Hiina ja ehitusettevõtted - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Hiina ja ehitusettevõtted

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuna Hiina kasvab hetkel kiire tempoga, siis teen ettepaneku antud teema all lähemalt kirjutada tugevamatest ehitusfirmadest, mis Hiinas tegutsevad ja mis oleksid noteeritud ka USA börsil. Ka Jaapani ehitusfirmad on Hiinas tegutsemas ning nendelgi tuleks silm peal hoida. Hakkan ka ise häid kandidaate otsima ja kui leian midagi huvitavat, siis kindlasti sellest ka kirjutan. Loodan, et on ka teisi huvilisi, kes Hiinas tegutsevatel ehitusfirmadel perspektiivi näevad ja on valmis oma infot ka teistega jagama.
  • just lugesin The Economistist, et Pekingi lähedal (ja mujal linnade lähedal) on luksusvillade kummitusrajoone, kus elavad asotsiaalid. Põhjuseks odav laenuraha (pankadel on $500bn halbu laena ja analüütikute arvates kasvab see veelgi) ja kehv planeering. Hiina vastad ametkond pidi hakkama lähiajal karmistama laenutingimusi ehitusfirmadele.

    Tänahommikune WSJ avaldab intervjuu ühe USA fondijuhiga, kes on spetsialiseerunud USAst välja investeeringutele. Tema arvates on Hiina ja India aktsiad raskelt overvalued.

    Sellel fondijuhil on päris korralik track record, viimasel viiel aastal on ta ületanud 80% Morningstari kaetavate fondide tootlust.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon