VOIP - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

VOIP

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Paar päeva tagasi soovitasin DDDC-d osta. Aktsia on tänaseks neljandiku võrra tõusnud ja MACD ning graafikul joonistunud valge haamer lubavad tõusu jätku. Aktsia liigub üsna ruttu ilmselt 2,5 USD suunas, seda enam et ka teistelt VOIP firmadelt on tulnud viimasel ajal üsna rõõmustavaid uudiseid.
  • Deltathree (DDDC)-ga läks päris hästi jah. Barrons kirjutas nädalavahetusel positiivse loo VoIP teemal, kus see firma teiste hulgas ka mainitud sai ( + NTOP ning TGLO). Lisaks sellele ostis Lucent (LU) esmaspäeval ära ühe keskmise suurusega VoIP seadmete tootja, mis loomulikult valas õli veelgi tulle.

    Ka Yak Communication (YAKC), millest kirjutas positiivse loo BusinessWeek on päris kenasti tõusnud. BusinessWeeki põhjal kirjutas sellest loo ka Oliver Ait LHV lehele ning ma ise panin LHV Pro alla üles ühe põhjalikuma analüüsi firma teemal.

    Tundub, et VoIP on pärast esimese haibi vaibumist ka tegelikkuses pead tõstmas. Kasutan ise VoIP teenust aktiivselt ning siiani olen hinna/kvaliteedi suhtega väga rahul.

    Kuuldavasti on Rene Ilveselt oodata sellel või järgmisel nädalal ühte pikemat lugu antud tehnoloogia teemal. stay tuned,

    sB

  • Järgmine selline VoIP play võib olla ARRIS Group (ARRS). Nimelt teatas täna hommikul Comcast (CMCSA), et hakkab agressiivselt pakkuma VoIP teenusteid üle oma kaabelvõrgu. ARRS toodab selliseid seadmeid, millega see võimalikuks saab. Ka on varemalt teada, et Comcast on firma üks suuremaid kliente.

    positsioon ARRS's

    sB
  • Kui pika horisondiga ARRSi invetseerisid?
  • VOIP ruulib hetkel ikka täiega, kaugel see aegki on, kus Eestis valivad inimesed Starmani VOIP teenuse ja Elioni turuosa kukub trastiliselt...
  • Kas kellelgi on VOIP teenust pakkuvate ettevõtete list?
  • Mõned huvitavamad:
    DDDC
    YAKC
    VRSO
    ITXC
    NTOP
    EGHT
    PRTL
    TALK
    TGLO
  • Ise ostsin DDDC-d, sest firmal on 18 milli cashi, võlga praktiliselt pole ja omatakse tugevaid partnereid nagu Cicso ja Microsoft, mis annab konkurentidega võrreldes teatud kindluse, et DDDC ärimudelil on paremad eeldused õnnestuda.
    http://corp.deltathree.com/companyoverview/
  • Thanks Ali.
    DDDC on nov-märtsini $3 kandis pendeldanud. Tundub, et on võetud siht tagasi sinna ja läheb edasigi, kui üldine turu seis püsima jääb ning VOIP kui selline laiemat kõlapinda leiab...
  • kas see pole mitte stockholders equity, mida seal 18 millina cashis on? :)
    kodulehe j2rgi tundub kyll, et firma operating income oli v2hemalt eelmisel aastal jooksvalt miinust tegev.
    samuti on naljakas, et firma sai aastatel 98-02 auhindu, mida kodulehel n2idata, aga 2003 pole midagi justkui.
    muide, milles microsofti partnerlus seisneb? kas 2002 alguse diilis messsengerile pc2phone liidest pakkudes? Vqi on midagi uut? mis on dddc viimase 3 p2eva elavneva ostuhuvi taga? kas keegi sp2mmib vqi on midagi tqsisemat? :)
  • Nädalavahetusel kirjutas VOIPist Barron´s, mainides muuhulgas DDDC, teisip-kolmap on erinevad analyytikud VOIPi haipinud aj eile teatas Comcast oma agressiivsest VOIP strateegiast. voipvoipvoipvoip....
  • Tegelikult on viimaste päevade VOIP-lennu põhjused hoopis laiemad - spekulatiivsetesse aktsiatesse on jälle raha liikunud ja see ei piirdu ainult VOIP-aktsiatega. Võivad lennata siit need veel kui turg tugev püsib.

    Aga ärge otsige ühepäevaste rallidega taga mingeid fundamentaalseid põhjusi, tegemist lihtsalt spekulatsiooniga.
  • Jah, spekulatsioon on jälle pead tõstmas (IPIX TBUS ALAN SSPI ARTX IW)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon