Martha Stewart (MSO) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Martha Stewart (MSO)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Martha Stewart mõisteti kohtus süüdi. Ja süüdi mõisteti ta siseinfo kasutamise kahtluses. Nimelt müüs ta ImClone Systems aktsiad keelatud ajal. Ettevõtte aktsia kukkus rängalt, kui selgus, et firma vähiravim ei saanud heakskiitu. Firma asutaja Sam Waksal oli Stewarti sõber ning insaider tehingu eest sai tema 7 aastat vangistust.
    Stewart on kodukaunistusfirma Martha Stewart Living Omnimedia juht. Firma suutis eelmises kvartalis plussi jõuda vaatamata aastakahjumile, kuid tema saatus sõltub suurel määral kohtu otsusest. Otsene kahjukannataja juba Kmart (KMRT), firma omab eksklusiivset litsentsi LivingOmnimedia toodete müügiks.

    MSO aktsia rallis täna 16% lootuses, et Stewart mõistatakse õigeks. 16 dollari peal aktsiaga kauplemine peatati kohtuotsuse selgumiseni ning esialgsete indikatsioonide kohaselt taastub kauplemine 10 ja 11 dollari vahel.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon