Sägad tegid investeerimisportaali - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Sägad tegid investeerimisportaali

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tsitaat Äripäevast: "Koostöös Tallinna börsiga on tudengid loonud keskkooliõpilastele mõeldud investeerimisportaali, et anda noortele võimalus aktsiaost riskivabalt ära proovida."
    Ettevõtmine ise asub aadressil: www.2day.ee.

    2Day võiks defineerida ära, kes on noor inimene. Kas see, kes on demograafiliste põhimõtete järgi alla 18 või 21 aasta vanune? Või see, kes ennast hinges nooreks peavad? Loomulikult võiks nad põhejndada nimevalikut (nimi peegeldab hetkel seda, et kahe päevaga tegin investeerimisportaali).

    Oot. Tundub, et ma olen liiga vana selle jaoks, sest
    [1] Ma lihtsalt ei viitsi iga lehe laadmisega slaidishowd vaadata
    [2] No ei suutnud peale slaidide leida ühtegi mängu esimese 15 minuti jooksul
    [3] Ei jäta asi portaali muljet

    Aga on hea, et noori on peale tulemas ja brokeritele tulevikus kliente juurde tekib.
  • Aimar

    Tshekkasin ka seda asja eile ja mul tekkis sama probleem, ei suutnud lehel ühtegi käimasolevat mängu tuvastada ehkki väidetavalt käivitus asi juba 16. veebruaril, :)
  • Muu on seal nagu on, aga ei ole ju raske reegleid ette võtta ja lugeda:
    "1.4. Mängust saavad osa võtta õpilased ja tudengid ning noored vanuses kuni 27 eluaastat."
  • fun

    millele Sa vihjad?

    et kui oleksin alla 27, siis oleks kõik OK või?

    registreerumisel muuseas vanust ei küsitud, kas seal toimub mingi käsitsi selekteerimine, keda lastakse mängima ja keda mitte või? :)

    ja mängus konkureerida ma ei soovi nagunii, lihtsalt oli huvi keskkonnaga tutvuda - näiteks mille poolest see erineb LHV kasutajale kättesaadavast virtuaalportfelli loomise võimalusest
  • Näe ongi reeglid olemas. Kell 14:30 tekib kuhugi X kohta mingi Y link või lehekülg, kus saab kaubelda. Ma soovitan küll pigem LHV virtuaalportfelli, kus saab 24h väärtpaberite või optsoonidega kätt proovida.
  • Olen liiga vana, leidsin alles nüüd reeglid üles, :(

    Teadmiseks eakaaslastele: peenes kirjas link sisselogimise väljade all
  • Henno, mina ei vihja eriti millelegi ;) Pole 2Day.ee projektiga kuidagi seotud, juhtisin lihtsalt Aimari tähelepanu sellele, et kõigepealt tasub ikka ise natuke vaeva näha ja leheküljega tutvuda :)
  • Miks peaks virtuaalpotrfelli eest maksma, kui LHV-s on see tasuta.
  • a miks tasuta, kui maksta saab? biznisplan takoi u nih:)))
  • Selgituseks:

    Hetkel toimub mäng alates 16. vaabruarist praktilise väljundina Junior Achievement'i majandusõppe programmile ning on seega mõeldud ainult majandust õppivatele keskooliõpilastele (hetkel mängimas ligi pooltuhat õpilast üle Eesti). Lehel registreerunutele me praegu ühtegi mängu ei paku, sel põhjusel ei ole ka mängumenüüd nähtavad. Kui käivitub esimene laiemale publikule mõeldud mäng, anname sellest teada esmajärjekorras registreerunud kasutajatele.

    Me ei ole kehtestanud vanusepiirangut lehel registreerijatele. Seevastu meie korraldataval noortele mõeldud mängus on tõepoolest vanusepiirang, et iga päev börsiga tegelevad inimesed ei hakkaks konkureerima noortega, kes teevad investeerimise vallas alles oma esimesi samme.

    Mängus kauplemine toimub päevalõpu bid/ask hindade alusel ööpäevaringselt v.a ajal, mil Tallinna Börsil toimub kauplemine (10-14). Seda sel põhjusel, et meie sihtgrupil kas 1) on sel ajal tõenäoliselt koolipäev 2) ei ole muul põhjusel võimalik sel ajal aktiivselt börsi jälgida ja reaalajas hindade põhjal tehinguid teha. Kogu ülejäänud päeva ja nädalavahetused saavad kõik mängijad teha oma otsuseid ja tehinguid samade hindadega ning võrdseltelt positsioonidelt.

    2Day.ee portaali nimi tuleb inglisekeelsest sõnast 'today', ja tähendab see päeva, mil oleks õige aeg alustada investeerimisega tutvumist.

    Me ei konkureeri LHV virtuaalportfelliga, vaid pakume eelkõige noortele mõeldud ja nende vajadustele ja nõudmistele kõige paremini vastavat investeerimis- ja õppimiskeskkonda ning üheskoos investeerimisvõistlusi koos kenade auhindadega. Käimasoleva mängu võitja veedab koos kaaslasega tänu HEX Tallinnale sisuka päeva Helsingis koos Helsingi börsiga külastusega.

    Lauri Elevant
    lauri@2day.ee
  • Päris 'stiilselt' investeeris ka selle kodulehe omanik -> http://www.hot.ee/investor/
  • :)
    Ainult ma ei ole veel aru saanud mille paroodia see on .
  • see pole vist paroodia (...hot.ee/investor). noor arvutifriik, kes on esmases vaimustuses börsist räägib oma tunnetest, mis esmalt ajendas ostma. kui sama isik selle saidi taga siis huvialadeks kõlarid ja häkkimine tal...
  • Mängu tulemused on väljas! Vaadates kasumiga lõpetanud lühikest nimekirja võrreldes kahjumis olevatega on seis päris nutune. Huvitav, kui suurt rolli mängib juhendaja soovitus?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon