www.kaubaloto.ee - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

www.kaubaloto.ee

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Suurem osa tavaloteriidest on rahaliste auhindade peale orienteeritud. Kui inimene võidab raha, siis kipub see paraku alati „ära sulama”. Ühel hommikul on ta sul peos... järgmisel aga, nagu kevadine lumi, järsku kadunud. Ja kas sa ikka ostsid seda, millest sa niiväga unistanud olid? Tihtipeale kuluvad väiksemat sorti võidud kas uute piletite ostmiseks või niisama „nänni” peale ja nii see raha läinud ongi. Kui Ervin võidab lotoga 500.- krooni, siis ostab ta suurest rõõmust 10 uut piletit (100kr), tordi võidu tähistamiseks (115kr), kuidas siis tort ilma shampuseta jääda saab (85kr), sõidab taksoga koju naisele võidust teatama (80kr) ja võtab ka paar kaugekõnet lähimatele sugulastele (20kr). Järgmisel hommikul shampuseuimase peaga ärgates seab Ervin sammud Viru Keskuse poole, et endale ammu unistatud 495 kroonist pruunikate triipudega sinakashallikat kampsunit osta. Leti ees seistes oma rahakotti vaadates aga... oh üllatust, kus on tema 500 krooni... tõepoolest alles on vaid 200...
    _________________________________________________________________________________________

    Midagi enamat kui lihtsalt Abesiki äriplaanid, onja?

    Tegelikult olen valmis jagama kõike seda õnne kogu LHV tiimiga, lähem info: registreerimine@rumalad_inimesed.com

  • ärr ..jälle antakse üks laks mulle mööda pealage. aga ilmselt on see mul siis välja teenitud :D
  • Jah, tõesti midagi enamat .. eriti kui seda matemaatik kontrollida seal ;)
  • Aga hinnad on tõesti odavad! Nii Opelid kui Shkodad maksavad napilt üle miljoni krooni!
  • Palkmaja ja 3. seeria BMW saab mõlemad 1 700 000 EEK eest
  • Täpsustuseks: seal = Ervini rahakotis.
  • Võidud ei ole tulumaksuvabad ja millegipärast saab tulumaksu endale loterii korraldaja....
  • Hullud Hinnad! Kas tõesti see ka töötab? Et läbimüük on küll väga väike aga kasum see-eest suur?
  • taevas halasta :) täiesti arusaamatut äri aetakse ümberringi ikka tõepoolest.
  • Abesiki, ära võta südamesse aga ideed on ju sarnased teil - palju raha / suur tootlus väga väikese vaevaga ;-)
  • Abesiki, ära saa palun valesti aru - mulle, kui lihtsale inimesele, meeldivad lihtsad "äriskeemid", mis täiesti avalikult tõestavad oma tootlust, mitte Sinu saladused:)
    Tegelikult on asja point selles, et näha, kes on see esimene tarkpea, kes antud skeemi siin avalikult lahti kirjutab. Lihtsalt väheke meelelahutust:)
  • mnjah, muidugi saaks mõni inimene käkki keerata, kui keegi asja lahti räägiks..
    kõike pole nagunii rääkinud kellegile (olgu sel viimasel sõnal siis ka rõhk), kui asi laabub, jõuame huvitavamate momentideni.
    siiski usun inimeste aususesse ja heatahtlikkusesse.

    aga võtame siis ka lihtsa inimese kombel - mis praktilist vahet on mul sellest, kui keegi arvab, et ajan jama? see on iga inimese vabadus. pole võimalik kõigile meele järgi olla. ja kahjuks pean enamustest pakkumistest loobuma nagunii.
    mõned inimesed aga arvavad, kes mind reaalselt teavad ja minu tegemistega kursis on, et kuna kribab või asja pakub just abesiki, siis peaks uurima. olgu jumal nende vaevas armuline! :D
    kuid pole mõtet arvata, et ma ei tea mis nüansid ja esituslaadid tekitavad erutust. parem ärritada kvantiteeti ja saada mõni üksik heakskiit kvaliteedilt kui vastupidi - kõige üldisemalt. see on puht personaalne valik.
  • Abesiki, nähes kui egotsentrilikult võtad Sa kommentaare alates maailma loomisest ja lõpetades härra peaministri kassi kohitsemisega, kinnitan veelkord, et eesmärk ei olnud seekord "kvaliteedi ärritamine".

    Lihtsalt näide kui suurepäraselt töötab isegi lapsikult realiseeritud hea idee. Aga kui kellelgi on huvi postitada veel erinevaid skeeme, siis palun:) Uskudes samuti inimeste heatahtlikusesse, eeldan, et keegi "kvaluiteeti" kuuluvatest persoonidest ei hakka herr Abesiki öörahu rikkuma.
  • Herr Meiletäht tundus juba telefonis väga ektsentriline tüüp. Eks ma siis hakkasin tausta uurima. Üha uute asjade selgudes palusin lõpuks, et kui äri niivõrd suure tulevikuga on, siis ehk teeb herr ettemaksu. Sinna see tellimus ka jäi. Lõpuks selgus, et ärimees Luht on buukind kõikides suurimates väljaannetes omale reklaamipinnad (EPL, Delfi, Neti.ee, SLOLEHT) ja lehvitab seal bännerit nagu enamik Eestlasi trikoloori riigipüha ajal. Nii jäigi Postimees ühest ebatõenäoliselt laekuvast arvest ilma.
  • deepsky, mis arvad mõttest kui sind hellitavalt kaur kenderiks kutsuda, no nii tsut-tsut?
    okey, kui eksin, jätan kunagi tulevikus ühe suitsu tegemata kui viitsin.
    lihtsalt öeldes - ma pole kuulnud lihtsalt või lugenud lihtsalt, kellele meeldiks lihtsalt samapalju sõna lihtne ja et ta samas oleks lihtne inimene ja meeldiks suhelda lihtsate inimestega.
    samas aga oleks oodanud kirjakäpalt libedamat lähenemist.
    ja vähem abstrakset veiderdamist sõnades.

    peab ju olema huvide põkkumise ebaõnnestumisega tegu kui sa oled võtnud südameasjaks mõningate mõttekombinatsioonide ülemängimise. lihtsalt öeldes lihtsalt mõtlen, et kellel võiks olla huvi massierutuse seisu muutmine.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon