas vaimus! Saame Eesti ükskord maailmakaardile!
  • arnold, george ja gerhard, ärge hakake siin midagi nina püsti ajama! ei nomeineeri ma teid kuskile.
  • Jah, olen nous, et Bushist on ka saravamaid presidente olnud, nii siin- kui sealpool ookeani, kuid konkurentsitult sajandi tropp...ei arva sellise hinnangu andjast just eriti palju.

    Eesti Arno on ju muidugi Bushiga vorreldes lausa teiselt planeedilt, kusimus jaab ainult, kas ei ela seal planeedil mitte ainult uheraksed?
  • What a fuck ... honour me or we start look for weapons of mass destruction in Estonia!
  • Minule George W. igatahes meeldib. Selline tore otsekohene vanamees, kes ei peksa lihtsalt niisama valget vahtu, vaid ütleb, mida mõtleb. Ning samas ka tegudemees - kui ikka mingi mõte meeldima hakkab, siis selle ka ellu viib Näiteks, mingil põhjusel ei meeldinud George W.-le Husseini-vana, George W. lihtsalt läks ja andis Husseinile "lõuga", ning keda kotib, et mingeid masishävitusrelvi HUsseinil polnudki). Nüüd tahab George W. ameeriklased Marsi peale saata. No igavesti tore idee - küll varsti on ameeriklased ka Marsi peal. Ning jälle, keda kotib, et seal Marsi peal ei ole mitte essugi parem olla kui Maa peal.

    VÕib-olla ei ole George W. plaanid ja mõtted kõige originaalsemad, võib-olla ei lange need kokku mõne teise inimese arvamusega. Aga ega kõigile siin ilmas ei saagi meeldida! Peaasi, et endal ikka lõbus oleks! GO, George W., GO!
  • Osa hinnanguid tuletab meelde PRAVDA artikleid AMEERIKA imperialistidest 20 aastat tagasi.
  • Pigem meenutab ameerika praegune propagandamasin vägagi nõukogudeaegset. Press nüüd USAs kuigi vaba küll pole.
  • Dough,

    Nii et 80-ndate Pravda ja tanase New York Timesi vahele voib vordusmargi panna???

    No comments!
  • spunk123 kas sa näed ameerika meedias väga kriitilisi kommentaare USA administratsiooni kohta, näiteks WMD mitte leidmise kohta iraagist? Kui ma näen, siis väga üksikuid ja ettevaatlikke. kuuled sa kusagilt jutte, et USA on üks väheseid kes pole Kyoto protokolliga liitunud, samas kui on maailma suurim reostaja?
  • Dough,
    WMD mitteleidmise ja USA luuretalituste viletsast toost kirjutatakse pidevalt, puudust kriitikast kull ei ole.
    Samas Pravda-ajastul oleks mone NKVD-teemalise kriitilise artikli autor pikemalt motlemata seina aarde pandud voi vahemalt Siberisse saadetud, artikli avaldamisest ei julenud ilmselt ka kirjutaja ise undki naha.

    Propagandat on USA meedias omajagu, aga sonavabaduse piiramist (raakimata mingitest isikuvastastest repressioonidest) kull ei ole.

    Sry, Su vordlus on lihtsalt kohatu. Muidugi IMHO.

    Aga ei pane Sulle ka pahaks, kui Sa tahad lihtsalt noortemoega kaasas kaia ja selleparast kirjutad asjaliku jutu vahele ka pisut vahem asjalikku.
    Kes meist ei tahaks olla moodne?

    Koike paremat!

  • Liberta, liberta!!hehhe Vend BEAST unustasid yelda ainult kes siis sinu arvates mitte tropp on. Minuarvates oleks pidanud sellest alustama. Tunnen ennasty ise ka liberaalina rohkem kui vabariiklasena kuid praegusel momendil on president BUSH kindlasti yks aktiivsem vyrreldes teistre presidentidega. Samuti yra unusta , et kohut mystetakse su yle alati kas sa teed midagi vyi mitte.

    Samas on palju asju saanud lahendatud tema valitsuse ajal. Kodanikud said maksusoodustused, Iraagi liberaliseerimine on lyinud suhteliselt edukalt , on olemas juba uus moderne valitsus, samuti ka terrorismi aktid on tunduvalt vyhenenud, Samuti ekonoomiline situatsioon on tunduvalt paranenud, mis vyljendub aktsiaturus. intressid on aegade madalamal tasemel. Samas vyetakse jyrgmisene ette heathcare systeemi reformimine. Yhesynaga asjad liiguvad paremuse poole.

    Seda aga ei saa kahjuks yelda ma EESTI kohta. president RYYTEL ei kasuta absoluutselt temale myyratud jyudu. puudub igasugune innovatiivsus. VENE topelt tollid ikka veel kehtivad, samas olid VENEMAAL valimised mida oleks saanud efektiivselt kasutada. Ma saan aru , et on EUROOPA LIIT ja sellest tulenevalt palju tegevust kuid market doesn't care. kui sina ei vyta siis vytab keegi teine. Vend LUUKAS ka on omale mugava sooja koha soetanud. ei tohi kalduda liiga yhele poole, optsioonid tuleb alati avatud hoida ning neid kasutada kus on vyimalik.

    Samuti on nyotu vaadata kui foorumis pakutakse investeeerida 250000 ning yhtegi ideed pole kellegil vylja pakkuda. muidugi ei tea ma mis on investori background kuid nyha on ju , et EESTIs on aktiivne tegevus praegu toiduainete tyystus, pyllumajandus. Vyiks ju teha kas vyi mingi myybli designi firma vyi autoremondi tyykoja. Peate leidma rahale rakenduse niipalju kui vyimalik, sest mine tea kui kaua veel odavat raha saab!

    Pyyan ennast maailma eluga niipalju kursis hoida kui vyhegi vyimalik. Elame huvitaval ajal. kuid mis puutub president BUSHi siis kyesolevatest kandidaatidest on talle raske kedagi vastu panna, sest palju probleeme on lahendatud..
    well good luck mu vennad ja yed! Pea pysti ja ikka edasi! hahah

  • Kuule, beast... Mulle tundub, et sa oled tüüpiline uue sajandi alguse postmodernlistlik "intellektuaal," kellele kõik konkreetseid ja traditsioonilisi väärtuseid esindavad tegijad on kohe sajandi tropid. Ütlen ausalt, et oman USAs sõpru, kes on igati viisakad, haritud ning jõukad inimesed ning nende meelest on Bush mees omal kohal. Ehk siis oma keskmise ameeriklase jutu võiksite ümber vaadata. Julgen nende sõprade näitel väita, et intelligentne ame

    Jagan nende seisukohta, sest mulle ei mahu pähe, mida ta konkreetselt oleks valesti teinud. Ta näitas ülbeks muutunud islamistidele, et aktsioonile järgneb reaktsioon. Vaevalt, et isegi ainult oma libiidoga hiilata suutnud Clinton oleks oluliselt teistmoodi käitunud. Bush saatis Iraaki mehed peale... Ok, beast...Kas sul on tegelikult midagi selle vastu, et ühe diktaatori rezhiim kukutatakse? Bush ajab reaganistlikku majanuspoliitikat? Vabndage, aga ta on VABARIIKLANE. Kas ta peaks tegelema keskerakondlike ümberjagamiskontseptsioonide ellurakendamisega?
  • ...Ops, I did it again... Et siis lause jäi lõpetamata. Seega... " Julgen nende sõprade näitel väita, et intelligentne ameeriklane on tunduvalt intelligentsem kui intelligentne eestlane."

    Nii või teisiti on Bush ebakonventsionaalne poliitik. Selle asemel, et olla "kõigiga sõber," viib ta ellu suhteliselt konkreetset oma liini. Ta on kapitalist. Sure! Ta on imperialist. Definitely! Ta on parempoolsete (kristlike) vaadetega... Oi kui kole? Ta on sotsialistlike tööpõlgurite ja moraalsest relativismist läbi-imbunud postmodernlistlike intellektuaalide jaoks kurjuse kehastus... SO WHAT! Ta on kanepist läbi suitsenud ajudega New Age-hipide õudusunenägu... Alright! My kind of man!



  • Mul on selline mixed tunne Bushi suhtes.
    Ühest küljest mulle meeldib ta maksukärpimine ja majanduspoliitika, mis tõi kaasa majanduskasvu ja aktsiaturu tõusu, samas mõjus see üsna negatiivselt dollarile.
    Mulle meeldis läänemaailma mõju suurendamine naftapiirkondades, ent samas võis see pigem soodustada terrorismi ning ameerikavihkamise laienemist. Afganistanis valitseb pärast Talibani kukutamist hõimupealikute võim, ei usu et ka Iraagist demokraatia õpikunäidet saab.
    Ja USA valik ignoreerida ÜROd ja rahvusvahelist õigust ei pruugi hästi mõjuda Eesti tulevikule seoses Venemaa tugevnemisega.
  • Kui olid USA presidendivalimised, imponeeris mulle enim Joe Lieberman, Gore`i seljatagune. Põõsas ega Kiskleja ise ei jätnud mingit muljet. Seetõttu vastandaksingi Liebermani ja Bushi – oponendid, mitte üksnes primitiivses poliiitilises alatoonis, vaid vaimse sisemootori erinevuses. Üks on intellektuaalsete sugemetega mõnus ja muhe muinasjuturaamatu erak, teine Arese ja Zeusi isikuomaduste kombinatsioon. Võib küll mõelda, et see on imagoloogide töö tulem, aga isik ise peab selleks andma tõuke, et teda kujutataks kaljukindla nõelajana.

    Kindel on ilmselt see, et muhe vaimuhiid oleks mänginud teistsugust lugu moslemi uljaspeadele. Aga läks vastupidi – heavy-metal kongides ja ainult kõrged noodid Bushilt islami suunas. Minu arvetes pole enam ammu küsimus selles, et kas sõita läänemaailma potentsiaaliga itta sisse või mitte, vaid selles, kuidas sõita. Ja siin on valik, kas teerull ehk väga aeglane (võib olla sajandite küsimus) või kombainiga ehk natuke kiiremini. Euroopa tuleb üheltpoolt teerulliga ja Ameerika kombainiga. Nahka see ida nii või naa pannakse, aga nuputamiseks jääb ainult, et kui palju see õgimine läänemaailma muudab ja tema seedemehhanisme.

    Niisiis nüüd Bushi juurde. Ma kujutan ette, et Bush ise ja tema meeskond võiks kokku panna sellise kõne, kus on 50 ideed, väga lai sõnavara, toonid minooris-mazooris ja üldplannis teadusliku suunitlusega. Aga seejuures 5% haritumatest oleks positiivselt üllatunud ja ülejäänud 95% sügaks lihtrahvast kaugenemise tõttu kukalt ja peaks teda ahnitsejaks ja targutajaks. Trafaretsed ja võimu näitavad kõned annavad poliitilise toe, eriti suurriigis. Vaadakem kuis see Eestiski toimib.

    Bush pole mingi intellektuaal (pakun), kuid ta on usin politseinik: põhimõtteline, kindlameelne, ostsustav ja mitte just kõige teravama loogikaga. Kuid ta investeerib, radikaalselt, kuid ikkagi läänemaailma ja kogu globaalset arengut silmas pidades sinna kuhu keegi teine eriti jalga tõsta ei taha. Julge. Ja millegipärast tundub see investeering globaalsesse arengusse päris hea olevat.
  • Laurime ,lihtsalt uudishimust
    >Nahka see ida nii või naa pannakse
    Mida sa siin mõtlesid ,majandust ?Usku?Mõttelaadi?3-4 riiki ?
    Jaapan/Hiina on ida või lääs ?

    Aga Bushist ---meerikamaa ei ole ühemehe võim ja otsused ei tee Bush üksi.

    ----------------------------------------------------------------------
    "George Bush was leading the country in the wrong direction"
    George Soros
  • Nägin unes (aasta oli siis umbes 2115), et keegi hiina kapitalistliku maailmavabariigi president esitas ultimaatumi suurbritanniale, põhjenduseks toodi asjaolu, et ikka veel on euroopas riike, kes omavad-peidavad massihävitusrelvi! usa kui vananeva maailma suurim liitlane, kuid siiski sõltuv aasia majandusest, tundis suurbritanniale moraalselt kaasa, millega ka asi piirdus!
    peale 2 kuu möödumist leidsid hiina- ja liitlasvägede sõdurid ühe londoni eeslinna maja keldrist endise peaministri, kes toimetati hiinasse sõjakohtu ette.
    Ärkasin üles (õrnalt higine), vaatasin aknast välja, kõik endine! mõeldes sellele, et kama kõik mis homne päev toob, jäin uuesti magama.
  • maksukärped? kas keegi nende sisu ka uurinud on?
    maksukärped rikastele ei turguta riigi majandust, nemad eriti ei tarbi. investeerivad vä?
    mis see bushi majanduspoliitika siis täpsemalt on? v6i on börsit6us ja makromajanduslikud kasvunumbrid (incl. töökohtade vähenemine) hoopis fedi töö?

    kui inimene vangistatakse kahtluses et ta on sarim6rvar ja hiljem tuleb välja et ta ei ole,
    siis mis tehaske? äratatakse ammu elektritoolile saadetu ellu?

    maailm on eba6iglane ja no can do.
    meil pole m6tet eriti bushi kallal viriseda,
    our opionion on kärbsesitt. kahju et eesti samas paadis on - me saame ainult vaenlasi.
    usa ja vene niikinii jagavad maailma omavahel, ja siis tabab meid iaagi saatus, kuna eesti diskrimineerib venelasi jne jne.

    see et islamimaad terroriseerivad - kas asja sisuks pole see et MEIE topime oma nina NENDE asjadesse, taas see israel-islam konflikt. araablased pole eestiis sitta keeranud, kyll aga..
  • hakkame asja tuumani jõudma, kas äkki mitte kogu selle kammaijaa taga pole see, et juudid on lõpuks täielikult kosunud II maailmasõja aegsest terrorist? pole ilmselt kellegile üllatus, et praeguseks on juudid USAs väga arvestatav seltskond, lisaks kontrollivad nad suurt hulka meediast. sellest ka USA välispoliitika, kus Palestiina hävitamise eest ei öelda Iisraelile sõnakestki ... mõni ime, et islamimaad USA peale tigedad on.

    kui keegi midagi kasvõi objektiivselt kritiseerib iisraeli suunal, siis lüüakse kohe otsa ette tempel "antisemitist". vat seal on tõeline oht idast ...
  • ja mina arvan, et Iisrael on 6,5M elanikuga riik, keda ümbritseb 200M vihast moslemit ja kui meie teid ei ... , siis kindlasti teie meid....
  • Juudid on õrn teema, isegi Delfis ei tohi nende kohta midagi halvasti öelda. Mul üks sõber käis seoses Delfiga ja juutidega KAPO-s jutuajamisel.
  • aga miks on nad vihased?
    a)kuna neil on territoriaalvaidlused (iisraeli aladele)?
    b)palestiina konflik?

    respect samas et iisrael on ikka pärl arengus v6rreldes ymbritsevaga,
    aga ega nad just ka pyya just ellu jääda, vaid norivad tyli. samas,
    ma ei tea kas araablastega saab yldse läbi rääkida.. iisraeli probleem pole araablased,
    vaid sharon - tige inimene.

    euroopas on ikka m6nus elada!
  • juute tõmmata on Eestis popp, sellepärast paljud noored seda teevad, arusaamata, mida nad teevad :)

    territoriaalvaidlustest: siin (ja mujal) paljukiidetud ÜRO andis juutidele maa Vahemere idakaldal, päev pärast Iisraeli riigi väljakuulutamist tungisid sellele mitmed naaberriigid kallale plaaniga Iisrael merre ajada - plaan läks pekki. Oma riigi piiride kaitsmiseks hõivas Iisrael teatud alad, et riigipiir oleks sirgem, siis on seda lihtsam kaitsta. Võta nüüd kinni, kumb rohkem süüdi on.
  • dough, come on! Jutt läheb jälle sinna kanti, et "kui juute poleks, oleks maailm ilus(am) koht." Tobe! /Naljakas on see, et kui meil parajasti vabadusvõitlus käis, siis suudeti juutidega oluliselt rohkem samastuda. Väike riik vaenulikus keskkonnas, vabaduse ja omariikluse õigustuseks ainult ebapopulaarne ajalool baseeruv hullumeelne idee... /

    See selleks. Araabia-Iisraeli konflikt on puhtalt religioosne ning selle lahendamine ei ole võimalik mitte ühegi diplomaatilise trikiga. Mainitud konfliktis puudub absoluutselt igasuguse ratsionaalsuse komponent ning nägemus sellest, kellel on ÕIGUS, on puhtalt usu küsimus. Kui sa, dough, leiad, et juutide või Iisraeli poliitiline või sõjaline ahistamine tooks maailmasse rahu, siis unusta ära. Nad elasid üle Nebukadnedsari, Nero, Hitleri...vastupidavad sindrinahad... Ja selle eest kuulub neile minu siiras respekt!
  • sidekick,
    see "ameeriklasi soimata on popp" ja "juute t6mmata on popp" on popid laused.
    demagoogia alus. kui inimesel on arvamus ja paljudel inimestel on sarande arvamus siis pole see mitte popp vaid ongi rahva arvamus - demokraatia.

    see mis enamustele inimestele ei meeldi ja miks "juute s6imatakse" on tänu wisenthali keskusele ja pidevalt ulgumisel et "näe meile tehti nii ja niipalju liiga" samal ajal kui eestlastel on palju lähedasem valus kogemus. mis sa tuled meie oue peale kelkima et sul nina verine, meil tapeti perepoeg!

    ja seega eestlaste suhe on oopis muud kui araablaste suhe. meil pole piirikonflikte ega siukest jura, meil lihtsalt kaib narvidele et keegi piiksub, ehki pole alust. kui holokausti ei sunnitaks meile peale siis poleks enamusel inimestel sooja ega kylma, aga nyyd on tunne, nagu surutaks kommunismi peale.

    eestalsed elasid ka yle nii m6ndagi, kes eestlasi respektib? :p
  • riq, oled tuntud grafomaan, sinuga vaidlemine on mõttetu :)

    OK, mõne asjaga pingutatakse üle, näiteks eelmainitud wiesenthalikeskus ja see tegelinski, mis ta nimi nüüd oligi, kes Eestiski aegajalt meedias kõmu tekitab.

    kuid Iisraeli kaitsemeetmed (parim kaitse on rünnak) on minu arust täiesti õigustatud. See, et USA neile pappi annab, on tähelepanu keskpunktis pigem kadeduse, kui muude põhjuset tõttu.
  • et, mis puutuvad juudid antud teemasse,
    vast ehk niipalju, kuna juute samastatakse rahaga, siis usas on raha nr 1 ja siis tulevad muud asjad
  • vaidlemine on minuga t6esti m6ttetu,
    sama m6ttetu nagu on vaidlemine ykskoik kellega :)
    kysimus on lihtsalt aktsioomides, mille valguses syndmust vaadeldakse.

    olen ise käinud yhes araabiamaal ja ehki inimesi kartsin, siis kuritegevust seal pole, öösel patseerisid kus tahtsid, midagi sult ei varastatud, ja enamus bisnest kais kauplemisega.
    kas sellised inimesed on pahad?

    vaesus tekitab hea pinna poliitiliseks jamaks, annab nö elule eesmärgi voidelda anastajate vastu. analoogia oleks kui eesti pommitaks venemaad et petseri tagasi saada.. häirib aga see yhekylguss kuidas asju kajastatakse.

    miks on mul hirm kirjutada juutidest, kartes et mind antisemiidiks tembeldatakse, samas kui rahus voin eestlastest venelastest soomlastest ja isegi naistest kirjutada mis tahan? miks ma pean kartma?

    Küüditamine oli ka hea, sest see tagas eestis korra ja surus maha igasugu vastupanum6tted!
    iraagist oli ka hea yle soita, kukutasime diktatuuri! lohume koik maha, kes pole meie poolt on meie vastu.. kas mitte kohtusaaliski pole nii, et kui syydistusel pole alust, ei saa ka syydi moista? seega ei saa ka karistada? bullshit propaganda.

    ja veel: sisuliselt kui palestiinlased pomme ei 6hiks oleks tegemist sama tundmatu kohaga kui tsetsheenia. n6rkade ainus voimalus on partisanisoda ja terrorism on moodne s6da triljon korda suurema v6imu vastu. ainult sellega ma pole nous et tsiviile tapetakse.

    ja veel, see spamm siin on teoreetiline ja "linnulennult" olukorra analyys. sisuliselt on mul pohhui (sest ma ei suuda lahendust valja pakkuda) mis seal toimub, aga ma ei taha, et see minu 6uele tuleks. aga kui nii jatkub siis varsti ka tuleb.

    minuarust voiks iisrael eestist oppida kuidas internatsidega tegeleda tuleb - ei tohi ärritada ja varem voi hiljem majanduslikud hyved summutavad nende poliitilised ambitsioonid. miski krigin jaab, aga palju vahem verd ja vaeva.
  • kas ilma iraagi soja ja 911 oleks ka bush sajandi tropp?
  • ma ei viici su pikka mula läbi lugeda :)
  • riq

    Ma olen tahtnud juba ammu küsida: kas kirjutad neid postitusi ise või on Sul selleks mingi programm, mis eelnevatest postitustest märksõnu välja korjab ja soovitud pikkusega loo kokku miksib? :)
  • Sidekick, tule, ma annan sulle pasunasse!
    Sest see on minu arvates täitsa 6igustatud ;)

    noh, lugesid läbi? :p
  • riq > suurepärane definitsioon... :)
  • MInu arvates on riq'i kommentaare päris huviatv lugeda. mitte et ma nendega alati nõus oleksin. Aga huvavad siiski. Nii, et anna aga hagu, riq!
  • Täna meenutame juutide hukkamist

    Teisipäeval mälestatakse Eestis holokausti ohvreid, vastava ühehäälse otsuse tegi Siim Kallase juhitav valitsus 2002. aasta augustis; selle vajadusele oli viidanud ka USA suursaadik Joseph DeThomas.
    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=7095870

    Kindlasti hea lugu on ka see, kuidas iisraeli suursaadik rootsis näitust maha kiskus:
    http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=255244
  • Kuule, dough! Settle down! Ehk siis ma kutsun Sind kogu respekti juures korrale oma irooniat unustama! Holocaust oli vaieldamatult maailma ajaloo üks suurimaid sigadusi ning juutidel ilmselt on vaja seda kõigile nina peale määrida lihtsalt sellel põhjusel, et midagi sellist korduda ei saaks. Mõtle ise - 20. sajand... igati "valgustatud" ajastu ning üks vunts seab eesmärgiks muuhulgas ühe konkreetse rahvuse likvideerimise. Miks? Sellepärast, et nad on edukamad, rikkamad ja targemad... Selles kontekstis tasub tõsiselt mõelda ka eestlaste küüditamisele, mustlaste hävitamisele, kurdide olukorrale jne. Holocaust on tõestus,kvintessents sellele, et inimene on inimesele hunt ning ükski pingutus taoliste kuritegude kordumise vältimiseks ei saa olla liiga suur.

    Mis kunstiteosele kallale kargamisse puutub, siis... Ma ei ole küll mingi radikaal, kuid kui kuskil eksponeeritaks naeratava Lavrenti Beria nägu paadikeses eestlaste veres ujumas, siis võtaks mingi sarnase aktsiooni ette küll! Vabandage mind, kui ma olen patrioot. Vabandage, kui ma respekteerin teisi patrioote!
  • Ja Buldozercaust?
    Inimestes on alati viha olnud ja kunagised ohvrid voivad tulevikus olla sadistisd.
    kas te seda filmi olete nainud, kuidas normull inimesed pannakse yhed vangivalvuriteks ja teised vangideks?

    ja mida tegid juudid kui holocausti ohvrid, kui konkreetselt toimus sebrinicas massif massacre ja aafrikas pidevalt holocaust ja mass murder ja massif bukkake cumshot massacre? voi on ainult s6nades tegijad ja ainult juutide vastu suunatud vägivald on muret väärt? kas israelil pole mitte piisavalt hea s6javägi et takistada holocausti mistahes maamuna punktis? kas neil pole mitte moraalne kohustus seda ka teha? kas see ei peaks olema nende sydameasi? s6ltumata ohvritest?

    olen ise auswitchis käinud, aga masendav oli vaadata dokfilmi kuidas moslemeid sebrinicas tapeti. kas selles polegi konks? yhed inimesed on väärt massim6rvu, teised mitte. usulistel kaalutlustel? kus on inimlikkus? 50a tagasi oli suur jama aga 199x a polnud jama? kuna ohvrid olid moslemid? kuna nad polnud juudid? miks keegi ei nuta nende massim6rvade pärast mis hetkel toimuvad ja miks neid ära ei hoita?

    äkki ärkaks?

    l6petuseks m6ned värsiriimid by Judas Priest:
    The Rage
    (Tipton, Halford, Downing) 4.42 from "British Steel"


    From a fireball we came crossed sea and mountain
    We were drinking beauty with our eyes
    We were given all to make our own
    Let us be left alone

    Laid the tasks and paid the price
    Everything survives
    Crushed and bolted all the grain
    At every wind what a stake we're in
    Is pain better than the grave

    When we talk without amend
    We see red and then
    Deep inside our blood begins to boil
    Like a tiger in the cage
    We begin to shake with rage
  • riqi viimased mõtted hästi öeldud

    riq, tõlgi tuhmimatele inimestele boldis sõnad ära!

    Millal Ameerika saatkond meil M.L.Kingi päeva soovitab tähistama hakata?
  • Eestil on valida: kas votta kuulda ameeriklaste soovitusi voi alluda Venemaa kaskudele.
    Rohkem valikuid ei ole.
    Moelge pisut laiemalt ja ettevaatavamalt!

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon