Kõige odavam level2 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kõige odavam level2

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas keegi teab mõnda veelgi odavamat nasdaq level2-te, kui alphatrade.com-i 27 dollarit kuus? Alphatrade 27 dollarist 17 moodustab püsitasu ja 10 dollarit börsi tasu. Kui juurde võtta ka NYSE ja AMEX-i reaalajas hinnad, siis oleks tasu kokku 29 dollarit kuus. Kui keegi teab mõnda odavamat turusügavuse pakkujat pakkuda, siis oleksin tänulik.
  • www.archipelago.com, www.island.com

    Tasuta, real time. Mõned eksootilisemad nagu BRUT on sealt puudu aga sellest polegi eriti lugu.

    sB
  • Arhipelago ja Island näitavad ju ainult osalist turusügavust, nad näitavad ju vist ainult neid ordereid, mis tulevad läbi arhipelago ja islandi(ca 30% kõigist orderitest?)?
  • No turutegijaid ei näe ka jah. Aga kuna Island ja Instinet on nüüd koos, siis pakun et julgelt 70% pildist annab küll.

    sB
  • Oliver, oled sa kindel, et suurusjärk, mida nad näitavad kõigist nasdaq level2 orderitest on 70%? Kas seda on võimalik kuskilt järgi vaadata, et ligikaudne protsent teada saada?
  • Tasuta nasdaq level2 saab varsti aadressilt www.lev2.com, lehekülg on hetkel valmimisel. Parim koht Islandi, Instineti ja Arhipelago turusügavususe nägemiseks on vist www.level2quotes.com, seal saab sisuliselt jälgida kahte aktsiat korraga -- ühes aknas näeb ostuorderite ostukoguste summasid, teises aga kõiki ordereid eraldi. Siiski ootan informatsiooni veelgi odavama nasdaq level 2 kohta kui www.alphatrade.com-i pakutav nasdaq level2(27 dollarit kuus), tegelikult on mitu kohta, mis pakuvad odavamalt aga need nõuavad konto tegemist ja ca 35000 dollarit kontol. Oleks vaja kohta, mis müüks nasdaq level2 ilma investeerimiskonto tegemise kohustuseta.
  • Mikk, vaatasin järgi - Instinet (ISLD + INCA) annavad kokku veidi üle 30% kogu mahust ja ARCA annab ka umbes 30%. Noh, 70%ga liialdasin veidi.

    Mulle jääb aga veidi selgusetuks see, et kui juba kaubelda sellisel tasemel, et Level II on ilmtingimata vajalik, siis miks pungestada $27 pärast? Seda on ju vähem kui üks deal (ost/müük). Mingi imerelv see ei ole ju. Maailmas istub tuhandeid ja tuhandeid kauplejaid ülivõimsate süsteemide taga ja ei teeni ikka midagi.

    Mingit suunda L II pealt ei prognoosi, pigem annab lihtsalt hea hetke läbilõike pakkumisest nõudlusest. Et kui on suuremad kogused mängus ja on tarvis kiiresti sisse/välja saada.

    sB
  • Vot mul kerkis ka täpselt sama küsimus üles - milleks nii oluline hind selle Level II puhul.

    Level II ise ei tee midagi ja ega väga keegi sellele strateegiaid ka ei ehita. Pigem aitab see teinekord olemasolevat strateegiat veidi paremini teostada (loe: võita mõned sendid hinnas).
  • Bettie, 27 dollarit on suur raha. Alustasin investeerimist ja kauplemist mõni aasta tagasi 3000 krooniga ja see on ka kogu raha, mis olen finantsturgudele paigutanud. 27 dollarit kuus makstes oleksin 3000 krooni ära andnud 10 kuuga. Kuna alustasin väga väikese kapitaliga olen algusest peale iga krooni kõrgelt hinnanud. Vara kiire kasvamise tõttu on olukord muutunud, kuid mina olen endine. Siiski võin nüüd tänu edukusele vahest ka väikeseid summasid raisata näiteks selleks, et kontrollida pakutava teenuse kvaliteeti või selleks, et saada mõne ettevõtte aktsianäriks.

    Võib-olla oleks turusügavus mind päästnud kinnisvaraaktsiate langusest. Kuigi olen väga edukas tehnilise analüüsi kasutaja, siis seekord tehnliline mind ei päästnud -- päris mitu positsiooni lõppesid nullis(optsioonid) ja kahju oli päris suur, õnneks suutsin enne langust võtta mitmest kinnisvaraaktsia ostuoptsioonist ka korraliku kasumi, muidu oleks olukord päris nukraks läinud. Sinnamaani arvasin, et suudan edukas olla ka ilma turusügavuseta ja mõtlesin, et ostan selle sisse siis, kui rohkem raha juba koos. Ainult tehniline analüüs ei ole aktsiate ostmiseks piisav, vaja on kasutada ka turusügavust, fundamentaalseid elemente ja turupsühholoogiat.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon