Ukraina president - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Ukraina president

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • KAs keegi oskab öelda mis kuupäeval annab Ukraina presidendivalimised võitnud Viktor Juštšenko ametivande.
  • Putin ütles, et Lääne valitsused on ehk eksinud, kui toetasid mittetulundusühinguid, mis nõudsid eelmisel aastal Ukraina Oran˛i revolutsiooni ajal muutusi, vahendas MosNews.com.

    „Me ei ole vastu muutustele endises Nõukogude Liidus,” ütles Putin. „Me kardame ainult, et need muutused on kaootilised ning lõpuks tekivad banaanivabariigid, kus kõige valjema häälega tegelane võidab.”

    Kuidas teie sellele Putini sõnavõtule reageerite? Kusjuures mina olen Putiniga täiesti ühel nõul. Külastasin eelmine kuu just Ukrainat ning oli ka selle aja jooksul aega inimestega vestelda. üllatavalt sain teada, et näiteks tudengitele ja asotsiaalidele maksti tänaval revolutsiooni tegemise eest (või oli see teada). + veel rahva suur viha presidendi ning peaministri vastu. Ausalt õelda oli minu jaoks täielik shokeering kuna oli plaanis sinna just investeerida ning sel eesmärgil ka sinna mindud. Pärast kohapeal olekut aga tekkis küsimus, kes tõmbab lõpuks pikema kõrre ja kardan, et see vaevalt mina ja teised välisinvestorid saavad olema. välisfirmadele ollakse ikkagi avatud, aga küsimärke on siiski palju. Kõigile, kel on soov investeerida Ukrainasse neile soovitan ise kohale minna ja tutvuda olukorraga. kasulikum on enne kuu aega seal elada kui hiljem võimalikku jama süüa.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon