Lõunasöök - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Lõunasöök

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Huvitav palju lõunasöök lõpuks maksab Rain Lõhmusega :) ?
  • allla 10k pakun..
    Nojah Kui Lõhmusega oleks veel midagi rääkida,siis Rahulaga tekiks ühise teema leidmisega raskusi..
  • Rahulaga läheb kõnelema kaaslane ;)
  • Ma ei tea millest jutt käib. Loomulikult räägitakse Maria Rahulaga muusikast.
  • prl. Rahulaga pidi olema "pikendatud" õhtusöök.
  • Rain Lõhmus on kahtlemata geenius. Oleks hea teada, millest ta õhtusöögil räägib ning millist tootlust sellele õhtusöögile lubab? :-) Oletame, et õhtusöök maksab 10k EEK ning tänu sellele õnnestub mul aastaga 100k teenida - hea meelega söön targa inimesega koos :-)

    Mis aga Maria Rahulasse puutub, siis kas pole tema puhul mitte tegemist prouaga? Mida tähendab "pikendatud" õhtusöök? Ok-ok, kui ma esimese õhtusöögikaaslase geniaalsusest olen ilmselt intrigeeritud, siis teise puhul on mul raske oma ükskõiksust talitseda. Kenade tüdrukutega, kes ka laulda oskavad, võib ilmselt õhtusöögile minna ka vaid ilusti paludes ja vaid õhtusööki kinni makstes...
  • Karumõmm, oleks sina ka õigel ajal õiges kohas olnud, see tähendab, oleks sina ka sama hinnaga mis Rain HP aktsiaid suures koguses ostnud, oleksid sina ka praegu geenius.
    See ei ole kellegi kohta midagi isiklikku, lihtsalt tuli meelde Forrest Cump oma shokolaadikarbga, et kui sa võtad sealt assortiikarbist, siis sa veel ei tea mis seal kommi sees on.
    :-) See lõpp oli neile kes pole filmi näinud.
  • MSM, sadades millides mõõdetav isiklik varandus on indikaator, et tegu ON veidi enama kui lihtsa Forrest Gump'iga - lisame siia veel Hansa Marketsi käivitamise ja seal arutult suurte rahamasside genereerimise ja meil on ikka päris hea kinnitus minu esialgsele väitele... :-)
  • Midagi nii perversset pole ma ammu näinud... analoog:

    Kodanik 1 ja Kodanik 2 arutavad Kodanik 3 kodus Kodanik 3 varanduslikku seisu ja oma subjektiivseid arvamusi temast. Sweet...

    ...pssst...oih, äkki... keegi kuulab pealt?...

    Aga tramaisaaaru, mis krdi lõuna-/õhtusöögist, rainlõhmusest ja kontidest jutt käib!?

    Äkki keegi selgitab?
  • täpsemalt siis http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=163184
  • Suffiks, kontekstis, kus Kodanik 3 on andnud nõusoleku müüa maha oma seltskonda oksjonil Kroonika ajakirjaniku ja fotograafi juuresolekul, võib temaga seotut minumeelest veidi arutada küll... Ehk siis CALM DOWN, MAN :-D

    P.S. Muide, kas Sa tead, mida "subjektiivne arvamus" tähendab?
  • Krdi, rick12, nüüd sain mina ka teada, milles küssa o.n Muidu lahmisin umbes :-)) (möla pidamatus)
    Alusta uut teemat ikka kõigile arusaadavalt.
  • Mis hinnaga siis lõpuks maha müüdi?
  • SideKick, maksnud siis rohkem! Ega seda palju pole, kui see on lõuna 4-le siis mõnes restoranis tuleb veel kellegil peale maksta, muidu kõht jääb tühjaks. Kui tegu pole just mõne "kohaliku" hamburgeriputkaga, kus 2 krooniga söönuks saab, siis huvitav, mis raha annetuseks läheb? Elamus missugune :)
  • fire, kuidas see meedias välja oleks paistnud: LHV töötaja ostis lõunasöögi Rain Lõhmusega...
  • kokkumäng või et LHV-s ühed rikkurid töötavad :)

    arvan, et nii mõnelgi meist on olnud suuremaid restoraniarveid, järeldus... inimesed eelistavad lõunat süüa inimestega keda nad tunnevad ja kes on neile olulised.
  • Tead, muidu oleks isegi võibolla osa võtnud (not bloody likely, aga noh, teoorias), aga krt, Rahula ja Kroonika ajakirjanik olid need faktorid, mis ilmselt selle asja paljudele (ka minule) mõttetuks renderdasid.
  • Sama siin .Lohmusega oleks voinud ju filosofeerida majandusest,aga Rahula ja shaakalid Kroonikast poleks kyll selle meeldivaks teinud:P
  • Härrased, ärge norige Rahula kallal, ta on üks kõvemaid erudiite. :D
    Talle kuuluvad kuulsad sõnad: "Miks ma peaksin lugema teiste inimeste raamatuid, kui mul endalgi on mõtteid küllaga:"

    Puhas klassika.
  • Er... See Rahula kild on muidugi suhteliselt VALUS. Aga ma naersin ikka. Poor little EVIL me! Ilmselt selliste avalduste valguses on mõni nõrgema närvikava ja suurema rahakotiga intellektuaal nõus ise poolteist tonni maksma, et ta EI PEAKS sellise mõtteviisiga inimestega õhtust sööma minema.

    Muide, matemaatikud - ega keegi pole mingit arvulist võrdlust teinud Puhveti ja Lõhmuse lõuna osas - eht suhtarvud või nii? Et Lõhmuse net worth'i juures palju lõuna oleks pidanud maksma? Mis me jamame, hindame fundamentaalselt ära ja paneme bidi välja :-)


    Muidugi National Enquirer ilmselt Puhveti lõuna juures ei olnud... :-D Looge siis mudel, mis seda ka arvestaks...
  • OOZO lõi täitsa uue teema, võtsin selle maha ja tõstan ta kommentaari siia ümber.


    --------------------------------------

    "Taaskord korraldab Osta.ee oksjoni mille võitjal on võimalus lõunatada ühe ärihaiga - Viktor Levadaga (ja Lea Liitmaga). Eelmine oksjon oli Rain Lõhmusega, kellega lõunatamise väärtus oli 1500 krooni. Mis arvate kui palju väärt võib olla kohtumine Viktor Levadaga? "
  • Hm, Lea Liitmaga samas lõunataks küll :)
  • Tõepoolest, Liitmaaga lõunataks küll. Tegemist on kena naisinimesega, kes lisaks sellele omab ka tõelist muusikalist annet (praktiliselt ainuke kaasaegne kuulatav kodumaine artist). But who the fuck is Viktor Levada ja miks peab kogu üritus toimuma vene keeles? Millest temaga rääkida? Metalliärist ja jalgpallist?!

    Mis puutub Lõhmuse ja Rahula lõunasse, siis see 1500 krooni oli ikka naeruväärne küll. Miks nii vähe? Ma usun, et inimesed, kes oleksid olnud nõus heategevuse nimel andma ka 10x suurema summa peletati eemale meie meditsiiniajakirja kohalolekuga. Võibolla õnnestub selles osas tulevikus mingisuguseid parandusi teha. Korraldustoimkond?
  • Kui sa vaataksid (Kroonikast) eelmisest oksjonist tehtud ülevaadet, näeksid et sellest oksjonivõitjast oli märgitud vaid nimi ja tema arvamus. Oksjonivõitjal on teadupärast võimalik jääda ka incognito´ks.

  • Aga Levada ees müts maha - üks suuremaid heategevusega tegelejaid. Jalgpall Eestis vist midagi sisse ei too ja üksjagu vene poisse on ta nõela otsa sattumast ära hoidnud.

    OOZO-le, et kas hakkame lugema Kroonikat ja LHV foorumites siis kommenteerima!?
    Võiks teha küsitluse kes siinkirjutajatest üldse loeb Kroonikat.

  • Mis see sinu asi on? Mina loen Kroonikat, kogu aeg ei jaksa ju Nature't kaanida, ajud lähevad sõlme. Siis on hea lugeda kuidas gerontoloogide patsient mototsükli all ( või oli see peal ) oragasmi sai. Nii nunnu. Muidugi pikapeale hakkab see JUTT üle viskama. Keegi heategija võiks Saagimimutile ka "v sovershenstve" taha keerata, saaks vaikuse majja.
  • Ma ei näe miskit hullu, et siin seda kommenteerida. Sirvin ise ka kroonikat aegaejalt, tänagi hommikul jäin vetsupotile liiga kauaks selletaha istuma:)
    Liitmaa on ikka hea küll, Levada aga suur annetaja. Venekeeles ma ei suuda niihästi suhelda, kuid saaksin hakkama küll....
    Ok, lähen teen ka pakkumise!
  • Leidsid ka alles paari... (deep sorry kõigi tõsimeelsete ees)
    No mida seal Liitmaas siis on, et temaga koos lõunatama peaks ja lisaks veel selle eest maksma. OK, võrreldes eelmisega on tal vähemasti korralik haridus (MP) ja tema muusika ülevoolav emotsionaalsus on ilmselt see, mis rahvale peale läheb. OK, oma lood kirjutab ise, tubli tüdruk. Aga "tõeline muusikaline anne" ja "ainus kodumaine kuulatav artist..." köhh-köhh :-) siin on tegu ikka väga kõva ilukirjandusliku liialdusega!

    Viktor Levada on hoopis teist masti mees. Liitmaasid tekib esimesel võimalusel nagu seeni pärast vihma, sest muusikaturg nagu iga teinegi ei salli tühja kohta. Kuid ehitada nullist üles jalgpalliklubi, mis AINSANA Eestist pääses tänavu eurosarjas edasi - see on juba tase, mille eest tasub selle mehe ees müts maha võtta!!! Ehk siis omamoodi Manitskiga võrreldav mees. Respect!
  • Kusjuures erinevalt Florast on Levadia saanud tänamatult vähe $ ja respekti pressi ning Eesti jalgpalli poolehoidjate poolt. Ning kas ma pean siia veel lisama, et mulle ei meeldi Pohlaku autokraatlik hegemoonia meie jalgpalliturul, mis nii mõnegi andeka talendi koondiseukse taha jätab.

    Just my 2 cents.

    B.
  • to: Buhvet
    Täna avaldati sportnet.ee lehel eesti koondis liechtensteini vastu. ja mitut levadia meest on näha? NULL! eesti meistriliigas esikohta hoidva meeskonna kohta on seda päris palju . huvitav mida hr. Levada sellest arvab?

  • Thnx info eest. Viskasin pilgu peale ja tegin väikesed arvutused meie koondise klubiliste jaotuste järgi ja tulemused on ikka vägagi ühepoolsed (klubiline kuuluvus, mängijate arv koondises, % kõikidest mängijatest koondises):

    FC Flora 11 52,38%
    TVMK 4 19,05%
    Välismaa klubid 5 23,81%
    Kokku 21 100,00%

    Ja nimekiri veel:
    FC Flora: Martin Kaalma, Teet Allas, Enar Jääger, Ragnar Klavan, Raio Piiroja, Erko Saviauk, Kert Haavistu, Marko Kristal, Martin Reim, Joel Lindpere, Vjatšeslav Zahhovaiko
    TVMK: Liivo Leetma, Maksim Smirnov, Ingemar Teever, Kristen Viikmäe
    Välismaa: Mart Poom, Urmas Rooba, Taavi Rähn, Andrei Stepanov, Sergei Terehhov

    B.
  • Keegi võiks uurida ka seda, kui paljusid neist mängijatest on Pohlaku agenteerida ja kui palju mitte.
  • To suffiks:

    Otseselt on Pohlaku agenteerida kõik flora mängijad ja mingi osa tulust saab ka nende mängijate pealt kes Välismaal (koondise nim.) mängivad :) Kelle pealt aga tulu ei saa ei pea vist nimetama. Lahe!
  • oozo, kas aru ei saa, et meie liigas mängivad neegrid ja leedulased ei pääse ka Eesti koondisse.
  • ...ja veel - isegi Metstak ja Kuusmaa ei pääsenud. Tõmba paralleele.
  • MSM, mida iganes see nimi ei tähenda aga kahjuks oled sa spordikauge inimene:( vähemalt jutu järgi). nii kuusmaa kui metstak saaksid koondisesse, kui nad seda vähegi sooviksid. kahjuks soovisid mõlemad mehed keskenduda klubikorvpallile, mis ka nende iga arvestades mõistetav. aga jalgpall? palun ära tõmba paralleelle, kui ühestgi vähe tead!
  • OOZO

    Palun demonstreeri oma asjatundlikkust siis ja nimeta need eesti kodakondsust omavad Levadia mängijad, kes võiksid koondises mängida, mainides ühtlasi ära positsiooni väljakul ja praeguse koondise mängija, kellest nad silmatorkavalt paremad oleksid sellel kohal.

    Just nimelt silmatorkavalt paremad, sest lisaks mängija individuaalsetele oskustele tuleb koondise komplekteerimisel arvestada ka kokkumängu kogemust ja sobivust antud mänguskeemi ning stiiliga.
  • OK. levadia koosseisust oli Lichtensteini vastu valitud 8 Eesti kodakondsust omavat mängijat, vähemalt esialgse nimekirja järgi (nii palju ma tean). mitut sa ametlikus nimekirjas näed:(?
    aga Hanno, see ei ole ju põhiküsimus, kes on ja kui palju ekspert. küsimus on, kui palju levadia mängijaid sa üldse rahvuskoondise eest oled mängimas näinud? küsimus on hr. Levada töös ja inimeste suhetes! (tuli üks vaheküsimus. Tarmo Kink. oled teda mängimas näinud? impressive! aga siiski? küsimus kui ka selleteemalist lähiminevikku tead. kui tead on hea ja saad jutust aru. veel parem, mäletad mida on rääkinud Valeri Karpin?)
    kui rääkida komplekteerimisest ja kogemustest, siis mille kuradi pärast mängitakse sõprusmänge? et poom pöialt vigastaks? vaevalt.
    Aaa see selleks. igal sepal on selle kohta kindlasti oma arvamus kuidas võiks Eesti rahvuskoondis välja näha sest oskame me ju kõik rohkem kritiseerida kui teha.
    lõpetuseks: on kahju, et talentide sära peab tuhmuma kellegi egoismi ja ärihuvide tagajärjel.






  • oozo, sporti olen vist teinud rohkem kui sina ...ja võibla teen praegugi.

    Kas sa arvad tõesti, et Paipers laseb koondise valikul kellelgi endale pähe istuda?
    Sa vist tead ka seda, et ebasportliku käitumise tõttu on koondisest nii mõnedki päris head mängijad välja visatud?
  • Ebasportlik käitumine? Keegi mitte-flora mängija mainis ajalehele, et ta ilmselt platsile ei saa koondises. Ilgelt ebasportlik käitumine tõesti...:)
    Samas ma ei usu, et Levadia mängija Eesti koondise jubedat mängupilti oluliselt parandaks.
  • see " jube mängupilt" on minu arust suuresti kinni kiiruse puudumises-nii mõtlemise ,kui tegutsemise kiiruse.Oper,Terehhov teevad vahel just kiiruse pealt efektseid ( samas ka efektiivseid ) liigutusi.

    asi pole lootusetu.

    muide eskimodki pidavat mingit polaarvutti taguma-mänguväljak oluliselt suuremate mõõtmetega.võib-olla keegi teab täpsemalt.
  • Fit, ma olen sinuga nõus ja imestan, et ka Euroopa tsiviliseeritud riikide (ma ei mõtle ainult Eestit) pallimängukoondiste juures valitseb bütsanslik (mulle meeldib see väljend :-) ) käitumismall. Kunagi imestasime kuidas käib sõjaväline elu Liidu hokikoondise juures, aga võitis pidevalt.
  • Mulle küll rohkem meeldib väljend bütsantslik :-)))) Eriti Kreeka jalgpallikoondise juures!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon