1000 aastat enne maailmalõppu - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

1000 aastat enne maailmalõppu

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • inimene võib elada 1000 aastaseks

    Kogu maailmakord muutuks. mitte et hetketrendid juba seda ei muudaks - koik vahegi töömahukas tehakse kuskil mujal, kas hiinas voi indias voi. isegi progemine laheb sinna.
    ehki yks kogemustega tyyp ytles et tööjoud on seal odav aga see-eest management laheb kalliks.

    ma ei kujuta ette mida eurooplased/ameeriklased tulevikus tegema hakkavad?
    tööd teha pole motet, kuna kauguidas tehakse seda usinamalt, kvaliteetsemalt ja odavamalt.
    lääne tsivilisatsiooni lõpp, nagu inkad surid?

    See on väga karm. Mõelge pensjoonisammastele.
    meie pensjoon on ilmselt 30-40 aasta pärast,
    aga kui vaadata mis vahe on naiteks aastal 1965 ja 2005,
    voib ainult ette kujutada et pinsip6lv saab olema teistsugune.

    voib-olla on produktivity nii k6rge, et paar inimest suudabki mitusada ylal pidada?
    aga kui inimesed ei sure, siis pole neid kuskile enam panna! samas, kui targad inimesed
    on 60 aastased, siis voib ette kujutada et kui sa mitusada aastat opid siis kogu m6ttemaailm muutub, teadlased teevad yha hullemaid avastusi ja lopuks ometi inimkond suudab vabaneda keha kytkeist..

    fun will be!
  • järgmiseks võib tõesti olla inimmõtte (mälu jne) rändamine kuskile purki (arvutisse), misläbi inimene elab igavesti... sünnib füüsilise kehaga kuid ühel hetkel jätab selle maha.
  • Härrased, ma olen elanud pisut üle veerandsaja aasta ning mõte, et paremal juhul on ees veel kaks korda niipalju, tekitab minus parimal juhul tülgastust. Seega ma ei usu eksistentsi sellelaadsesse venitamisse... IGAV hakkab ju!
  • kuidas kellegil, igaüks räägib enda eest :)
  • palju sheffim oleks see, kui need, kes elada ei taha,
    saavad kaubelda oma elu neile, kes elada tahavad..
  • Börsil?

    Elu optsioon - kui lähenemas on tuumasõda, siis put.
  • tuumas6da on pidevalt lähenev, nagu ka surm..
  • http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4045261.stm

    Annab väga hea pildi UK elanikkonna vananemisest.
  • tulles Kurzweil saidi juurde tagasi, siis kas superarvuti bina48 puhul ikka saab koodirida inimemotsiooniga võrrelda, ehk siis , kas valu=valem? Ehk valutab sellisel juhul ka minu arvutil mõni koht?
  • aga olete m6elnud, et arvuti sees voib tegelt eksisteerida omaette universium koos sealse eluga, mis arvuti siseselt on vagagi päris, mitte virtuaalne. ja yldse, kas mitte suvalises keerulises ssyteemis ei voi olla elu, intelligents? ainus probleem on boundarid - puudub side kahe maailma vahel.

    niiet m6elge järgmine kord kui arvuti välja lylitate, kas mitte ei hävit ak6rgelt arenenud tsivilsatsiooni :) voi noh, mis need viirusedki muud on kui primitiivsed eluvormid???
  • arvutit on võimalik ka uuesti tööle panna:)

    konflikt tundub olevat selles, kust tõmmata piir teadvuse ning selle vastandi vahel (kui see üldse tõmmatav on) :), nii et ise pakun välja kaks varianti: kas teadvus on illusioon või tulemus erandlikus keskkonnas. Kui see viimane variant õige peaks olema, siis jääb programm siiski programmiks millel puudub süsteemikeskne taju. Või ei?
    Siiani pakutakse varianti, kus mingi hulga info tulemusel tekib neis mingi uus omadus,(siduvus) mis laseb tunda neil ennast ühtse süsteemina. Aga kuniks omadust avastatud pole, peaks vist leppima selles rollis hinge olemasoluga.
  • natuke veel utoopiat..

    Teatavasti on päikesesüsteem sarnane aatomi mudeliga. Siis vbla planeet Maa on üks pisike elektron mingisugusest suuremast maailmast.
    .. tore oleks päikesesüsteemiga mõnes keemilises katses osaleda.. ,siiski nendest võtavad suurelt jaolt ainult välispinna elektronid osa :)
  • aatomi proportsioonidest:
    kui aatomituum oleks 6una suurune,
    sis esimene elektronkiht oleks temast 100m kaugusel ja elektron oleks n6elapea suurune.
  • aatomi planetaarne mudel on natuke iganenud..
  • varem voi hiljem saadakse aru et ei ole normaalne et eksiteerib yle 200 elementaarosakese eksole. ja valguse kiirus, see kuidas lained levivad jne on tegelt yks suur soperdis nagu miski vähese kogemusega progeja oo projekt..

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon