Avalöök puhkusel - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Avalöök puhkusel

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Head lugejad,

    plaanisin küll juulis juba puhata, kuid kiire kauplemisaeg ei võimaldanud varem minna, seega puhkan nüüd - juuli 8-9-ndal nädalal :) Koos sellega ka sügise alguseni Avalöökides paus ja sügisest ehk juba uues võtmes jätkame, puhkusel hea mõtteid seedida.

    Eestimaa üürikesest suvest on üsna patt eemale minna, seega veedan puhkust kodumaa rüpes ning kel pakilised mured, saavad mind e-maili teel kindlasti kätte.

    Mida turust arvata sel vahepealsel perioodil? Ootan endiselt pigem tugevnemist, kuid väga pole sellele enne mõtet panustada kui selgemaid märke põhja tegemisest. Näiteks kui näete, et halbade uudiste peale asju üles ostetakse, siis on üks üsna hea indikaator põhjast. Praegu on seda veel vähe näha olnud.

    Edu kõigile kauplemisel,
    Kristjan

    P.S. - LHV Pro alla ilmub kindlasti esmaspäevaks paar huvitavat straddle kandidaati ning lisaks ka ilmselt jooksvalt huvitavaid kaupkemisideid.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon