Chapter 11 bankruptcy protection - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Chapter 11 bankruptcy protection

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kui firma taotleb Chapter 11 bankruptcy protectionit, kas siis on õige aeg selle firma aktsiad maha müüa?
  • ei ole õige aeg, siis on juba hilja. aga nagu öeldakse, parem hilja kui mitte kunagi (ilma nalja ja irooniata)
  • Kas GADZ jäi kätte?Veel pole hilja, saab 50 ct.Enamasti ei püsita ka sel tasemel kaua.Kui riskitaluvust jagub siis võib mingil hetkel alt uuesti võtta ja kiisuga koos üles põrgata.AGA see pole soovitus.
  • Kui turg börs avanes müüsin kõik maha 55 senti aktsiapealt. Praegult vaatan et oleks tulnud müügiga oodata sest praegusel hetkel oleks juba 66 sendiga lahti saanud. Kuulasin esimese kommenteerija soovitust ja müüsin kohe maha. Loll olin.
  • Hoiaksid veel praegugi?Tegelikult tasub igal juhul sellisest positsioonist väljuda.Otse ülimalt tõenäoline, et mõne päeva pärast võib hind olla paarkümmend senti.Gadzi põrgatas ilmselt uudis, et peamise kreeditoriga on saavutatud kokkulepe.Tegelikult on nii suur põrge põhjast sellise ch 11 alla kolinud ettevõtte puhul harv nähe.Aga sedasi kaotamine on vastik, tunnen kaasa.
  • Enne paanilist müümist tuleks ikka selgeks teha mis olukord on. Chapter 11 on ikka idee poolest reorganiseerimine mitte firma surm. Tavaliselt tehakse kohe teatavaks mis plaanid neil oma kindlustamata aktsionäride suhtes on.
  • Chapter 11 jaguneb pre-packaged ja tavaliseks Chapter 11-ks. Pre-packaged 11 puhul omab firma sisuliselt kokkuleppeid suurimate passivate poolel olevate tegelastega ja CH 11 minnakse sisse, et teha inimestele selgeks, et asjad on tõesti halvad (sisuliselt siis veidi nagu väljapressimine) ja maha raputada kõige ebasoodsamad lepingud. Pre-packaged asju kohtab suhteliselt harva ja need on võrreldes tavaprotsessiga oluliselt valutumad.

    Aga aktsiate omanik ei taha te CH 11 valdavalt üldse olla. Chapter 11 väljumiseks on kolm peamist eeldust ja nendest ühe sisu on see, et senised omanikud dilluuditakse sealt suures osas välja. Niiet CH 11 ei ole tõesti firma surm, aga väga suure tõenäosusega seniste omanike aktsiate surm. Senised omanikud vahel saavad midagi, aga väga harva üle 15% uue firma omandist. Aga võib-olla läheb siin teisiti.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon