Projekt otsib partnerit - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Projekt otsib partnerit

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • eeldused partnerile: turismiteenuste myygi litsentsi olemasolu eestis
    turusektor: puhkuseturism
    ideaalklient: paar, kes ootab paikest, merd ja stressivaba ohkkonda.
    konkurents: momendil on eesti turismiturul pakkuda vahemere aarde skandinaaviamaade turismituusikute ylejaake hinnaklassis 7000 krooni. mainitud tuusikud on ylerahvastatud kohtadesse, kus rannad on ylerahvastatud, rannakoha eest pead tasuma nn. paikesevarju hinna 3-7 EUR paevas, mereaarde joudmiseks tuleb ette votta kilomeetripikkune rannak labi kitsaste ja kaubitsejaid tais tanavate, hotelli teenindustase kuulub 50'ndatesse aastatesse ja ohtuti larmavad hotellikoridorides purjus teismelised. yhesonaga, kaugel stressivabast puhkeohkonnast.
    pakkumine: sama hinnataseme eest rahulik ja vaikne koht hispaania rannikul, pooltyhjad rannad ja elamine eurotasemel villas, yhiselt kasutava koogi, salongi ja aiaga, kuid omaette magamis- ja vannitoaga.
    kasum: sessioonne, umbes 100 000 EEK kuu.
    ariidee uudsus: vastav aritegevus on ammune, sellega tegelevad tavalisti maailmanainud isiksused. eestis aga vastavast teenusest informatsioon puudub.
    laiendatavus: voimalik aga motetu. suure huvi korral on motet kohad naiteks osta.ee kaudu oksjonile panna ja suuremat kasumit teenida.
    riskid:
    1. projekti mittekaivitumisel voib kaotada ettevalmistamisele kulutatud raha; juhtudel, kui ei saavutatta vajalikke arikokkuleppeid.
    2. kui projekti turuletoomine ebaonestub, voib kaotada turuletoomiseks tehtud investeeringud; juhtumil, kui eestlane ei ole vota vastavat teenust vastu.
    3. projekti katkemisel voib kaotada yyrilepingu deposiidi umbes 20K EEK. juhtumil, kui muutuvad partnerite tingimused voi ei suudeta leida piisavalt klientuuri.
    projekti turustamine: on idee kasutada ara telemeedia suundumusi ja isiklikke kontake vastaval alal.
    firmavaartus (goodwill): loodav brand kvaliteetsete turismiteenuste pakkujana ja kliendibaas.
    projekti kaivitamiseks vajalik investeering: suurusjargus 150 000-200 000 krooni.
    kaivitamise ajakava: varakevad 2005

    Veiko Herne
    telefon: 00 34 670 57 2551
    e-mail: veikoherne@hotmail.com
    CV: http://mywebpage.netscape.com/hveiko/cv.htm
    (NB! tartu korteri myysin maha ja olen kevadest liikunud hispaania-inglismaa vahel). konkreetne aadress puudub.
  • Konkurents? Pigem küll www.turismitrauma.gränkanaaria... Muidu deepsky ettevõtluse kange toetaja, ainult hetkel kinnisvaraarendusega liialt hõivatud - nimelt "tra mai või kamin" vajab paigaldamist.

    Aga homme Tuneesiasse (pidi vist kuskil aafrikas olema) ca. 300 ameerika dollarit per kärss. Koos tibiga. Ciao;)
  • Kadunud veiko on välja ilmunud.
    Global Grossingu ja HCOM-ga said vist sellise laksu ja läksid uutele jahimaadele...
  • Tervitused. NASDAQ'il ju midagi ei toimu, liiga vaikesed kasumid vorreldes selle kuldajaga ja GWB kuulutatud kolmas maailmasoda ei moju just rahaturgudele hasti. Vahepeal kultuuriga tegelenud ja niisama olekslenud, sissetulekut aga pole olnud. Pakutud vaikeari sobiks mulle hasti, kevadest saati prantsuse riveira ja hispaania rannik sona otseses mottes labi jalutatud, oludega ja kohalikega tuttav. Olen endale ostmas MotorHome tyypi elamist, millega saan vajalikus kohas vajalikul momendil olla. Pragusel momendil aga opin filmiprodutsendi kursustel Londonis endiste Monthy Pythonlaste juhendamisel filmiari.
    Pakutud ariideega leiaksin endale tegevust lihtsalt. kuid vajan eestis partnerit kes myygiga tegeleks ja kelle nimele saaks lennukompanii(de)ga lepingud teha.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon