Digitaalne TV - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Digitaalne TV

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tuleviku teema! Millistesse ettevõtetesse investeerida? Kas on keegi teemaga tegelenud!
  • Esimesena tulevad pähe TiVo (TIVO) ja EchoStar (DISH). Nende vahel ka väike patendikana kitkuda.

    TiVo ärimudel siiski selline kahtlane ja probleeme on olnud kliendibaasi kasvuga. Suurem osa kliendibaasist peaks sõltuma DirectTV-st ja üldiselt on aina SAC kasvanud. Lisaks tahab firma vist müüa ad pop-up'e, mis tegelikult on ju kogu selle digitaalse TV ideega vastuolus.

    Spekulatsioonid käisid, et suuremad kaablitegijad võiksid firma üle võtta, kuid siiani ei ole ükski väga huvitatud olnud. Põhjuseks Video-on-demand service pakkumine, mis teeb salvestamisseadme ostmise üleüldse suhteliselt mõttetuks.

    Nii et future on siis kaabligigantide päralt
  • Nokia on üks firmadest, kes toodab signaalide vastuvõtjaid, samas Soomes oodati digitv-le suuremat edu, kuid katsepolügooniks ta vast ikka sobib (st kriitiline mass on nüüdseks ületatud).Kuskilt on meelde jäänud ka selline firma nagu SeaChange, mis tootab servereid ja tarkvara digitaalse videoplidi edastamiseks. Selle kohta ka üks pikem jutuke.

     

  • ACCESS DEVICES INC/ACDJ .Analüütikute prognooside järgi peaks hind 2007 tõusma 7 dollarini.

    http://www.accessdevices.co.uk/home.php

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon